Hot Wheels Monster Trucks Skorpió gamer szett-30%
23 450 Ft 16 320 Ft

Akció

Készen állsz egy új kihívásra? Készíts egy csapatot a legjobb versenyződből és a szörnyeteg teherautóidból, és készülj fel egy igazi eseményre ezzel a játékkészlettel a Hot Wheels®-től! Ebben a játékkészletben a járműveidnek halálos skorpióval kell szembenéznie.

Hot Wheels Sárkány támadás a levegőből-49%
23 990 Ft 12 100 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Nagyszerű szórakozás ezzel a kiváló motorizált játékkészlettel. A Hot Wheels™ City városát egy hatalmas sárkány támadta meg. Egy fenyegető sárkány lebeg a város felett, és várja a lehetőséget, hogy elragadja a város járműveit. Le tudod legyőzni őt, és ezzel megmenteni a városod?

Hot Wheels Ki kivel? pálya-19%

Hot Wheels Ki kivel? pálya

Értékelés: 5
15 220 Ft 12 240 Ft

Akció

Verseny, adj elő akrobatikus számokat és a saját szabályaid alapján versenyezz! Ez az izgalmas Hot Wheels készlet mindent tartalmaz, amelyre a gyerekeknek szükségük van versenyképességük teszteléséhez gravitációs versenyeken egymás mellett.

Hot Wheels Track Builder Motorizált készlet-29%
25 090 Ft 17 690 Ft

Akció

A Hot Wheels® ezen klassz játékkészletében gyorsítók várnak rád, amiknek köszönhetően versenyeid még izgalmasabbak lesznek! Kombináld a gyorsítókat és a csomagolásban található két kereszteződést, és állj az új kihívások startjára! A gyorsítók sokoldalúan kihasználhatók és csakis rajtad múlik, hogyan illeszted be őket a pályádba.

Hot Wheels Összeomló torony

Hot Wheels Összeomló torony

Értékelés: 4,9
25 990 Ft 22 450 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Készen állsz az új kihívásra? Élvezd a rengeteg akciót és a gyors autókat a Hot Wheels® Összeomló torony játékkészletével. Küldd fel autóidat. Magasabbra, még magasabbra! Majd készülj fel a klassz ugrásra és a legszenzációsabb ütközésekre, ami minden versenyző számára lélegzetelállító lesz!

Hot Wheels Monster Trucks nagy hurok játékkészlet
10 470 Ft

Akció

Készen állsz az új kihívásokra? Csak a nagyszerű, tapasztalt versenyzők tudnak megbirkózni ezzel a Hot Wheels® nagy hurokkal. És mi van, ha a rettegett monster truckutók állank ki veled szemben? Képes vagy legyőzni őket, vagy csendben fogod nézni ahogyan nyernek?

Spin Master Mancsőrjárat - Tűzoltóautó és pálya játékautókhoz-22%
10 490 Ft 8 160 Ft

Akció

Oltsd el a tüzet, és mentsd meg a napot a Mancsőrjáratból ismert Marshall-lal és a tűzfutópályájával 1:55 méretben. A készlet tartalmaz egy exkluzív Marshall tulajdonát képező fém járművet és eltávolítható indítópadot. Válasszuk le az indítópályát a játékkészletből, és akár különálló autóként is használható.

Hot Wheels Motorizált készlet
18 490 Ft 17 690 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

A kis versenyzőknek rengeteg szórakozásban lesz részük a Hot Wheels® motorizált készletével. Ez az interaktív játékkészlet támogatja a kreativitást, a legkülönbözőbb történetek kitalálását, valamint segít a motorikus készségek fejlesztésében. Készen állsz az akcióra?

Hot Wheels Track builder függőleges pálya
23 670 Ft 23 130 Ft

Akció

Élj át remek szórakozást ezzel a versenypályával a Hot Wheels®-től. A majdnem 130 centiméter hosszú pálya új szintre emeli a mutatványokat. A pálya könnyen összeszerelhető, és az innovatív gélpárnáknak köszönhetően a pálya függőleges szakaszai egyszerűen a falnak támaszthatóak. Ez a játékkészlet minimális helyet igényel, így a falnak támasztva hagyhatod, az autókat pedig a fennmaradó felületeken tárolhatod.

Hot Wheels Monster trucks verseny a dombról 2az1ben
16 290 Ft

Győzd le ellenségeidet a Hot Wheels® Monstres truck kollekcióba tartozó nagy truck autókkal! A verseny során veszélyes domb vár rád, hogyan oldod meg ezt a feladatot?

