Reer Biztonsági visszapillantó tükör
3 490 Ft

A Reer Biztonsági visszapillantó tükör segítségével utazás közben is láthatja kisgyermekét a hátsó ülésen. Felülete extra nagy,a tükör univerzális, ezért bármilyen fejtámlára feltehető. Mivel műanyagból készült, így különösen biztonságos, felszerelése pedig egyszerű. Meglehetősen praktikus, hiszen a tükör használatával megelőzhető a balesetek kialakulása.

Diono See Me Too Visszapillantó tükör gyereke
3 750 Ft

Diono See Me Too Visszapillantó tükörrel mindig szemmel tarthatja vezetés közben is gyermekét, úgy, hogy közben mindig az út felé fordulva vezethet. Rengeteg balesetveszélyes helyzetet elkerülhet azzal, hogy nem kell hátrafordulnia a kicsihez. Könnyen rögzíthető egy műanyag csipesszel a visszapillantó tükörhöz.

Reer Biztonsági visszapillantó Twist2Fix
2 190 Ft

Visszapillantó autóra, amellyel gyermeked mindig szemed előtt lesz. Műanyagból készült. Twist2Fix rögzítőrendszer. A forgás csuklós forgóval biztosítható. Reer biztonsági visszapillantó a vezeték közbeni kényelmes megtekintéshez.

BabyDan Autós táblagép tartó és babatükör
5 290 Ft

Az autós táblagép tartó és babatükör BabyDan gyerek tükörrel felszerelt. Az összes iPad és táblagép számára alkalmas. Feltöltő kábelnyílásokkal és fülhallgatóval felszerelt

Diono Easy View Visszapillantó tükör autóba
5 350 Ft

A Diono Easy View Visszapillantó tükör autóba különösen azoknak a szülőknek ideális, akik sokat utaznak egyedül a babával. Minden irányba forgatható, pánttal rögzíthető, ennek köszönhetően nem kell hátrafordulnia, hogy gyermekét lássa. A 19 cm átmérőjű tükrön úgy figyelheti kisbabáját, hogy közben az utazás biztonsága is garantált.

Taf Toys Visszapillantó tükör az autóba 3 az 1-ben
6 290 Ft

Kiárusítás

Összetörhetetlen visszapillantó tükör az autóba

Az összetörhetetlen visszapillantó tükör az autóba egyidejűleg egytablet tartó és ülésvédő a szennyeződések ellen. Könnyen felszerelhető a tépőzár segítségével az ülés fejtámlájára.

MUNCHKIN Baba visszapillantó tükör
11 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Munchkin baba visszapillantó tükör nyugtató dallamainak és LED fényének köszönhetően leköti kisbabája figyelmét még a hosszabb utazások során is. Könnyedén és gyorsan helyezhető fel az ülés fejtámlájára. Az állítható fényerejű LED lámpa, valamint az 5 dallam távirányítóval vezérelhető.

BabyDan Autó visszapillantó tükör
4 790 Ft

Az állítható autó visszapillantó tükör 360 fokban forgatható, így a gépkocsivezető anélkül láthatja a gyermeket, hogy megforduljon. Extra nagy 24×22cm-es felület és a tükör formája nagyon jó kilátást biztosít a gyermekre.

JJ Cole 2in1 Autós tükör

JJ Cole 2in1 Autós tükör

Értékelés: 4
8 450 Ft

JJ Cole 2in1 autós tükör praktikus kiegészítő gépkocsijába. Tablettartóként is funkcionál, így érdekessé teheti az utazást a hátsó ülésen utazó gyermekének. Az univerzális rögzíthetőségéneknak köszönhetően könnyedén erősítheti bármilyen típusú fejtámlához, hogy gyermekét biztonságsan tarthassa szemmel vezetés közben. Nedves ruhával és langyos vízzel egyszerűen tisztítható.

Reer Biztonsági tükör, nagy, 24x19cm
6 390 Ft

Nagyobb visszapillantó autóra, amellyel gyermeked mindig szemed előtt lesz. Szélesebb látószög. Egészségre ártalmatlan műanyagból készült. Rögzítő mechanizmus 10–16 mm rúdon keresztül. A forgás csuklós forgóval biztosítható. Reer Biztonsági tükör, nagy, 24×19cm a vezeték közbeni kényelmes megtekintéshez.

Britax Römer Autós kiegészítőkészlet
13 990 Ft

Britax Römer Autós kiegészítőkészlet tartalmaz egy nagyméretű domború tükröt, amit felhelyezhetünk a napellenzőre vagy bármelyik üléstámlára, így mindig szemmel tudjuk tartani a hátsó ülésen lévő gyerekeket, továbbá egy védőhuzatot, ami megvédi ülésünket a szennyeződésektől. Végül a csomag része 2 db napellenző, amelyeket az oldalsó ablakokra könnyedén felhelyezhetünk.

Hauck Watch me 1 tükör

Hauck Watch me 1 tükör

Értékelés: 5
3 990 Ft

Járművének hátsó ülésén lévő Watch Me tükörnek köszönhetően, mindig szem előtt lehetnek gyermekei. A tükör biztonságosan és szilárdan 4 hevederrel bármilyen ülés fejtámlájához felszerelhető, valamint vízszintesen és függőlegesen is állítható.

Hauck Watch me 2 tükör

Hauck Watch me 2 tükör

Értékelés: 3
2 690 Ft

Járművének hátsó ülésén lévő Watch Me tükörnek köszönhetően, mindig szem előtt lehetnek gyermekei. Menetiránnyal megegyező autóülés használata esetén alkalmas autótükör. Egyszerű szerelés tapadókoronggal.

Maxi-Cosi Gyerek visszapillantó tükör
5 290 Ft

MAXI-COSI gyerekbiztonsági ** visszapillantó tükör **. A tükör könnyen csatlakoztatható a hátsó ülés háttámlájához. Hála neki, még vezetés közben is nyomon követheti gyerekét.

LINDAM Back seat Visszapillantó tükör
8 190 Ft

A Lindam Back seat Visszapillantó tükör egy extra nagy tükör, amely a hátsó ülések fejtámlájára helyezhető fel azért, hogy utazás közben láthassa menetiránnyal háttal utazó gyermekét. Felszerelése az állítható pántok segítségével nagyon egyszerű, a kívánt irányba forgathatja. Segítségével bármikor láthatja gyermekét az utazás során anélkül, hogy hátrafordulna, csökkentve ezzel a balesetek kockázatát.