SIMBA Felhúzható zenélő játék - holdacska
2 858 Ft

2 250 Ft

A babáknak már születéstől fogva jó éjszakát kíván ez a vidám holdacska formájú játék, amely kellemes altatódalt játszik el nekik. A felakasztásra alkalmas huroknak hála könnyen a kocsira vagy a kiságyra helyezhető.


LAMAZE Zenélő hernyó plüssjáték
6 240 Ft

Lamaze zenélő hernyó igazi puha és bársonyos kis barátja lehet babájának, amelyet pihenésre és játékra egyaránt lehet használni. A plüssjáték fejét megnyomva emellett egy kellemes dallamot is lejátszhatunk a gyermeknek, mely amellett hogy mosolyt csal az arcára, nagyszerűen fejleszti halláskészségét is. A változatos, tarka mintázat vidám környezetet biztosít a baba számára.


Fisher-Price Baba xilofon

Fisher-Price Baba xilofon

Értékelés: 4,5
5 810 Ft

Fisher Price játék xilofon fény- és hangjátékával könnyedén felkelti a babák érdeklődését. A zöld, narancssárga, sárga és piros billentyűk egyszerű leütésre vagy mozgást érzékelve hangot és fényt adnak ki. A xilofon alsó része fogantyús és ívelt, így a játék könnyedén hordozható és felakasztható. 3 hónapos kortól ajánlott.


Alltoys Farmos zenélő szett
6 640 Ft

Ez a farmot bemutató játékszett traktorban ülő gazdával és hat különböző állatkával 15-féle dallamot és 5-féle motorhangot tud lejátszani. Ráadásul a traktor villogó fénnyel is el van látva.


Alltoys Játék Távirányító
4 790 Ft

4 070 Ft

Az Alltoys Játék Távirányítóval finommotoros készségek fejleszthetők. A 60 különböző fény és hang kombinációval a játék hosszantartó kikapcsolódást igér. Ugye ismerős, amikor a gyerek is épp azt akarja használni, amit anya és apa szokott? Ezentúl nem kell elérhetetlen helyekre rejteni a távirányítót, hiszen a legkisebbnek is lehet egy sajátja.


Buddy Toys 3030 Discovery kocka
6 640 Ft

Tanuljon és nevessen együtt gyermekével ezzel az interaktív kockával. A sokszínű kocka különböző érdekes hangokat és melódiákat ad ki. Különböző funkciói által segíti a motorikus képességek fejlődését. 6 hónapos kortól ajánlott.


Buddy Toys 3510 Repülős beillesztő játék
6 090 Ft

Akció

Nevessen együtt gyermekével ezzel az interaktív beillesztő játékkal. A sokszínű repülő különböző érdekes hangokat és melódiákat ad ki. A négyféle alak elkülönítése elősegíti a gyermek képességeinek fejlődését. 1 éves kortól ajánlott.


Buddy Toys 3520 Autós beillesztő játék
5 290 Ft

Akció

Nevessen együtt gyermekével ezzel az interaktív beillesztő játékkal. A tarkabarka autó különböző érdekes hangokat és melódiákat ad ki miközben villog. A négyféle alak elkülönítése elősegíti a gyermek képességeinek fejlődését. 1 éves kortól ajánlott.


Clementoni Az én első távirányítóm
2 970 Ft

Az elektronikus távirányító szuper szórakozás gyerekeknek 10 hónapos kortól. A távirányító 10 számmal ellátott billentyűvel és 4 színes gombbal rendelkezik. Számos hang- és fényeffektus. Támogatja a finommotoros készségeket, a hallást és a vizuális érzékelést.


Clementoni Minnie - az első telefonom
6 240 Ft

Minnie – az első telefonom 6 interaktív gombot tartalmaz, amelyek világítanak, megtanítják** az első betűket, számokat, formákat és színeket. Szimulálja az érintőképernyőt. A gyermekek fejlesztik manuális készségeiket és finommotoros készségeiket. – Gyermekeknek **9 hónapos kortól ajánlott.


