LAMAX Dots1

LAMAX Dots1

Értékelés: 4,3
20 990 Ft 13 990 Ft

Vezeték nélküli fülhallgató egy töltő tokkal, amely a 6 órás akkumulátor kapacitást meghosszabbítja 30 óra működésre . A LAMAX Dots1 képes lesz veled teljesíteni a nehéz sport edzést anélkül, hogy valahol zavarna, vagy valahová eltévedne – 3 különböző méretű szilikon füldugó garantálja a biztonságos illeszkedést a füledben.

Niceboy HIVE podsie

Niceboy HIVE podsie

Értékelés: 4,4
16 990 Ft 12 490 Ft

2 év garancia

True Wireless vezeték nélküli fülhallgató, akkumulátorának élettartama akár 15 óra az újratölthető toknak köszönhetően. A Niceboy HIVE fülhallgató IP54 víz- és porálló. A Bluetooth kapcsolat segítségével kihangosított telefonhívásokat kezelhetsz, és a telefon segítségével szabályozhatod a hangerőt.

Niceboy HIVE drops

Niceboy HIVE drops

Értékelés: 4
20 990 Ft 15 490 Ft

Hallgass zenét kábel mentesen az igazán vezeték nélküli True Wireless Niceboy HIVE drops fülhallgató által Bluetooth technológiával, fokozott EDR átviteli sebességgel. Egy feltöltéssel 3 ó át játszik le, üzemidejét 12 órával növeli a 800mAh akkumulátorral ellátott töltőbölcső. A füldugók handsfree mikrofonnal, valamint remek kiegyensúlyozott hangzással rendelkeznek.

Buxton BHP 7000 SILVER
12 189 Ft 8 690 Ft

Vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató alumínium tokban, aktív 10mm váltóval. A Buxton BHP 7000 SILVER kiegyensúlyozott hangzást és erős basszusokat biztosít. Egyetlen feltöltéssel akár 6 órás élettartammal rendelkezik. Az utazók értékelni fogják a különböző tartozékok szállítására alkalmas praktikus szervezőt, a sport kedvelői pedig az adaptereket a fülben való biztonságos rögzítésért.

Niceboy HIVE sport 2

Niceboy HIVE sport 2

Értékelés: 4,3
20 290 Ft 13 490 Ft

2 év garancia

Könnyű és tökéletesen illeszkedik a fülbe sportolás közben is? A vezeték nélküli Bluetooth 5.0 fülhallgató Niceboy HIVE sport 2 veled fog tartani minden sport kihívásnál és köszönhetően az IPX5 technológiának ellenáll a víznek, vagy az izzadságnak. Egy feltöltődéssel képes akár 16 óra működésre, rendelkezik handsfree mikrofonnal, és erőteljes MaxxBass basszusokkal szenzációs hangzással.

Intezze STUDIO

Intezze STUDIO

Értékelés: 4,3
26 990 Ft 19 990 Ft

2 év garancia

Add át magad a zanének precíz hangminőségben az Intezze STUDIO Bluetooth 5.0 fülhallgatóval, amely hatékony 8mm-es váltóval ellátott, amely kiegyensúlyozott hangzást biztosít erős és ellenőrizhető basszusokkal. A fülhallgató felszereltségében nem hiányozhat a handsfree mikrofon, az 5 órás üzemidejű akkumulátor és az alumínium töltőtok.

PHILIPS SHQ1255T fülhallgató mikrofonnal
7 290 Ft 6 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vesd bele magad a sportolásba és élvezze a zenét Philips SHQ1255TBK sportos vezetékes fülhallgatóval, ami rendkívül alacsony súlyú és speciális fülkampóval a tökéletes tartásért még edzés közben is. A fülhallgató tiszta hangzású a kiváló minőségű 13,6 mm-es hangszóróinak köszönhetően, 1 m audió kábellel és handsfree mikrofonnal is fel van szerelve.

Buxton BHP 7010 BLACK

Buxton BHP 7010 BLACK

Értékelés: 4
12 190 Ft 10 990 Ft

Vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató alumínium tokban, aktív 10mm váltóval. A Buxton BHP 7010 BLACK kiegyensúlyozott hangzást és erős basszusokat biztosít. Egyetlen feltöltéssel akár 6 órás élettartammal rendelkezik. Az utazók értékelni fogják a különböző tartozékok szállítására alkalmas praktikus szervezőt, a sport kedvelői pedig az adaptereket a fülben való biztonságos rögzítésért.

