Scholl Bársonyos, sima forgófej repedt sarokhoz 2 db
6 000 Ft 3 730 Ft

Pótalkatrész az elektromos Scholl kifejezetten repedt sarkú cipőkhöz készült. Láthatóan csökkenti a repedt bőr jeleit a sarkon, és csökkenti a visszatérés kockázatát.

Scholl Gel Active Everyday  férfi talpbetét - 1 pár 
6 450 Ft 4 480 Ft

Gél talpbetét Everyday férfi alkalmas a mindennapi viselet és tevékenységeket. Speciális technológiával GelActive elnyeli sokk járás közben, és csökkenti a túlzott nyomást a lábát. Két betét gélt képez réteget.

Scholl Tartalék forgófej, 6 db
10 500 Ft 8 490 Ft

A készlet tartalma:

Tartalék forgófej a Velvet Smooth elektromos talpreszelőhöz Közepesen érdes, tengeri ásványokkal, 2 db Tartalék forgófej a Velvet Smooth elektromos talpreszelőhöz Diamond, extra érdes, 2 db Tartalék forgófej a Velvet Smooth elektromos talpreszelőhöz

  • ultra érdes, 2 db

.

Scholl Gel Active Sport férfi talpbetét - 1 pár 
6 450 Ft 4 050 Ft

Gél talpbetét Scholl Sport férfiak GelActive speciális technológiával, amely hatékonyan elnyeli az ütéseket a sarka, térd és a boka, és segít csökkenteni nyomást a láb, ha fut, vagy a feltörekvő sport.

Scholl Velvet Smooth Diamond Pink Elektromos talpreszelő
6 290 Ft

Scholl Velvet Smooth Diamond Pink elektromos talpreszelő segítségével gyorsan és könnyedén lesz a legszárazabb, repedezett sarkakon és talpakon is puha, sima bőr. Ergonomikus fogása és elemes működése igazán kényelmessé teszi használatát. A reszelőfej cserélhető az igényektől és használtságtól függően is.

Innoxa VM-N31 kutikula eltávolító penge, 11cm
2 260 Ft

Professzionális és otthoni manikűrre használják. Ez lehetővé teszi a kutikula pontos vágását és elmozdítását – ennek köszönhetően a körmök esztétikai szempontból kellemesnek tűnnek, és a kutikulák nem nőnek körmökké.

Innoxa VM-N87, sarokvágó, 16,8 cm
1 500 Ft

Professzionális sarokvágó cserélhető pengékkel. Eltávolítja a kanos bőrt a lábáról, míg a láb a kezelés után enyhe marad a bőrön.