Talált termékek száma: 5

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

MEGA BLOKS Nagy lányos építő csomag, 60 db
4 990 Ft

4 390 Ft

Akció

Mega bloks – Nagy lányos építő csomag 60 darab építőkockát tartalmaz, lányos színekben. A különböző formájú és méretű építőkockákból építhetsz akár hajót, vagy várat is. A kockákat cipzárral zárható táskájában tárolhatod, és így bárhová könnyen magaddal is viheted akár. 1 éves kortól ajánlott.


MEGA BLOKS Szórakoztató húzható kockagyűjtő, rózsaszín-46%
12 590 Ft

6 790 Ft

Akció

Ezzel a rózsaszín húzható kockagyűjtővel a gyerekek megtanulják felismerni és rendezni a formákat. Elég csak megtalálni a megfelelő alakú kockát a nyílás szerint a húzókaron és beküldeni ezt a gyűjtőkosárba!


MEGA BLOKS Csajos kockagyűjtögető (CNK33)
11 250 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Végre itt egy nagyszerű megoldás arra, hogy a Mega Bloks építőkockáid ne heverjenek szerte szét a szobában. Ez a vagány csajos kockagyűjtögető egyik nagy előnye, hogy a fogantyújának köszönhetően oda húzhatod, ahová csak akarod.


MEGA BLOKS Rózsaszín kabrió
4 906 Ft

4 530 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Induljunk el egy szórakozással teli kirándulásra a Mega Bloks rózsaszín kabrióval, tele kockákkal. A volán mögött a Block Buddy™ gépkocsivezető hölgy ül. Amikor süt a nap, akkor le lehet hajtani a tetőt és élvezheted az utazást!


MEGA BLOKS Varázskastély játszóasztal
18 690 Ft

16 260 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Egy gyönyörű játékasztal a kis hercegnőnknek. Ez a könnyen hordozható asztal szellemes alapot biztosít gyermeke számára az egyéni játékon és interaktív felfedezéseken keresztüli tanulás elkezdéséhez. A csomagban található 50 darabos építőkocka segítségével gyermeke közvetlenül az asztalra építhet, miközben szárnyal a fantáziája.