Compactor Hector 2 szobainas ruhaállvány, dupla, kerekekkel, természetes diófa
13 990 Ft
+ ingyen szállítás

Ideális segítség a zakó és nadrág tárolására, arra az alkalomra, ha nem szeretnéd betenni még a szekrénybe. Szobainas Hector a Compactor márkától diófából készült így nemcsak segítőd lesz, hanem egy dizájnos kiegészítő kelléke a hálószobádnak és az öltöződnek. A kerekeknek köszönhetően könnyen mozgatható.

Compactor Textil tárolódoboz 2 ágyneműre, fekete
1 690 Ft

Tárolódoboz plédek, ágynemű, illetve szezonális ruházat tárolásához. A Compactor doboz PEVA anyagból készül, amely tulajdonságaiban nagyon hasonlít a PVC-re – így egyszerűen mosható. Védi tartalmát a szennyeződésektől és a portól.

Compactor Rivoli alacsony textil tárolódoboz, barna
2 590 Ft

Tárolódoboz plédek, ágynemű, illetve szezonális ruházat tárolásához. Compactor Rivoli a tárolódoboz magassága miatt be lehet illeszteni ágyba vagy szekrénybe. Védia szennyeződés és por ellena doboz tartalmátzárható és átlátszó fedéllel.

Compactor Anton összecsukható tároló doboz - karton, fehér / szürke
3 090 Ft

Az ** Anton tárolódoboz** fedéllel a mindent eltárol, amit nem szeretnél szem előtt tartani. Mérete miatt alkalmas szekrényekben, polcokban és fiókokban való tárolásra. A fogantyúk gondoskodnak arról, hogy nagyon könnyen kihúzhasd és szállítsd.

Compactor My Friends paplan tároló doboz, polipropilén
2 590 Ft

Tárolódoboz plédek, ágynemű, illetve szezonális ruházat tárolásához. A Compactor PEVA tárolódoboz a teljes kerületén történő záródásnak köszönhetően terjedelmesebb dolgok, mint például párnák tolására is alkalmas. Védi tartalmát a szennyeződésektől és a portól.

Compactor Hector 2 szobainas ruhaállvány, dupla, kerekekkel, világos fa
14 490 Ft
+ ingyen szállítás

Ideális segítség a zakó és nadrág tárolására, arra az alkalomra, ha nem szeretnéd betenni még a szekrénybe. Szobainas Hector a Compactor márkától világos fából készült így nemcsak segítőd lesz, hanem egy dizájnos kiegészítő kelléke a hálószobádnak és az öltöződnek. A kerekeknek köszönhetően könnyen mozgatható.

Compactor Textil ruhatároló-doboz az ágy alá, fekete
1 690 Ft

Tárolódoboz plédek, ágynemű, illetve szezonális ruházat tárolásához. A Compactor doboz PEVA anyagból készül, amely tulajdonságaiban nagyon hasonlít a PVC-re – így egyszerűen mosható. Védi tartalmát a szennyeződésektől és a portól.

Compactor Rivoli felfüggeszthető szervező ruhaneműre, 6 polc, barna
4 390 Ft

Rakj rendet a szekrényben a Rivoli szervező segítségével a Compactor márkától. A hat polcba elteheted a ruházatodad, kiegészítőket vag ya cipőket. 128 cm magassága remekül befér a szekrénybe, amelynek köszönhetően szervezettebbnek tűnik majd, mint azelőtt.

Compactor Rivoli rövid és hosszú ruha, barna
2 290 Ft

Zárható ruhatartó hosszú ruháknak isa fogasra helyezés,amely védi a ruhákatgyűrődés ellen. Compactor Rivoli tartó védi a legdrágább ruhákata szennyeződésektől, a portól és a nyomódástól.

Compactor Rivoli tartó ruhához és rövid ruhához, barna
1 990 Ft

Zárható ruhatartó hosszú ruháknak isa fogasra helyezés,amely védi a ruhákatgyűrődés ellen. Compactor Rivoli tartó védi a legdrágább ruhákata szennyeződésektől, a portól és a nyomódástól.

