Teddies Mackó alváshoz, rózsaszín
8 540 Ft

Rózsaszín kivitelezésű medve a könnyű elalvás érdekében! Ha megnyomod a maci hasán lévő gombot, az világítani kezd és altatódalokat fog lejátszani. A világítás sötétben a plafonra vagy a falra irányítható.

Fisher-Price Tanuló Kutyás távirányító-24%
5 290 Ft 3 990 Ft

Kiárusítás

A gombokkal, dalokkal és vidám tanulnivalókkal megtömött interaktív Tanuló Kutyás távirányítóra valóban „rákattan" majd a baba. Kezdetnek úgy néz ki, mint egy TV-távirányító, a valósághű szerepjáték kedvéért. Ha pedig a kicsi megnyomja a gombokat, a képernyő kivilágosodik, és számokat, az ABC betűit, ellentéteket, színeket és tanító dalokat, kifejezéseket hallhat. Micsoda remek módja ez a finommotoros készségek helyes irányba terelésének!

Skip hop Játék zenélő telefon - Egyszarvú 6m+
5 730 Ft

Egyszarvú alakú játék telefon fény és hang effektekkel a Skip Hop márkától. Az egyszarvú szarva világít, az orra megnyomása után lejátszik 1 dalt és 5 különböző dalt. A szivárvány fogónak köszönhetően könnyen megfogják a telefont a kisebb gyerekek is. Gyermekek számára 6 hónapos kortól ajánlott.

SIMBA Felhúzható zenélő játék - holdacska
2 858 Ft 2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A babáknak már születéstől fogva jó éjszakát kíván ez a vidám holdacska formájú játék, amely kellemes altatódalt játszik el nekik. A felakasztásra alkalmas huroknak hála könnyen a kocsira vagy a kiságyra helyezhető.

Vtech Tanuló Robot

Vtech Tanuló Robot

Értékelés: 4,5
6 890 Ft

Vtech Tanuló Robot a gyerekek tökéletes tanulóbarátja. Még az ébredésben is segít, hiszen ébresztő funkció is beállítható. A játék tekergethető, mozgatható részei miatt sokáig fenntartja a kicsik érdeklődését.

Alltoys Farmos zenélő szett
6 670 Ft

Ez a farmot bemutató játékszett traktorban ülő gazdával és hat különböző állatkával 15-féle dallamot és 5-féle motorhangot tud lejátszani. Ráadásul a traktor villogó fénnyel is el van látva.

Little Tikes Jungle Jamboree 2 in 1 Zongora és xilofon
6 670 Ft

Az aranyos tigriskölykön a gombnyomásra különböző dallamokat játszó Little Tikes Jungle Jamboree 2 in 1 Zongora és xilofon szórakoztató és tartalmas időtöltést kínál gyermeke számára. Fejleszti a kicsi muzikalitását és szem-kéz koordinációját. Élénk színvilágának köszönhetően a gyermekek színlátása érzékenyebbé válik, és megtanulhatja vele az alap színeket.

Fisher-Price Zsiráf alvópajtás
4 400 Ft

Ez a szeretnivaló zsiráf 20 percen belül elaltatja a kisbabád a nyugodt zenének és hangoknak köszönhetően. 10 megnyugtató dalt és rózsaszín zajt, illetve hangokat a természetből tudsz rajta lejátszani. A nyugtató hatáson kívül pozitívan hat a gyermek hallásának fejlődésére is.

Clementoni Minnie - az első telefonom
5 870 Ft

Minnie – az első telefonom 6 interaktív gombot tartalmaz, amelyek világítanak, megtanítják** az első betűket, számokat, formákat és színeket. Szimulálja az érintőképernyőt. A gyermekek fejlesztik manuális készségeiket és finommotoros készségeiket. – Gyermekeknek **9 hónapos kortól ajánlott.

Teddies Bagoly elalváshoz 25cm-15%
7 690 Ft 6 490 Ft

Kiárusítás

A plüss bagoly kellemes dallamokkal és lágy fénnyel segít elaludni a gyermekednek . A hasán lévő gomb megnyomásával a szobából az álmok birodalmába repít. A bagoly altatódalokat játszik és éjszakai égvoltot vetít a falra.

Clementoni Az én első távirányítóm
4 390 Ft

Az elektronikus távirányító szuper szórakozás gyerekeknek 10 hónapos kortól. A távirányító 10 számmal ellátott billentyűvel és 4 színes gombbal rendelkezik. Számos hang- és fényeffektus. Támogatja a finommotoros készségeket, a hallást és a vizuális érzékelést.

