Menabo Shuttle síléctartó
19 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Menabe Shuttle mágneses, zárható síléctartó, amely két pár síléc szállítására alkalmas. Súlya 3 kg, az autóra felszerelt hordozóval az ajánlott maximális sebesség 130 km/h. A különleges bevonatnak köszönhetően a mágneses lemezek nem karcolják össze a az autó fényezést.


Menabo Iceberg síléctartó

Menabo Iceberg síléctartó

Értékelés: 3,5
16 990 Ft

13 990 Ft

Menabo Iceberg síléctartó ideális négy pár síléc vagy két pár snowboard biztonságos szállítására. Tetőcsomagtartóra szerelhető a mellékelt T-adapterrel. Használata nagyon egyszerű, biztonságos. Ajánlott sebesség utazás közben 130 km/h, a teljes biztonság érdekében.


Menabo SilverIce síléctartó

Menabo SilverIce síléctartó

Értékelés: 4,5
33 990 Ft
+ ingyen szállítás

Menabo SilverIce kiváló minőségű, kihúzható, tetőcsomagtartóra szerelhető alumínium síléctartó, sílécszállító zárható, 6 pár síléc vagy 4 db snowboard biztonságos szállítására alkalmas. Rögzítése az alaprúdra T adapterrel és hagyományos (átpántolós) módon is lehetséges.


Menabo Igloo síléctartó

Menabo Igloo síléctartó

Értékelés: 5
15 990 Ft

Menabe Igloo mágneses, zárható síléctartó, amely két pár síléc szállítására alkalmas. A súlya 2,6 kg, az autóra felszerelt hordozóval az ajánlott maximális sebesség 130 km/h. A különleges bevonatnak köszönhetően a mágneses lemezek nem karcolják össze a fényezést.


Menabo Aconcagua Síléctartó
32 890 Ft
+ ingyen szállítás

Menabe Aconcagua mágneses, zárható síléctartó, amely három pár síléc vagy két snowboard szállítására alkalmas. A súlya 5,1 kg, az autóra felszerelt hordozóval az ajánlott maximális sebesség 130 km/h, ha sílécet szállít és 100 km/h, ha snowboardot. A különleges bevonatnak köszönhetően a mágneses lemezek nem karcolják össze a fényezést.