Compactor Öltöny tartó és hosszú ruha, fekete
1 590 Ft

Zárható ruhatartó hosszú ruháknak isa fogasra helyezés PEVA anyagból készült. Compactor tartó védi a ruhákat a szennyeződésektől, a poroktól és a gyűrődéstől.

LEIFHEIT Mozgó ruhaszárító
16 990 Ft
+ ingyen szállítás

Görgős teleszkópos ruhaszárító a Leifheit márkától, amely állítható magasságú rudakkal, szélességgel és 360°-ban forgatható görgőkkel rendelkezik. Az alsó polc nagyobb tárhelyet biztosít.

Compactor FYN fém ruha állvány, fehér
10 990 Ft

Amikor a szekrények tele vannak, akkor jön el a ruhaállvány ideje. Ez a FYN modell a Compactor márkától elbír akár 10 kg-ot és mindkét végén a pántok elcsúszása elleni akadályt találsz. Ideális kiegészítő hely a ruhák felakasztásához a öltözőben, hálószobában vagy irodában.

Compactor Jet Roll táskák L 2 vákuumzsák utazáshoz
3 390 Ft

Csak csomagolsz néhány ruhát, és semmi sem illeszkedik a bőröndbe? Ezek a vákuumzsákok Jet Roll Bags márka Compactor másik helyet hoznak létre és azok tartalmát védik a szennyeződésektől és a nedvességtől. Használhatod őket a következő nyaraláshoz.

Compactor Oxford textil cipőállvány - 4 emelet, bézs
10 990 Ft

Rendezd el a cipőidet ezzel a textil cipőtartó segítségével a Compactor márkától. A polipropilén bevonattal ellátott fémkeret stabil szerkezetet képez. A cipzáras rögzítés védi a cipőt a portól vagy a háziállatoktól. Könnyen és gyorsan összeállítható.

Compactor Jet Roll táskák L 2 vákuumzsák utazáshoz
2 890 Ft

Csak csomagolsz néhány ruhát, és semmi sem illeszkedik a bőröndbe? Ezek a vákuumzsákok Jet Roll Bags márka Compactor másik helyet hoznak létre és azok tartalmát védik a szennyeződésektől és a nedvességtől. Használhatod őket a következő nyaraláshoz.

Compactor My Family öltöny és hosszú ruha, fehér
1 690 Ft

Zárható burkolat ruhákhoz és rövidebb ruhákhozkönnyebb a vállfa behelyezése. Nagyon fényes éstartós a használt anyagnak köszönhetően – polipropilén. A My Family bőrönd védi a ruhákata szennyeződésektől, a portól és a gyűrődéstől.

Compactor Rövid ruha és öltöny tartó, fekete
1 390 Ft

Zárható ruhatartó hosszú ruháknak isa fogasra helyezés PEVA anyagból készült. Compactor tartó védi a ruhákat a szennyeződésektől, a poroktól és a nyomódásoktól.

Heidrun Dragon tárolódoboz, 100 l, 2 db
10 490 Ft

AHeidruntárolódoboz 100 literűrtartalmú és a fedele két szárnyra van felosztva, melyek önállóan nyithatók. Az ellenálló műanyagbólkészült doboz ideális a gyermekjátékok rendszerezéséhez éppúgy, mint a téli ruháknak vagy éppen a műhelybe.

Kis C Box Colours Arty M, 18 l

Kis C Box Colours Arty M, 18 l

Értékelés: 3,7
2 590 Ft

Kis márkájú színes tárolódoboz fedővel ellátott, ideális választás gyermek játékok, rajzeszközök vagy egyéb apróságok tárolására. Műanyagból készült, 18 liter űrtartalmú. Átlátszó kivitelezésének hála mindig tudni fogod, mi rejtőzik benne.

Orion Vákuum zsák LEVAND 80x120 cm 3 db
5 890 Ft

Az Orion vákuumos zacskók ideális megoldást nyújtanak ruháid vagy ágyneműid nedvességtől, portól és molyoktól való védelmére. A levegő eltávolítása után a zsák kisebb lesz, így helyet takarít meg szekrényedben. A zsákok levendula illatúak.

