NERF Nitro Flashfury Chaos-28%

NERF Nitro Flashfury Chaos

Értékelés: 5
10 590 Ft

7 590 Ft

Akció

Nerf Nitro Flashfury Chaos a szórakozás új dimenzióját hozza el gyermekeid számára. A szett három különböző tapasztalatot kínál, mely a játékot verhetetlenné teszi: tölténykilövés, játék az autókkal és akadályépítés a fegyver mellett található akadályokból. A hab autók úgy vannak kialakítva, hogy nagyon gyorsan, és messzire röpüljenek. A kazettában akár három darab autó is elfér, melyek a csomagban találhatók. Nagy változatossága gyermekeidnek sok órányi szórakozást nyújt a különböző akadályok kombinációjával, amely mostmár a céllövészetet is tartalmazza.


NERF Nitro Duelfury demolition-63%
24 190 Ft

8 790 Ft

Akció

Induljon az új Nerf-fel! Hívja meg barátait és fussanak együtt neki. Ugrassák át a tüzes köröket, menjenek át a hosszú a rámpákon és az akadályokon. A csomagolásban található **két autó kilövő **és 4 Nitro szivacs kisautó.


NERF Nitro Nitro Aerofury-51%
10 310 Ft

4 990 Ft

Akció

Versenyezz teljes gőzzel a Nerf Nitroval! Lődd ki a szivacs autókat a rámpára és hozz létre látványos kaszkadőrmutatványokat a Nerf márka teljesítményével! A fúvóka használatával még messzebbre és magasabbra juthatsz! A csomagolás egy blastert és két szivacs autót tartalmaz.


Hot Wheels Track builder Multi loop box
7 379 Ft

6 290 Ft

Akció

A Track Builder kollekcióval megalkothatod saját Hot Wheels® világodat tele kaszkadőrmutatványokkal. A rengeteg építőelem szinte korátlan lehetőséget kínál. Építs, építs újjá, oldd meg a problémákat, kísérletezz és fejleszd a képességeidet.


Mattel Track builder hosszú pálya kisautóval
4 590 Ft

Akció

Ez a hatalmas Hot Wheels pálya több mint 4,5 méteres, az első a maga nemében! A csomag tartalmaz egy Hot Wheels kisautót, amivel azonnal el is kezdhetsz játszani. A csomag tartalmaz 12 darab 23 cm-es elemet, 6 db 3 cm-es elemet és 18 csatlakozót.


DOLU Gyerek mini autóverseny pálya, 25 db-28%
4 628 Ft

3 290 Ft

Akció

A műanyag mini autóverseny pálya a legjobb szórakozás minden kis versenyzőnek. A autóverseny pálya hossza 171 cm. 25 darabból áll, beleértve a 2 közlekedési eszközt. Szórakozás az egész délutánon át.


DOLU Gyerek mini autóverseny pálya, 56 db-26%
7 876 Ft

5 790 Ft

Akció

A műanyag mini autóverseny pálya a legjobb szórakozás minden kis versenyzőnek. A autóverseny pálya hossza 410 cm. 56 darabból áll, beleértve a 3 közlekedési eszközt. Szórakozás az egész délutánon át.


DOLU Gyermek autópálya - Város-34%
10 625 Ft

6 990 Ft

Akció

Kezdődhet a szórakozás a kis versenyzők számára! A nagy városi autópályából nem hiányozhat a töltőállomás az üzemanyag időben történő feltöltéséhez, alagutak, helikopter-leszállóhely, útjelzőtáblák, közlekedési eszközök és a további városi témájú dísz sem. Kiváló minőségű és tartós anyagból készült.


Hot Wheels City - Küzdelem a cápával-33%
15 090 Ft

10 090 Ft

Akció

Jaj ne! Egy hatalmas cápa megtámadta Hot Wheels® városát és veszélyezteti a szörfversenyt! Szedd össze a bátorságodat, és mentsd meg a várost! Lődd ki a járművedet, és haladj át a hullámon. Vigyázz, nehogy az óriási cápa szájában végezd.


Hot Wheels Monster Trucks - Cápa támadás-32%
11 265 Ft

7 590 Ft

Akció

Monster truck a Hot Wheels®- tol eddig a legnagyobb kihívás előtt áll! Tényleg nagy a tét, mert a vesztes egy éhes cápa tízóraijává válik! Szembe fogsz nézni ennek a kihívásnak, és megpróbálod legyőzni ezt a veszélyes ellenséget?


Hot Wheels Track Builder Custom Turn Kicker-18%
6 259 Ft

5 090 Ft

Akció

Éld át a Builder System pályán a Turn Kicker járműgyorsítóval nagy sebességű csodás szórakozást biztosít. Ez a kaszkadőr utazás remek új módot kínál a szórakoztató játékhoz!


