Talált termékek száma: 26

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Stiga Roller STIGA Track 120-S
15 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Track 120-S tökéletese úgy juniorok, mint felnőttek számára, akik szívesen mozognak a szabad levegőn. Ez a modern dizájnú roller a Stiga által tervezett stabilizáló rendszerrel van felszerelve a nagyobb biztonság, stabilitás és kényelmesebb utazás érdekében.


Yedoo Mezeq RunRun 20/16" roller
96 430 Ft

92 070 Ft

Fix keretű roller felnőtteknek, amely alkalmas a hosszabb távú rollerezésre a városban, vagy azon kívül. AYedoo Mezeq RunRun 20/16" roller hatékony tárcsafékekkel van ellátva, amelynek köszönhetően probléma nélkül hatékony a nehezebb terepeken is..


Yedoo Mula RunRun 20/16"
83 725 Ft

78 900 Ft

Akció

Roller erős kerettel minden 14 évnél idősebb személy számára, alkalmas városba de városon kívül is. Yedoo Mula RunRun 20/16" je gyors és összecsukható társ minőségi V-fékekkel. A roller terhelhetősége akár 150 kg.


Street Surfing Destroyer Thunder Freestyle roller
28 290 Ft

Street Surfing Destroyer freestyle roller ellenálló NECO csapággyal és gyors 110 mm-es kerekekkel felhívja magára a figyelmet. Kiváló dizájnú és teljesítményű.


Yedoo City New LMTD New York Roller, Fekete
60 460 Ft

Yedoo City New LMTD New York egy sokoldalú, gondosan kidolgozott roller, egyedi designját New York város ihlette. Optimális utazósebességet és jobb kormányozhatóságot értek el. A roller szinte teljesen személyre szabható, hiszen legfontosabb részei állíthatók: a lábtartó magassága, hossza és a kormányrendszer. A kerekek mérete és a tömör szerkezet lehetővé teszi a gyors, ugyanakkor biztonságos közlekedést mindenki számára, korosztályra való tekintet nélkül.


Sulov Roller 16-16" SU VOYAGE
37 790 Ft

32 890 Ft

Az egyedi 16" roller SULOV VOYAGE idősebb gyerekeknek könnyű acél vázzal rendelkezik. Első és a hátsó kézi V-fékekkel rendelkezik. Maximális felhasználói súly 100 kg.


Stiga Freestyle roller STIGA Hood
50 390 Ft

31 290 Ft

Tökéletes mindenkinek, akik a tudásukat és a trükkjeiket szeretnék fejleszteni a rolleren. A roller váza erős könnyített acél-alumínium konstrukcióból készült. A könnyített konstrukció könnyű irányítást tesz lehetővé minden mozgás és trükk közben, a konstrukció szilárdsága pedig a biztonságot és az ellenállóképességet garantálja.


Sulov Roller 16-12" SU WALK
23 190 Ft

Könnyű acél váz, 16" első kerék, két fék és a nagyobb teherbírása miatt ebből a Sulov WALK rollerból alkalmas közlekedési eszköz lesz a városba, természetbe mint a gyermekeknek úgy a felnőtteknek is. A maximális felhasználói tömeg 100 kg.


Street Surfing Torpedo Freestyle roller
23 990 Ft

21 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Street Surfing Torpedo egy egyedi dizájnú freestyle roller, amely kifejezetten trükkök végrehajtására készült. A merevített váz és a 6061-es alumínium ötvözetből készült kormány biztosítja a stabilitást és könnyedséget. A fém belsőjű kerekek biztosítják a stabilitást ugráskor és trükkök végrehajtásakor.


Master 26-20 GLX fekete/sárga

Master 26-20 GLX fekete/sárga

Értékelés: 4,5
67 729 Ft

59 990 Ft

Akció

Master 26–20 GLX roller tárcsafékkel az első kerekén. Nagy és stabil vázzal rendelkezik. Alkalmas gyors közlekedéshez egyenes felületen, esetlegesen enyhe terepre.


Street Surfing Bandit Reward Odi
31 290 Ft

Freestyle roller feltűnő motívummal. A Street Surfing Bandit Reward Oti magas minőségű anyagokból készült és extra széles kormánnyal rendelkezik a könnyebb kezelésért. A roller szélesfedélzettel rendelkezik és grippel ellátott a jobb stabilitásért. A kényelmes utazást a 10 cm-es nagyságú kerekek és a magas minőségű ABEC 9 csapágyak biztosítják.


Sulov Roller 16-12 LF RIDER

Sulov Roller 16-12 LF RIDER

Értékelés: 5
31 490 Ft

26 590 Ft

A LIFEFIT RIDER egy stílusos roller, amely gyermekek és felnőttek számára alkalmas, a sebesség és a kormányozhatóság kombinálásával a városon belül és kívül enyhe terepen használható. Van első és hátsó kézi V -féke. Maximális felhasználói súly 120 kg.