SONY WI-C310

SONY WI-C310

Értékelés: 4,6
17 990 Ft 12 990 Ft

Vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató mágneses végződésekkel. A 15 órás akkumulátor élettartamnak köszönhetően lesz a Sony WI-C310 fülhallgatóból elit maratonozó. A 9 mm-es meghajtók tiszta és érthető hangját nemcsak a zene hallgatásnál fogod értékelni, hanem a hands-free hívások intézésénél is.

Niceboy HIVE pods 2

Niceboy HIVE pods 2

Értékelés: 4,2
22 990 Ft 17 490 Ft

2 év garancia

Apró fülhallgatók nagyszerű hangjellemzőkkel és IPX5 nedvességállósággal – ez a Bluetooth 5.0 vezeték nélküli + EDR fejhallgató Niceboy HIVE pods 2, amelyek MaxxBass technológiát és 6,5 ó akkumulátor-élettartamot eredményeznek. A töltõdoboznak köszönhetően 35 óra élettartamot biztosít. A fejhallgató kihangosítóként is használható.

QCY T5e

QCY T5e

Értékelés: 4
17 990 Ft 15 990 Ft

Újdonság

Szép, lekerekített forma, tökéletes hangzás – modern vezeték nélküli Bluetooth 5.0 fülhallgató QCY T5e, ami lenyűgöz a precíz TWS + kivitelezésével és a dinamikus hangzásával, amikről a nagy teljesítményű 6 mm-es hangszórók gondoskodnak. Stabil hangátvitellel, rekord alacsony hang késleltetés a képhez képest, 4,5 óra üzemidő egy töltéssel és 380 mAh-s töltőtok.

Energy Sistem Earphones Sport 1
3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fejhallgatók Secure-Fit rendszerrel tökéletesen másolják a fül formáját, és ellenállnak az izzadságnak, és nedvességnek. Energy Sistem Earphones Sport 1 kiváló választás a sportra és a szabadidőre. Rendelkezik beépített mikrofonnal és multi funkciós gombbal a kényelmes vezérléshez.

PHILIPS SHQ6500 vezeték nélküli fejhallgató
25 990 Ft 21 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kényeztesd a füled a kedvenc dalaiddal a Philips SHQ6500 sportos Bluetooth 4.1 vezeték nélküli fülhallgatóval, ami erős basszusokat garantáló 13,6 mm-es hangszórókkal van felszerelve. A fejhallgató handsfree mikrofonnal, IPX2 víz- és izzadtságállósággal, puha füldugókkal és 4,5 órás üzemidővel rendelkezik töltésenként.

Energy Sistem Sport 1 Vezetéknélküli fülhallgató
8 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Energy Sistem Sport 1 Vezetéknélküli fülhallgató a fülhallgatók egy új, modern generációjának kiemelkedő tagja. 4.1-es Bluetooth kapcsolattal csatlakozik bármely ezzel rendelkező mobilkészülékhez, megkönnyítve így a zenehallgatást a mindennapi edzések közben. Minden funkció könnyedén elérhető a beépített gombok segítségével. Kedvenc dalait most tökéletesen szigetelve, egy gombnyomásra hallgathatja. Rugalmas anyaga tetszés szerint hajlítható és állítható, hogy tökéletesen passzoljon a fülre és a fejformához is. A vezeték nélküli szabadság elengedhetetlen az eredményes sportoláshoz, az erőteljes basszusnál és a kristálytiszta magas hangoknál pedig semmi sem motiválhat jobban mozgás közben. Akár nyolc órán keresztül, megszakítás és töltés nélkül élvezheti az intenzív, univerzális zenehallgatás felejthetetlen élményét.

KOSS KSC/32 Fülhallgató

KOSS KSC/32 Fülhallgató

Értékelés: 4,8
8 990 Ft

2 év garancia

KSC/32 fülhallgató. Ultra könnyű kivitel, vízlepergető szilikon-gumibevonattal. A csomag a magasabb komfort jegyében 3db puha fülgumit is tartalmaz. Rendkívül kényelmesen illesztkedik a fülbe. Kábeljének hosszúsága 1,2 méter.

Connect IT Wireless Sport Sonics Bluetooth
4 590 Ft 4 190 Ft

2 év garancia

Connect IT Wireless Sport Sonics Bluetooth vezeték nélküli fülhallgató könnyű in-ear szerkezettel, amely összekapcsolható a nyak körül. Élj át mozgásszabadságot sportolás vagy utazás közben kábel nélkül. A méretű szilikon füldugónak és a Secure-fit fülkagylóra történő akasztásnak hála minden fülbe jól illik. Egy feltöltésre akár 5 órát is kibír.