Heidrun Professional 4 fiókos tároló 1526
10 990 Ft

Kiváló minőségű műanyagból készült tárolóállvány hozzátartozó 4 db átlátszó tárolódobozzal. Könnyen összerakható és szétszedhető, egyszerűen karbantartható. Praktikus, jól kihasználható, tetszés szerint variálható állvány. Ideális választás fürdőszobába, konyhába, gyerekszobákba a játékok tárolásához is.

Orion Vákuum zsák SPACE 100x130 cm 3 db
5 790 Ft

A vákuum zacskó praktikus megoldás az olyan szezonális öltözékek, ágyneműk és textil vagy plüss játékok tárolására,a melyekre éppen nincs szükséged. A felesleges levegő kiszívását követően a tárolni kívánt ruhák mérete csökken, így helyet takaríthatsz meg a szekrényben.

Kis W Box Toy Style Princess 50 l-23%
4 690 Ft 3 590 Ft

Akció

A gyermek műanyag doboz felhajtható fedéllel rendelkezik. Kis márkájú, láda formájú, kiváló megoldás a játékok gyors tárolására. Az 50 l-es nagy űrtartalom nagy helyet biztosít, sok minden elfér benne. Az alsó részen elhelyezett kerekekmegkönnyítik a kezelhetőséget.

Orion Vákuum zsák SPACE 40x60 cm 4 db
3 790 Ft

Az Orion vákuumos zacskó ideális segítség, ha nincs sok helyed otthon, ahol a felesleges holmidat tárolhatod. A zsákból porszívó vagy pumpa segítségével kiszívhatod a levegőt, így annak csökken a térfogata, szóval több tárolóhelyed lesz. Az anyagok így a molyokkal és a porral szemben is védve lesznek.

Heidrun Dragon box Tárolódoboz, 3 x 30 l
5 490 Ft

Heidrun Dragon box Tárolódoboz kiváló választás garázsba, műhelyekbe és egyéb olyan helyiségekbe, ahol extra tárolóhelyre van szükség. A dobozok térfogata egyenként 30 liter, erős és tartós műanyagból készültek. Praktikus, felhajtható fedéllel rendelkeznek, melyek klippekkel záródnak.

Orion Vákuum zsák SPACE 70x100 cm 3 db
4 290 Ft

Az Orion márkájú vákuumos zacskók ideális megoldást nyújtanak ruháid vagy ágyneműid nedvességtől, portól és molyoktól való védelmére. A levegő eltávolítása után a zsák kisebb lesz, így helyet takarít meg szekrényedben.

Lock&Lock (HSS602) Tároló zsák, 2db
3 890 Ft

A Lock & Lock (HSS602) egy univerzális vákuumos tároló zsák, ruhák számára. A speciális vákuumos szelep segítségével lehet kiszívni a táskából a levegőt, így akár 80 % helyet is megspórolhatunk. Utazásokra kiváló, hiszen könnyen tisztán tartható, ellenáll a szennyeződéseknek és a víznek is. Könnyű, kis helyen is elfér mindössze 95 × 100 cm.

Kis C-Box Cute Animals Cube 27 l
3 590 Ft

A fedéllel ellátott tárolódoboz gyermek motívummal ellátott, játékok tárolására ideális. Műanyagból készült, 27 liter űrtartalmú. Az átlátszó anyagnak hála mindig látni fogod, mi rejtőzik a dobozban.

Lock&Lock Vákuumzsák szett (HSS603+HSS604)-17%
3 890 Ft 3 190 Ft

Akció

Lock&Lock vákuumzsák szettel rengeteg helyet spórolhat. Legyen szó akár ruhákról, ágyneműkről vagy függönyökről, pillanatok alatt több mint a felére zsugoríthatja textiljeit. Vastag bevonatának köszönhetően hosszú élettartamú. Speciális cipzárja megakadályozza a levegő bejutását, így biztosítva a vákuum hatást. Könnyen tisztítható, ellenáll a víznek és a pornak, így akár utazások során is kiváló választás lehet.

BRILANZ Rattan tároló doboz, 15 l
1 990 Ft

Brilanz Rattan tároló doboz 15 literes űrtartalmával a praktikus tárolást, raktározást szolgálja. Ugyanakkor akár design elemként is funkcionálhat otthonában. Két fülének köszönhetően könnyedén szállítható, akár szállíthat is benne kisebb, könnyebb dolgokat. Fedele védi a tartalmát a portól és egyéb szennyeződésektől.

