Street Surfing Destroyer Thunder Freestyle roller
28 279 Ft

26 220 Ft
+ ingyen szállítás

Street Surfing Destroyer freestyle roller ellenálló NECO csapággyal és gyors 110 mm-es kerekekkel felhívja magára a figyelmet. Kiváló dizájnú és teljesítményű.


Street Surfing Urban Xpr Air False Alarm
31 260 Ft
+ ingyen szállítás

Összehajtható terep-roller, mely ideális városi utazáshoz. A Street Surfing Urban Xpr Air False Alarm kiemelkedő a gyors és kényelmes összerakó-rendszere végett és az alacsony tömegének köszönhetően könnyedén hordozható. 20 cm nagyságú felfújható kerekekkel, rendelkezik, melyek biztosítják a magas szintű kényelmet az utazás során még enyhén egyenetlen terepen is.


Olpran A5 Roller

Olpran A5 Roller

Értékelés: 4
55 990 Ft

47 690 Ft
+ ingyen szállítás

Az Olpran A5 egy krómacél vázas sport roller. 6 éves kortól ajánlva. A kerekek azonosan 20" méretűek, dupla Olpran felnivel ellátva. Könnyű, egyszerű kezelhetőség.


Street Surfing Urban Xpr Roller
28 990 Ft

24 980 Ft

Street Surfing Urban Xpr Roller tökéletesen megfelel iskolába, munkába járás, de akár utazások során városnézés alkalmából is. A roller összecsukhatóságának és a tartószíjnak köszönhetően könnyű a szállítása.


Street Surfing Torpedo Freestyle roller
23 780 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Street Surfing Torpedo egy egyedi dizájnú freestyle roller, amely kifejezetten trükkök végrehajtására készült. A merevített váz és a 6061-es alumínium ötvözetből készült kormány biztosítja a stabilitást és könnyedséget. A fém belsőjű kerekek biztosítják a stabilitást ugráskor és trükkök végrehajtásakor.


Master 26-20 GLX fekete/sárga

Master 26-20 GLX fekete/sárga

Értékelés: 4,5
67 729 Ft

62 750 Ft
+ ingyen szállítás

Master 26–20 GLX roller tárcsafékkel az első kerekén. Nagy és stabil vázzal rendelkezik. Alkalmas gyors közlekedéshez egyenes felületen, esetlegesen enyhe terepre.


Olpran A6 Bicikliroller

Olpran A6 Bicikliroller

Értékelés: 5
49 990 Ft

45 810 Ft

Az Olpran A6 egy krómacél vázas sport roller. 6 éves kortól ajánlva. Az első kerék 26, a hátsó 20 colos, dupla Olpran felnivel vannak ellátva. Könnyű, egyszerű kezelhetőség.


Olpran A7 Roller

Olpran A7 Roller

Értékelés: 4
54 990 Ft
53 960 Ft

Az Olpran A7 egy krómacél vázas sport roller. 6 éves kortól ajánlva. Az első kerék 28", a hátsó 20" emellett dupla Olpran felnivel rendelkezik. Könnyű, egyszerű kezelhetőség. V fékekkel a biztonságos közlekedés érdekében.


Tempish WEL junior
26 790 Ft

22 580 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Minőségi szabadtéri roller. A TempiSH WEL junior nagy kerekekkel (elől 120mm hátul 100mm), van felszerelve amely ellenáll a durva használatnak is. A roller csapágyakkal van felserelve ABEC 7 króm anyaggal, amely biztosítja a zökkenőmentes rollerezést és hosszú élettartammal bír. Speciális fülhallgató THREAD ami teljesen elnyeli a kültéri zajokat.


Street Surfing Bandit Blast Blue
31 260 Ft
+ ingyen szállítás

Freestyle roller kialakításával hat rád, amely a skateparkban biztos nem veszik el a tömegben. Élvezd a biztonságos használatot és a trükköket a kerekek szilárd fém magjainak és a könnyű alumínium öntvény kormánynak köszönhetően. Végezz mindenféle jól kidolgozott részletet a Street Surfing Bandit Blast Blue rollereddel és nyűgözd le a közönségedet.


Street Surfing Bandit Reward Odi
31 260 Ft
+ ingyen szállítás

Freestyle roller feltűnő motívummal. A Street Surfing Bandit Reward Oti magas minőségű anyagokból készült és extra széles kormánnyal rendelkezik a könnyebb kezelésért. A roller szélesfedélzettel rendelkezik és grippel ellátott a jobb stabilitásért. A kényelmes utazást a 10 cm-es nagyságú kerekek és a magas minőségű ABEC 9 csapágyak biztosítják.