Hot Wheels Hatalmas karambol

Hot Wheels Hatalmas karambol

Értékelés: 4,6
34 710 Ft

Akció

Hot Wheels® Hatalmas karambol játékkészlet egyetlen tapasztalt versenyző készletéből sem hiányozhat. Ez a játékkészlet teszteli képességeidet. Több, mint 150 cm hosszú pálya, amelynek hála a legnagyobb Hot Wheels® szett. Készülj fel járműved tesztelésére.

Bino Autópálya garázsokkal

Bino Autópálya garázsokkal

Értékelés: 4,7
8 000 Ft

Az Autópálya garázsokkal négy darab színes kisautót tartalmaz, amelyeket görgethetsz, és egyszerűen legyűrik a színes utak lépcsőzetes kavalkádját. Helyezd a játékautót a pálya legmagasabb részére és nézd meg, mi történik! Szórakoztató játék, amelyet nem csak a fiút kedvelnek majd.

Mattel Cars 3 Florida Speedway Pit Stop játékkészlet
9 890 Ft 5 490 Ft
+ ingyen szállítás

Élvezd a magával ragadó mutatványok teljes skáláját ezzel a filmes játékkészlettel. A készlet lehetőséget kínál a kis rajongók számára, hogy kihívják barátaikat egy gyors futamra. Ez a játékkészlet a Verdák 3 című film jelenetei alapján készült. A csomag része Villám McQueen autó is.

Mattel Cars 3 Rust-Eze Racing Center játékkészlet
9 890 Ft 5 420 Ft
+ ingyen szállítás

A kiképző szélcsatorna formájában kialakított készlet igazán ütős jelenetet kínál a kis rajongók számára kedvenc hősükkel, Villám McQueen-nel. Ez a játékkészlet a Verdák 3 című film jelenetei alapján készült. A csomag része Villám McQueen autó is.

Hot Wheels Track builder - hordó
7 050 Ft

A Hot Wheels® Track Builder a gyors autók és a kaszkadőr manőverek szerelmeseinek sok szórakozást és egy új kihívást kínál! Amíg az autóid a pályán száguldanak, jól oda kell figyelned a hordókra,amik pillanatok alatt lesöpörhetik őket onnan.

Teddies Világító pálya + autó, műanyag, 221 drb
4 870 Ft

Élj át rengeteg szórakozást ezzel a világító pályával és az autóval. Légy kreatív és állíts fel saját színes pályát elképzeléseidnek megfelelően. Elég lekapcsolni a villanyt és kezdődhet a színes autókázás.

Hot Wheels Monster trucks verseny játékkészlet, szürke
5 960 Ft

Készülj fel az igazi, Monster truck-okkal és Hot Wheels® járművekkel teli akcióra. Ezt a klassz verseny játékkészletet a kedvelt Monster truck-ok ihlették és két indítóberendezéssel ellátott, két önálló játékkészletet rejt magában. Készítsd fel autóidat az akcióra. Helyezd az autódat és monster truck-odat az indítóberendezésbe és lődd ki az akcióba!

Hot Wheels Monster trucks verseny játékkészlet, kék
5 960 Ft

Készülj fel az igazi, Monster truck-okkal és Hot Wheels® járművekkel teli akcióra. Ezt a klassz verseny játékkészletet a kedvelt Monster truck-ok ihlették és két indítóberendezéssel ellátott, két önálló játékkészletet rejt magában. Készítsd fel autóidat az akcióra. Helyezd az autódat és monster truck-odat az indítóberendezésbe és lődd ki az akcióba!

MaDe Autópálya kanyarokkal, looping, 5,6 m-28%
22 720 Ft 16 320 Ft

Akció

Az akkumulátoros, két hurokkal rendelkező pálya minden kis versenyzőnek örömet okoz. A pálya hossza 560 cm. A pálya két sportautót tartalmaz, amelyek funkcionális lámpákkal, továbbá egyenesekkel, kanyarokkal, két looping szakasszal rendelkeznek. Ebből a készletből a kis versenyzők 3 különböző pályát állíthatnak össze.

Hot Wheels Electric Tower trükköző pályaszett
4 190 Ft

Kaszkadőr mutatvány játék készlet egy Hot Wheels® alapú játék kultusz autókkal, narancs pályával és indító eszközzel. Szeretnéd tesztelni vezetési képességeid? Szembe kell nézned az új kihívásokkal, nézd meg, hogyan teljesítesz! Milyen magasak ugrat az autód a rámpától? Milyen messzire? És milyen gyorsan megy? Tesztel le az összes autódat, és tudd meg, hogy melyik a legjobb!

