Ravensburger Puzzle 050581 Pizsihősök 4 az 1-ben
3 140 Ft

A Pizsihősök csapatának minden tagjának megvan a saját erőssége, és segítenek egymásnak, így alkotnak nagyszerű csapatot. A puzzle négy képet tartalmaz, amik különböző darabszámúak, így a gyerekek egy könnyebb puzzlevel kezdhetnek, és a nehezebbekkel folytathatják. Az egyedi puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Ravensburger Puzzle 129270 Ló 100 darab
3 280 Ft

Tapasztald meg a páratlan szórakozást a Ravensburger kiváló minőségű, gyönyörű lovas mintájával ellátott puzzlejának rakása során. A puzzle 100 nagyobb darabot tartalmaz, amelyből gyönyörű lovat rakhatsz ki a réten. Az egyedi puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Ravensburger A hihetetlen család 2 100 darabos
3 420 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyönyörű puzzle a sikeres Hihetetlen család 2 film hőseinek motívumával nemcsak lerövidíti a várás pillanatait és megbízhatóan elszórakoztat, de fejleszti a finom motorikát és további képességeket is. Egyes részei minőségileg kidolgozottak, így a kirakó kemény alapra való felragasztásával attraktív képpé varázsolja.

Ravensburger Naprendszer 200 darabos
3 190 Ft 3 140 Ft

A Ravensburger Naprendszer Puzzle a naprendszerünk kiterített képét hozza el hozzánk. Kirakása közben közelebbről megismerhetjük a naprendszerünk, illetve az ott található bolygók elhelyezkedését. A puzzle darabjai kiváló minőségűek, időtállóak és erősek. 200 darabból álló kirakós ideális elfoglaltság bárki számára.

L.O.L. Surprise! Puzzle 60 db gömbben
3 050 Ft 2 870 Ft

Ezek a L.O.L. Surprise! puzzlek tele vannak meglepetéssel. Csak a kibontást követően fogod megtudni, milyen motívumot fogsz kirakni. A puzzle 60 darabból áll, összeállítás után egy baba képét alkotja. A titokzatos gömb a puzzlen kívül még színes plakátokat és eredeti matricákat is tartalmaz, melyekkel a puzzle díszíthető.

Ravensburger Kirakós játék 069361 Mancsőrjárat 4az1-ben
3 140 Ft

A Mancsőrjárat minden tagja más-más képességgel rendelkezik, mindegyikük valamiben jobb mint a barátai, és éppen ezért kiváló csapatot alkotnak. A kirakós játék négy képet tartalmaz, amelyek különböző számú kockákból rakhatók ki, tehát a gyermekek a könnyebb kép kirakásával kezdhetik a játékot és a nehezebbel folytathatják. Az egyedülálló darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Ravensburger Puzzle 030651 Mancs őrjárat 4 v 1
3 140 Ft

A Mancs őrjárat minden tagja eltérő képességekkel rendelkezik, amiben egy kicsit jobb, mint a barátai, és ezért nagyszerű csapatot alkotnak. A puzzle négy képet tartalmaz, amelyek különféle darabszámúak, így a gyerekek könnyebb kirakóval kezdhetik és a nehezebbel folytathatják. Az egyedi puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Ravensburger Így neveld a sárkányod 2 100 db
3 280 Ft

Tapasztald meg a páratlan szórakozást a kiváló minőségű, Így neveld a sárkányodat 2 című film témájú Ravensburger puzzle összerakásával. Az egyedi puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Ravensburger 3D Puzzle 112333 L.O.L. szív 54 db
3 280 Ft

Építs egy eredeti és praktikus szív alakú ékszerdobozt a népszerű L.O.L. Surprise! babák mintájával! A puzzle darabok rugalmasak, könnyen hajlíthatók és simán illeszkednek egymáshoz. Az elkészített alkotás stabil, az összeállításához nem szükséges ragasztó használata.

Ravensburger Disney Verdák 3 II 100 darab
3 140 Ft

Szórakozz jól a Verdák 3 animációs film szereplőit ábrázoló puzzle összeállítása közben! A 100 darabból álló képen a főszereplők láthatóak a versenypályán. Adj gázt és repülj a cél felé!

