Street Surfing Torpedo roller fekete / fehér outlet-61%
23 390 Ft

8 990 Ft

Outlet

A termék csomagolása a szállítás során sérült, vivid ideig használatban volt, de a termék ép és sértetlen.A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!

Street Surfing Torpedo egy egyedi dizájnú freestyle roller, amely kifejezetten trükkök végrehajtására készült. A merevített váz és a 6061-es alumínium ötvözetből készült kormány biztosítja a stabilitást és könnyedséget. A fém belsőjű kerekek biztosítják a stabilitást ugráskor és trükkök végrehajtásakor.


Yedoo Mezeq RunRun 20/16" roller
96 430 Ft

91 990 Ft
+ ingyen szállítás

Fix keretű roller felnőtteknek, amely alkalmas a hosszabb távú rollerezésre a városban, vagy azon kívül. AYedoo Mezeq RunRun 20/16" roller hatékony tárcsafékekkel van ellátva, amelynek köszönhetően probléma nélkül hatékony a nehezebb terepeken is..


Street Surfing Destroyer Thunder Freestyle roller
28 490 Ft
+ ingyen szállítás

Street Surfing Destroyer freestyle roller ellenálló NECO csapággyal és gyors 110 mm-es kerekekkel felhívja magára a figyelmet. Kiváló dizájnú és teljesítményű.


Street Surfing Urban Xpr Air False Alarm
31 490 Ft
+ ingyen szállítás

Összehajtható terep-roller, mely ideális városi utazáshoz. A Street Surfing Urban Xpr Air False Alarm kiemelkedő a gyors és kényelmes összerakó-rendszere végett és az alacsony tömegének köszönhetően könnyedén hordozható. 20 cm nagyságú felfújható kerekekkel, rendelkezik, melyek biztosítják a magas szintű kényelmet az utazás során még enyhén egyenetlen terepen is.


Sulov Roller 16-16" SU VOYAGE
37 790 Ft

32 890 Ft
+ ingyen szállítás

Az egyedi 16" roller SULOV VOYAGE idősebb gyerekeknek könnyű acél vázzal rendelkezik. Első és a hátsó kézi V-fékekkel rendelkezik. Maximális felhasználói súly 100 kg.


Stiga Freestyle roller STIGA Hood
50 390 Ft

31 290 Ft
+ ingyen szállítás

Tökéletes mindenkinek, akik a tudásukat és a trükkjeiket szeretnék fejleszteni a rolleren. A roller váza erős könnyített acél-alumínium konstrukcióból készült. A könnyített konstrukció könnyű irányítást tesz lehetővé minden mozgás és trükk közben, a konstrukció szilárdsága pedig a biztonságot és az ellenállóképességet garantálja.


Stiga Roller STIGA Track 120-S
15 090 Ft

A Track 120-S tökéletese úgy juniorok, mint felnőttek számára, akik szívesen mozognak a szabad levegőn. Ez a modern dizájnú roller a Stiga által tervezett stabilizáló rendszerrel van felszerelve a nagyobb biztonság, stabilitás és kényelmesebb utazás érdekében.


Sulov Roller 16-12" SU WALK
23 190 Ft
+ ingyen szállítás

Könnyű acél váz, 16" első kerék, két fék és a nagyobb teherbírása miatt ebből a Sulov WALK rollerból alkalmas közlekedési eszköz lesz a városba, természetbe mint a gyermekeknek úgy a felnőtteknek is. A maximális felhasználói tömeg 100 kg.


Street Surfing Urban Xpr Roller
28 990 Ft
+ ingyen szállítás

Street Surfing Urban Xpr Roller tökéletesen megfelel iskolába, munkába járás, de akár utazások során városnézés alkalmából is. A roller összecsukhatóságának és a tartószíjnak köszönhetően könnyű a szállítása.


Street Surfing Torpedo Freestyle roller
23 990 Ft
23 490 Ft
+ ingyen szállítás

Street Surfing Torpedo egy egyedi dizájnú freestyle roller, amely kifejezetten trükkök végrehajtására készült. A merevített váz és a 6061-es alumínium ötvözetből készült kormány biztosítja a stabilitást és könnyedséget. A fém belsőjű kerekek biztosítják a stabilitást ugráskor és trükkök végrehajtásakor.


Master 26-20 GLX fekete/sárga
68 700 Ft
+ ingyen szállítás

Master 26–20 GLX roller tárcsafékkel az első kerekén. Nagy és stabil vázzal rendelkezik. Alkalmas gyors közlekedéshez egyenes felületen, esetlegesen enyhe terepre.


Olpran A6 Bicikliroller
49 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az Olpran A6 egy krómacél vázas sport roller. 6 éves kortól ajánlva. Az első kerék 26, a hátsó 20 colos, dupla Olpran felnivel vannak ellátva. Könnyű, egyszerű kezelhetőség.


Olpran A7 Roller
54 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az Olpran A7 egy krómacél vázas sport roller. 6 éves kortól ajánlva. Az első kerék 28", a hátsó 20" emellett dupla Olpran felnivel rendelkezik. Könnyű, egyszerű kezelhetőség. V fékekkel a biztonságos közlekedés érdekében.


Street Surfing Bandit Blast Blue
30 790 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Freestyle roller kialakításával hat rád, amely a skateparkban biztos nem veszik el a tömegben. Élvezd a biztonságos használatot és a trükköket a kerekek szilárd fém magjainak és a könnyű alumínium öntvény kormánynak köszönhetően. Végezz mindenféle jól kidolgozott részletet a Street Surfing Bandit Blast Blue rollereddel és nyűgözd le a közönségedet.


