Fej- és fülhallgató

SAMSUNG Galaxy Buds2, grafit
48x

SAMSUNG Galaxy Buds2

39 990 Ft

Stílusos vezeték nélküli fejhallgató zenehallgatáshoz és telefonhívásokhoz is kitűnően illik. A Samsung Galaxy Buds2 egy feltöltéssel legfeljebb 5 órás üzemidőre és zenehallgatásra képes és 3,5 órányi telefonhívásra, emellett rendelkezik a szükséges ANC-vel és Ambient Sound, illetve VPU technológiával is. A Bluetooth 5.0 használatával párosulnak a kiválasztott eszközzel. A dizájn szerelmeseit lenyűgözi a tiszta és elegáns dizájn.

Forgalmazó: MALL
LAMAX Dots2, fekete
293x

LAMAX Dots2, fekete

13 990 Ft

Bármilyen zenei műfaj hallgatására tervezve túlméretezett basszusok nélkül – A TWS Bluetooth 5.0 LAMAX Dots2 fülhallgató tökéletesen kiegyensúlyozott hangzást biztosít a kiváló minőségű meghajtóknak köszönhetően, valamint a handsfree beszélgetésekhez is ideális. Egy feltöltéssel 6 órán át működik, az 550 mAh akkus töltőtok pedig 5 teljes feltöltést biztosít.

Forgalmazó: MALL
Niceboy HIVE Pins 2 ANC, fekete
91x

Niceboy HIVE Pins 2 ANC, fekete

21 990 Ft

Búcsúzz el a környező zajoktól és hallgasd csak azt, amit szeretnél, a modern Bluetooth 5.0 fejhallgatóval a Niceboy HIVE Pins 2 ANC-el, amely ANC technológiával van felszerelve és aktívan elnyomja a környező zajokat. A minőségi hangot 8 mm-es meghajtók és 6 órás üzemidő 50 mAh akkumlátorral garantálja. A 500mAh-s töltőtok 24 órával hosszabbítja meg az üzemidejét.  

Forgalmazó: MALL
Niceboy HIVE pods 2
440x

Niceboy HIVE pods 2

14 990 Ft

Apró fülhallgatók nagyszerű hangjellemzőkkel és IPX5 nedvességállósággal – ez a Bluetooth 5.0 vezeték nélküli + EDR fejhallgató Niceboy HIVE pods 2, amelyek MaxxBass technológiát és 6,5 ó akkumulátor-élettartamot eredményeznek. A töltõdoboznak köszönhetően 35 óra élettartamot biztosít. A fejhallgató kihangosítóként is használható.

Forgalmazó: MALL
SONY WH1000XM3SCE7 BLUETOOTH LDAC High-Resolution Audio (NC High End Headphone)vezeték nélküli zajszűrő fejhallgató Ezüst színben
4x

SONY WH1000XM3SCE7 BLUETOOTH LDAC High-Resolution Audio (NC High End Headphone)vezeték nélküli zajszűrő fejhallgató Ezüst színben

79 990 Ft

További ajánlat 125 990 Ft

Fejpántos kialakítású, High-Resolution Audio hangzást kínáló fejhallgató kategória első zajszűréssel és környezeti hang-szabályozással.A QN1 HD zajszűrő processzor zavartalan zenehallgatást kínál Kiváló minőségű, vezeték nélküli hang BLUETOOTH® és LDAC™ technológiával adaptív hangszabályozással

Partnerünktől: Mall Partner HU
Xiaomi Redmi Buds 3 Pro, fehér
47x

Xiaomi Redmi Buds 3 Pro

25 990 Ft

További ajánlat 22 990 Ft

Elnyomja a környezeti zajokat és a hallgató környezetéhez igazítja az elnyomás szintjét – Bluetooth 5.2 fülhallgató A Xiaomi Redmi Buds 3 Pro intelligens ANC technológiával van felszerelve, amit azonnal meg fogsz szeretni. Tiszta hangzással és kiváló hangolással rendelkeznek a 9 mm-es átalakítónak köszönhetően. Egy feltöltéssel 6 órát játszik , a töltőtokkal pedig akár 28 órát. Az IPX4 szabvány alapján víz- és izzadság állók

Forgalmazó: MALL
Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Pro
8x

Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Pro

34 490 Ft

További ajánlat 14 990 Ft

A folyadékkristályos membránok, az erőteljes 12 mm-es hangszórók és az ANC technológia aktív zajszűrés biztosítja, hogy a zenehallgatás élménye a Bluetooth 5.0 fejhallgatón keresztül a Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Pro valóban fenomenális legyen. A fejhallgató 6 órán át működik egy feltöltéssel, a töltődoboz pedig további 24 órát ad hozzá. A 3 mikrofonos rendszer tiszta handsfree hívást biztosít.

Forgalmazó: MALL
Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S
3x

Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S

18 990 Ft

A töltőtok vezeték nélkül is tölthető a füleid pedig tiszta hangzást élvezhetnek – modern Bluetooth 5.0 fülhallgató Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S, aminek dicsérni fogod a kiváló audió tulajdonságait és az 5 órás üzemidejét. 3 teljes feltöltésről gondoskodik a töltőtok, és emellett handsfree mikrofonnal is rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
Apple AirPods Max, Space Gray (MGYH3ZM/A)
16x

Apple AirPods Max

201 990 Ft
Utolsó darab!

Isten a fejhallgatók között – az Apple AirPods Max vezeték nélküli Bluetooth 5.0 fejhallgató egyértelműen az, ANC technológiával az aktív környezeti zajcsökkentéshez, Áttetsző móddal, adaptív hangszínszabályzóval és térhatású hanggal rendelkezik. 40 mm-es dinamikus meghajtókkal van felszerelve, kettős neodímium mágnessel, támogatja a hangvezérlést, hands-free funkcióval rendelkezik és 20 órán keresztül játszik egy feltöltéssel.

Forgalmazó: MALL
SENNHEISER HD350BT, fekete
144x

SENNHEISER HD350BT

30 490 Ft

Az első osztályú dinamikus hang, ami számos audiofilnak fog örömet okozni, azt kínálja a Sennheiser HD350BT vezeték nélküli Bluetooth 5.0 fejhallgató, amely minőségi 32 mm meghajtókkal és kiváló passzív elszigeteltséggel rendelkezik a környezeti zajtól és aptX LL kodek használattal. Egy feltöltessél akár 30 órát működőképes, mikrofonnal rendelkezik a handsfree hívásokhoz és támogatja a hangsegédeket.

Forgalmazó: MALL