MEGA BLOKS Nagy lányos építő csomag, 60 db
5 390 Ft

Mega bloks – Nagy lányos építő csomag 60 darab építőkockát tartalmaz, lányos színekben. A különböző formájú és méretű építőkockákból építhetsz akár hajót, vagy várat is. A kockákat cipzárral zárható táskájában tárolhatod, és így bárhová könnyen magaddal is viheted akár. 1 éves kortól ajánlott.


MEGA BLOKS Susie Iskolabusz-27%
3 990 Ft

2 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Megabloks Susie iskolabusz nagy építőegységei lehetővé teszik, hogy a legkisebbek számára is élmény legyen a játék. Az imádnivaló lila busz teteje levehető, így könnyedén beültethető a vezető és az utasok is. A csomag 6 darab eleme kombinálható a Mega Bloks First Builder termékekkel.


MEGA BLOKS Csajos kockagyűjtögető (CNK33)
11 490 Ft

Végre itt egy nagyszerű megoldás arra, hogy a Mega Bloks építőkockáid ne heverjenek szerte szét a szobában. Ez a vagány csajos kockagyűjtögető egyik nagy előnye, hogy a fogantyújának köszönhetően oda húzhatod, ahová csak akarod.


MEGA BLOKS Varázskastély játszóasztal
18 690 Ft

16 260 Ft

Egy gyönyörű játékasztal a kis hercegnőnknek. Ez a könnyen hordozható asztal szellemes alapot biztosít gyermeke számára az egyéni játékon és interaktív felfedezéseken keresztüli tanulás elkezdéséhez. A csomagban található 50 darabos építőkocka segítségével gyermeke közvetlenül az asztalra építhet, miközben szárnyal a fantáziája.