Fisher-Price Alvó csiga kirakós
7 351 Ft 7 070 Ft

Ez aranyos csiga sok mókát hoz, a különböző formák beillesztése során a megfelelő nylásokba. Bíztasd a csigát és az elkezd játszani sok-sok mókas dalt a színekről, számokról és a formákról.

Alltoys Játék kocsikulcs

Alltoys Játék kocsikulcs

Értékelés: 4,5
4 000 Ft

Az Alltoys játék kocsikulcs remek szórakozást nyújt a kicsiknek. A gombok megnyomásával különböző hangokat generálhatnak a gyerekek, felkeltve ezzel a természetes kíváncsiságukat. A kulcsot ki lehet nyitni és be lehet zárni, akár az igazi autókulcsnál. 1 éves kortól ajánlott.

Lamps Xilofon
5 690 Ft 4 800 Ft

Ez a hangszer két hangszert rejt magában. Ezek egy műanyag xilofon és billentyűk. A csomagolásban 2 ütő is található. A gyerekek játszhatnak a billentyűzeten, vagy az ütős segítségével megszólaltathatják a xilofont.

Fisher-Price Kinyitható játéktelefon
3 490 Ft 3 060 Ft

Fisher Price Kinyitható játéktelefon kisgyermekét kellemesen elszórakoztatja, lefoglalja. A telefon kinyitásakor a képernyőn három különféle állat jelenik meg mókás hang kíséretében. A készülékből a gombok lenyomásakor többféle dallamot ki lehet csalogatni. A játék nemcsak szórakoztatja, de fejleszti is gyermeke hangészlelő képességét, és segíti az ok-okozati viszonyok megértését.

Fisher-Price Játék gitár

Fisher-Price Játék gitár

Értékelés: 4
4 990 Ft

Kiárusítás

Játék gitár énekdallamokkal csecsemőknek és kisgyermekeknek. Interaktív gitár tükrös csörgővel. Segít a gyerekek érzékszerveinek és ügyességének fejlesztésében. Kiváló minőségű anyagokból készült.

Buddy Toys 3030 Discovery kocka
6 670 Ft

Tanuljon és nevessen együtt gyermekével ezzel az interaktív kockával. A sokszínű kocka különböző érdekes hangokat és melódiákat ad ki. Különböző funkciói által segíti a motorikus képességek fejlődését. 6 hónapos kortól ajánlott.

Playgro Multifunkciós zongora
6 000 Ft

Playgro Multifunkciós zongora lehet gyermeke első hangszere. A zenélő játék felébreszti a gyermekek zenei ösztöneit, fejlesztik a motoros készségüket, a ritmusérzéküket és a kreativitásukat. A játék 20 szórakoztató hangot képes lejátszani. Hallgathatja a beépített dallamokat és élvezheti a fényjátékot.

Canpol babies Pastel Friends plüss játék, türkiz bagoly
4 890 Ft 4 400 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Erdei állatok mintájú plüss játék. A játék kedves, nyugtató dallamokat játszik. Javasoljuk a játékot a kiságy vagy a babakocsi közelében elhelyezni. A fogó meghúzását követően megszólal a dallam.

Smoby Cotoons Hangszer szett
12 890 Ft 10 890 Ft

Kiárusítás

Hangszerek elektronikus ukulelét, tamburint és 2 rumba golyót tartalmaznak. Az ukulele hang és fény effektusokkal rendelkezik. Gyermek dallamok és univerzális zene. A játék alkalmas a legkisebb kezeknek.

3530 Dětská kytara Žirafa
8 113 Ft 5 600 Ft

Snadná proměna z kytary na tahací žirafu, při tahání vydává žirafa zvuky, 3 herní režimy: Volné hraní, hraní podle melodií, ukázkové písničky

Canpol babies Plüss játékszekrény - medve
3 910 Ft 3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a plüss játékszekrény, kék medve egy olyan játék, amelynek köszönhetően a gyermeked felfedezi a színek, alakok és hangok tarka világát. Egyszerűen, csat segítségével rögzíthető.

Teddies Labda a legkisebbeknek, 18 hanggal
4 930 Ft

Interaktív játék műanyag labda formájában. A színes kidolgozásának és a különböző effektusoknak köszönhetően a játék minden bizonnyal leköti a gyerekek figyelmét és motiválja őket, hogy játszanak vele. Pozitívan befolyásolja a gyerekek fejlődését. – 6 hónapos kortól ajánlott

Buddy Toys 3510 Repülős beillesztő játék
6 940 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nevessen együtt gyermekével ezzel az interaktív beillesztő játékkal. A sokszínű repülő különböző érdekes hangokat és melódiákat ad ki. A négyféle alak elkülönítése elősegíti a gyermek képességeinek fejlődését. 1 éves kortól ajánlott.