Alltoys Teamsterz láva pálya játékautóval
3 290 Ft

Szuper kaszkadőr versenypálya egy speciális autó kilövővel és egy lávával teli tóval. A kis versenyzőknek a pályán nagyon sok szórakozásban lesz részük. A csomagolás egy autót és egy tégely nyálkát tartalmaz.

BBurago Race&Play Dupla hurok versenypálya, 1:43
10 850 Ft
+ ingyen szállítás

A Bburago Race & Play Dupla hurok versenypálya felhőtlen kikapcsolódást garantál minden gyerek számára. A készlet két fém Ferrari autót tartalmaz, melyek a valódi gyorsulási versenyek hangulatát idézik fel. A pálya része két teljesfordulatú hurok, ami még látványosabbá teszi a futamot Az elemek kialakításának köszönhetően a pálya könnyen össze- és szétszerelhető.

Lamps Autópálya atutóval, 360 db
5 820 Ft

Műanyag autópálya, amely világít amikor elhaladnak rajta az autók. Szuper hajlékony pálya, amelyet fantáziád szerint építhetsz fel. A pálya a gyermekek kézügyeszségét és fantáziáját fejleszti.

Hot Wheels City Pályák a dobozban
10 980 Ft 10 200 Ft

Akció

Indulj az autóddal a Hot Wheels® városba! Ezzel a készlettel sokféle módon játszhatsz – a főépületbe ugyanis autóval két különböző oldalról léphetsz be. Az egyedi útvonalösszetevők lehetővé teszik, hogy minden alkalommal új útvonalat készíts. Javítsd meg autóid különböző műhelyben, majd próbáld ki őket a körforgalomban. Emlékezz, hogy kinek van elsőbbsége, ezt a lámpa is segíti!

Lamps Pálya elektromos játékautóval 130 részes
6 250 Ft 5 190 Ft

Műanyag pálya játékautóval, amely az elemek behelyezésekor világít és elindul. Szuper rugalmas pálya, amelyet a fantáziád szerint építhetsz össze. A pálya fejleszti a kézügyességet és a fantáziát a gyermekeknél.

Hot Wheels Track builder - gyorsító
6 770 Ft

Legyél a versenypályák tervezője és készítsd el a saját pályádat ezzel a nagyszerű kiegészítő készlettel! A készletben egy továbbfejlesztett gyorsító található, amellyel az autód a versenypályán még eddig nem tapasztalt sebességgel fog száguldozni!

Hot Wheels Track Builder Gyorsasági vizsga
8 130 Ft

Track Builder a készségek kísérletezéséről és fejlesztéséről szól, amely segít megoldani a problémák megoldásában, és segít fejleszteni a kreativitásadat! Ez a remek kihívás kaszkadőr mutatványokkal tele próbára teszi a képességeidet! Fel vagy készülve? Helyezd a járművedet egy speciális indítóberendezésbe és indítsd el lenyűgöző sebességgel előre.

DOLU Gyerek mini autóverseny pálya, 56 db
6 100 Ft

A műanyag mini autóverseny pálya a legjobb szórakozás minden kis versenyzőnek. A autóverseny pálya hossza 410 cm. 56 darabból áll, beleértve a 3 közlekedési eszközt. Szórakozás az egész délutánon át.

Hot Wheels Kaszkadőr mutatványok Flame jumper
4 790 Ft

Kaszkadőr mutatvány játék készlet egy Hot Wheels® alapú játék kultusz autókkal, narancs pályával és indító eszközzel. Szeretnéd tesztelni vezetési képességeid? Szembe kell nézned az új kihívásokkal, nézd meg, hogyan teljesítesz! Milyen magasak ugrat az autód a rámpától? Milyen messzire? És milyen gyorsan megy? Tesztel le az összes autódat, és tudd meg, hogy melyik a legjobb!

Mattel Cars 3 Thunder Hollow Challenge játékkészlet
9 890 Ft 5 490 Ft
+ ingyen szállítás

Élvezd a magával ragadó mutatványok teljes skáláját ezzel a filmes játékkészlettel. A készlet két összerakási lehetőséget kínál a kis rajongók számára, így még szórakoztatóbb élményekkel gazdagodhatnak. Ez a játékkészlet a Verdák 3 című film jelenetei alapján készült. A csomag része Villám McQueen autó is.

DOLU Gyermek autópálya - Város
8 830 Ft 8 590 Ft

Kezdődhet a szórakozás a kis versenyzők számára! A nagy városi autópályából nem hiányozhat a töltőállomás az üzemanyag időben történő feltöltéséhez, alagutak, helikopter-leszállóhely, útjelzőtáblák, közlekedési eszközök és a további városi témájú dísz sem. Kiváló minőségű és tartós anyagból készült.

