More ES903 Aero TWS Bluetooth fülhallgató fekete (ES903-Black)

More ES903 Aero TWS Bluetooth fülhallgató fekete (ES903-Black)

Száma: 41923086
Közvetlenül partnerünktől
Az 1MORE Aero headset még a legigényesebb felhasználók elvárásainak is megfelel! 10 mm-es meghajtókkal rendelkeznek, amelyek kiváló hangminőséget biztosítanak, a Smart Loudness technológia pedig fantasztikus hangminőséget biztosít a hangerőtől függetlenül. Támogatják a fejmozgás-követő technológi… További információ
37 015 Ft
Partnerünktől: XuPe GROUP Kft.

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: XuPe GROUP Kft.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 41923086

Leírás

Az 1MORE Aero headset még a legigényesebb felhasználók elvárásainak is megfelel! 10 mm-es meghajtókkal rendelkeznek, amelyek kiváló hangminőséget biztosítanak, a Smart Loudness technológia pedig fantasztikus hangminőséget biztosít a hangerőtől függetlenül. Támogatják a fejmozgás-követő technológiát és a QuietMax zajcsökkentő rendszert is. Lehetővé teszik, hogy szinte bármilyen körülmények között szabadon telefonáljon a kiváló minőségű DNN-algoritmusos mikrofonoknak köszönhetően. 4 ANC módot is kínálnak, amelyek teljesen elmerülhetnek a zenében. Az alkalmazásban 12 EQ-beállítás közül választhat, és ezek akár 28 órás futási idővel rendelkeznek. A headsetet ergonomikus és vízálló kialakítás jellemzi.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.