Buxton BHP 5070 PEWTER

Buxton BHP 5070 PEWTER

Értékelés: 4,6
6 863 Ft 2 590 Ft

Sport fülhallgató, precíz alumínium teljesen fém kidolgozás, egyedi fém design 10 mm membránátmérővel Buxton BHP 5070 PEWTER: kiválló a magas, basszus és közepes hangok kiegyensúlyozott aránya -a hangminőség tovább fokozható a megfelelő (3 típus) finom szilikon füldugó választásával. Utazásra hasznos kellék a **praktikus rendező ** az összes tartozékra.

SONY MDR-AS210AP Sport fülhallgató
6 990 Ft 5 790 Ft

Az Sony MDR-AS210APB Sport fülhallgató egy modern kialakítású, ultrakönnyű, fülbe helyezhető eszköz, melyet csatlakoztathat MP3 lejátszóhóz, okostelefonhoz, tablethez vagy laptophoz egyaránt. Ideális aktívan sportolók számára, de mindennapi használatra is alkalmas. Kiváló zenei élményt élvezhet mozgás közben is, mivel a fülhallgató stabilan a fülhöz rögzíthető, ergonomikus kialakítású. A rugalmas szilikon fülpárnáknak köszönhetően minden fülformába tökéletesen beleillik. A dugós fülbe helyezhető kialakítás a minimumra csökkenti a zavaró zajokat. A csatlakozó kábel hossza 1,2 méter, a csatlakozóvég típusa 3,5 mm-es jack.

SONY MDR-AS210 Sport fülhallgató
4 990 Ft 4 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Sony MDR-AS210B Sport fülhallgató egy modern kialakítású, ultrakönnyű, fülbe helyezhető eszköz, melyet csatlakoztathat MP3 lejátszóhóz, okostelefonhoz, tablethez vagy laptophoz egyaránt. Ideális aktívan sportolók számára, de mindennapi használatra is alkalmas. Kiváló zenei élményt élvezhet mozgás közben is, mivel a fülhallgató stabilan a fülhöz rögzíthető, ergonomikus kialakítású. A rugalmas szilikon fülpárnáknak köszönhetően minden fülformába tökéletesen beleillik. A dugós fülbe helyezhető kialakítás a minimumra csökkenti a zavaró zajokat. A csatlakozó kábel hossza 1,2 méter, a csatlakozóvég típusa 3,5 mm-es jack.

URBANEARS Plattan II

URBANEARS Plattan II

Értékelés: 5
15 990 Ft

2 év garancia

Hogyan juthatsz el a zenei paradicsomba? Szükséged van belépőre nagy teljesítményű fejhallgató formájában, amely nem torzít – az Urbanears PLATTAN II fejhallgató a legújabb technológiával van ellátva és kézzel összerakott 40 mm-es mágnesekkel van felszerelve. Maximális teljesítménye 30mW és szinte összetörhetetlen rugalmas pánttal van ellátva.

SONY WI-C300 Vezeték nélküli fülhallgató
12 990 Ft 12 490 Ft

Vezeték nélküli fülhallgató beépített mikrofonnal és hangerősség és a dalok beállításának lehetőségével. A Sony WI-C300 fülhallgatók konstrukciója nyaki fogantyúval zenehallgatás közbeni kényelmedért van formázva, amelyet Bluetooth vagy NFC technológiával stream – el. A 8 órás akkumulátor élettartam ellát egy átlagos napra a városban, vagy sport közben.

LAMAX Tips1

LAMAX Tips1

Értékelés: 4,4
9 990 Ft 9 690 Ft

Bluetooth 4.2 fülhallgató akár 5 órás üzemidővel egy töltéssel, vezérlés közvetlenül a fülhallgatón. A LAMAX Tips1 fülhallgató tökéletesen kiegyensúlyozott hangzása, amely a telefonon keresztül módosítható. Multipoint párosítás 2 eszköz egyszerrre történő csatlakoztatásához. A csomagolásban 3 méretű füldugót találsz. A fülhallgató súlya mindössze 10 gramm. Beépített handsfree minőségi mikrofonnal.