Hot Wheels Track builder - hordó
7 530 Ft

A Hot Wheels® Track Builder a gyors autók és a kaszkadőr manőverek szerelmeseinek sok szórakozást és egy új kihívást kínál! Amíg az autóid a pályán száguldanak, jól oda kell figyelned a hordókra,amik pillanatok alatt lesöpörhetik őket onnan.


Mattel Cars - Ultimate kilövő-19%
12 518 Ft

10 090 Ft

Akció

Élj át izgalmas versenyeket a Disney Pixar Verdák népszerű rajzfilm stílusában! Állítsd kedvenc versenyzőidet a hatalmas versenykészlet rajtvonalához és indulhat a verseny. A nyolc pálya bebiztosítják, hogy versenyeid igazán izgalmasak lesznek!


NERF Nitro autó, 3 db-58%
3 090 Ft

1 290 Ft

Akció

Észvesztő száguldás és megannyi izgalmas ugratás vár a különleges Nerf Nitro szivacsautókkal, melyek súlyuknak köszönhetően óriásiakat repülnek!A három különböző Nerf nitro szivacsautó igazán remek játékélményt nyújt, a kilövőbe helyezve egyetlen mozdulattal útnak indíthatók. Egyszerre egy autó indul el, melyet a rámpára irányíthatsz vagy az akadályok közé is lőhetsz. Versenyezz barátaiddal, ahol kedvenc Nerf Nitro kocsidat használhatod.


NERF Nitro Nitro Doubleclutch szett-49%
17 390 Ft

8 790 Ft

Akció

Élvezd az igazi szórakozást a DoubleClutch Inferno szettel! Ez a Nerf Nitro készlet kétcsövű fegyvert tartalmaz, így a gyerekek 2 autót is kilőhetnek egyszerre. Állítsd be a dupla célt és lődd ki a hab autókat a gátra. Gátba való ütközésük 2 lemezt repít a levegőbe.


Teddies Világító pálya + autó, műanyag, 221 drb-26%
4 480 Ft

3 290 Ft

Akció

Élj át rengeteg szórakozást ezzel a világító pályával és az autóval. Légy kreatív és állíts fel saját színes pályát elképzeléseidnek megfelelően. Elég lekapcsolni a villanyt és kezdődhet a színes autókázás.


Tonka Climb Overs Ripsaw Autóút-41%
8 690 Ft

5 090 Ft

Akció

Építs fel egy akadályokkal és csapdákkal teli pályát, és próbáld meg legyőzni azt a Jeep járműveddel. Juss túl a törött hídon, törj át az akadályokon, és szökj meg a hatalmas daru fenyegető körfűrésze elől.


NERF Nitro Longshot Smash-62%

NERF Nitro Longshot Smash

Értékelés: 5
10 090 Ft

3 790 Ft

Akció

Nerf Longshot Nitro Smash új dimenzióját hozza a szórakozásnak a gyermekek számára. A legnépszerűbb játék a kisfiúk körében már hosszú idők óta az autó, vagy bármi olyan eszköz, melynek kereke van és gurul. Ez a játékszett ugratórámpával és kilövővel minden kis versenyzót elvarázsol majd. Ez a játék ideális olyan gyermekek számára, akik szeretik maguk megépíteni a pályát. Amint kész, csak fogd az autót, és már indulhatsz is! A szettben három különböző rész kapcsolható össze egyetlen szerves egységgé:a kilövő, az autózás, a pályaépítés korlátok nélkül.


NERF Nitro autó, 6 db-74%

NERF Nitro autó, 6 db

Értékelés: 5
5 090 Ft

1 290 Ft

Akció

Túl messzire lőtted puha játékautódat a Nerf Nitro autó kilövő szettel? Vagy talán csak gyűjtenél még pár darabot?Semmi gond, hiszen ezzel a szettel 6 db puha habszivacs autó lehet a tiéd, hogy újabb kihívások elé állíthasd magad!


BBurago Race&Play Dupla hurok versenypálya, 1:43
9 990 Ft

8 410 Ft

A Bburago Race & Play Dupla hurok versenypálya felhőtlen kikapcsolódást garantál minden gyerek számára. A készlet két fém Ferrari autót tartalmaz, melyek a valódi gyorsulási versenyek hangulatát idézik fel. A pálya része két teljesfordulatú hurok, ami még látványosabbá teszi a futamot Az elemek kialakításának köszönhetően a pálya könnyen össze- és szétszerelhető.


Wiky Magic Tracks - Mágikus világító autópálya
4 130 Ft

mágikus világító autópálya rengeteg szórakozást kínál a gyerekeknek. Rugalmas darabokból áll, amelyek könnyen összekapcsolható bármilyen színkombinációba. A pálya 220 részből áll és egy kisautót tartalmaz.