Yedoo Hipster City Roller

Yedoo Hipster City Roller

Értékelés: 5
45 790 Ft

34 990 Ft

A Yedoo City Hipster Roller egy praktikus, ergonomikus kialakítású városi jármű palacktartóval. A nagyobb első keréknek köszönhetően megnövekedett teherbírású, kapacitása maximum 120 kg, súlya 9,5 kg. Kormánya állítható magasságú!


Yedoo Roller Amsterdam
62 890 Ft

60 460 Ft

Az út addig ér, míg a szem ellát és te úgy suhansz a tájon akadályok nélkül, mint a szél. Körülötted szélmalmok, tulipánmezők, mintha csak van Gogh húzta volna őket vonalzóval. Szépség és szabadság, elég csak ellöknöd magad ezen a rolleren, mely az Amsterdam nevet viseli.


Yedoo Roller London
62 890 Ft

60 460 Ft

Sötétkék akár a Temze vize, vagy mint az égbolt London felett. Vagyis mégsem, ez mind szürke, az Union Jack viszont kék! Az eső miatt viszont nem kell aggódnod. A rollerrel, mely bárhová elvisz, ahová csak szeretnéd – szárazon maradsz. Utána az angol nap nem várat sokáig magára…


Yedoo Roller Tokyo
62 890 Ft

60 460 Ft

Minimalista stílus és letisztult vonalak akadályok nélkül. Ez a roller elvisz arra a helyre ahol nyugalom és harmónia vár, míg a külvilág pörög. A sokoldalú roller kombinálja a sebességet a forduló manőverezéssel a városban és a városon kívül.


Street Surfing Urban Xpr Air False Alarm
31 290 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Összehajtható terep-roller, mely ideális városi utazáshoz. A Street Surfing Urban Xpr Air False Alarm kiemelkedő a gyors és kényelmes összerakó-rendszere végett és az alacsony tömegének köszönhetően könnyedén hordozható. 20 cm nagyságú felfújható kerekekkel, rendelkezik, melyek biztosítják a magas szintű kényelmet az utazás során még enyhén egyenetlen terepen is.


Street Surfing Ripper Myth Silver roller
36 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Street Surfing Ripper Myth Freestyle roller kitűnik a sorból kidolgozásának minőségével, robusztus külsejével és a CNC nyílással ellátott egyedülálló megjelenésével. Merevített kormány és HIC technológiával ellátott kormánycsapágy. Skateparkokhoz és különböző trükkök bemutatására lett tervezve.


Street Surfing Bandit Shooter Green Freestyle roller
30 690 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Street Surfing Bandit Shooter tökéletesített teljesítményű freestyle roller, széles kormánnyal és taposó lemezzel. A csapágy rendszer HIC magas kompressziós technológiával rendelkezik, így ugráskor és trükkök végrehajtásakor tökéletesen stabil.


Street Surfing Urban Xps Black Silver roller
28 896 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A Street Surfing Urban Xps Black Silver roller összecsukó mechanizmusát biztos értékelni fogod, mivel egy „kattanásra“ összecsukható 3 másodperc alatt. Könnyen és gyorsan halad. A 47 cm széles kormányának és a 8,5 cm földtávolságú alacsonyított taposó lemezének köszönhetően stabilan és könnyen hajthatod. A nagy 205 mm átmérőjű kerekekkel könnyen áthaladhatsz a kisebb terepegyenlőtlenségeken is.


Olpran A5 Roller

Olpran A5 Roller

Értékelés: 4
55 990 Ft

49 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Az Olpran A5 egy krómacél vázas sport roller. 6 éves kortól ajánlva. A kerekek azonosan 20" méretűek, dupla Olpran felnivel ellátva. Könnyű, egyszerű kezelhetőség.


Street Surfing Urban Xpr Roller
28 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Street Surfing Urban Xpr Roller tökéletesen megfelel iskolába, munkába járás, de akár utazások során városnézés alkalmából is. A roller összecsukhatóságának és a tartószíjnak köszönhetően könnyű a szállítása.


Street Surfing Neon Black Blue
42 590 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Magas minőségű összehajtható roller. A Street Surfing Neon Black Blue első és hátsó tompítókkal ellátott a kényelmes közlekedésért minimális vibrálással. A roller a nagy kerekeknek köszönhetően nagyon könnyedén veszi az apró egyenetlenségeket, és kényelmes utazást biztosít.


Street Surfing Ripper Bloody Gold
37 590 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Freestyle roller feltűnő motívummal. A Street Surfing Ripped Bloody Gold kiemelkedő a robusztus szerkezetével melyet feltűnő színek tarkítanak. Extra széles erősített kormánnyal és HIC technológiával rendelkezik. A roller a felépítésének és alacsony súlyának köszönhetően skateparkokban is használható.


Street Surfing Street Rush Xtreme Off Road Roller
35 790 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Street Surfing Street Rush roller felfújható kerekekkel a freestyle és off-road rollerek kombinációja. Az erős konstrukciónak köszönhetően alkalmas gyakorlatilag minden terepre, beleértve a mezei- és erdei utakat.