Canpol babies Pastel Friends plüss játék, piros bagoly
4 890 Ft 4 290 Ft

Erdei állatok mintájú plüss játék. A játék kedves, nyugtató dallamokat játszik. Javasoljuk a játékot a kiságy vagy a babakocsi közelében elhelyezni. A fogó meghúzását követően megszólal a dallam.

Canpol babies Pastel Friends plüss játék, szürke medve
4 890 Ft 4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Erdei állatok mintájú plüss játék. A játék kedves, nyugtató dallamokat játszik. Javasoljuk a játékot a kiságy vagy a babakocsi közelében elhelyezni. A fogó meghúzását követően megszólal a dallam.

Canpol babies Plüss játékszekrény Macik, piros
4 390 Ft

Ez a plüss játékszekrény a MACIK kollekcióból a legkisebb gyermekek számára fejleszti a baba érzékeit, motorikáját és hallását. A plüss játékszekrény segíti a gyermek érzékeinek fejlesztését. A ragyogó színek felkeltik a gyermeki kíváncsiságot.

Canpol babies Rezgő plüssjáték csörgővel maci korálszínű
5 090 Ft

rezgő plüssjáték ösztönzi a gyermek érzékeinek fejlődését. A játék gyengén rezeg, ezáltal felkelti a gyermek érdeklődését. Hasában színes gyöngyökkel töltött csörgő van. A fogantyú meghúzását követően a játék enyhén rezegni kezd. A játékot óvatosan húzd fel, ne húzd túl. Az erős csatnak köszönhetően a játék a babakocsira vagy a kiságyra akasztható.

Fisher-Price Tahací telefon
4 260 Ft

Fischer Price Fecsegő telefon egy klasszikus húzós játék, amely bár modern külsőt kapott, ugyanolyan szórakoztató és kedves kinézetű maradt, mint volt – bűbájos arcával, számtárcsájával, csengőhangjaival és le-fel járó szemével, miközben a baba húzza a játékot. A tárcsa megismerteti a kicsit a számokkal 1-től 9-ig, fejleszti a finommotoros-és nagymotoros készségeket.baba érzékeinek fejlődését segítik elő a telefon színei és hangjai.

Lamps Zenélő zsiráf
6 290 Ft 5 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elbűvölő színes zsiráf, amely a felhúzást követően zenélni kezd és segít kisbabádnak ellazulni vagy el is aludni. Ez a plüssfigura kiváló minőségű és egészségre ártalmatlan anyagból készül, így a legkisebb babáknak is alkalmas.

SIMBA Húzható kutyus - fény, hang
5 369 Ft 4 690 Ft

Ez az aranyos kutyus gyorsan a gyermek kedvenc társává válik. Amikor a kötélen fogva húzod, csóválja a farkát és egyben képes 11 dallamot elugatni, melyet fényeffektusokkal kísér.

Taf Toys Zene pingvin

Taf Toys Zene pingvin

Értékelés: 5
10 490 Ft
+ ingyen szállítás

Puha játék egy zenélő dobozban** a jó alvás érdekében és a vidám pillanatok érdekében. A játék ideális a gyerek kiságyába és dekorációként.

Teddies Mackó alváshoz, kék

Teddies Mackó alváshoz, kék

Értékelés: 4,5
8 540 Ft

Kék kivitelezésű medve a könnyű elalvás érdekében! Ha megnyomod a maci hasán lévő gombot, az világítani kezd és altatódalokat fog lejátszani. A világítás sötétben a plafonra vagy a falra irányítható.

Fisher-Price Édes álmok pillangómaci
7 990 Ft

Kiárusítás

Fischer Price Édes álmok pillangómaci tökéletes alvópajtása lesz a babának! A mackó egy nagyon puha és finom plüss anyagból készült, így nagyon jó érzés hozzábújni. Ha megnyomja a mackó pocakját, olyan funkciókat kapcsolhat be, ami az elalvást segíti. A pillangómaci 30 percen keresztül lágy zümmögő zenével segít álomba szenderülni minden gyermeket.

SIMBA Az első okostelefonom
2 660 Ft

Minden modern gyerek élvezni fogja saját okostelefonját, amely vonzó megjelenésével nagyon hasonlít a legjobb igazi okostelefonokra. Rengeteg funkcióval rendelkezik, melyek a gyermekeket biztosan szórakoztatni fogják.

