Kraftika Karneváli paróka "fürtök és szarvak", 2 szín, 80 g
7 242 Ft

Mi soha nem szűnik meg, hogy tetszik a mi széles körű. A mi online katalógus minden tematikus párt számára termékeket talál. nagyon népszerű ügyfeleink körében. A paróka kiváló minőségű mesterséges haj. Jól fogja érezni magát benne az egész párt.

Kraftika Karneváli paróka "kürt", 2 szín, 130 g
7 982 Ft

Mi nem szűnik meg, hogy tetszik a mi hatalmas választék. A mi Internet katalógus megtalálja az elemet minden téma fél. Karneváli paróka „kürt“, 2 szín, 130 g nagyon népszerű ügyfeleink. A paróka kiváló minőségű mesterséges hajból készül. A vele.

Kraftika Karneváli paróka "átkozott", 3 szín, 130 g
8 237 Ft

Mi nem szűnik meg, hogy tetszik a mi hatalmas választék. A mi Internet katalógus megtalálja az elemet minden téma fél. Farsangi paróka „átkozott“, 3 szín, 130 g használ hatalmas Népszerűség ügyfeleinkkel. Kiváló minőségű paróka mesterséges haj.

Kraftika Karneváli paróka, vörös szarvakkal, piros színű, 130 g
8 388 Ft

Más lenni könnyű! Mindig különleges képet szeretne létrehozni minden nyaraláshoz. Ha még nem áll készen radikálisan változtassa meg a megjelenését, nem tudja eldönteni a haj színét, akkor a vörös szarvú, piros színű, 130 g karneváli paróka segít.

Kraftika Köpni barbara gumi, 60 cm
8 584 Ft

Spit Barbara gumi, 60 cm – divatos tartozék mesterséges hajból, ami egy szempillantás alatt elegáns ünnepi képet hoz létre. Bármely faj a szövés most trendben van! A bélés gumival van rögzítve a fejhez. Néhány perc múlva, ő hosszú hajú szépséggé.

Kraftika Karneváli paróka "burning damn", 110 g
8 710 Ft

Mi nem szűnik meg, hogy tetszik a mi hatalmas választék. A mi Internet katalógus megtalálja az elemet minden téma fél. Karneváli paróka „Burning damn“, 110 g nagyon népszerű ügyfeleink. A paróka kiváló minőségű mesterséges hajból készül. Ebben.