Moschino Funny - EDT
9 370 Ft

A Moschino Funny illat kellemes, játékos, bátor, merész, sugárzó és serkentő.  A gyümölcs tónusú virágos akkord a varázst és a vitalitást, a gyengédséget és a spontaneitást ötvözi. Már a Funny megnevezése is mosolyt csal az arcára.

Moschino Cheap & Chic I Love Love - EDT
400 Ft

Játékos és örömteli – ilyen a Moschino Cheap & Chic I Love Love illat.  Olyan nőnek szól, aki szeret szeretve lenni, energikus, talán kissé ironikus, egy olyan nő, akivel az élet egy igazi kaland. Az illatot grapefruit, narancs, citrom és piros ribiszke citrusjegyek uralják.

Moschino Cheap & Chic I Love Love - EDT TESZTER
8 510 Ft

Játékos és örömteli – ilyen a Moschino Cheap & Chic I Love Love illat.  Olyan nőnek szól, aki szeret szeretve lenni, energikus, talán kissé ironikus, egy olyan nő, akivel az élet egy igazi kaland. Az illatot grapefruit, narancs, citrom és piros ribiszke citrusjegyek uralják.

Moschino Cheap & Chic Chic Petals - EDT
8 840 Ft

Eau de Toilette Cheap & Chic Chic Petals a márka Moschino egy virágos-gyümölcsös illat a lányok és a nők által létrehozott parfüm Guillaume Flavigny. Hagyja magát elragadta a mámorító illata egzotikus virágok és gyümölcsök! Úgy indult 2013-ban. .

Moschino Cheap & Chic I Love Love - mini EDT 4,9 ml
1 340 Ft

Játékos és örömteli – ilyen a Moschino Cheap & Chic I Love Love illat.  Olyan nőnek szól, aki szeret szeretve lenni, energikus, talán kissé ironikus, egy olyan nő, akivel az élet egy igazi kaland. Az illatot grapefruit, narancs, citrom és piros ribiszke citrusjegyek uralják.

Moschino Funny - mini EDT
1 420 Ft

A Moschino Funny illat kellemes, játékos, bátor, merész, sugárzó és serkentő.  A gyümölcs tónusú virágos akkord a varázst és a vitalitást, a gyengédséget és a spontaneitást ötvözi. Már a Funny megnevezése is mosolyt csal az arcára.

Moschino Cheap & Chic Light Clouds - EDT
6 510 Ft

Kellemes és szabad szellemű illat, amely olyan szép, mint tavaszi égen, vagy séta a frissen nyíló réten. Intenzív érzelmek, mint örömteli, mint a nap teljes nap, a fény, mint egy felhő.

Moschino Cheap & Chic - EDT
5 760 Ft

A illat palack, alkalmazni kell a legszexisebb testrészén, majd lazán sétálni a férje. Mégis, ha van időd, akkor felgyorsítja a folyamatot a szerelem hozzáadásával provokatív nézetek és hagyjuk, hogy elolvad az ő tekintetét nejsmyslnějším. Azt 1995-ben indított. .

Moschino Cheap & Chic - EDT TESZTER
6 160 Ft

A illat palack, alkalmazni kell a legszexisebb testrészén, majd lazán sétálni a férje. Mégis, ha van időd, akkor felgyorsítja a folyamatot a szerelem hozzáadásával provokatív nézetek és hagyjuk, hogy elolvad az ő tekintetét nejsmyslnějším. Azt 1995-ben indított.

Moschino Pink Fresh Couture - EDT TESZTER
9 240 Ft

A Pink Fresh Couture egy virágos-gyümölcsös illat a nők számára. A fejillat összetevői közé tartozik a  rózsaszín grepfruit, fekete ribizli, gyöngyvirág.  A szívillatban rejtőzik a rózsa, gránátalma és rózsaszín jácint.  Az illatot a muskus, ambroxán és cédrusfa kombinációja zárja.