Lamart LT8025 tárolózsák, 60x70 cm, 2 DB
2 190 Ft 1 890 Ft

A Lamart LT8025 tárolózsák szett tartalmaz 2 db 60×70 cm vákuumos zsákot, melyek ideálisak ruha és egyéb textiliák por, moly, nedvesség, vagy szagok elleni védelmére. A vákuum hatásnak köszönhetően praktikus utazások során, akár 80%-os helymegtakarítás érhető el vele. Antibakteriális, légmentesen zárható és a porszívókhoz illeszkedő szívószeleppel van ellátva.

CURVER Tárolódoboz, Verdák "S"
2 390 Ft

Curver márkájú tároló doboz ideális megoldást kínál kisebb játékok tárolására. A Verdák motívumával ellátott műanyag doboz 8 l űrtartalmú és fedéllel is rendelkezik, amely védi a doboz tartalmát a szennyeződésektől.

Kis C-Box Cute Animals XL 50 l

Kis C-Box Cute Animals XL 50 l

Értékelés: 3,3
5 590 Ft

A játékok tárolására alkalmas doboz gyermek motívummal ellátott, műanyagból készült, 50 l kapacitásának hála számos dolog elfér benne. A fedél védi a tartalmat a porral szemben, az átlátszó anyag segít a keresett tárgy megtalálásában.

Heidrun Althea Technic 60

Heidrun Althea Technic 60

Értékelés: 4,6
6 390 Ft

Heidrun Althea Technic tároló polcai praktikus segítséget nyújtanak a háztartásban. Univerzálisan használható 4 polcos tároló amire sok minden ráfér. Kiválóan alkalmas a tisztítószerek és eszközök tárolására.

Orion Vákuum zsák LEVAND 70x100 cm 3 db
5 390 Ft

Az Orion vákuumos zacskók ideális megoldást nyújtanak ruháid vagy ágyneműid nedvességtől, portól és molyoktól való védelmére. A levegő eltávolítása után a zsák kisebb lesz, így helyet takarít meg szekrényedben. A zsákok levendula illatúak.

Rotho Paso ülőke, fekete

Rotho Paso ülőke, fekete

Értékelés: 4,8
2 890 Ft

Praktikus fekete műanyag Paso ülőke a Rotho márkától. Segítségével még a magasan elhelyezett dolgokat is elérheted. Csúszásmentes felülete biztonságos használatot, míg a tartós műanyag hosszú élettartamot biztosít.

Rotho Tárolódoboz Arco 19 l

Rotho Tárolódoboz Arco 19 l

Értékelés: 4,9
2 290 Ft 2 090 Ft

műanyag tárolódoboz 19 l űrtartalmú, kényelmesen tárolhatsz benne kisebb, jelenleg szükségtelen dolgokat. Átlátszó kivitelezésének hála könnyedén láthatod, mi rejtőzik a dobozban, így nem fogsz időt vesztegetni a keresgéléssel.

Compactor Life L 145 literes tárolódoboz vákuum zacskóval
10 490 Ft

Nagy tárolódoboz Compactor Life L 145 literes űrtartalommal. A dobozba elfér a ruházat, különféle textília, pokróc vagy párna. A tároló belsejében vákuum zacskó van. A levegőt porszívó segítségével szívod ki belőle.

Kis C-Box Cute Animals L 27 l
4 190 Ft

Játékok tárolására alkalmas vidám gyerek doboz, mely tartós műanyagból készült, 27 liter űrtartalmú. A fedél megvédi a tárgyakat a portól, az átlátszó anyag segít az orientációban, hogy mi is található a dobozban.

Kis Doboz Spinning Latch Box XL 56 l
6 490 Ft

56 liter űrtartalmú kétszárnyú tárolódoboz, mely tartós műanyagból készült. Az alacsony kivitelezés lehetővé teszi a doboz ágy alá való elhelyezését, az átlátszó anyag anélkül árulja el, hogy mit rejt a doboz, hogy azt ki kéne nyitni. A kerekek megkönnyítik a kezelhetőséget.