TrueLife NannyCam R7 Dual Smart

TrueLife NannyCam R7 Dual Smart

Száma: 31575443
TrueLife NannyCam R7 Dual Smart okos bébiőr tökéletesen őrzött területté varázsolja gyermeked szobáját. A kettős technológiának köszönhetően a bébiőr egy szülői egységhez, valamint egy telefonhoz vagy más intelligens eszközhöz párosítható, ahol a TrueLife Smart alkalmazásnak köszönhetően, amely teljes egészében . nyelven működik, figyelemmel kísérheted gyermekedet. További információ
81 990 Ft
Forgalmazó: MALL
109 775 Ft -tól

Raktáron 3 db

2024.5.06 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.5.06 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 31575443

Leírás

A TrueLife NannyCam R7 Dual Smart főbb jellemzői

  • Kettős párosítási technológia a szülői egységhez és a telefonhoz
  • TrueLife Smart alkalmazás, amely teljes egészében . nyelvű
  • TrueLife SmartCare technológia mozgás-, hang- és sírásérzékeléshez
  • Vízszintes és függőleges forgatás
  • TrueLife SmartTrack technológia az automatikus mozgáskövetéshez és hátraforduláshoz
TrueLife NannyCam R7 Dual Smart

Egy bébiőr, amely mindent nyomon követ

TrueLife NannyCam R7 Dual Smart 360°-os forgó bébiőr széles látószögű lencséjével soha nem marad le egy mozdulatról sem. Minden sarokba belát, és a TrueLife SmartTrack®-nek köszönhetően automatikusan követi a mozgást és elfordul. Ez kiterjeszti a használatát a nagyobb gyermekekkel és háziállatokkal rendelkező háztartásokra. Kristálytiszta 2K 1296p kép a 5″ LCD kijelzőre a szülőegységen vagy a telefonra. Minden egyes mozdulatról fényképet is készít, és elküldi azt a mobiltelefonra. A TrueLife SmartCare® funkció biztosítja, hogy a bébiőr jelezzen mozgás vagy hang esetén, valamint érzékeli a hőmérsékletet, nedvességet és még a sírást is. Amint besötétedik, az éjjellátó automatikusan aktiválódik.



TrueLife NannyCam R7 Dual Smart funkciók

Otthon és telefonon is biztonságosan használható

duális technológia révén a bébiőr párosítható a szülői egységgel és az okostelefonnal. A bébiőr tehát az otthoni környezetben egy szülői egységgel használható. De ha a felhasználónak kényelmesebb, ha máshonnan figyelheti gyermekét, a TrueLife Smart alkalmazás, amely teljes mértékben . nyelven működik, korlátlan hatótávolságot biztosít, így mindent bárhonnan figyelhetsz. Praktikus, ha megosztod a fiókot a háztartás több tagjával, ahol a partner vagy akár a nagyszülők is nyomon követhetik a gyermeket. A felhasználók száma nem korlátozott. Az illetéktelen megfigyelőket azonban ki kell iktatni. Az alkalmazás ötrétegű titkosítási technológiát használ, hogy az intelligens eszközök biztonságát az információk kiszivárgásának kockázata nélkül biztosítsa.


TrueLife NannyCam R7 Dual Smart a telefonján

A pihentető alvás stílusos őre

A forgó bébiőr kialakítása tökéletesen illeszkedik a gyermekszobába – nem zavarja a gyermeket, éppen ellenkezőleg, megnyugtatja őt. Altatódalokat játszik le, utánozhatja a szívverést, vagy a kétirányú kommunikáció lehetőségének köszönhetően a saját hangoddal nyugtathatod meg a babát. Az éjjeli világítás funkció a színes háttérvilágítás teljes spektrumával és számos effektussal szintén hozzájárul a gondtalan alváshoz. A rugalmas univerzális rögzítés a bébiőr elhelyezésének széles skáláját biztosítja. A csomagolás tartalmaz egy fali rögzítő készletet, vagy megvásárolhatsz egy speciális TrueLife NannyCam Holder tartót is, amely lehetővé teszi a bébiőr kiságykeretre történő rögzítését. Szükség esetén egy második kamera csatlakoztatható a szülőegységhez, vagy akár 16 kamera is csatlakoztatható az alkalmazáshoz.


TrueLife NannyCam R7 Dual Smart

Párosítás a készülékkel és a telefonnal

Párosítás a készülékkel és a telefonnal

A kettős technológia lehetővé teszi, hogy a bébiőr ne csak a szülői egységhez, hanem okostelefonhoz vagy más eszközhöz is párosítható legyen.

