Microsoft Xbox ONE S vezérlő (4N6-00002)
16 990 Ft

2 év garancia

Ergonomikusan kialakított gamepad csúszásgátló fogófelülettel, bluetooth technológia kettős tartománnyal és nagy teljesítményű rezgő Impulse Trigger motorral. A gamepad természetes része egy sor vezérlőgomb, amelyek mind könnyen elérhetők a könnyű kezelhetőség érdekében. Menü gomb a könnyebb navigációhoz. Kompatibilis az Xbox One-val, vagy PC-vel USB kábelon keresztül.

Microsoft Xbox One S Wireless Controller (TF5-00003)
19 790 Ft

Microsoft Xbox One S Wireless Controller (TF5–00003) minden eddiginél kényelmesebb kialakításának köszönhetően zavartalanul a tenyérbe simul. Összesen 40 technológiai újítást tartalmaz az előző generációhoz képest az új modell. Az felújított rezgőmotorok elképesztően realisztikus élményt nyújtanak a felhasználónak. A fejlesztések által sokkal pontosabbá vált a Controller használata.

SONY PS4 DualShock 4 v2 + Fortnite 500 V Bucks
17 890 Ft

Légy az újgenerációs játékok ura a Dualshock 4 v2 vezeték nélküli távirányítóval, amely a játszáshoz szükséges precizitást adja a kezedbe. A távirányító vadonatúj változatú érintőpanellel, melynek felső részén fénysáv van, és stílusos matt felülettel a legergonomikusabb és legintuitívebb játszási módot kínálja. Bónuszként egy DLC voucher Fortnite Neo Versa (Epic Neo Versa Kit, 500 V-Bucks).

SONY PS4 DualShock 4 V2, Zöld
19 999 Ft 18 990 Ft

Sony PS4 Dualshock 4 zöld V2 beépített szenzora rendkívül érzékeny mozgásvezérlést tesz lehetővé. Az érintőpanel segítségével pedig eddig nem látott módon léphetünk interakcióba a játékokkal. A Dualshock 4 játékvezélő beépített hangszórójának köszönhetően extra hangokat hallhatunk test közelből, valamint rajta található fülhallgatóbemenethez csatlakozva, hallhatjuk barátaink beszélgetését. Tökéletes kiegészítője lehet Playstation 4 konzolának.

Vaják 3 (The Witcher 3) szoborfigura: Regis
17 810 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Vaják figurák következő sorozatában a Vaják 3 játékból, a  Wild Hunt-ból megjelenik Regis upír. Ez a figura  a Dark Horse társaság első figurája a Vaják 3 játék, a Wild Hunt alapján a sorozatból.

Cable Guy szoborfigura - Darth Vader (Exquisite)
10 080 Ft 9 530 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Cable Guy-t a DUALSHOCK, Xbox One távirányító vagy mobiltelefon tartójának ajánljuk. A csomag tartalmaz egy 2 méteres MicroUSB kábelt Lighting csatlakozóval és USB-C-t.

Szobor figura Witcher III: Shani (Dark Horse)
11 330 Ft

A Dark Horse csapat második sériás figura szoborcsaládja megérkezett. Ezek közűl itt van a  szimpatikus Shani aki nemcsak Marigold és Gerald szívét nyerte el, hanem a játékosokét is.

Cable Guy szoborfigura - Deadpool (hátulról)
9 530 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Cable Guy-t a DUALSHOCK, Xbox One távirányító vagy mobiltelefon tartójának ajánljuk. A csomag tartalmaz egy 2 méteres MicroUSB kábelt. A tartóról maga Deadpool gondoskodik ezúttal egy új pózban.

Cable Guy szoborfigura – Stormtrooper
10 080 Ft 8 450 Ft

Cable Guy-t a DUALSHOCK, Xbox One távirányító vagy mobiltelefon tartójának ajánljuk. A csomag tartalmaz egy 2 méteres MicroUSB kábelt Lighting csatlakozóval és USB-C-vel.

Pokémon – Starters ágynemű
10 800 Ft 9 530 Ft

Minden Pokémon kedvelő, nagy vagy kicsi, értékelni fogja ezt a stílusos ágyneműt a paplanra és a vánkosra a Pokémonok első generációjának motívumaival.

