Ravensburger Big Ben 3D Puzzle, 216 db
11 500 Ft

Mall-napok akció! Használd a MDL2HU39 kuponkódot 2019. szeptember 9–15. között és vásárold meg a terméket most 20% kedvezménnyel!
Ravensburger 3D puzzle szettből London egyik legnagyobb nevezetessége, a Big Ben építhető fel. Különleges, hajlított darabokból kialakítva, rendkívül stabilan illeszkedik egymáshoz mind a 216 darab. Gyermekek számára készségfejlesztő, felnőttek számára pedig szórakoztató kikapcsolódás.

Lamps 3D Puzzle Africa 500 darabos
3 700 Ft

Rakd ki az egyedei 3D-s puzzlet Afrika képével. A speciálisan átalakított felületnek köszönhetően, a puzzle térbeli kép hatását kelti. A puzzle 500 darabból áll és összerakás után a méret 61 × 46 cm-es. Összerakás után a puzzle alkalmas dekorációként is.


Galt Építkezés Szőnyeg puzzle, 30 db
6 390 Ft

5 360 Ft

A Galt szőnyegpuzzle egyedi és szórakoztató játék lehet gyermeke számára. A puzzle fejleszti a kreativitást és a motorikus képességeket. A puzzle segítségével a gyermekek megismerkedhet az építkezések világával. Játszószőnyegként is használható. 30 darabból, illetve 8 munkagépből áll. 3 éves kortól ajánlott.


Ravensburger Disney Verdák panoráma puzzle 200 darabos
4 190 Ft

3 190 Ft

Élvezd a temérdek szórakozást, amit ez a Verdák animációs film mintájú puzzle fog nyújtani. A 200 darabból álló képen minden főszereplő a világ összes tájáról helyet kapott ezen a lenyűgöző panorámaképen.


Galt Farm Baby Puzzle 6x2 db
2 590 Ft

2 260 Ft

A Galt Baba puzzle tökéletes választás babák és kisgyermekek számára. A játék fejleszti a kreativitást és a motorikus képességeket. A puzzle segítségével a gyermekek megismerhetik a farmon élő állatokat. A rejtvénykészlet 6 darab aranyos, összeilleszthető állatot tartalmaz. Minden kép két darabból áll, tehát egyszerűen összeilleszthetőek.


Galt Háziállatok Baby Puzzle
2 590 Ft

2 100 Ft

A Galt Baba puzzle tökéletes választás babák és kisgyermekek számára. A játék fejleszti a kreativitást és a motorikus képességeket. A puzzle segítségével a gyermekek megismerhetik az állatokat. A rejtvénykészlet 6 darab aranyos, összeilleszthető háziállatot tartalmaz. Minden kép két darabból áll, tehát egyszerűen összeilleszthetőek.


Galt 4 in 1 Farm Puzzle

Galt 4 in 1 Farm Puzzle

Értékelés: 5
2 350 Ft

A Galt farmos puzzle tökéletes választás kisgyerekek számára. A játék fejleszti a kreativitást és a motorikus képességeket. A puzzle segítségével a gyermekek megismerhetik a farmon élő állatokat. A dobozban 4 különböző kirakó található a 12-től a 4 dabadosig. 3 éves kortól ajánlott.


LARSEN Puzzle szett, Kórház és Tűzoltóság
3 310 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Larsen Kórház és Tűzoltóság kirakói egyszerre biztosítanak jó szórakozást és kreatív tevékenységet. Mivel alapvetően ez egy logikai játék, így játszva tanul a gyermek a segítségével. Emellett megismerkedhetnek a különböző formákkal, így absztrakt gondolkodásuk és vizuális memóriájuk is fejlődik.


Ravensburger 3D szobor, 108 db
8 810 Ft

Építse meg a lenyűgöző Szabadság-szobor 3D-s modelljét. Az elkészült makettet megvilágíthatja fehér illetve színes fényekkelis. A Ravensburger tervezte darabkák tökéltes formák és ívek alapján lettek kidolgozva, így a tökéltes mását tudja létrehozni az épületnek.


