EXCELLENT Bőrönd vonatpálya 83 darab fény és hang

EXCELLENT Bőrönd vonatpálya 83 darab fény és hang

Száma: 37852068
Közvetlenül partnerünktől
Ez a modellvasút pálya minden kis mérnöknek és lánynak készült, akik szeretik a vonatokat és mindent körülöttük. A vasútállomással ellátott készlet fantáziadús és interaktív szórakozást nyújt, amellyel gyermeke órákig játszhat. A vonatsín különböző részei szabadon kombinálhatók és egymásra rakhatók. További információ
10 290 Ft
Partnerünktől: Bontex s.r.o.

Partnerünk által szállítva

2024.6.24 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.6.24 - 2024.6.25 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Bontex s.r.o.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 37852068

Leírás

Ez a modellvasút pálya minden kis mérnöknek és lánynak készült, akik szeretik a vonatokat és mindent körülöttük. A vasútállomással ellátott készlet fantáziadús és interaktív szórakozást nyújt, amellyel gyermeke órákig játszhat. A vonatsín különböző részei szabadon kombinálhatók és egymásra rakhatók. A készlet tartalmaz egy nagy műanyag vasútállomást, elektromos mozdonyt, síneket, hidat, fákat és egyéb kiegészítőket. A vonat hangokat ad ki és világít, amikor fut.

– Vonatsín tartozékokkal- Fény- és hanghatások- Fejleszti a kreativitást, a képzelőerőt és a finommotoros készséget- A pálya hossza 343 cm- Darabszám: 83 darab- Ajánlott életkor: 3± Anyaga: műanyag.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.