World of Warcraft bögre - Horda Logo
6 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A megfelelő folyadékfogyasztás fontos. Könnyebb lesz betartani ezzel a szép bögrével. A bögrén a Horda logója található a World of Warcraft játékból.

Minecraft - Creeper TNT párna
3 770 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Stílusos párna az összes Minecraft játékos számára.  Nugodt alvást biztosít az igényes esti játék után. A párna egyik oldalán Creeper hasonmása van, a másikon robbanó TNT.

Minecraft hátizsák- Sword Adventure (szürke)
12 240 Ft 11 330 Ft

Minecraft hátizsák kard díszítéssel. Legyen részetek kalandban minden nap ezzel a hátizsákkal. Ideális iskolába vagy munkába. Külön zsebbel rendelkezik notebookra vagy tabletre, valamint előzsebbel és oldalzsebbel italra.

Fortnite takaró - Láma
7 920 Ft 5 930 Ft

Ez a kellemes takaró olyan jól felmelegít hogy majd fel s szeretnél állni a játék mellől.   Fő motívuma a népszerű láma.

Vaják (Witcher) – Fehér farkas pénztárca
7 920 Ft 7 010 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A fekete pénztárca fém farkassal minden Vaják () játék rajongót örömmel tölt el. Elég helyet biztosít a pénzednek, kártyáidnak. A pénztárca kemény anyagból és varratokból készült, a belsejében ott a sorozat logója.

Cable Guy szoborfigura - Crash Bandicoot XL (30 cm)
16 730 Ft 14 930 Ft

Cable Guy-t a DUALSHOCK, Xbox One távirányító vagy mobiltelefon tartójának ajánljuk Ebben a nagyobb XL változatban viszi a Nintendo Switch konzol tis. A csomag tartalmaz egy 2 méteres MicroUSB kábelt  Lighing csatlakozóval.

Star Wars - BB-8 kekszes doboz
11 330 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kekszes doboz egy aranyos BB-8 droid alakjában, aki a kinyitáskor hangokat is kiad.

Szobor figura Call of Duty - Donnie Ruin Walsh
10 610 Ft 7 730 Ft

Bemutatjuk a Call of Duty sorozat első gyűjtő darabjait, amelyek külön kapunk megvásárolhatóak. Nagyon részletes szobor a közismert játékból sok kiegészítővel.

Warhammer 40.000 - Gym Bag hátizsák
4 130 Ft

A hátizsák ideális edzésekhez  a fitnesz terembe vagy csak kis kirándulásokhoz. A Warhammer 40. 000 stílusában készült, konkrétan Cadianok.

Bögre Minecraft - TNT
5 930 Ft

Stílusos bögre mely egy TNT ládát formáz meg. Bögre mikrohullámi sütőben és mosogató gépben is használható.

Borderlands 3 szoborfigura- Lilith (Good Loot)
29 880 Ft 25 010 Ft

Lilith hivatalos szoborfigurája a Borderlands sorozatból egy a legnépszerűbb és legbefolyásosabb alakok közül az egész univerzumban. Legyen ez a szép figura is a gyűjteményetek része és állítsátok ki a polcotokra otthon.

Cable Guy szoborfigura - Jégkirályság Olaf
9 530 Ft

Cable Guy-t a DUALSHOCK, Xbox One távirányító vagy mobiltelefon tartójának ajánljuk. A csomag tartalmaz egy 2 méteres MicroUSB kábelt. Az irányításról maga Olaf hóember gondoskodik a Jégvarázsból. (Frozen) .

DOOM kulcstartó – Cacodemon
2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fém kulcstartó az ismert démon alakjával, amelyik a játek főszereplőjének egyik kedvenc célpontja. Gyártva csak 9995 darab lett az egész világon!

Fallout szoborfigura- Dogmeat
22 490 Ft 20 330 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A játék alapján alakitották ki Dogmeat figuráját a Fallout 4 játékból, fegyverzettel. A szoborfigurának kicserélhető fejei vannak, a csomagolás tartalmaz egy másikat is, fegyverzet és harci arckifejezés nélkül.