Ravensburger Kirakós játék 080083 Mancsőrjárat 3x49 darab
2 490 Ft

2 160 Ft

A Mancsőrjárat minden tagja más-más képességgel rendelkezik, mindegyikük valamiben jobb mint a barátai, és éppen ezért kiváló csapatot alkotnak. A kirakós játék három képet tartalmaz, mindegyikük 49 darab puzzleből áll. Az egyedi puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.


Ravensburger Dinoszaurusz Puzzle 100XXL
3 700 Ft

Ravensburger Puzzle 100XXL – Dinoszaurusz tökéletes választás kisfiúknak és kislányoknak is. Ha kirakod a puzzle-t, akkor Őskori dínók tárulnak a szemünk elé. A 100 db-os kirakó szám miatt remek szórakozás és kikapcsolódás a család minden tagjának, elkészülte után pedig remek díszítőeleme lehet bármely szobának. Mozaikdarabjai könnyedén illeszkednek egymáshoz.


Ravensburger Princess Puzzle, 3 x 49 db
3 190 Ft

Ravesburger elismert, nagy múltú cég, így neve garancia a minőségi termékekre. A Princess Puzzle első pillantásra a lányok kedvenc kirakós játéka lehet. A doboz 3 külön kirakót rejt egy-egy Disney hercegnővel: Hófehérkét, Arielt és Hamupipőkét rakhatjuk ki. Az egyenként 49 darabos kirakók nagyszerű készségfejlesztők, valamint a vidám mintáknak köszönhetően nagyszerű időtöltést nyújtanak.


Ravensburger Ravensburger 216 db-os 3D puzzle - Diadalív - Párizs
7 430 Ft

** Ravensburger 216 db-os 3D puzzle – Diadalív – Párizs (12514)**

Ez a különleges Ravensburger puzzle építmény lehet szobád legújabb dísze. A puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz, ez biztosítja a puzzle stabilitását ragasztás nélkül, a kiegészítő darabokból pedig állvány lesz. Könnyítésként a puzzle darabok meg vannak számozva, így biztos a siker.


Ravensburger Prága: Orloj 1000 darab
4 080 Ft

Gyönyörű puzzle a Prágai Orloje motívumával. Nem csak lerövidíti a hosszú pillanatokat és szórakoztató, hanem fejleszti a finom-motorikát és más készségeket is. Az egyes darabok minőségi kidolgozásúak, így a puzzle szilárd alapra való ragasztásával vonzó képet alkothatsz.


Ravensburger Dél-Franciaország 1500 darab
5 100 Ft

Gyönyörű puzzle a Dél-Franciaország motívummal nem csak lerövidíti a hosszú pillanatokat és szórakoztató, hanem fejleszti a finom-motorikát és más készségeket is. Az egyes darabok minőségi kidolgozásúak, így a puzzle szilárd alapra való ragasztásával vonzó képet alkothatsz.


Ravensburger Prága: Séta a Károly hídon 1000 darab
3 912 Ft
3 820 Ft

Mall-napok akció! Használd a MDL2HU39 kuponkódot 2019. szeptember 9–15. között és vásárold meg a terméket most 20% kedvezménnyel!
Gyönyörű puzzle a Prágai Károly híd motívumával. Nem csak lerövidíti a hosszú pillanatokat és szórakoztató, hanem fejleszti a finom-motorikát és más készségeket is. Az egyes darabok minőségi kidolgozásúak, így a puzzle szilárd alapra való ragasztásával vonzó képet alkothatsz.

Ravensburger Festett földgömb 72 darabos
4 036 Ft

3 440 Ft

Építsd meg a saját 3D puzzleballodat hajlított műanyag darabokból.** A puzzle darabok pontosan egymásba illenek az EasyClick technológiának köszönhetően. A Puzzleball összerakás után egy igazán mutatós dekoráció.


Ravensburger Karácsonyi falu 1000 db
4 340 Ft

Gyönyörű puzzle karácsonyi falu mintával, ami nemcsak lerövidíti a hosszú pillanatokat, hanem biztos el is szórakoztat, sőt még fejleszti a finommotorikád és más képességeid is. Az egyes darabok minőségi kidolgozásúak, így a puzzle összeragasztásakor szép képet alkotnak.


