BAAGL Hagyományos Baglyok iskolai tolltartó
2 380 Ft

Klasszikus gyerek iskolai tolltartó csodás designban. Az egy szintes tolltartó hajtókával ellátott, felszerelés nélküli. Belseje gumi hurkokkal felszerelt, amelyek az íróeszközök rögzítésére szolgálnak. A tolltartó cipzáras és minőségi anyagokból készült.

CoocaZoo PencilDenzel tolltartó, Lime District
5 980 Ft

Iskolai tolltartó a minőségi CoocaZoo márkától tollak, ceruzák, pasztellceruzák, vonalzó, szögmérő, radírgumi és egyéb tanszerek tárolására. Egy cipzáras zseb található a tolltartó fedélen. Hurkok tollakra és ceruzákra 12 hellyel a tökéletes rend megtartására.

Herlitz Felszerelt tolltartó Smiley B&Y Faces, 3 szintes
5 840 Ft

3 szintes tolltartó, smile motívummal, írószerszámokkal teljesen felszerelt, melyre a diáknak az iskolában szüksége lesz. Minőségi cipzárra záródik, a felhasznált anyag könnyen mosható.

Karton P+P 1 részes tolltartó 2 kihajtható füllel FC Barcelona
3 320 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek iskolai tolltartó FC Barcelona mintával. Egyrészes tolltartó két kihajtható füllel. A kihajtható fülön egy átlátszó zseb és egy erős szíj található az írószerek megfogatására. A tolltartó cipzárral zárható. Minőségi anyagokból készült.

BAAGL Iskolai tolltartó Love
2 650 Ft

Iskolai tolltartó etue bájos dizájnnal. Becipzározható kemény tok belül pántok az írószereknek és becipzározható zseb. Minőségi anyagból készült.

Herlitz Írószerekkel ellátott Góóól tolltartó, 2 szint
4 190 Ft 3 850 Ft

A foci témájú tolltartó minden kis iskolás számára alkalmas! A nagy mennyiségű írószerekkel gyermeked hosszú ideig fel lesz szerelkezve az iskolaévekre. Itt az idő felkészülni az első iskolai napra!

Herlitz Kihajtható tolltartó, Lovas
3 490 Ft 3 180 Ft

Herlitz Kihajtható tolltartó, lovas az iskolai hétköznapok hasznos kiegészítője. Két kihajtható füllel rendelkezik, melyek 31 darab ceruzával, vonalzóval, és egyéb kiegészítőkkel várják az iskolakezdést. Méretének hála bármely iskolatáskában kényelmesen hordozható.

Herlitz Írószerekkel ellátott Góóól tolltartó, 3 szint
6 390 Ft 5 840 Ft

Háromszintes tolltartó futball motívummal, mely komplett íróeszközökkel van felszerelve, amelyekre a kisdiáknak szüksége van az iskolában. Minőségi cipzárral rendelkezik, felhasznált anyag könnyen tisztítható.

Karton P+P Tolltartó etue Frozen III.
1 998 Ft 1 900 Ft

Iskolai tok etue Jégvarázs motívummal, alkalmas idősebb iskolásnak, aki bele tudja rakni az összes szükséges dolgát. Cipzárral záródik.

Dakine School Case Azalea
6 590 Ft 6 510 Ft

Praktikus iskolai tolltartó cipzáras bezárással. Hajtókával rendelkezik, ami 4 gumi hurokkal az íróeszközök elhelyezésére. A Dakine School Case Azalea cipzáras hálós zsebbel rendelkezik.

Herlitz Írószerekkel ellátott Lila Pillangó tolltartó, 3 szint
6 390 Ft 5 980 Ft

Háromszintes tolltartó pillangó motívummal, mely komplett íróeszközökkel van felszerelve, amelyekre a kisdiáknak szüksége van az iskolában. Minőségi cipzárral rendelkezik, felhasznált anyag könnyen tisztítható.

Herlitz Teljesen felszerelt tolltartó szív kék, 2 részes
4 190 Ft 3 850 Ft

A kétrészes tolltart ló motívummal teljesen felszerelt íróeszközökkel, amelyekre a tanulónak szüksége lehet az iskolában. A minőségű cipzáras rögzítés és a használt anyag könnyen mosható.

LEGO Friends Good Vibes - pénztárca
4 390 Ft 3 980 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pénztárca belső és külső cipzáros zsebbel, amely érmék vagy egyéb apró tárgyak elhelyezésére alkalmas. 3 kártyára elegendő hely, külső áttetsző rekesz, amely ideális pl. igazolványok elhelyezésére. A nyakba akasztható, biztonsági kapoccsal ellátott pántnak köszönhetően egyszerűen hordozható. A pénztárca bármelyik LEGO iskolatáskára ráakasztható a pánt pedig akár kulcstartóként is használható.