Connect IT Alu Sonics EP-222-BK (CI-1040) Fülhallgató
2 090 Ft

Connectit Alusonic Ep-222-Bk fülhallgató kiváló minőségű zenei élményt nyújt! Hangszórói pontosan illeszkednek, így erőteljes és tökéletes mélyhangzást biztosítanak, ultrakönnyű kialakításának köszönhetően kiváló választás utazáshoz vagy akár sporthoz is. Az 1,2 m-es kábelhossz és a mikrofon garantálják azt a kényelmet, hogy nem kell elővenni zsebéből vagy táskájából a telefont, hanem kényelmesen és egyszerűen tudja használni bárhol és bármikor.

KOSS KPH/14 Fejhallgató

KOSS KPH/14 Fejhallgató

Értékelés: 2,4
5 190 Ft

Koss KPH14 fejhallgatót kifejezetten aktív életmódhoz fejlesztették ki. A fejpánt állítható, kényelmesen illeszkedik. Kialakításának köszönhetően izzadásálló. Többféle színben.

SONY MDR-XB510AS sport fülhallgató
8 390 Ft 8 090 Ft

Fülbe helyezhető sportfejhallgató megnövelt IP57 ellenállással a víz és az izzadás ellen, amihez Extra Bass technológia is párosul. A kábelen egy egygombos vezérlő és mikrofon található. A kábel hossza 1,2 m, L alakú aranyozott csatlakozóval.

Buxton BHP 7503 Street Art

Buxton BHP 7503 Street Art

Értékelés: 4,7
12 990 Ft 10 490 Ft

2 év garancia

A városi épületek befestett falai ihlették – ez a stílusos Bluetooth és vezetékes fejhallgató Buxton BHP 7503 Street Art kialakításban, cseh graffiti művész tervezett. Tiszta hang lejátszása a 40 mm-es meghajtóknak köszönhetően, kihangosító mikrofon, gombos vezérlés és az összecsukható kialakításnak köszönhetően. Egy feltöltéssel akár 15 órán át játszik.

Buxton BHP 7020 PEWTER
15 223 Ft 13 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató alumínium tokban, aktív 10mm váltóval. A Buxton BHP 7020 PEWTER kiegyensúlyozott hangzást és erős basszusokat biztosít. Egyetlen feltöltéssel akár 8 órás élettartammal rendelkezik. Az utazók értékelni fogják a különböző tartozékok szállítására alkalmas praktikus szervezőt, a sport kedvelői pedig az adaptereket a fülben való biztonságos rögzítésért.

SONY WF-1000XM3

SONY WF-1000XM3

Értékelés: 4,7
86 990 Ft 65 990 Ft

Vezeték nélküli True Wireless fejhallgató, hosszú 24 órás akkumulátor üzemidővel a töltődoboznak köszönhetően. A Sony WF-1000XM3 elszakít a nyüzsgéstől, de mindössze egyetlen érintéssel visszatérhetsz a valóságba. Az adaptív audiobeállítás funkció automatikusan beállítja az üzemmódot az épp adott tevékenységnek megfelelően.

Niceboy HIVE pods

Niceboy HIVE pods

Értékelés: 4,4
19 990 Ft

Vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató a fülbe többfunkciós vezérlőgombbal. Niceboy HIVE pods automatikusan párosítódik a készülékeddel, amint kiveszed a töltőállomásból. Így meghosszabítod a fülhallgató élettartamát akár 30 órára és biztonságot nyújt a fülhallgató számára hordozás közben.

Happy Plugs Air 1 vezeték nélküli fülhallgató
31 990 Ft 22 990 Ft

Újdonság

A gyönyörű skandináv dizájnjával és a kiváló hangtulajdonságaival mindenki szemébe az öröm szikráit varázsolja – stílusos Bluetooth 5.0 fülhallgató A Happy Plugs Air 1 szó szerint egy audio ékszer a többi fejhallgató között. Elegáns töltő tokkal büszkélkedhet, amely akár 14 órán keresztüli működést biztosít számára, és handsfree mikrofonnal rendelkezik.

Immax Mini Sport BT0002
16 290 Ft 15 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fehér színű vezeték nélküli fülhallgató, akár 3 órás akku üzemidővel egy feltöltéssel, valamint powerbankkel, amely 380 mAh kapacitása tartalékenergiát biztosít az utakon is. Az Immax Mini Sport BT0002 fülhallgatók szerkezete könnyű és kényelmes, nem fogja tehát kínozza füleidet még hosszabb zenehallgatás után sem.

