Roller bicikli

Paraméterek meghatározása
MS ENERGY E-scooter r10, green Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra EU
MS ENERGY E-scooter r10, green

Stílusos és rendkívül tartós MS Energy r10, green kültéri elektromos roller 30 km-es maximális hatótávolsággal, 350 W-os motorteljesítménnyel, 30 km/ó maximális sebességgel és LED világítással. A nagyméretű 20hüvelykes kerék és a 16hüvelykes hátsó kerék biztosítja a sima közlekedést az úton.

Átvehető akár: 2024.3.7

Partnerünktől: MALL
Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra EU Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra EU
Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra EU

Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra EU nagy teljesítményű összecsukható elektromos roller. Súlya 24,5 kg, és robusztus, stabil szerkezettel rendelkezik. A 500 W-os motornak köszönhetően akár 25 km/ó sebességet is elérhet, amely akár 940 W-os csúcsteljesítményt és akár 25%-os emelkedési szöget biztosít. Egyetlen feltöltéssel akár 70 km megtételére képes, 10" méretű, belső nélküli, öntömítő gumiabroncsokkal és kettős fékrendszerrel rendelkezik elöl és hátul. Erőteljes első fényszóró, első és hátsó felfüggesztés, multifunkciós kezelőpanel, állvány.

Átvehető akár: 2024.3.6

Partnerünktől: MALL
Ducati PRO-I EVO BLACK Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra EU
Ducati PRO-I EVO BLACK

Könnyű elektromos roller ideális a stílusos városi közlekedésre. A Ducati PRO-I súlya 12 kg, összecsukható felépítésű magnéziumötvözetből a könnyű kezelhetőség érdekében, eléri a 25 km/h sebességgel megy egy töltéssel. 8,5 "-os belső gumiabroncsok, első elektronikus és hátsó mechanikus tárcsafék, első és hátsó LED világítás. Maximális terhelhetőség 100 kg, átlátható háttérvilágítással ellátott LCD kijelző. Nagyteljesítményű erőteljes 350 W-os motor, három vezetési mód, tempomat, teljes feltöltés 3–5 óra alatt.

Átvehető akár: 2024.3.6

Partnerünktől: MALL
Street Surfing Torpedo Black Core Freestyle roller Street Surfing Torpedo Black Core Freestyle roller
Street Surfing Torpedo Black Core Freestyle roller

Street Surfing Torpedo egy egyedi dizájnú freestyle roller, amely kifejezetten trükkök végrehajtására készült. A merevített váz és a 6061-es alumínium ötvözetből készült kormány biztosítja a stabilitást és könnyedséget. A fém belsőjű kerekek biztosítják a stabilitást ugráskor és trükkök végrehajtásakor.

Átvehető akár: 2024.3.6

Partnerünktől: MALL
SENCOR SCOOTER ONE 2020 Street Surfing Torpedo Black Core Freestyle roller
SENCOR SCOOTER ONE 2020

Összecsukható elektromos roller, alkalmas terepre is. A Sencor Scooter One 2020 8,5"-os belső nélküli kerekekkel rendelkezik, 25 km/h sebességgel halad és egy feltöltéssel akár 25 km-t is megtesz. Hátsó mechanikus és tárcsafékkel, valamint első és hátsó LED fénnyel van ellátva. Egyszerűen és gyorsan összecsukható és minden fontos információ áttekinthetően elérhető az alkalmazásban.

Átvehető akár: 2024.3.6

Partnerünktől: MALL
APRILIA eSR2 Street Surfing Torpedo Black Core Freestyle roller
APRILIA eSR2

Elektromos roller ideális a városi gyors közlekedésre Az Aprilia eSR2 súlya csak 16,5 kg, összecsukható szerkezete magnéziumötvözetből készült az egyszerű kezelés érdekében, eléri a 25 km/h sebességet és egy töltéssel akár 30 km-t is megtesz. 10 "-os abroncsok dupla felfüggesztéssel, első dob és hátsó elektromos fék, elöl és hátul LED -es világítás. Maximális teherbírás 100 kg, sebességszabályozó, nagy és átlátható LCD kijelző. Erőteljes 350 W-os motor hátsókerék-meghajtással, három vezetési mód, erőteljes 8 Ah akkumulátor, stílusos kialakítás az Aprilia versenymotor dizájn.