Lamps Akkumlátoros Autópálya
5 350 Ft 4 990 Ft

Műanyag autópálya, amely világít amikor elhaladnak rajta az autók. Szuper hajlékony pálya, amelyet fantáziád szerint építhetsz fel. A pálya a gyermekek kézügyességét és fantáziáját fejleszti.

Hot Wheels City Color Shifters Robo Támadó cápa
12 480 Ft

A Hot Wheels ™ Citynek óriási cápa támadással kell szembenéznie! Az autók elég gyorsak ahhoz, hogy átugorják a hullámokat, és ne kerüljenek a rettegett ragadozó karmaiba? Gyere tapasztald meg! Élvezze a szórakozást ezzel a hűvös versenypályával, vagy csatlakozzon a többi Hot Wheels® készlethez még izgalmasabb fellépés érdekében!

Teddies Autós versenypálya műanyagból, 55 db + 3 autó
10 790 Ft

Építs versenypályát az édes város belsejében. A csomagban megtalálhatók a pálya különféle részei, építendő blokkok, valamint 72 matrica, amelyeket a fantáziád szerint ragaszthatsz különféle édességekre, fagylaltra és másokra.

Wiky Autópálya autóval
5 681 Ft 4 390 Ft

Kreatív színes pálya sötét alagúttal. Szuper hajlékony pálya, amelyet fantáziád szerint építhetsz fel. Tartozéka a sok kiegészítő és egy elemes autó.

NERF Nitro Flashfury Chaos

NERF Nitro Flashfury Chaos

Értékelés: 4
9 550 Ft 9 290 Ft

Akció

Nerf-napok! Vásárold meg a terméket most kedvezményes áron kizárólag vasárnapig, vagy a készlet erejéig!
Nerf Nitro Flashfury Chaos a szórakozás új dimenzióját hozza el gyermekeid számára. A szett három különböző tapasztalatot kínál, mely a játékot verhetetlenné teszi: tölténykilövés, játék az autókkal és akadályépítés a fegyver mellett található akadályokból. A hab autók úgy vannak kialakítva, hogy nagyon gyorsan, és messzire röpüljenek. A kazettában akár három darab autó is elfér, melyek a csomagban találhatók. Nagy változatossága gyermekeidnek sok órányi szórakozást nyújt a különböző akadályok kombinációjával, amely mostmár a céllövészetet is tartalmazza.
Hot Wheels Kaszkadőr mutatványok Flip ripper
4 190 Ft

Kaszkadőr mutatvány játék készlet egy Hot Wheels® alapú játék kultusz autókkal, narancs pályával és indító eszközzel. Szeretnéd tesztelni vezetési képességeid? Szembe kell nézned az új kihívásokkal, nézd meg, hogyan teljesítesz! Milyen magasak ugrat az autód a rámpától? Milyen messzire? És milyen gyorsan megy? Tesztel le az összes autódat, és tudd meg, hogy melyik a legjobb!

Hot Wheels Toy Story: A játékok története - Zarándoklat
11 290 Ft

Indulj el a zarándok utadra a Toy Story kedvenc karaktereivel. Ez a játékkészlet tartalmazza a Buzz Rakéta járműjét és két minifigurát, és elvezet egy különleges jellegű tele speciális funkciókkal, amely alatt órákat és órákat fogsz szórakozni.

Lamps Futópálya lifttel és akkumulátorral
5 350 Ft 4 990 Ft

Műanyag autópálya, amely világít amikor elhaladnak rajta az autók. Szuper hajlékony pálya, amelyet fantáziád szerint építhetsz fel. A pálya a gyermekek kézügyességét és fantáziáját fejleszti.

Tonka Climb Overs Ripsaw Autóút
4 690 Ft

Építs fel egy akadályokkal és csapdákkal teli pályát, és próbáld meg legyőzni azt a Jeep járműveddel. Juss túl a törött hídon, törj át az akadályokon, és szökj meg a hatalmas daru fenyegető körfűrésze elől.

Little Tikes Slammin' Racers Őrült autók: Kaszkadőr ugrás
9 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A gyerekek a Slammin' Racers részesei. Nyomd meg az autó felső részét és vezesd őt a célvonalig. Állítsd be a rámpát és az akadályokat és figyeld meg, milyen magasra tud az autó ugrani és milyen magasan tud repülni. Dönts meg újra és újra saját rekordjaidat!