Hot Wheels City Ültesd le a Triceratopsust
12 590 Ft 10 040 Ft

Kiárusítás

Jaj ne! A Hot Wheels™ City-t megtámadta a szörnyű triceratop! Készen állsz az új kihívásokra? Segítsd megmenteni a Hot Wheels™ várost a hatalmas triceratopoktól! Vágjunk bele!

NERF Nitro Nitro Doubleclutch szett
17 390 Ft 13 260 Ft

Kiárusítás

Élvezd az igazi szórakozást a DoubleClutch Inferno szettel! Ez a Nerf Nitro készlet kétcsövű fegyvert tartalmaz, így a gyerekek 2 autót is kilőhetnek egyszerre. Állítsd be a dupla célt és lődd ki a hab autókat a gátra. Gátba való ütközésük 2 lemezt repít a levegőbe.

NERF Nitro Flashfury Chaos

NERF Nitro Flashfury Chaos

Értékelés: 5
10 590 Ft 9 370 Ft

Kiárusítás

Nerf Nitro Flashfury Chaos a szórakozás új dimenzióját hozza el gyermekeid számára. A szett három különböző tapasztalatot kínál, mely a játékot verhetetlenné teszi: tölténykilövés, játék az autókkal és akadályépítés a fegyver mellett található akadályokból. A hab autók úgy vannak kialakítva, hogy nagyon gyorsan, és messzire röpüljenek. A kazettában akár három darab autó is elfér, melyek a csomagban találhatók. Nagy változatossága gyermekeidnek sok órányi szórakozást nyújt a különböző akadályok kombinációjával, amely mostmár a céllövészetet is tartalmazza.

Tonka Climb Overs Ripsaw Autóút-46%
8 690 Ft 4 690 Ft

Kiárusítás

Építs fel egy akadályokkal és csapdákkal teli pályát, és próbáld meg legyőzni azt a Jeep járműveddel. Juss túl a törött hídon, törj át az akadályokon, és szökj meg a hatalmas daru fenyegető körfűrésze elől.

DOLU Gyerek mini autóverseny pálya, 56 db
7 876 Ft 7 230 Ft

Kiárusítás

A műanyag mini autóverseny pálya a legjobb szórakozás minden kis versenyzőnek. A autóverseny pálya hossza 410 cm. 56 darabból áll, beleértve a 3 közlekedési eszközt. Szórakozás az egész délutánon át.

Hot Wheels Track builder - hordó
7 506 Ft 6 690 Ft

Kiárusítás

A Hot Wheels® Track Builder a gyors autók és a kaszkadőr manőverek szerelmeseinek sok szórakozást és egy új kihívást kínál! Amíg az autóid a pályán száguldanak, jól oda kell figyelned a hordókra,amik pillanatok alatt lesöpörhetik őket onnan.

Lamps Akkumlátoros Autópálya
6 690 Ft 4 810 Ft

Műanyag autópálya, amely világít amikor elhaladnak rajta az autók. Szuper hajlékony pálya, amelyet fantáziád szerint építhetsz fel. A pálya a gyermekek kézügyességét és fantáziáját fejleszti.

Hot Wheels Track builder Multi loop box
10 040 Ft

A Track Builder kollekcióval megalkothatod saját Hot Wheels® világodat tele kaszkadőrmutatványokkal. A rengeteg építőelem szinte korátlan lehetőséget kínál. Építs, építs újjá, oldd meg a problémákat, kísérletezz és fejleszd a képességeidet.

Hot Wheels City Állítsd fel a várost - Menekülés a garázsból
6 290 Ft 5 080 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Építsd meg a saját Hot Wheels városodat, és utazz az autóiddal egészen a vészkijárattal rendelkező garázsig. Minden városrészt ebből a kollekcióból egyszerűenösszekapcsolhatsz az új összekötő rendszernek köszönhetően, mely kompatibilis minden narancssárga pályával.

BBurago Race&Play Dupla hurok versenypálya, 1:43
9 990 Ft 8 970 Ft

A Bburago Race & Play Dupla hurok versenypálya felhőtlen kikapcsolódást garantál minden gyerek számára. A készlet két fém Ferrari autót tartalmaz, melyek a valódi gyorsulási versenyek hangulatát idézik fel. A pálya része két teljesfordulatú hurok, ami még látványosabbá teszi a futamot Az elemek kialakításának köszönhetően a pálya könnyen össze- és szétszerelhető.

DOLU Gyerek mini autóverseny pálya, 25 db
4 628 Ft 3 470 Ft

A műanyag mini autóverseny pálya a legjobb szórakozás minden kis versenyzőnek. A autóverseny pálya hossza 171 cm. 25 darabból áll, beleértve a 2 közlekedési eszközt. Szórakozás az egész délutánon át.

Lamps Autópálya atutóval, 360 db
6 590 Ft 5 480 Ft

Műanyag autópálya, amely világít amikor elhaladnak rajta az autók. Szuper hajlékony pálya, amelyet fantáziád szerint építhetsz fel. A pálya a gyermekek kézügyeszségét és fantáziáját fejleszti.