Ravensburger Puzzle 090648 Mancsőrjárat Becsületes kutyák 2x24 rész
2 490 Ft

2 160 Ft

A Mancsőrjárat minden tagja más-más képességgel rendelkezik, mindegyikük valamiben jobb mint a barátai, és éppen ezért kiváló csapatot alkotnak. A kirakós játék két képet tartalmaz, mindegyikük 24 darab puzzleből áll. Az egyedi puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.


Ravensburger Növények és fűszerek 1000 darabos
4 340 Ft

A növények és a fűszerek a jó konyha részét képezik. Egyedi lehetősége 1000 darab kirakására, minden darab kemény alapjának köszönhetően az elkészült képet bárhová kiakaszthatja, ahová csak szeretné.


Ravensburger Neuschwanstein 216 darabos 3D Puzzle
14 030 Ft

Ravensburger Neuschwanstein 216 darabos 3D Puzzle Németország egyik leghíresebb és legtöbbet látogatott látványosságot mintázza. A romantikus stílus szimbolumának számító épületet 216 egyedi darabból építheti fel az Easy Click technológiának köszönhetően könnyen egymáshoz illeszthetők a darabok, és a lépésről-lépésre leírt útmutatóval könnyen felépítheti II. Ludwig király kastélyát.


Clementoni MC Snuffin Puzzle 4 az 1-ben
4 042 Ft

2 550 Ft

A Clementoni Supercolor sorozatba tartozó MC Snuffin szabadalmaztatott gyermek puzzle. A kis rajongók rengetek mulatságot élnek át a jelenetek kirakásánál a kedvenc animációs hősnőjükkel. A csomag 4 különböző darabszámú puzzlet tartalmaz.


Ravensburger Disney Verdák 200 darabos
3 190 Ft

Állítsd össze a Verdák c. animációs film mintájára készült puzzle-t. Villám McQueen már kész a kalandra. 200 darabos egyedi puzzle vár. Fejleszd érzékeidet és motorikádat és éld át a kalandot a kép összeállítása közben.


Ravensburger Disney Marvel Avengers 100 darabos
3 190 Ft

Mall-napok akció! Használd a MDL2HU39 kuponkódot 2019. szeptember 9–15. között és vásárold meg a terméket most 20% kedvezménnyel!
Legyél része az Avengers-nek és összeállítsa puzzle-jét az eredeti Disney-designban. Összesen 100 darab vár rá, hogy olyan képet készítsen, amelyet bárhová fel lehet tölteni a kemény felületnek köszönhetően. Fejleszd az elmédet és motoros készségeidet, és élvezd a szórakozást a kirakós rakása során.

Ravensburger 185 Graziella, Burano 1000 darab
4 340 Ft

William Carr autentikus képe 1000 darabból áll. A színes puzzle kirakós vízi csatornán úszó gondola atmoszféráját ragadja meg. A elkészített képed bárhová felfüggesztheted.


Ravensburger Disney Vaiana 72 darab
3 820 Ft

Állítsd össze a saját 3D engedélyezett Disney Vaiana puzzle labdádat műanyag darabokból az EasyClick technológia segítségével. Emlékezz a kedvenc rajzolt rajzfilmedre és díszítsd szobádat saját készítésű elemmel. A szett 72 darabból áll.


Ravensburger Jégvarázs Puzzle, 300 db
3 820 Ft

Mall-napok akció! Használd a MDL2HU39 kuponkódot 2019. szeptember 9–15. között és vásárold meg a terméket most 20% kedvezménnyel!
Ravensburger Jégvarázs Puzzle tökéletes választás kisfiúknak és kislányoknak is. Olaf mellett a képeken feltűnnek a történet egyéb kedvelt szereplői is. Játék közben fejlődik a gyerekek kézügyessége és logikája. A 300 db-os kirakó szám miatt nem jelent nagy nehézséget a kisebbek számára sem.