Beats Powerbeats Pro Totally Wireless
90 990 Ft 84 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Kiváló minőségű zene élvezhető még a jóga gyakorlása közben is Sportos Bluetooth fejhallgatóval Beats Powerbeats Pro Totally Wireless, amelyek erős dinamikus hanggal játszanak. Büszkélkedhet: Apple H1 chip, kihangosítóval mikrofonnal, hangsegéd támogatásal, IPX4 védelemmel, töltőedény és akkumulátor élettartama akár 9h -ig.

PANASONIC RP-BTS35E
28 090 Ft 22 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató fül mögé, csatlakozó kábelen történő vezérléssel, ideális társ edzés során. IPX5 lefedettsége ellenáll a vízpermetnek és az izzadságnak, teljes lejátszási idő 6 óra. Quick Charge funkció a Panasonic RP-BTS35E fülhallgatónak akár 70 percre elegendő energiát ad 15perces töltés mellett.

SONY WF-SP900

SONY WF-SP900

Értékelés: 5
90 590 Ft 71 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Búvárkodáskor is élvezheted a kedvenc zenédet a közkedvelt Sony WF-SP900 NFC-s, vízálló Bluetooth fülhallgatóknak köszönhetően. A fejhallgató védettsége IPX5/8 és IPX6, tehát ellenáll a búvárkodásnak 2 m vízmélységig. Belső 4 GB memóriája elegendő tárhelyet szolgáltat a saját zenédre. A fejhallgató akár 3 órán át játszik.

Anker Soundcore Liberty 2 Pro

Anker Soundcore Liberty 2 Pro

Értékelés: 4,4
56 990 Ft 54 490 Ft
+ ingyen szállítás

Modern design, hatékony 11mm-es átalakítók, Bluetooth 5.0 technológia, 4 mikrofon a kristálytiszta hang érdekében handsfree hívások során – az Anker Soundcore Liberty 2 Pro vezeték nélküli fülhallgatónak biztosan nem kell szégyenkeznie a felszereltsége miatt. Egy feltöltésre akár 8 órát is kibír, HearID-val ellátott, amelynek hála a hangzás személyre szabható, valamint 500mAh-s töltődobozzal rendelkezik.

Anker Soundcore Life Note

Anker Soundcore Life Note

Értékelés: 4,4
27 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minden, csak nem mindennapos – stílusos Bluetooth 5.0 fülhallgató Anker Soundcore Life Note elvarázsol a modern dizájnjával és hangjával, ami mögött a 6 mm meghajtók és a Graphene-enhanced Sound technológia rejlik. BassUp basszus erősítést, 7 órás tartósságot, és handsfree funkciót kínál, és rendelkezik töltődobozzal az akár 40 órás működéshez.

Audio-Technica ATH-CKS5TW
55 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

15 órás akkumulátor élettartam és tiszta basszusban gazdag hang – vezeték nélküli Bluetooth 5.0 fejhallgató Audio-Technica ATH-CKS5TW kielégíti az ízlésed és az igényes rajongók számára a jó hanghatás iránti vágyat. Vízállóak IPX2-ig, kihangosító mikrofonnal, Qualcomm cVc technológiával és újratölthető tokkal rendelkeznek.

Beats Powerbeats3 Wireless Earphones
65 990 Ft 55 490 Ft

Emeld eggyel magasabb szintre az edzést a Beats Powerbeats3 Wireless Earphones fülhallgatóval. A 12 órás akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően több edzést kibír, és a biztonságosan illeszkedő fülhorgok maximális kényelmet és stabilitást nyújtanak. A Fast Fuel gyorstöltő 5 perc töltés után 1 órányi lejátszást tesz lehetővé. Az izzadság- és vízálló tulajdonságok megbízhatóan tartóssá teszik, a kettős vezérlésű akusztika dinamikus hangzással segíti az edzésedet.

BOSE SoundSport Free

BOSE SoundSport Free

Értékelés: 4,1
73 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Fülbe helyezhető vezeték nélküli fülhallgató sportoláshoz. A Bose SoundSport Free vízálló, Li-Ion akkumulátorral ellátott, amely akár 5 órán át képes zenét lejátszani. A Bluetooth és az NFC technológiáknak hála könnyedén csatlakoztatható telefonodhoz.