Street Surfing Torpedo Glaciar
23 720 Ft
+ ingyen szállítás

Freestyle roller kialakításával hat rád, amely a skateparkban biztos nem veszik el a tömegben. Élvezd a biztonságos használatot és a trükköket a kerekek szilárd fém magjainak és a könnyű alumínium öntvény kormánynak köszönhetően. Végezz mindenféle jól kidolgozott részletet a Street Surfing Torpedo Glaciar rollereddel és nyűgözd le a közönségedet.


Tempish Ignis 200
31 290 Ft

27 990 Ft

Stílusos összecsukható roller. Tempish Ignis 200 tartós anyagból készült és nagy, 200 mm-es kerekekkel rendelkezik amik megkönnyítik a rossz utak leküzdését. A roller előnye hogy nagyon kicsi a súlya 4,8 kg és összecsukható. A roller 8 éves kortól használható.


Tempish Ignis 230
34 190 Ft

28 430 Ft
+ ingyen szállítás

Stílusos összehajtható roller. Tempish Ignis 230 j tartós anyagból készült és nagy kerekekkel rendelkezik (230 mm első, 180 mm hátsó) amik megkönnyítik a rossz utak leküzdését. A roller előnye hogy nagyon kicsi a súlya 5,5 kg és összecsukható. A roller 9 éves kortól használható.


Tempish XBD 100
29 690 Ft

25 090 Ft
+ ingyen szállítás

Minőségiszabadtéri roller. Tempish XBD 100 100 mm kerekekkel felszerelt amelyek ellenállnak a durvább kezelésnek is. A roller csapágyakkal van felszerelve ABEC 7, amely biztosítja a zökkenőmentes rollerezést és hosszú élettartammal bír. Speciális fülhallgató **THREAD dami teljesen elnyeli a kültéri zajokat.


Tempish XBD 110
31 190 Ft

26 350 Ft
+ ingyen szállítás

Minőségiszabadtéri roller. Tempish XBD 110 110 mm kerekekkel felszerelt amelyek ellenállnak a durvább használatnak is. A roller csapágyakkal van felszerelve ABEC 7, amely biztosítja a zökkenőmentes rollerezést és hosszú élettartammal bír. Speciális fülhallgató **THREAD dami teljesen elnyeli a kültéri zajokat.


Sulov Roller 16-16" SU VOYAGE
37 790 Ft

35 700 Ft

Az egyedi 16" roller SULOV VOYAGE idősebb gyerekeknek könnyű acél vázzal rendelkezik. Első és a hátsó kézi V-fékekkel rendelkezik. Maximális felhasználói súly 100 kg.


Stiga Freestyle roller STIGA Hood
50 390 Ft

31 290 Ft

Tökéletes mindenkinek, akik a tudásukat és a trükkjeiket szeretnék fejleszteni a rolleren. A roller váza erős könnyített acél-alumínium konstrukcióból készült. A könnyített konstrukció könnyű irányítást tesz lehetővé minden mozgás és trükk közben, a konstrukció szilárdsága pedig a biztonságot és az ellenállóképességet garantálja.


Stiga Roller STIGA Track 120-S
15 090 Ft

A Track 120-S tökéletese úgy juniorok, mint felnőttek számára, akik szívesen mozognak a szabad levegőn. Ez a modern dizájnú roller a Stiga által tervezett stabilizáló rendszerrel van felszerelve a nagyobb biztonság, stabilitás és kényelmesebb utazás érdekében.


Yedoo Roller City RunRun
65 390 Ft

60 390 Ft
+ ingyen szállítás

City roller szeret kávéházba járni, és kilométerek helyett szívesebben megeszik egy fagyit a sétáló utcán. A pékség vagy az uszoda felé vezető úton az idősebb gyermekek, a rekreációs céllal járó személyek és az aktív nyugdíjasok élvezik a társaságát.


Yedoo City New LMTD New York Roller, Fekete
57 710 Ft
+ ingyen szállítás

Yedoo City New LMTD New York egy sokoldalú, gondosan kidolgozott roller, egyedi designját New York város ihlette. Optimális utazósebességet és jobb kormányozhatóságot értek el. A roller szinte teljesen személyre szabható, hiszen legfontosabb részei állíthatók: a lábtartó magassága, hossza és a kormányrendszer. A kerekek mérete és a tömör szerkezet lehetővé teszi a gyors, ugyanakkor biztonságos közlekedést mindenki számára, korosztályra való tekintet nélkül.


