Menabo WHITE BEAR 4

Menabo WHITE BEAR 4

Értékelés: 3,7
11 990 Ft

WHITE BEAR síléctartó 4 pár síléchez vagy 2 snowboardhoz ALU.

HAKR ALU sítartó 4 pár számára
19 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sítartó alumínium karral megerősítve 2 bordával. HAKR ALU Akár 4 pár sílécre, vagy 1 snowboardra alkalmas A tartót felső és alsó helyzetbe lehet rögzíteni.

Menabo Aconcagua Síléctartó

Menabo Aconcagua Síléctartó

Értékelés: 4,8
35 990 Ft
+ ingyen szállítás

Menabe Aconcagua mágneses, zárható síléctartó, amely három pár síléc vagy két snowboard szállítására alkalmas. A súlya 5,1 kg, az autóra felszerelt hordozóval az ajánlott maximális sebesség 130 km/h, ha sílécet szállít és 100 km/h, ha snowboardot. A különleges bevonatnak köszönhetően a mágneses lemezek nem karcolják össze a fényezést.

Menabo Igloo síléctartó

Menabo Igloo síléctartó

Értékelés: 5
16 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Menabe Igloo mágneses, zárható síléctartó, amely két pár síléc szállítására alkalmas. A súlya 2,6 kg, az autóra felszerelt hordozóval az ajánlott maximális sebesség 130 km/h. A különleges bevonatnak köszönhetően a mágneses lemezek nem karcolják össze a fényezést.

Menabo Shuttle síléctartó

Menabo Shuttle síléctartó

Értékelés: 4,3
23 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Menabe Shuttle mágneses, zárható síléctartó, amely két pár síléc szállítására alkalmas. Súlya 3 kg, az autóra felszerelt hordozóval az ajánlott maximális sebesség 130 km/h. A különleges bevonatnak köszönhetően a mágneses lemezek nem karcolják össze a az autó fényezést.

HAKR ALU sítartó 6 pár számára
23 990 Ft
+ ingyen szállítás

Sítartó alumínium karral megerősítve 2 bordával. HAKR ALU Akár 6 pár sílécre, vagy 2 snowboardra alkalmas A tetőcsomagtartó és a rakodási terület (70 cm) között 7,5 cm-es megnövelt hézag van, ami ideális magas síléc felhelyezéshez. A tartót felső és alsó helyzetbe lehet rögzíteni.