Ár
Elérhetőség
Szerző
Kiadás
Legnépszerűbb termékek
Bárki meg tud sütni egy szelet marhahúst, de hogyan készítsük el a tökéletes steaket. Marcus Polman (megrögzött húsimádó) szakíró végiglátogatta New York legjobb steakházainak konyháit és Párizs híres éttermeit, hogy kiderítse.
Átvehető akár: 2024.6.10 - 2024.6.12
"Frau Schwenk, a szakácsnő robogott be az étkezőbe, és az asztalra tette a frissen sült kalácsokat. A forró barhesz illata azonnal betöltötte a szobát.
Átvehető akár: 2024.6.10 - 2024.6.12
Fotókkal illusztrált, kemény táblás kötet Balogh-Bóna Klára liszt- és gluténmentes receptjeivel.
Átvehető akár: 2024.6.10 - 2024.6.12
A modern orvoslás a betegségek többségét vényköteles gyógyszerekkel kezeli. Az ájurvéda ősi tudománya ezzel szemben természetes megközelítést alkalmaz, és a legősibb orvossághoz, az étel gyógyító erejéhez folyamodik.
Átvehető akár: 2024.6.10 - 2024.6.12
A gyönyörű fotók és jobbnál jobb receptek sokaságát rejtő Akarom, mert macaron. című könyvecske szerzője, a skót származású JillColonna közel 20 esztendeje Párizsban él.
Átvehető akár: 2024.6.10 - 2024.6.12
A díjnyertes gasztroújságíró, Jay Rayner halált megvető bátorsággal, sziporkázó szellemességgel, hatalmas tudással és lelkesedéssel tette tűvé a világot a tökéletes fogásra vadászva.
Átvehető akár: 2024.6.10 - 2024.6.12
Hiánypótló, hasznos és különlegesen gyakorlati táplálkozási „tanácsadót“ ad az olvasók kezébe BARTHA ÁKOS és MEZEI ELMIRA.
Átvehető akár: 2024.6.10 - 2024.6.12
Alyssa Jagan fiatal kora ellenére népszerű slime-készítő. Hírnevét annak köszönheti leginkább, hogy remek ötleteivel egyszerűvé, biztonságossá és nagyszerű élménnyé varázsolja ezt a manapság oly divatos műfajt.
Átvehető akár: 2024.6.10 - 2024.6.12
Lépj be a mindenmentes ételköltemények ínycsiklandó világába! Czanik Balázs Fitness edző, a Capoeira Aerobik megállmodója életében a legfontosabb szerepet a mozgás tölti be, emelllett pontosan tudja, hogy az egészséges életmódhoz ugyanúgy hozzátartozik a kiegyensúlyzott táplálkozás is.
Átvehető akár: 2024.6.10 - 2024.6.12
Szakácskönyvek, gasztronómia/Szakácskönyvek, gasztronómia témakörben ajánljuk a(z) Nemzeti Örökség Kiadó által kiadott, N. Nagy Sándor Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell című kötetét.
Átvehető akár: 2024.6.10 - 2024.6.12
Bővített kiadás. 1 új fejezet és 11 új recept az allergének bevezetéséhez.
Amikor a hozzátáplálás témája aktuálissá válik, édesanyaként sokféle egymásnak ellentmondó információval találkozhatsz.
Átvehető akár: 2024.6.10 - 2024.6.12
Szakácskönyvek, gasztronómia témakörben ajánljuk a(z) Holnap Kiadó által kiadott, ATHÉN – GASZTRONÓMIA EGY 4000 ÉVES VÁROSBAN – ÍZEK VÁROSA című kötetét.
Átvehető akár: 2024.6.10 - 2024.6.12