Buddy Toys 3040 Dětský telefon
6 240 Ft 3 590 Ft

Dětský telefon se třemi světelnými tlačítky, zábavné zvukové efekty a veselé melodie, funkce nahrávání a přehrávání. Stisknutí tlačítek spustí veselé melodie a tóny.

Canpol babies Plüss játékszekrény - bagoly
3 910 Ft 3 390 Ft

Ez a plüss játékszekrény, rózsaszín bagoly egy olyan játék, amelynek köszönhetően a gyermeked felfedezi a színek, alakok és hangok tarka világát. Egyszerűen, csat segítségével rögzíthető.

Canpol babies Plüss játékszekrény Macik, szürke
4 290 Ft 3 990 Ft

Ez a plüss játékszekrény a MACIK kollekcióból a legkisebb gyermekek számára fejleszti a baba érzékeit, motorikáját és hallását. A plüss játékszekrény segíti a gyermek érzékeinek fejlesztését. A ragyogó színek felkeltik a gyermeki kíváncsiságot.

Canpol babies Rezgő plüssjáték csörgővel maci szürke
5 090 Ft

rezgő plüssjáték ösztönzi a gyermek érzékeinek fejlődését. A játék gyengén rezeg, ezáltal felkelti a gyermek érdeklődését. Hasában színes gyöngyökkel töltött csörgő van. A fogantyú meghúzását követően a játék enyhén rezegni kezd. A játékot óvatosan húzd fel, ne húzd túl. Az erős csatnak köszönhetően a játék a babakocsira vagy a kiságyra akasztható.

Bright Starts Játék dobok Safari Beats™ 3m+
6 090 Ft 5 870 Ft

világító dobok felkeltik a gyerekek figyelmét a fém- és hanghatásokkal. Ezzel a játékkal a gyerekek fejleszthetik a finom motorikájukat és felébreszthetik a zenei énjüket. Zene már pici kortól segít a megfelelő fejlődésben.

Buddy Toys 3520 Autós beillesztő játék
6 670 Ft

Nevessen együtt gyermekével ezzel az interaktív beillesztő játékkal. A tarkabarka autó különböző érdekes hangokat és melódiákat ad ki miközben villog. A négyféle alak elkülönítése elősegíti a gyermek képességeinek fejlődését. 1 éves kortól ajánlott.

Hape Variálható zene szett
10 094 Ft 9 190 Ft

Ezzel az innovatív és variálható zeneszettel a kisgyerekek zenélhetnek és megismerhetik a dallamokat. A játék egyes részei könnyen összeépíthetők bármilyen sorrendben, így átgyakorolhatók a színek és a formák is.

LAMAZE Zenélő hernyó plüssjáték
5 790 Ft 5 470 Ft

Lamaze zenélő hernyó igazi puha és bársonyos kis barátja lehet babájának, amelyet pihenésre és játékra egyaránt lehet használni. A plüssjáték fejét megnyomva emellett egy kellemes dallamot is lejátszhatunk a gyermeknek, mely amellett hogy mosolyt csal az arcára, nagyszerűen fejleszti halláskészségét is. A változatos, tarka mintázat vidám környezetet biztosít a baba számára.

Fisher-Price Baba xilofon

Fisher-Price Baba xilofon

Értékelés: 4,5
5 330 Ft

Fisher Price játék xilofon fény- és hangjátékával könnyedén felkelti a babák érdeklődését. A zöld, narancssárga, sárga és piros billentyűk egyszerű leütésre vagy mozgást érzékelve hangot és fényt adnak ki. A xilofon alsó része fogantyús és ívelt, így a játék könnyedén hordozható és felakasztható. 3 hónapos kortól ajánlott.

Alltoys Játék Távirányító
4 790 Ft 4 660 Ft

Az Alltoys Játék Távirányítóval finommotoros készségek fejleszthetők. A 60 különböző fény és hang kombinációval a játék hosszantartó kikapcsolódást igér. Ugye ismerős, amikor a gyerek is épp azt akarja használni, amit anya és apa szokott? Ezentúl nem kell elérhetetlen helyekre rejteni a távirányítót, hiszen a legkisebbnek is lehet egy sajátja.

Smoby Cotoons Százlábú elektronikus húzós
7 390 Ft 6 400 Ft

Kiárusítás

Smoby százlábú a Cotoons animált figura mintájával. A Punky figura levehető. Az elülső részében zsinór található, így a százlábú könnyen húzható. A játéknak 3 labdája van, amelyek helyes elhelyezésekor zenélni és világítani kezd.