Street Surfing Bandit Reward Odi
31 490 Ft
+ ingyen szállítás

Freestyle roller feltűnő motívummal. A Street Surfing Bandit Reward Oti magas minőségű anyagokból készült és extra széles kormánnyal rendelkezik a könnyebb kezelésért. A roller szélesfedélzettel rendelkezik és grippel ellátott a jobb stabilitásért. A kényelmes utazást a 10 cm-es nagyságú kerekek és a magas minőségű ABEC 9 csapágyak biztosítják.


Street Surfing Destroyer
28 390 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Freestyle roller kialakításával hat rád, amely a skateparkban biztos bárki fejét eltekered. Élvezd a gyors száguldást és a trükköket a 110mm kerekekkel és a könnyű alumínium öntvény kormánnyal. Merülj el a jól kidolgozott részletekben, a Street Surfing Destroyer roller igazán zöld vagy tűzvörös.


Street Surfing Ripper Bloody Black
36 990 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

A robusztus kialakítású Freestyle rollerral a skateparkban nem maradsz szégyenben a trükkök elvégzésekor. Élvezd a gyors száguldást azABEC 9 csapágyakkal és a fém maggal ellátott 110mm-es kerekekkel, amelyek még a legnyaktörőbb ugrásoknál is megtartanak. Dicsekedj el a Street Surfing Ripper Bloody Black roller jól kidolgozott részleteivel – ez az út nem alkalmas a lányok számára.


Street Surfing Torpedo Glaciar
23 390 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Freestyle roller kialakításával hat rád, amely a skateparkban biztos nem veszik el a tömegben. Élvezd a biztonságos használatot és a trükköket a kerekek szilárd fém magjainak és a könnyű alumínium öntvény kormánynak köszönhetően. Végezz mindenféle jól kidolgozott részletet a Street Surfing Torpedo Glaciar rollereddel és nyűgözd le a közönségedet.


Street Surfing Urban Xps Black Silver roller
28 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Street Surfing Urban Xps Black Silver roller összecsukó mechanizmusát biztos értékelni fogod, mivel egy „kattanásra“ összecsukható 3 másodperc alatt. Könnyen és gyorsan halad. A 47 cm széles kormányának és a 8,5 cm földtávolságú alacsonyított taposó lemezének köszönhetően stabilan és könnyen hajthatod. A nagy 205 mm átmérőjű kerekekkel könnyen áthaladhatsz a kisebb terepegyenlőtlenségeken is.


Sulov Roller 16-12 LF RIDER
31 490 Ft

26 490 Ft
+ ingyen szállítás

A LIFEFIT RIDER egy stílusos roller, amely gyermekek és felnőttek számára alkalmas, a sebesség és a kormányozhatóság kombinálásával a városon belül és kívül enyhe terepen használható. Van első és hátsó kézi V -féke. Maximális felhasználói súly 120 kg.


Yedoo City New LMTD New York Roller, Fekete
60 490 Ft
+ ingyen szállítás

Yedoo City New LMTD New York egy sokoldalú, gondosan kidolgozott roller, egyedi designját New York város ihlette. Optimális utazósebességet és jobb kormányozhatóságot értek el. A roller szinte teljesen személyre szabható, hiszen legfontosabb részei állíthatók: a lábtartó magassága, hossza és a kormányrendszer. A kerekek mérete és a tömör szerkezet lehetővé teszi a gyors, ugyanakkor biztonságos közlekedést mindenki számára, korosztályra való tekintet nélkül.


Yedoo Roller Amsterdam
62 890 Ft

60 460 Ft
+ ingyen szállítás

Az út addig ér, míg a szem ellát és te úgy suhansz a tájon akadályok nélkül, mint a szél. Körülötted szélmalmok, tulipánmezők, mintha csak van Gogh húzta volna őket vonalzóval. Szépség és szabadság, elég csak ellöknöd magad ezen a rolleren, mely az Amsterdam nevet viseli.


Yedoo Roller London
62 890 Ft

60 460 Ft
+ ingyen szállítás

Sötétkék akár a Temze vize, vagy mint az égbolt London felett. Vagyis mégsem, ez mind szürke, az Union Jack viszont kék! Az eső miatt viszont nem kell aggódnod. A rollerrel, mely bárhová elvisz, ahová csak szeretnéd – szárazon maradsz. Utána az angol nap nem várat sokáig magára…


Yedoo Roller Tokyo
62 890 Ft

60 460 Ft
+ ingyen szállítás

Minimalista stílus és letisztult vonalak akadályok nélkül. Ez a roller elvisz arra a helyre ahol nyugalom és harmónia vár, míg a külvilág pörög. A sokoldalú roller kombinálja a sebességet a forduló manőverezéssel a városban és a városon kívül.


Yedoo Hipster City Roller
45 790 Ft

34 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Yedoo City Hipster Roller egy praktikus, ergonomikus kialakítású városi jármű palacktartóval. A nagyobb első keréknek köszönhetően megnövekedett teherbírású, kapacitása maximum 120 kg, súlya 9,5 kg. Kormánya állítható magasságú!


Olpran A5 Roller
55 990 Ft

49 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az Olpran A5 egy krómacél vázas sport roller. 6 éves kortól ajánlva. A kerekek azonosan 20" méretűek, dupla Olpran felnivel ellátva. Könnyű, egyszerű kezelhetőség.


Street Surfing Neon Black Blue
42 490 Ft
+ ingyen szállítás

Magas minőségű összehajtható roller. A Street Surfing Neon Black Blue első és hátsó tompítókkal ellátott a kényelmes közlekedésért minimális vibrálással. A roller a nagy kerekeknek köszönhetően nagyon könnyedén veszi az apró egyenetlenségeket, és kényelmes utazást biztosít.