Piatnik New York by night puzzle 1000 db
3 190 Ft

Piatnik New York éjszaka 1000 db-os puzzle tökéletes választás kisfiúknak és kislányoknak is. A képen megelevenedő város impozáns látványt és kellemes szórakoztató órákat is nyújtanak. Játék közben fejlődik a gyerekek kézügyessége és szemkoordinációja is.


Trefl Habszivacs puzzle, Minnie Mouse, 8 db
3 720 Ft

Trefl Minnie egeres habszivacs puzzle egy rendkívül kézségfejlesztő és kreatív játék. Az oldalak összekapcsolhatók, melynek eredményeként egy kockát vagy éppen szép, mintás szőnyeget kapunk, amin gyermeke garantáltan élvezni fog minden percet. A minőségi anyagból készült kirakó egyszerűen és könnyen tisztítható.


Ravensburger Jégvarázs XXL Puzzle, 100 db
3 190 Ft

Mall-napok akció! Használd a MDL2HU39 kuponkódot 2019. szeptember 9–15. között és vásárold meg a terméket most 20% kedvezménnyel!
A Ravensburger Jégvarázs XXL Puzzle, tökéletes választás kisfiúknak és kislányoknak is. A puzzleból kirakható képen, megjelennek a mesefilm legendás hősei. Játék közben fejlődik a gyerekek kézügyessége és logikája.

Ravensburger Szabadság szobor 3D Puzzle, 108 db
6 830 Ft

A Ravensburger Szabadság szobor 3D Puzzle segítségével, megépíthetjük a Szabadság szobrot, amely később a szoba dísze is lehet. A kirakós tökéletesen fejleszti a kombinatív és a finommotoros képességeket. Kiváló szórakozás és kikapcsolódás lehet kicsiknek és nagyoknak egyaránt.


Ravensburger Verdák 2 XXL Puzzle, 100 darabos
3 820 Ft

A verdák talán a legtöbb kisfiú kedvenc meséje, hiszen már ők is odáig vannak az autókért, akárcsak az apjuk. A Ravensburger Verdák 2 XXL Puzzle remek szórakozás és kikapcsolódás a család minden tagjának, a puzzle elkészülte után pedig remek díszítőeleme lehet a gyermek szobájának. A mozaikdarabjai könnyedén illeszkednek egymáshoz, 100 darabból áll, fejleszti a koncentrációtés a finommotorikus mozgásokat is!


4D Cityscape London Puzzle

4D Cityscape London Puzzle

Értékelés: 5
12 590 Ft

9 220 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

4D Cityscape London puzzle készlettel felfedezheted a gyönyörű Londont, Nagy-Britannia fővárosát. Csodáld meg a híres helyeket és épületeket, és kövesd végig a város többszáz éves fejlődését. Az aprólékos és pontos kidolgozása segít elmerülni a részletekben.


Piatnik Prága légifelvétel puzzle 1000 db
3 290 Ft

2 670 Ft

Piatnik Prága légifelvétel1000 db-os puzzle tökéletes választás kisfiúknak és kislányoknak is. A képen megelevenedő Prágaimpozáns látványt és kellemes szórakoztató órákat is nyújtanak. Játék közben fejlődik a gyerekek kézügyessége és szemkoordinációja is.


Ravensburger Jégvarázs Puzzle, 100 db
3 700 Ft

Ravensburger Jégvarázs Puzzle tökéletes választás kisfiúknak és kislányoknak is. A közkedvelt Olaf mellett a képen feltűnnek a történet egyéb, kedves szereplői is. Játék közben fejlődik a gyerekek kézügyessége és logikája. Az 100 db-os kirakó szám miatt nem jelent nagy nehézséget a legkisebbek számára sem.


Piatnik Sörös üvegek puzzle 1000 db
3 090 Ft

2 570 Ft

Piatnik Sörös üvegek 1000 db-os puzzle tökéletes választás kisfiúknak és kislányoknak is. A képen megelevenedő sörös üvegek impozáns látványt és kellemes szórakoztató órákat nyújtanak. Játék közben fejlődik a gyerekek kézügyessége és szemkoordinációja is.