Buxton BHP 5040 SILVER

Buxton BHP 5040 SILVER

Értékelés: 4,8
6 863 Ft 2 590 Ft

Sport fülhallgató, precíz alumínium teljesen fém kidolgozás, egyedi fém design 10 mm membránátmérővel Buxton BHP 5040 SILVER: kiválló a magas, basszus és közepes hangok kiegyensúlyozott aránya -a hangminőség tovább fokozható a megfelelő (3 típus) finom szilikon füldugó választásával. Utazásra hasznos kellék a praktikus rendező az összes tartozékra.

Buxton BHP 5050 GOLD

Buxton BHP 5050 GOLD

Értékelés: 4,1
6 863 Ft 2 590 Ft

Sport fülhallgató, precíz alumínium teljesen fém kidolgozás, egyedi fém design 10 mm membránátmérővel Buxton BHP 5050 GOLD: kiválló a magas, basszus és közepes hangok kiegyensúlyozott aránya -a hangminőség tovább fokozható a megfelelő (3 típus) finom szilikon füldugó választásával. Utazásra hasznos kellék a **praktikus rendező ** az összes tartozékra.

Buxton REI-BT 200

Buxton REI-BT 200

Értékelés: 4
9 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Haladj fej-fej mellett a sporttal, és hallgass motivációs zenét a Buxton REI-BT 200 Bluetooth 4.1 fülhallatóval , 10 méteres hatótávban és kiváló hangzással, a Qualcomm audió technológiának köszönhetően. A fülhallgató IPX7 víz és izzadtság ellenálló, kihangosító **mikrofonnal és **8 órás akkumulátor üzemidővel rendelkezik.

Buxton REI-TW 050

Buxton REI-TW 050

Értékelés: 4,1
9 990 Ft

Remek lédús dinamikus hangzás megerősített basszusokat ereszt a füledbe, vezeték nélküli Bluetooth 5.0 fülhallgató Buxton REI-TW 050, DSP processzorral és nagy teljesítményű 6mm meghajtóval. A fülhallgató ellenáll az izzadságnak és a pornak, egy feltöltéssel akár 6 ó játszik, handsfree mikrofonnal, környező zajszűréssel, valamint 380 mAh töltőtokkal rendelkezik.

Niceboy Fejhallgató HIVE E3

Niceboy Fejhallgató HIVE E3

Értékelés: 4,3
13 490 Ft 11 490 Ft

2 év garancia

Univerzális, unisex és egyedülállóan tiszta hangzású – ez a vezeték nélküli Bluetooth 5.0 Niceboy HIVE E3 fülhallgató, ami kiváló minőségű chipsettel és 2× 60mAh akkumulátorral lett felszerelve, amik akár10 óra üzemidőt biztosítanak egy feltöltéssel. Kényelmes fülhallgató, ami handsfree hívásokhoz is használható akár esőben is az IPX5 borításának köszönhetően.

PHILIPS TAST702
72 990 Ft 62 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mozogj, sportolj és hallgass közben zenét – az edzés könnyebben fog menni a Philips TAST702 sportos Bluetooth 5.0 fülhallgatóval, amely tiszta basszusban gazdag hangot biztosít a kiváló minőségű 6 mm-es hangszóróknak köszönhetően. Beépített handsfree mikrofonnal, IPX5-tel, akár 6 órán át tartó üzemidővel, UV tisztítású újratölthető tokkal rendelkezik.

Skullcandy Xtfree Wireless Fülhallgató
20 990 Ft

2 év garancia

vezeték nélkülSkullcandy Xtfree Wireless fülhallgatóval bárhol szabadon, tökéletes hangzással élvezhetjük kedvenc zenéinket. Különleges Fitfin, StickyGels és Fix elemei garantálják, hogy stabil marad a fülben izzasztó mozgás közepette is. Bluetooth kapcsolatának köszönhetően az oldalt található gombjával hívásokat indíthatunk és fogadhatunk, valamint zenét válthatunk és szüneteltethetünk. Viselete több órás használat után is kényelmes, továbbá korlátozottan beengedi külső hanghatásokat, így biztonságos is. Egyetlen töltéssel akár 6 órán át használhatjuk.

AKG Y100

AKG Y100

Értékelés: 5
34 790 Ft 29 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Élvezd a szeretett zenét kiváló hangminőségben, amelyet az ügyes AKG Y100 Bluetooth 4.1 fülhallgató kínál, amely AAC kodek támogatással és Ambient Aware technológiával ellátott, így a dalok hallgatása közben a csökkenti a környezeti zajokat. Egy feltöltésre akár 8 órán át képes működni, további 1 óra működéshez csupán 15 perc töltés szükséges.