TY Beanie Babies Paw Patrol - Marshall 24 cm
4 890 Ft 4 390 Ft

Akció

A legmagasabb minőségű plüss játék egy Marshall nevű ismerős kutya formájában, az animációs sorozatból a Mancs járőrből. A TY plüss játékok nagyon kellemes tapintással, és nagy szemeikről ismertek, amelyek mélységét fokozza a csillogó írisz.

Spin Master Mancsőrjárat Skye plüss, 23 cm-16%
5 890 Ft 4 890 Ft

Akció

Paw Patrol bátor kiskutyái a GUND márka aranyos plüssállatai formájában mindig készek megmenteni a helyzetet. Vigyázz, érkezik Skye. Ez a rettenthetetlen és okos cocker spániel szereti a repülést és a pörgést.

Spin Master Mancsőrjárat Chase plüssfigura, 15 cm-17%
4 090 Ft 3 390 Ft

Akció

Mancsőrjárat bátor kiskutyái a GUND márka aranyos plüssállatai formájában készek megmenteni a helyzetet. Chase majd elintézi. Ez a németjuhász egy sportoló alakjával született vezető, aki szereti a saját kezébe venni a dolgokat.

Spin Master Mancsőrjárat Chase plüssfigura, 23 cm-16%
5 890 Ft 4 890 Ft

Akció

Mancsőrjárat bátor kiskutyái a GUND márka aranyos plüssállatai formájában készek megmenteni a helyzetet. Chase majd elintézi. Ez a németjuhász egy sportoló alakjával született vezető, aki szereti a saját kezébe venni a dolgokat.

Spin Master Mancsőrjárat Marshall plüss, 23 cm-20%
5 890 Ft 4 690 Ft

Akció

Paw Patrol bátor kiskutyái a GUND márka aranyos plüssállatai formájában mindig készek megmenteni a helyzetet. Marshall OK. Ez a dalmata azonnal felizgatja magát és mindenbe beleüti a fejét, ha legtöbbször ügyetlen.

Spin Master Mancsőrjárat Marshall plüssfigura, 15 cm
4 190 Ft

Mancsőrjárat bátor kiskutyái a GUND márka aranyos plüssállatai formájában készek megmenteni a helyzetet. Marshall jól érzi magát. Ez a dalmata mindenbe fejjel előre veti bele magát, és könnyen izgatottá válik, még akkor is, ha néha kissé ügyetlen.

Spin Master Mancsőrjárat Rocky plüssfigura, 15 cm-19%
4 090 Ft 3 290 Ft

Akció

Mancsőrjárat bátor kiskutyái a GUND márka aranyos plüssállatai formájában készek megmenteni a helyzetet. Rocky tudja, hogyan bánjon el vele. Ennek a lelkes német juhásznak mindig millió ötlete és eszköze van, amelyek segítik őt a munkájában.

Spin Master Mancsőrjárat Rubble plüss, 23 cm
6 090 Ft

Paw Patrol bátor kiskutyái a GUND márka aranyos plüssállatai formájában mindig készek megmenteni a helyzetet. Nem létezik semmi sem, amit Rubble nem tud megtenni. Ez a szőrös, aranyos bulldog könnyen belehempereg a sárba, így otthon le kell mosnod őt a kádban.

Spin Master Mancsőrjárat Rubble plüssfigura, 15 cm
4 090 Ft

Mancsőrjárat bátor kiskutyái a GUND márka aranyos plüssállatai formájában készek megmenteni a helyzetet. Nem létezik olyan dolog, amit Rubble ne oldana meg. Ez a durva és egyben aranyos bulldog szereti összepiszkolni magát, majd beugrani a fürdőkádba.

Spin Master Mancsőrjárat Skye plüssfigura, 15 cm
4 090 Ft 3 690 Ft

Mancsőrjárat bátor kiskutyái a GUND márka aranyos plüssállatai formájában készek megmenteni a helyzetet. Vigyázz, mert Skye érkezik. Ez a rettenthetetlen és okos cocker spániel szereti a repülést és a pörgést.

Spin Master Mancsőrjárat Zuma plüssfigura, 15 cm
4 090 Ft

Mancsőrjárat bátor kiskutyái a GUND márka aranyos plüssállatai formájában készek megmenteni a helyzetet. Merülj el a mélységben Zumával. Ez a csokoládé színű labrador imád nevetni és szörfözni.