BAAGL Iskolai tolltartó Football Club
2 520 Ft

Iskolai tolltartó etue népszerű labdarúgó motívummal. A kemény burkolat cipzárral zárható és a belsejében található hajtóka hurkokkal van ellátva az íróeszközöknek és egy cipzáras zsebecske. Kiváló minőségű anyagokból készült.

Herlitz Csillogó pillangós tolltartó, 2 részes
3 590 Ft 3 180 Ft

Teljesen felszerelt iskolai tolltartó gyerekeknek csillogó pillangó mintával. 2 részes cipzáros tolltartó, ami teljes 31 darabos felszerelést tartalmaz, amire a kis diákoknak szüksége lehet az iskolában. – Az anyaga könnyen mosható.

LEGO Friends Good Vibes - tolltartó írószerekkel
7 990 Ft 7 580 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lego tolltartó írószerekkel az iskolába vagy otthoni rajzoláshoz. Ebben a tolltartóban minden iskolába szükséges íróeszköz megtalálható. Tartós anyagból készült PVC felhasználása nélkül. Válassz a LEGO motívum dizájn széles skálájából. Ideális az általános iskola első osztálya számára.

Nikidom Tolltartó Roller Pencil Case XL Pretty
6 640 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nagy méretű háromrészes tolltartó iskolai írószerekre és egyéb apró méretű tárgyakra. A tolltartó kiváló minőségű anyagokból készült. Cipzáras. A tolltartó motívuma a Nikidom Roller / Nikidom Roller XL kerekes iskolatáskák motívumának felel meg.

Pixie Crew Nagy fekete tolltartó, fuksziával
6 510 Ft

Többcélú pixel tolltartó/tok nem csak az iskolai kellékekhez Rengeteg hely van a tollaknak, ceruzáknak és más iskolai kellékeknek a tolltartó belsejében, vagy kis dolgoknak, amiket kéznél kell tartani. A tok tetején cipzár van

Target Iskolai tolltartó Goal fekete
5 310 Ft

Tökéletes összecsukható mega iskolai tolltartó minőségi anyagból készült, mely ellenáll az átlagos kialakított elhasználódás ellen, ceruzák, filctollak, pasztellkréták és hegyezők egyedi utántöltőjével. Megbízható, problémamentes két cipzáros rögzítés és az eredeti, stílusos Target foci motívum miatt ez a ceruzatok rendkívül népszerű iskolai eszköz!

Zipit Awesome tolltartó
6 390 Ft 5 310 Ft

Zipit Expandable kétrészes tolltartó úgy van kialakítva, hogy az egyik része bővíthető. Az első rész ceruza résszel és hálós zsebbel van felszerelve, amelyben könnyen elfér az olló. A második kamra elég egyszerű, több zsírkréta tárolására alkalmas. A középső cipzár megnyitása után a második kamra térfogata több mint kétszeresére nő, így a második kamrában akár 90 ceruzát is tarthatsz. Nemcsak a ceruza rész bővül, hanem a középső cipzár alatt rejtett káprázatos kialakítás is kiemelkedik.

Zipit Colorz box rózsaszín
4 990 Ft 3 580 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

ZIPIT Beast boxminden, amit szeretnél. Szükséged van egy ceruza tokra? Akár 60 ceruza könnyen tehető a Colorz dobozba! Csak el kell rejtened a kozmetikai felszereléseket valahol? Tádám! Colorz boxdoboz alkalmas számodra! Ennek a gyönyörű doboznak a belseje finom anyaggal van borítva, amely megvédi minden sérüléstől, így a Colorzdoboz használható töltők, SD kártyák, Flash meghajtók és egyéb elektromos elemek tárolására is.

Zipit Colorz box zöld
4 990 Ft 3 710 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

ZIPIT Beast boxminden, amit szeretnél. Szükséged van egy ceruza tokra? Akár 60 ceruza könnyen tehető a Colorz dobozba! Csak el kell rejtened a kozmetikai felszereléseket valahol? Tádám! Colorz boxdoboz alkalmas számodra! Ennek a gyönyörű doboznak a belseje finom anyaggal van borítva, amely megvédi minden sérüléstől, így a Colorzdoboz használható töltők, SD kártyák, Flash meghajtók és egyéb elektromos elemek tárolására is.

