Órás rádió

HYUNDAI RAC 341 PLLBW
1x

HYUNDAI RAC 341 PLLBW

8 690 Ft

Nem fog altatódalt énekelni a kellemes alváshoz, de lejátssza kedvenc FM-állomásod dalait, és a SLEEP funkciónak köszönhetően kikapcsol – a Hyundai RAC 341 PLLBW időtlen rádiós ébresztőóra nem csak ébredéskor, hanem elalváskor is értékelni fogod. 2 ébresztési idő beállítását teszi lehetővé és az ébresztés elhalasztását egy meghatározott számú percre. A készülékhez FM digitális tunerrel, valamint 10 előbeállított állomással rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
Roadstar CLR-2466/BK Órás rádió
5x

Roadstar CLR-2466/BK Órás rádió

6 090 Ft

Roadstar CLR-2466/BK egy ébresztős, szundi funkciós órás rádió. Analóg FM/MW tunerrel felszerelt, a rádió bekapcsolása hozzáköthető az ébresztés időopontjához. LED kijelzővel rendelkezik, hangolása manuálisan történhet.

Forgalmazó: MALL
Thomson CT500BT, fekete

Thomson CT500BT, fekete

21 990 Ft

Mennyi az idő, és milyen a hőmérséklet otthon és a szabadban, mindezt megmutatja a Thomson CT500BT ügyes rádiós ébresztőóra, amely nemcsak ébresztésre szolgál, hanem megbízható időjárási állomásként is. Rendelkezik Bluetooth technológiával, FM tunerrel, kettős alarmmal, Snooze a Sleep funkciókkal, és beépített 15 W hangszóróval büszkélkedik.  

Forgalmazó: MALL