Moschino Toujours Glamour - EDT
7 360 Ft

Bőre finoman érinti a fuvallat frissesség, hogy azonnal kiderül, még a legtitkosabb vágyait. Egy érdekes kompozíció egy eleven formában a kortárs nõiesség. Illata a kulcs, amely megnyitja a titkos ajtót a különleges világa Moschino amelyben keverék valóságot a fantáziával.

Moschino Cheap & Chic Hippy Fizz - EDT
7 770 Ft

Az illatok Cheap & Chic Hippy Fizz a lényege a tiszta forrás teljes a boldogság, az öröm és élénk nemtörődömség. Remegő süt közvetlenül otthon tele a frissesség és vitalitás.

Moschino Cheap & Chic Stars - EDP
6 030 Ft

A mágikus ereje citrom cellulóz beburkolja a bőr aurája háttér virágos bőség. A dallam megszólal érzéki dallam átfogja arany narancsvirág és a jázmin vonzó chipek. Base tagjai hangok ambroxán és uszadék gazdag és örömteli himnusz nőiesség.

Moschino Forever - EDT
8 970 Ft

Egy friss és érzéki illat egy modern fuger akkorddal, amely a pillanat meglepetését kölcsönzi viselőjének. A kumquat, a bergamott és a csillagánizs fényes és friss tónusai nyitják meg. A szívillat összetevői közé tartozik  a zsálya, a tonkabab és a fekete bors élénk harmóniája.

Moschino Forever - mini EDT 4,5 ml
1 960 Ft

Friss és érzéki illat a modern fougerovým akkord, hogy ad neki egy meglepetés. Kinyitotta a fényes és friss feljegyzései kumquat, a bergamott és a csillagánizs. A szív hordozza pezsgő harmónia tagjai zsálya, tonkabab és fekete bors.

Moschino Forever Sailing - EDT
8 840 Ft

Eau de Toilette Forever Moschino egy férfias, citrusfa illat a férfiak számára. Ez a friss illat a citrusféléket eleinte kombinálja, a szív garnélarából és levendulából áll, az aroma végén pedig a fás hangokat. A piac 2013-ban indult.

Moschino Fresh Couture - EDT
12 050 Ft

Szereti az eredeti illatot? Vessen ihletet Moschino Fresh Couture a illatról. Ez a virágos-gyümölcsös keverék bergamott tónusaival, mandarin és ylang-ylang illatjegyeivel nyílik meg.

Moschino Gold Fresh Couture - EDP
9 370 Ft

Újdonság

A Gold Fresh Couture a Fresh Couture gyűjteményből egy virágos-gyümölcsös illat a nők számára. A fejillatban a gyümölcsös hangok gazdag kombinációját fogja érezni, atipikus rebarbara levelekkel kiegészítve. A tiszta virágos szívillata jázminból, orchideából és gyöngyvirágból készül.

Moschino Pink Bouquet - EDT
7 040 Ft

Fényes csokor tavaszi hangok és fiatalos eufória és álmokkal teli szeretettel úttörő női illat Pink Bouquet.

Moschino Pink Fresh Couture - EDT
8 250 Ft

A Pink Fresh Couture egy  virágos gyümölcsös női illat. A fejillata rózsaszín grapefruitból, fekete ribizliből és gyöngyvirágból készül. Rózsa,  gránátalma és  rózsaszín jácint rejtőzik a  szívben. Az illatot a pézsma, az ambrox és a cédrusfa kombinációja zárja. Az illat 2017-ben került a piacra.

Moschino So Real Cheap & Chic - EDT
6 700 Ft

Újdonság

A So Real Cheap & Chic  a Cheap & Chic kollekcióból egy virágos-gyümölcsös illat a nők számára. A gyümölcsös fejillatban mandarin, keserű narancs, málna, fekete ribizli és szorbet rejtőzik. Jázmin, magnólia és rózsaszín bazsarózsa keverednek a virágos szívillatban.

Moschino Uomo - EDT
8 510 Ft

Keleti illat, virág esszenciákkal, pontosan ilyen a Moschino Uomo férfi illat. Az illat 1998-ban került a piacra.