Sulov Roller 16-12 LF RIDER

Sulov Roller 16-12 LF RIDER

Értékelés: 5
31 490 Ft

27 600 Ft

A LIFEFIT RIDER egy stílusos roller, amely gyermekek és felnőttek számára alkalmas, a sebesség és a kormányozhatóság kombinálásával a városon belül és kívül enyhe terepen használható. Van első és hátsó kézi V -féke. Maximális felhasználói súly 120 kg.


Yedoo Roller Amsterdam
62 890 Ft

57 620 Ft
+ ingyen szállítás

Az út addig ér, míg a szem ellát és te úgy suhansz a tájon akadályok nélkül, mint a szél. Körülötted szélmalmok, tulipánmezők, mintha csak van Gogh húzta volna őket vonalzóval. Szépség és szabadság, elég csak ellöknöd magad ezen a rolleren, mely az Amsterdam nevet viseli.


Yedoo Roller London
62 890 Ft

57 620 Ft
+ ingyen szállítás

Sötétkék akár a Temze vize, vagy mint az égbolt London felett. Vagyis mégsem, ez mind szürke, az Union Jack viszont kék! Az eső miatt viszont nem kell aggódnod. A rollerrel, mely bárhová elvisz, ahová csak szeretnéd – szárazon maradsz. Utána az angol nap nem várat sokáig magára…


Yedoo Roller Tokyo
62 890 Ft

57 620 Ft
+ ingyen szállítás

Minimalista stílus és letisztult vonalak akadályok nélkül. Ez a roller elvisz arra a helyre ahol nyugalom és harmónia vár, míg a külvilág pörög. A sokoldalú roller kombinálja a sebességet a forduló manőverezéssel a városban és a városon kívül.


Yedoo Mezeq RunRun 20/16" roller
96 430 Ft

87 740 Ft
+ ingyen szállítás

Fix keretű roller felnőtteknek, amely alkalmas a hosszabb távú rollerezésre a városban, vagy azon kívül. AYedoo Mezeq RunRun 20/16" roller hatékony tárcsafékekkel van ellátva, amelynek köszönhetően probléma nélkül hatékony a nehezebb terepeken is..


Street Surfing Destroyer
28 750 Ft
+ ingyen szállítás

Freestyle roller kialakításával hat rád, amely a skateparkban biztos bárki fejét eltekered. Élvezd a gyors száguldást és a trükköket a 110mm kerekekkel és a könnyű alumínium öntvény kormánnyal. Merülj el a jól kidolgozott részletekben, a Street Surfing Destroyer roller igazán zöld vagy tűzvörös.


Street Surfing Ripper Bloody Black
37 530 Ft
+ ingyen szállítás

A robusztus kialakítású Freestyle rollerral a skateparkban nem maradsz szégyenben a trükkök elvégzésekor. Élvezd a gyors száguldást azABEC 9 csapágyakkal és a fém maggal ellátott 110mm-es kerekekkel, amelyek még a legnyaktörőbb ugrásoknál is megtartanak. Dicsekedj el a Street Surfing Ripper Bloody Black roller jól kidolgozott részleteivel – ez az út nem alkalmas a lányok számára.


Sulov Roller 16-12" SU WALK
25 090 Ft

Könnyű acél váz, 16" első kerék, két fék és a nagyobb teherbírása miatt ebből a Sulov WALK rollerból alkalmas közlekedési eszköz lesz a városba, természetbe mint a gyermekeknek úgy a felnőtteknek is. A maximális felhasználói tömeg 100 kg.


Street Surfing Urban Xps Black Silver roller
28 896 Ft

25 010 Ft

A Street Surfing Urban Xps Black Silver roller összecsukó mechanizmusát biztos értékelni fogod, mivel egy „kattanásra“ összecsukható 3 másodperc alatt. Könnyen és gyorsan halad. A 47 cm széles kormányának és a 8,5 cm földtávolságú alacsonyított taposó lemezének köszönhetően stabilan és könnyen hajthatod. A nagy 205 mm átmérőjű kerekekkel könnyen áthaladhatsz a kisebb terepegyenlőtlenségeken is.