Fisher-Price Alvó csiga kirakós
7 400 Ft

Ez aranyos csiga sok mókát hoz, a különböző formák beillesztése során a megfelelő nylásokba. Bíztasd a csigát és az elkezd játszani sok-sok mókas dalt a színekről, számokról és a formákról.


Fisher-Price Emoji okostelefon
5 430 Ft

Az Emoji okostelefon olyan, mint egy igazi telefon! Az okostelefon négy interaktív „alkalmazással“ rendelkezik, nyolc vicces hangulatjellel, színes fényekkel és hangokkal. Ez az interaktív játék tele van szórakoztató tevékenységekkel.


Fisher-Price Játék gitár
5 040 Ft

Játék gitár énekdallamokkal csecsemőknek és kisgyermekeknek. Interaktív gitár tükrös csörgővel. Segít a gyerekek érzékszerveinek és ügyességének fejlesztésében. Kiváló minőségű anyagokból készült.


Fisher-Price Zenélő doboz meglepetéssel
4 875 Ft

4 360 Ft

klasszikus játék modern változata remek szórakozás lesz gyermeked számára. Az első oldalon lévő görgő elfogatása után szórakoztató dallam és hangeffektek fognak megszólalni a dobozból, ezt követően a dobozból egy oroszlán ugrik ki.


Fisher-Price Zsiráf alvópajtás
4 264 Ft
4 070 Ft

Ez a szeretnivaló zsiráf 20 percen belül elaltatja a kisbabád a nyugodt zenének és hangoknak köszönhetően. 10 megnyugtató dalt és rózsaszín zajt, illetve hangokat a természetből tudsz rajta lejátszani. A nyugtató hatáson kívül pozitívan hat a gyermek hallásának fejlődésére is.


Fisher-Price Édes álmok pillangómaci
6 640 Ft

Fischer Price Édes álmok pillangómaci tökéletes alvópajtása lesz a babának! A mackó egy nagyon puha és finom plüss anyagból készült, így nagyon jó érzés hozzábújni. Ha megnyomja a mackó pocakját, olyan funkciókat kapcsolhat be, ami az elalvást segíti. A pillangómaci 30 percen keresztül lágy zümmögő zenével segít álomba szenderülni minden gyermeket.


Fisher-Price Kinyitható játéktelefon
3 490 Ft

2 850 Ft

Fisher Price Kinyitható játéktelefon kisgyermekét kellemesen elszórakoztatja, lefoglalja. A telefon kinyitásakor a képernyőn három különféle állat jelenik meg mókás hang kíséretében. A készülékből a gombok lenyomásakor többféle dallamot ki lehet csalogatni. A játék nemcsak szórakoztatja, de fejleszti is gyermeke hangészlelő képességét, és segíti az ok-okozati viszonyok megértését.


Fisher-Price Mikrofon

Fisher-Price Mikrofon

Értékelés: 4
4 573 Ft

4 140 Ft

Fisher-Price Mikrofon amellet, hogy mindig tanít valamit a gyerekeknek, szórakoztatja, leköti őket. Gyermeked a Kutyus segítségével megtanulhatja az ABC-t, a számokat, a színeket és az ellentétpárokat. Együtt énekelhet Kutyussal és felveheti a saját hangját. Mikor azt visszajátssza, hangszínváltoztató effektekkel teheti még mókásabbá a játékot. A mikrofon különböző fények kíséretében tanít, játszik a kicsikkel.


Lamps Zenélő zsiráf
6 290 Ft

4 760 Ft

Elbűvölő színes zsiráf, amely a felhúzást követően zenélni kezd és segít kisbabádnak ellazulni vagy el is aludni. Ez a plüssfigura kiváló minőségű és egészségre ártalmatlan anyagból készül, így a legkisebb babáknak is alkalmas.


Playgro Multifunkciós zongora
5 760 Ft

Playgro Multifunkciós zongora lehet gyermeke első hangszere. A zenélő játék felébreszti a gyermekek zenei ösztöneit, fejlesztik a motoros készségüket, a ritmusérzéküket és a kreativitásukat. A játék 20 szórakoztató hangot képes lejátszani. Hallgathatja a beépített dallamokat és élvezheti a fényjátékot.