Ravensburger Így neveld a sárkányod 3 100 db
3 420 Ft

Tapasztald meg a páratlan szórakozást a kiváló minőségű, Így neveld a sárkányodat 3 című film témájú Ravensburger puzzle összerakásával. Az egyedi puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Ravensburger Kirakós játék 128822 LOL 100 darabos
3 280 Ft

Tapasztald meg a páratlan szórakozást a kiváló minőségű L.O.L. babák mintájával ellátott Ravensburger puzzle összerakásával. A kirakós játék 100 darabot tartalmaz. Az egyedülálló darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Ravensburger Puzzle 108992 Mancsőrjárat 100 darab
3 190 Ft 3 140 Ft

Tapasztald meg a páratlan szórakozást a Ravensburger társaság kiváló minőségű, Mancsőrjárat mintájával ellátott puzzlejának kirakása során. A Mancsőrjárat minden tagja más-más képességgel rendelkezik, mindegyikük valamiben jobb mint a barátai, és éppen ezért kiváló csapatot alkotnak. A puzzle 100 darabot tartalmaz. Az egyedülálló puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

DINO DINOSZARUROSZOK VILÁGA 100XL neon
3 510 Ft 3 140 Ft

Az őskorban olyan állatok léteztek a földön, amilyeneket el sem tudunk képzelni. Rakd össze mind a 100 XL méretű darabot és alkosd meg a feltörő vulkán alatti lényeket. – Szórakoztató játék az egész család számára.

Ravensburger Jégvarázs Puzzle, 100 db
3 190 Ft 3 140 Ft

Ravensburger Jégvarázs Puzzle tökéletes választás kisfiúknak és kislányoknak is. A közkedvelt Olaf mellett a képen feltűnnek a történet egyéb, kedves szereplői is. Játék közben fejlődik a gyerekek kézügyessége és logikája. Az 100 db-os kirakó szám miatt nem jelent nagy nehézséget a legkisebbek számára sem.

LARSEN Lány kabrióval és Három királylány Puzzle szett
3 420 Ft

Larsen puzzle szett kirakói egyszerre biztosítanak jó szórakozást és kreatív tevékenységet. Mivel alapvetően logikai játékok, segítségükkel a gyerekek játszva tanulnak, emellett absztrakt gondolkodásuk és vizuális memóriájuk is fejlődik. A szett egy Lány kabrióval és egy Három királylány tematikájú kirakót tartalmaz.

Ravensburger Alvin, Simon,Theodore 100 darabos
3 140 Ft

Rakd ki a 100 db-os puzzlet eredeti motívummal. Élvezd a sok szórakozást, és hívd meg a barátaidat. A merev hátlapnak köszönhetően a kész képeket fellógathatod a faladra. Fejleszd érzékszerveidet és motoros készségeidet.

Ravensburger Puzzle 128679 Disney Jégvarázs 2 100 darab
3 190 Ft 3 140 Ft

Légy részese egy páratlan szórakozásnak a kiváló minőségű Disney Jégvarázs 2 mintával ellátott kirakós játék kirakása közben. A puzzle 100 darabot tartalmaz. Az egyedülálló darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Ravensburger Puzzle 30194 Disney Jégvarász 2 4 az 1-ben
2 990 Ft 2 870 Ft

Légy részese egy páratlan szórakozásnak a kiváló minőségű Disney Jégvarász 2 motívummal ellátott puzzle rakása közben. A kirakós játék négy képet tartalmaz, amelyek különböző mennyiségű darabból rakhatók ki, tehát a gyermekek a könnyebb kép kirakásával kezdhetik a játékot és a nehezebbel folytathatják. Az egyedülálló puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Goki Kétoldalas puzzle - Földgolyó
3 960 Ft

Egyedi fából készült kétoldalas rejtvények, amelyekkel a gyerekek megtanulhatják és fejleszthetik földrajzi készségeiket egy szórakoztató játékban. A Földgömb puzzle 57 darabból áll, amelyeket egy kerek fa táblába helyeznek. A kétoldalas nyomtatásnak köszönhetően az első félgömb először hajtható, majd a másikba.

Goki Többrétegű puzzle - Évszakok
4 650 Ft

Négyoldalú puzzle, négy évszakos, gyerekeknek szánt aranyos képekkel ellátott, fából készült rejtvények hozzák a gyerekeket minden évszakra jellemző jellemzőkkel – hogyan néz ki a kert tavasszal, nyáron, ősszel és hogyan alakul a tél? A képeken sok ötlet található a gyerekek történetének elmondására. A réteges puzzle finom motoros készségeket, logikai és térbeli gondolkodást fejleszti, a szép képek pedig a gyermekek szókincsét fejlesztik.