TrueLife SmartCare® Monitoring

TrueLife SmartCare® Monitoring

Ez a technológia képes érzékelni a mozgást, a hangot vagy a sírást. A bébiőr a szoba hőmérsékletét és páratartalmát is figyelemmel tudja kísérni. Ha változások történnek, értesítést küld a szülői egységnek.

300 m hatótávolság az alapegységtől

300 m hatótávolság az alapegységtől

A szülői egység akár 300 m-ig is elérhető.

Korlátlan hatótávolság az alkalmazással

Korlátlan hatótávolság az alkalmazással

Az alkalmazás használatával a bébiőr korlátlan hatótávolsággal rendelkezik.

TrueLife Smart alkalmazás

TrueLife Smart alkalmazás

Egyszerűen párosítsd a bébiőrt mobiltelefonoddal QR-kód segítségével, és állíts be mindent, amire szükséged van a TrueLife Smart alkalmazásban, amely teljesen magyar nyelven működik. Megoszthatod fiókod a háztartás más tagjaival is.

5″-os LCD kijelző

5″-os LCD kijelző

Az alapegység előnye a nagy és tökéletesen olvasható kijelző.

Tiszta 2K kép

Tiszta 2K kép

A bébiőr minden pillanatot a legjobb minőségben rögzít, akár 2K 1296p felbontású videó rögzítését is lehetővé teszi.

Automatikus éjjellátó

Automatikus éjjellátó

A bébiőr éjjellátó funkcióval rendelkezik, amelyre sötétedés után automatikusan átkapcsol.

Éjszakai lámpafény

Éjszakai lámpafény

A bébiőr éjszakai fénnyé alakítható, hogy a babák nyugodtabbak legyenek. Széles színspektrummal és különböző fényhatásokkal is rendelkezik.

Függőleges és vízszintes forgatás

Függőleges és vízszintes forgatás

A 110°-os betekintési szöggel rendelkező széles látószögű objektív által minden nyomon követhető. A kamera vízszintesen 345°-ban és függőlegesen 60°-ban forgatható, így tökéletes áttekintést nyújt az egész helyiségben zajló eseményekről.

TrueLife SmartTrack® mozgásérzékelés

TrueLife SmartTrack® mozgásérzékelés

Amint a bébiőr mozgást észlel, elfordul, hogy kövesse azt. Ez a funkció különösen hasznos az idősebb gyermekek számára.

VOX funkció

VOX funkció

A VOX funkció úgy működik, mint egy alvó üzemmód az akkumulátor kímélése érdekében. A szülői egység kijelzője csak akkor világít, ha a szülő figyelmére van szükség.

Kétirányú kommunikáció

Kétirányú kommunikáció

A kétirányú hangátvitel nemcsak a babaszobában minden zizegést rögzít, hanem lehetővé teszi, hogy a távolból is megnyugtassa a babát a saját hangjával.

Altatódalok

Altatódalok

A bébiőr 3 altatódallal rendelkezik, és a szívverést szimuláló hang is használható.

Értesítések a telefonon

Értesítések a telefonon

Egy alkalmazáson keresztül értesítést is kaphatsz a változásokról a telefonján. Az értesítések mozgásra, hangra és sírásra figyelmeztetnek.

Hackelés elleni biztonság

Hackelés elleni biztonság

Az alkalmazás ötrétegű titkosítási technológiát használ. A katonai szintű AES adattitkosításnak, a háromszoros ellenőrzésű engedélyezésnek és hitelesítésnek, a kétkódos dinamikus kódolásnak és a https csatornatitkosításnak köszönhetően nem fenyeget információszivárgás a hálózati forgalom biztonsága érdekében.

Bárhová rögzíthető

Bárhová rögzíthető

A bébiőrhöz fali rögzítő készlet tartozik. Külön megvásárolható hozzá egy praktikus TrueLife NannyCam Holder tartó is, amellyel egyszerűen például a kiságyhoz rögzíthető.

Akár 16 kamera a nagyobb áttekinthetőségért

Akár 16 kamera a nagyobb áttekinthetőségért

A szülői egység párosítható egy másik kamerával, és a TrueLife Smart alkalmazás egyszerre akár 16 kamerát is képes kezelni.

Csomagolás tartalma

Jellemzők

Átvitel Kétoldalas
Automatikus éjjellátó Igen (láthatóság akár 10 m-ig)
Videó formátum MP4, H.264 tömörítés
Videó felbontás 2K (2304px × 1296px), HD (1280px × 720px)
Szülői egység akkumulátorának élettartama 5 óra 30 perc
Max. microSD kártya kapacitás 128 GB
Tápfeszültség bemenet Micro USB (a szükséges adapterek és kábelek mellékelve)
Méretek (gyermek egység) 77×90×140 mm
Méretek (alapegység) 81×16×160 mm
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.