Zipit Iskolai doboz zöld
6 390 Ft 3 710 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

ZIPIT Beast boxminden, amit szeretnél. Szükséged van egy ceruza tokra? Akár 60 ceruzát is könnyedén tárolhatsz benne! Csak el kell rejtened a kozmetikai felszereléseket valahol? Tádám! Beast box doboz alkalmas számodra! Ennek a sokoldalú doboznak a belseje finom anyaggal van borítva, amely megvédi a dolgaidat a sérülésektől. És mit használnánk aBeast boxhoz? Nos, ez egy igazán stílusos elsősegélynyújtó doboz! Ugyanakkor annak használod aminek szeretnéd.

Zipit Zipit Talking Monstar nagy méretű tolltartó / tok Red
3 980 Ft

A Zipit Talking Monstar nagy méretű tolltartó ingyenes mobilalkalmazással (iOS/Android) kerül szállításra, amelynek köszönhetően a tolltartó varázsütésre életre kel. Minden szavadat ismételni fogja, viccet mesél, vagy olyan játékot fog játszani, amely segítségével angol szavakat tanulhatsz meg. A Zipit Talking Monstar olyan tartós poliészterből készült, amely mosógépben mosható. Az egyedi design, az egyedi alkalmazás, valamint a praktikus átlós nyitás le fognak nyűgözni, így a tolltartóban lévő apróságokat is könnyedén elérheted.

BAAGL Hagyományos Szív iskolai tolltartó
2 650 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Klasszikus gyerek iskolai tolltartó csodás designban. Az egy szintes tolltartó hajtókával ellátott, felszerelés nélküli. Belseje gumi hurkokkal felszerelt, amelyek az íróeszközök rögzítésére szolgálnak. A tolltartó cipzáras és minőségi anyagokból készült.

BAAGL Iskolai tolltartó Dara
3 090 Ft 2 980 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Iskolai tolltartó etue Dara Rolins által tervezett motívummal. Becipzározható kemény tok belül pántok az írószereknek és becipzározható zseb. Minőségi anyagból készült.

Bino Kisvakond tolltartó
2 250 Ft

Az ügyes kék tolltartó Kisvakond motívummal ellátott, aki mellől nem hiányozhat egér barátja. A tolltartóban rengeteg ceruza és toll elfér. Nélkülözhetetlen kiegészítő minden rajzoláshoz és festéshez.

Dakine School Case Greyscale
6 910 Ft

Praktikus iskolai tolltartó cipzáras bezárással. Hajtókával rendelkezik, ami 4 gumi hurokkal az íróeszközök elhelyezésére. A Dakine School Case Greyscale cipzáras hálós zsebbel rendelkezik.

Dakine School Case Slash Dot
6 590 Ft 4 250 Ft

Praktikus iskolai tolltartó cipzáras bezárással. Hajtókával rendelkezik, ami 4 gumi hurokkal az íróeszközök elhelyezésére. A Dakine School Case Slash Dot cipzáras hálós zsebbel rendelkezik.

Herlitz Tolltartó beatBox bíbor
4 190 Ft 3 850 Ft

Az etue beatBox lila színben minden kisiskolást megörvendeztet! A tok fedéllel, írószerhurkokkal és az apró dolgoknak zsebbel van ellátva. Itt az idő felkészülni az első iskolai napra!

Herlitz Tolltartó írószerekkel Varázslaton ló, 2 szint
4 190 Ft 3 850 Ft

Stílusos tolltartó ló motívummal, mely megörvendeztet minden kisiskolást! A nagy mennyiségű írószerekkel gyermeked hosszú ideig fel lesz szerelkezve az iskolaévekre. Itt az idő felkészülni az első iskolai napra!

Karton P+P Etue komfort Fotbal tok
3 619 Ft 3 460 Ft

Etue iskolai tok focis designban. Az iskolai tok tartós cipzárakkal, belső cipzáras zsebbel és hajtókával ellátott, mindkét oldalán tartós hurkokkal kiegészített. A hajtóka alatt az írószerek, vagy egyebek szabad elhelyezésére szolgáló tér található. Felsős tagozatos, vagy idősebb diákok számára alkalmas.

Karton P+P Tok etue komfort OXY Army
3 625 Ft 3 320 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Etue iskolai tok OXY Army dizájnban. Az iskola tok rendelkezik stabil cipzárral, belső cipzáras zsebbel és mindkét oldalon rögzített hurokkal ellátott fedéllel. A fedél alatt van egy hely az írószerek, vagy más szűkséges kis tárgyak tárolására. Alkalmas a felső tagozatos, vagy idősebb diákok számára.

Karton P+P Tok etue komfort OXY BLUE LINE Pink
3 625 Ft 3 050 Ft

Etue iskolai tok OXY BLUE LINE Pink dizájnban. Az iskola tok rendelkezik stabil cipzárral, belső cipzáras zsebbel és mindkét oldalon rögzített hurokkal ellátott fedéllel. A fedél alatt van egy hely az írószerek, vagy más szűkséges kis tárgyak tárolására. Alkalmas a felső tagozatos, vagy idősebb diákok számára.