SIMBA Az első okostelefonom

SIMBA Az első okostelefonom

Értékelés: 4,5
5 310 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minden modern gyerek élvezni fogja saját okostelefonját, amely vonzó megjelenésével nagyon hasonlít a legjobb igazi okostelefonokra. Rengeteg funkcióval rendelkezik, melyek a gyermekeket biztosan szórakoztatni fogják.


SIMBA Húzható kutyus - fény, hang
5 369 Ft

4 740 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez az aranyos kutyus gyorsan a gyermek kedvenc társává válik. Amikor a kötélen fogva húzod, csóválja a farkát és egyben képes 11 dallamot elugatni, melyet fényeffektusokkal kísér.


SIMBA Zenélő felhúzható plüss - napocska
3 750 Ft

A puha plüss napocska felhúzható mechanizmussal ellátott, kellemes dallamot játszik így a gyermek könnyebben és kellemesebben alszik el. Elegendő egyszerűen a kiságyra felakasztani.


SIMBA Zenélő plüss zsiráf 32 cm
4 800 Ft

A puha plüss zsiráf a gyermeknek kellemes dallamot játszik el jó éjszakára így megkönnyíti és kellemesebbé teszi az elalvást. Elég csak egyszerűen meghúzni a nyakát és az altató elkezd játszani.


Smoby Cotoons Hangszer szett
12 890 Ft

11 960 Ft

Hangszerek elektronikus ukulelét, tamburint és 2 rumba golyót tartalmaznak. Az ukulele hang és fény effektusokkal rendelkezik. Gyermek dallamok és univerzális zene. A játék alkalmas a legkisebb kezeknek.


Smoby Cotoons Zenei panel 2 az 1-ben
7 990 Ft

6 960 Ft

Zenei panel színes LED-es lámpákkal, dallamokkal és további aktivitásokkal. A tábla másik oldala a gyermeked első művészeti alkotásaira. A játék ösztönzi a kíváncsiságot és tanítsa a könnyű felismerést.


Teddies Labda a legkisebbeknek, 18 hanggal
5 440 Ft

Interaktív játék műanyag labda formájában. A színes kidolgozásának és a különböző effektusoknak köszönhetően a játék minden bizonnyal leköti a gyerekek figyelmét és motiválja őket, hogy játszanak vele. Pozitívan befolyásolja a gyerekek fejlődését. – 6 hónapos kortól ajánlott


Teddies Mackó alváshoz, kék
8 900 Ft

Kék kivitelezésű medve a könnyű elalvás érdekében! Ha megnyomod a maci hasán lévő gombot, az világítani kezd és altatódalokat fog lejátszani. A világítás sötétben a plafonra vagy a falra irányítható.


Teddies Mackó alváshoz, rózsaszín
8 900 Ft

Rózsaszín kivitelezésű medve a könnyű elalvás érdekében! Ha megnyomod a maci hasán lévő gombot, az világítani kezd és altatódalokat fog lejátszani. A világítás sötétben a plafonra vagy a falra irányítható.


SIMBA Zenélő felhúzható plüss - csillagocska
3 456 Ft

3 150 Ft

A puha plüss csillagocska felhúzható mechanizmussal ellátott, kellemes dallamot játszik így a gyermek könnyebben és kellemesebben alszik el. Elegendő egyszerűen a kiságyra felakasztani.


Alltoys Hangokat kiadó állatka - Kutyus
3 310 Ft

Zenés játék egy vidám kutyus formájában gyakorlati fogantyúval, hogy könnyen képesek legyenek a legkisebbek is megfogni. Csak nyomd meg a gombot és a kutyus világítani és melódiákat kezd el lejátszani.