Ravensburger Tűzoltók Puzzle 3x49 db
3 440 Ft

Ravensburger Tűzoltók Puzzle 3×49 db tökéletes választás kisfiúknak és kislányoknak is. Ha kirakod a puzzle-t, akkor több tűzoltókat ábrázoló kép tárul a szemünk elé. A 3×49 db-os kirakó szám miatt remek szórakozás és kikapcsolódás a család minden tagjának, elkészülte után pedig remek díszítőeleme lehet bármely szobának. Mozaikdarabjai könnyedén illeszkednek egymáshoz.


DINO Kisvakond nyaral puzzle, 2 x 48 db
2 420 Ft

Dino Kisvakond nyaral puzzle egy 2 × 48 darabos motoros készséget fejlesztő játék. Remek elfoglaltság a gyermekeknek, de családi kikapcsolódásnak is tökéletes.


Galt 4 in 1 Járművek Puzzle
2 390 Ft

Galt puzzle négy különböző járművet ábrázoló képpel szórakoztatja a kisgyermekeket. A kirakós játék 4–6–9 és 16 darabból áll, így a gyermekek különböző nehézségi fokozatokban próbálhatják ki magukat. A vidám és élénk színű képek nem csak lekötik a figyelmet, de fejlesztik a fantáziavilágot és a motorikus képességeket is. Három éves kor felett ajánlott.


LARSEN Dél-Amerikai esőerdő és Szanvanna puzzle
3 060 Ft

A Larsen kirakói egyszerre biztosítanak jó szórakozást és kreatív tevékenységet . Mivel alapvetően ez egy logikai játék , így játszva tanul a gyermek a segítségével. Emellett megismerkedhetnek a különböző formákkal, így absztrakt gondolkodásuk és vizuális memóriájuk is fejlődik.


LARSEN A Tenger Állatai És A Cet Puzzle
3 820 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Larsen kirakói egyszerre biztosítanak jó szórakozást és kreatív tevékenységet . Mivel alapvetően ez egy logikai játék , így játszva tanul a gyermek a segítségével. Emellett megismerkedhetnek a különböző formákkal, így absztrakt gondolkodásuk és vizuális memóriájuk is fejlődik.


Clementoni Hófehérke szőnyeg puzzle
6 249 Ft

2 840 Ft

Jó minőségű szőnyeg puzzle a Hófehérke meséből. Élénk és ragyogó színekkel ellátott, keményített kartonból készült puzzle a Super Color sorozatból. Segít fejleszteni a gyerekek kézügyességét és képzelőerejét. Összeállítás utáni mérete 70 × 100 cm.


Ravensburger Porsche 911R 108 db
7 660 Ft

Mall-napok akció! Használd a MDL2HU39 kuponkódot 2019. szeptember 9–15. között és vásárold meg a terméket most 20% kedvezménnyel!
Építsd meg a Porsche 911 R 3D-s modelljét hajlékony, könnyen behelyezhető darabokból. A megépített gömb stabil, az összetartásához nem szükséges ragasztó.

Trefl Habszivacs puzzle, Peppa malac, 8 db
4 340 Ft

Trefl Peppa malac habszivacs puzzle egy rendkívül kézségfejlesztő és kreatív játék. Az oldalak összekapcsolhatók, melynek eredményeként egy kockát vagy éppen egy szép, mintás szőnyeget kapunk, amin gyermeke garantáltan élvezni fog minden percet. A minőségi anyagból készült kirakó egyszerűen és könnyen tisztítható.


Ravensburger Lovas ceruzatartó 3D Puzzle, 54 db
3 190 Ft

A Ravensburger Lovas ceruzatartó 3D Puzzle segítségével, megépíthetjük a saját ceruzatartónkat, amely később a szoba dísze is lehet. A kirakós tökéletesen fejleszti a kombinatív és a finommotoros képességeket. Kiváló szórakozás és kikapcsolódás lehet kicsiknek és nagyoknak egyaránt.


Ravensburger Korallzátony puzzle, 5000 db-os
17 510 Ft

Ravensburger Korallzátony puzzle 5000 darab elemből áll, ezáltal kirakása izgalmas kihívás lányoknak és fiúknak egyaránt. A fiatalok kreativitását, kézügyességét is fejleszti, emellett családi programnak is kitűnő.