Átvehető akár: 2024.3.6

Partnerünktől: MALL
APRILIA eSR1 Spokey AYAS Roller, 200 mm-es kerekekkel
APRILIA eSR1

Elektromos roller, ideális a városi gyors közlekedésre Az Aprilia eSR1 súlya csak 15,5 kg, összecsukható szerkezete magnéziumötvözetből készült az egyszerű kezelés érdekében, eléri a 25 km / h sebességet és egy töltés akár 30 km. 10"-os tubeless gumiabroncsok, első elektronikus és hátsó mechanikus tárcsafék, első és hátsó LED világítás. Maximális teherbírás 100 kg, sebességtartó automatika, nagy és tiszta 3,5 hüvelykes LCD kijelző. Erőteljes 350 W-os motor, három vezetési mód, teljes töltési idő 6–7 óra, stílusos kialakítás az Aprilia verseny motorkerékpárok stílusában.

Átvehető akár: 2024.3.6

Partnerünktől: MALL
Spokey AYAS Roller, 200 mm-es kerekekkel Spokey AYAS Roller, 200 mm-es kerekekkel
Spokey AYAS Roller, 200 mm-es kerekekkel

gyermek roller lábfékkel és állvánnyal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy szinte bárhol parkolhass vele. ABEC 7 Carbon csapágyakat és praktikus csúszásgátló lemezt tartalmaz. Spokey AYAS roller, 200 mm-es kerekekkel alkalmas a városban és a parkban való használatra.

Átvehető akár: 2024.3.6

Partnerünktől: MALL
MoMi KIURU roller Spokey AYAS Roller, 200 mm-es kerekekkel
MoMi KIURU roller

Éppen azon gondolkozol, hogy milyen rollert válassz gyermeked számára? A legjobb választás a MoMi KIURU egyensúlyozó roller, amely sok örömet fog szerezni gyermekednek, de segít neki abban is, hogy önbizalmat szerezzen a mozgásban. Ha azonban gyermeked nem érzi magát magabiztosnak a rolleren, akkor a rollert másképp is használhatja – futóbicikliként! Az ABEC-7 beépített csapágyak tartósak és minőségi használatot biztosítanak a gyermeked számára.

Átvehető akár: 2024.3.6

Partnerünktől: MALL
Segway Ninebot Kickscooter D28E Mondo toys 28102 Háromkerekű roller Paw Patrol
Segway Ninebot Kickscooter D28E

Egy modern közlekedési eszköz a város körül – a Segway Ninebot Kickscooter D28E egy minőségi elektromos roller, amely erős motorral rendelkezik, és óránként akár 25 km-es sebességre képes. A maximális hatótávolság 28 km Li-Ion akkumulátor feltöltéssel. 10 hüvelykes belső gumival, színes LED-kijelzővel, 4 vezetési móddal és E-MARK biztonsági fényszórókkal felszerelt.

Átvehető akár: 2024.3.6

Partnerünktől: MALL
Mondo toys 28102 Háromkerekű roller Paw Patrol Mondo toys 28102 Háromkerekű roller Paw Patrol
Mondo toys 28102 Háromkerekű roller Paw Patrol

Gyerek háromkerekű roller a Paw Patrol animációs sorozat mintájával. A kép energiát ad az összes megcsillanásnak. A kormányon egy Paw Patrol mintás zseb található.

Átvehető akár: 2024.3.6

Partnerünktől: MALL
Ducati PRO-II PLUS irányjelzőkkel Mondo toys 28102 Háromkerekű roller Paw Patrol
Ducati PRO-II PLUS irányjelzőkkel

Az elektromos roller ideális gyors városi közlekedésre. Az irányjelzőkkel ellátott Ducati PRO-II PLUS súlya 15,5 kg, összecsukható felépítésű magnéziumötvözetből készült a könnyű kezelhetőség érdekében, eléri a 25 km / h sebességet, egy töltéssel akár 35 km utat is megtesz. Nagyméretű 10" cső nélküli gumiabroncsokkal, rugós hátsó kerékkel, elülső elektronikus és hátsó tárcsás mechanikus fékkel, első és hátsó LED világítással rendelkezik. Maximális terhelés 100 kg, sebességszabályozó, 3,5 hüvelykes LCD kijelző háttérvilágítással. Nagyteljesítményű erőteljes 350 W-os motor, három vezetési mód, teljes feltöltés 5–6 óra alatt.

Átvehető akár: 2024.3.6

Partnerünktől: MALL