Alltoys Játék kocsikulcs

Alltoys Játék kocsikulcs

Értékelés: 4,5
3 570 Ft

Az Alltoys játék kocsikulcs remek szórakozást nyújt a kicsiknek. A gombok megnyomásával különböző hangokat generálhatnak a gyerekek, felkeltve ezzel a természetes kíváncsiságukat. A kulcsot ki lehet nyitni és be lehet zárni, akár az igazi autókulcsnál. 1 éves kortól ajánlott.


Alltoys Mezőgazdasági traktor
7 850 Ft

Ez a játékkészlet olyan farmot képvisel, melyben van egy traktor mezőgazdásszal és négy állat a pótkocsin, a gyermekeknek képes eljátszani 40 hangot attól függően, hogy a játék melyik része van megnyomva.


Alltoys Telefon a legkisebbeknek - piros
3 310 Ft

Piros gyermek mobiltelefon gyorsan felkelti a gyermek érdeklődését és szórakoztat. Összesen 16 hangszínnel és villogó fényforrással. Ezen túlmenően hanghatással rendelkezik, be/ki be s kikapcsolása során.


Alltoys Zenélő kisállat - Cicus
3 310 Ft

Zenés játék egy vidám cicus formájában praktikus fogantyúval, hogy könnyen képesek legyenek a legkisebbek is megfogni. Csak nyomd meg a gombot és a cicus világítani és melódiákat kezd el lejátszani.


Bright Starts Zenélő és világító dob
7 300 Ft

Ez a fantasztikus játék meglepi gyermekét a zenélő világító kijelzővel, mely akkor indul el mikor a gyermek a dobra üt. A számok üzemmódban a gyermek együtt számol a dobolással, a színek üzemmódban az ütésekre színek felelnek. Könnyen megfogható fogantyú, mely lehetővé teszi, hogy bárhová magával vigye a terméket. A gyermek megismerheti a segítségével a számokat és a színeket. A játék szórakoztató hangokkal, dallamokkal és fényekkel köti le a gyermek figyelmét. A több üzemmód lehetővé teszi a különféle játékok és felfedezések elérését.


Little Tikes Jungle Jamboree 2 in 1 Zongora és xilofon
6 240 Ft

Az aranyos tigriskölykön a gombnyomásra különböző dallamokat játszó Little Tikes Jungle Jamboree 2 in 1 Zongora és xilofon szórakoztató és tartalmas időtöltést kínál gyermeke számára. Fejleszti a kicsi muzikalitását és szem-kéz koordinációját. Élénk színvilágának köszönhetően a gyermekek színlátása érzékenyebbé válik, és megtanulhatja vele az alap színeket.


SIMBA Felhúzható zenélő játék - csillagocska
2 858 Ft

2 650 Ft

A babáknak már születéstől fogva jó éjszakát kíván ez a vidám csillag formájú játék, amely kellemes altatódalt játszik el nekik. A felakasztásra alkalmas huroknak hála könnyen a kocsira vagy a kiságyra helyezhető.


SIMBA Felhúzható zenélő játék - felhőcske
2 910 Ft

A babáknak már születéstől fogva jó éjszakát kíván ez a vidám felhő formájú játék, amely kellemes altatódalt játszik el nekik. A felakasztásra alkalmas huroknak hála könnyen a kocsira vagy a kiságyra helyezhető.


SIMBA Zenélő állatka 40 dallam - víziló
3 130 Ft

Lila víziló kerekeken négy gombbal képes összesen 40 vidám dallamot lejátszani, mely magával ragad minden gyermeket. Hosszú órákon át elszórakoztat és még gyermek érzékeket is fejleszt.


Teddies Állatos műanyag zongora 25 cm
6 810 Ft

Szórakoztató interaktív elektronikus zongora gyerekek számára 18 hónapos kortól. A gyerekeket a hangeffektusaival és a rengeteg funkciójával köti le. A zongora műanyagból készül és 25 cm nagyságú.


Weina Zenélő játék
11 990 Ft

9 180 Ft

Weina zenélő játék vidám mintákkal inspirálja a kis zenészeket. Fejleszti a gyerekek zenei készségeit, a szórakoztató dallamok és színes fények hosszú időre lekötik a kicsiket. 1 éves kortól ajánlott.