MÚ BRNO Reed plüss figura, 39 cm
7 690 Ft 6 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az MU Brno Reed gyerek plüss játék a népszerű rajfilmsorozatból. Anyaga pihe-puha, finom tapintású plüss. A mosolygós Brno igazán ért a gyerekek felvidításához – ahogy azt a rajzfilmben is láthattuk. Kiváló alapanyagainak köszönhetően tartóssága garantált.

MÚ BRNO Manka 23 cm-26%

MÚ BRNO Manka 23 cm

Értékelés: 5
7 690 Ft 5 690 Ft

Az MU Brno Manka baba minden kisgyerek kedvence lesz. A népszerű TV sorozatból lehet ismerős. Manka egy szorgalmas rabló nő. Mindig finom ételek főz a családjának. A tradicionális Brno Cseh cég 1909 óta gyárt játékokat. Vezesse be gyermekét a klasszikus mesék világába ezzel a kedves plüssfigurával. Csodálatos dekoráció minden kis lurkó szobájába.

MÚ BRNO Spejbl - 30 cm

MÚ BRNO Spejbl - 30 cm

Értékelés: 5
8 690 Ft 7 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az MU Brno cég által gyártott Josef Spejbl plüss figura az ismert mesében szereplő Josep Spejbl aki Hurvínek különösen vicces nevelőapja. A figura püha plüssből készült és 30 cm magas. A tradicionális Brno Cseh cég 1909 óta gyárt játékokat. Minden gyerek kedvence lesz, melyet otthon is, és az útra is egyaránt magával vihet.

MÚ BRNO Cipísek 23 cm-15%

MÚ BRNO Cipísek 23 cm

Értékelés: 5
6 590 Ft 5 590 Ft

Az MU Brno gyártó Cipísek textil babája a népszerű TV sorozatból lehet ismerős. Cipísek a rabló fia aki első napjától kezdve vándorol. A tradicionális Brno Cseh cég 1909 óta gyárt játékokat. A plüss baba figura 20 cm maga és mosógépben mosható. Minőségi alapanyagainak és precíziós gyártási technológiájának köszönhetően garantált a játék hosszú élettartama.

MÚ BRNO Hurvínek, 25 cm

MÚ BRNO Hurvínek, 25 cm

Értékelés: 4,3
7 690 Ft 6 990 Ft

Hurvínek egy ismert gyerek mese egyik hőse. Hurvínek mindig valami mókán töri a fejét. A kiváló minőségű plüss figurát a tradicionális Brno Cseh cég gyártja. Minden gyerek kedvence lesz, melyet otthon is, és az útra is egyaránt magával vihet. Anyaga pihe-puha, finom tapintású plüss.

MÚ BRNO Keresztapa róka plüssfigura, 35 cm
6 990 Ft 5 990 Ft

MÚ BRNO Keresztapa róka plüssfigura kimondottan puha, selymes, ami megnyugtatja gyermekét, ideális játék tehát minden korosztály számára. Gyermeke imádni fogja!

MÚ BRNO Manicka - 25 cm

MÚ BRNO Manicka - 25 cm

Értékelés: 5
7 690 Ft

Az MU Brno Manick plüss figura egy ismert gyerek mese egyik hőse. Hurvinka legjobb barátja Manincka aki szereti a mólás kalandokat és izgalamas történeteket. Minden gyerek kedvence lesz, melyet otthon is, és az útra is egyaránt magával vihet. A 25 cm-es babát minden kislány szeretni fogja.

MÚ BRNO Rumcajs 27 cm

MÚ BRNO Rumcajs 27 cm

Értékelés: 5
3 890 Ft

A textil MU Brno Rumcajs baba a népszerű TV sorozatból lehet ismerős. Rumcajs a családjával az erdőben él. Jószívű és mindig segít a gyengéken és a szegényeken a kapzsi és ravasz földesurakkal szemben. A tradicionális Brno Cseh cég 1909 óta gyárt játékokat.