Lamps Futópálya lifttel és akkumulátorral
6 690 Ft 5 480 Ft

Műanyag autópálya, amely világít amikor elhaladnak rajta az autók. Szuper hajlékony pálya, amelyet fantáziád szerint építhetsz fel. A pálya a gyermekek kézügyességét és fantáziáját fejleszti.

DOLU Gyermek autópálya - Város
10 625 Ft 8 700 Ft

Kiárusítás

Kezdődhet a szórakozás a kis versenyzők számára! A nagy városi autópályából nem hiányozhat a töltőállomás az üzemanyag időben történő feltöltéséhez, alagutak, helikopter-leszállóhely, útjelzőtáblák, közlekedési eszközök és a további városi témájú dísz sem. Kiváló minőségű és tartós anyagból készült.

Hot Wheels Bajnoki pálya, Dombra fel
6 290 Ft

Készülj fel egy vadonatúj kihívásra, hogy kipróbálhasd a vezetési képességeid. Tudd meg, melyik autó a leggyorsabb, majd versenyezz a barátaiddal, hogy Hot Wheels bajnok legyél!

Little Tikes Slammin' Racers Őrült autók: Kaszkadőr ugrás
8 190 Ft

A gyerekek a Slammin' Racers részesei. Nyomd meg az autó felső részét és vezesd őt a célvonalig. Állítsd be a rámpát és az akadályokat és figyeld meg, milyen magasra tud az autó ugrani és milyen magasan tud repülni. Dönts meg újra és újra saját rekordjaidat!

NERF Nitro autó, 3 db

NERF Nitro autó, 3 db

Értékelés: 4,5
3 070 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Észvesztő száguldás és megannyi izgalmas ugratás vár a különleges Nerf Nitro szivacsautókkal, melyek súlyuknak köszönhetően óriásiakat repülnek!A három különböző Nerf nitro szivacsautó igazán remek játékélményt nyújt, a kilövőbe helyezve egyetlen mozdulattal útnak indíthatók. Egyszerre egy autó indul el, melyet a rámpára irányíthatsz vagy az akadályok közé is lőhetsz. Versenyezz barátaiddal, ahol kedvenc Nerf Nitro kocsidat használhatod.

Teddies Világító pálya + autó, műanyag, 221 drb
4 480 Ft 4 010 Ft

Kiárusítás

Élj át rengeteg szórakozást ezzel a világító pályával és az autóval. Légy kreatív és állíts fel saját színes pályát elképzeléseidnek megfelelően. Elég lekapcsolni a villanyt és kezdődhet a színes autókázás.

NERF Nitro Nitro Aerofury

NERF Nitro Nitro Aerofury

Értékelés: 5
10 310 Ft 8 970 Ft

Versenyezz teljes gőzzel a Nerf Nitroval! Lődd ki a szivacs autókat a rámpára és hozz létre látványos kaszkadőrmutatványokat a Nerf márka teljesítményével! A fúvóka használatával még messzebbre és magasabbra juthatsz! A csomagolás egy blastert és két szivacs autót tartalmaz.

NERF Nitro Duelfury demolition
24 190 Ft 15 410 Ft

Induljon az új Nerf-fel! Hívja meg barátait és fussanak együtt neki. Ugrassák át a tüzes köröket, menjenek át a hosszú a rámpákon és az akadályokon. A csomagolásban található **két autó kilövő **és 4 Nitro szivacs kisautó.

Mattel Cars 3 Ultimate Florida Speedway pálya
41 027 Ft 36 190 Ft

Hihetetlenül nagy és izgalmas Florida Speedway pálya, ahol a minden idők egyik legizgalmasabb versenyére került sor. Most te is haza viheted és a szobádban megrendezheted a saját nagy versenyedet.

Alltoys Teamsterz láva pálya játékautóval
3 990 Ft

Szuper kaszkadőr versenypálya egy speciális autó kilövővel és egy lávával teli tóval. A kis versenyzőknek a pályán nagyon sok szórakozásban lesz részük. A csomagolás egy autót és egy tégely nyálkát tartalmaz.

Mattel Cars - Ultimate kilövő
12 518 Ft 11 520 Ft

Élj át izgalmas versenyeket a Disney Pixar Verdák népszerű rajzfilm stílusában! Állítsd kedvenc versenyzőidet a hatalmas versenykészlet rajtvonalához és indulhat a verseny. A nyolc pálya bebiztosítják, hogy versenyeid igazán izgalmasak lesznek!

Wiky Magic Tracks - Mágikus világító autópálya
4 410 Ft

mágikus világító autópálya rengeteg szórakozást kínál a gyerekeknek. Rugalmas darabokból áll, amelyek könnyen összekapcsolható bármilyen színkombinációba. A pálya 220 részből áll és egy kisautót tartalmaz.