Karton P+P Tok etue komfort OXY Campus black
3 625 Ft 3 320 Ft

Etue iskolai tok OXY dizájnban. Az iskola tok rendelkezik stabil cipzárral, belső cipzáras zsebbel és mindkét oldalon rögzített hurokkal ellátott fedéllel. A fedél alatt van egy hely az írószerek, vagy más szűkséges kis tárgyak tárolására. Alkalmas a felső tagozatos, vagy idősebb diákok számára.

Karton P+P Tok etue komfort OXY Campus grey
3 625 Ft 3 580 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Etue iskolai tok OXY dizájnban. Az iskola tok rendelkezik stabil cipzárral, belső cipzáras zsebbel és mindkét oldalon rögzített hurokkal ellátott fedéllel. A fedél alatt van egy hely az írószerek, vagy más szűkséges kis tárgyak tárolására. Alkalmas a felső tagozatos, vagy idősebb diákok számára.

Karton P+P Tok etue komfort OXY Flowers
3 850 Ft

Etue iskolai tok OXY dizájnban. Az iskola tok rendelkezik stabil cipzárral, belső cipzáras zsebbel és mindkét oldalon rögzített hurokkal ellátott fedéllel. A fedél alatt van egy hely az írószerek, vagy más szűkséges kis tárgyak tárolására. Alkalmas a felső tagozatos, vagy idősebb diákok számára.

Karton P+P Tok etue komfort Real Madrid
4 252 Ft 3 450 Ft

Iskolai tok etue Real Madrid sportklub motívummal. Az iskola tok rendelkezik stabil cipzárral, belső cipzáras zsebbel és mindkét oldalon rögzített hurokkal ellátott fedéllel. A fedél alatt van egy hely az írószerek, vagy más szűkséges kis tárgyak tárolására. Alkalmas a felső tagozatos, vagy idősebb diákok számára.

Karton P+P A kis kedvencek titkos élete tolltartó
2 740 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kutyák hűségükről híresek, nincs ez másképp a kedvenc meséd karaktereivel sem. A kis kedvencek titkos élete című filmből ismert Gigi, a törpespicc most az iskolába is veled tarthat. A tolltartó 2 klapnis.

Karton P+P Etue komfort fashion tolltartó, virágok
3 490 Ft 3 180 Ft

Etue diák tolltartó modern kivitelben. Belsejében cipzáras zsebbel és belső szárnnyal rendelkezik, amely el van látva tartókkal az íróeszközök rögzítéséhez. A szárny alatt hely van a szabadon elhelyezett íróeszközök és más apróságok tárolására.

Karton P+P Etue komfort OXY Tollak
4 510 Ft

Etue diák tolltartó modern kivitelben. Belsejében cipzáras zsebbel és belső szárnnyal rendelkezik, amely el van látva tartókkal az íróeszközök rögzítéséhez. A szárny alatt hely van a szabadon elhelyezett íróeszközök és más apróságok tárolására.

Karton P+P Iskolai tolltartó 1 részes Lola teljesen felszerelt
4 250 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Teljesen felszerelt gyermek iskolai tolltartó elbűvőlő lányos kivitelben Lola. Az egyrészes tolltartó áttetsző zsebbel rendelkezik a nyílás és elegendő helyet biztosít mindazok számára, amire szüksége van egy kis iskolásnak.

LEGO Friends Girls Rock henger alakú tolltartó
2 650 Ft

Tolltartó az iskolába vagy az otthoni rajzeszközökre. A tartóban elegendő hely van számos ceruza, zsírkréta vagy toll számára. Tartós anyagból készült PVC felhasználása nélkül. Válassz a LEGO motívum dizájn széles skálájából.

LEGO Friends Girls Rock - pénztárca
4 390 Ft 4 250 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pénztárca belső és külső cipzáros zsebbel, amely érmék vagy egyéb apró tárgyak elhelyezésére alkalmas. 3 kártyára elegendő hely, külső áttetsző rekesz, amely ideális pl. igazolványok elhelyezésére. A nyakba akasztható, biztonsági kapoccsal ellátott pántnak köszönhetően egyszerűen hordozható. A pénztárca bármelyik LEGO iskolatáskára ráakasztható a pánt pedig akár kulcstartóként is használható.

LEGO Ninjago Cole pénztárca
2 090 Ft 1 980 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kis pénztárca LEGO Ninjago motívummal. Tépőzáras rögzítés. A pénztárca rekesszekkel rendelkezik az apró tárgyakra vagy érmékre, cipzárral záródik. A pénztárcába jegyzeteket vagy képeket is behelyezhet.