Remekül jön egy fejhallgató a tv-nézéshez, ha nem szeretnénk környezetünket zavarni. Halláskárosultak számára is alkalmas.

Mutass többet

Hogyan válasszunk fejhallgatót tévézéshez?

Vezetékes fejhallgató tévéhez

A vezetékes fejhallgató azok számára ajánlott, akiknek nincs wifi csatlakozási lehetőség a tévéjén. A fejhallgató 3,5 mm jack dugó vagy RCA kábel segítségével csatlakoztatható a tévéhez.

+ jobb hang - a kábel hossza okozta korlátozás
+ szinte minden tv készülékhez csatlakoztatható

→ A kábel hossza általában kb. 3 m. Ideális kb. 1 méterrel hosszabb kábelt beszerezni, mint a tévé és a tévézés helye közti távolság.

Vezeték nélküli fejhallgató

A vezeték nélküli TV-fejhallgatónak azok veszik hasznát, akiknek van wifi csatlakozás a tévéjén, ill akik nem szeretnék, hogy a kábel hossza korlátozza a mozgásban.

+ nagyobb lehetőség mozgásra - a fejhallgató akkumulátorát időnként fel kell tölteni
+ nagyobb komfort használat során
A tévé fejhallgatók akkumulátora modelltől függően 8 – 28 óra üzemidővel rendelkezik.

TIPP!

Játékokhoz speciális gamer fejhallgató való.


A tévé fejhallgató szerkezete

A kagyló kivitelezése alapján általában három féle tévé fejhallgató létezik:

  • Nyitott Tv-fejhallgató – a fejhallgatóból kiszűrődik a hang, nem tompítja a környező zajokat, előnye a minőségi hang, nyugodt környezetbe ajánlott, ahol nem probléma a fejhallgatóból kiszűrődő hang
  • Félig nyitott TV-fejhallgató – részben kiszűrődő hang, részben tompított környező zajok, kompromisszumként alkalmas
  • Zárt TV-fejhallgató – fokozottan tompítja a környező zajokat, nem szűrődik ki a hang, hátránya, hogy általában rosszabb a hangminőség, zajos helyekre alkalmas vagy ahol szükséges tompítani a kiszűrődő hangokat

A TV-fejhallgatók további praktikus funkciói

  • Hangerősség szabályozás – a fejhallgatón vagy a kábelen lévő gomb segítségével szabályozható a hangerősség
  • Zajcsökkentés - kiküszöböli a nem kívánt zajt
  • Voice Assistant - lehetővé teszi a fejhallgató hangutasításokkal történő vezérlését
TIPP!

Futás vagy egyéb sportolás során értékelni fogja sport fülhallgatónkat. Ha nem szeretne a kábellel bajlódni, nézze meg a vezeték nélküli fej- és fülhallgatókat.

SONY MDR-RF855RK Vezeték nélküli fejhallgató
171x

SONY MDR-RF855RK Vezeték nélküli fejhallgató

32 490 Ft

Sony MDR-RF855RK Vezeték nélküli fejhallgató párnázott hangsugárzóegységekkel lett ellátva, melyek kényelmes zenehallgatási élményt biztosítanak. A fejhallgató 40 mm-es membránokkal lett kialakítva, melyek erőteljes és kiegyensúlyozott hangzás biztosítanak 10–22000 Hz közötti frekvenciatartományban. Tökéletes választás mindenki számára.

Forgalmazó: MALL
SONY MDR-RF895RK Vezeték nélküli fejhallgató
238x

SONY MDR-RF895RK Vezeték nélküli fejhallgató

38 490 Ft

Vezetéknélküli fejhallgató TV-hez, amely zajszűrő rendszerrel is rendelkezik a zavaró hangok kiszűréséért. 100 m hatótávú, így szabadon mozoghatsz vele az egész lakásban. FM sztereó sávú adatsugárzás, zárt fülpárnák, nagy 40 mm-es membránok, a párbeszédek kiemelése gombnyomásra, kényelmes, jól illeszkedő konstrukció, töltés a vevőállványról, akár 20 h lejátszási idő.

Forgalmazó: MALL
SENNHEISER Set 880, fekete
8x

SENNHEISER Set 880

101 990 Ft
Utolsó darab!

A prémium hallássegítő rendszer a televízió és egyéb eszközök otthoni hallgatására szolgál. A Sennheiser Set 880 tökéletesen tiszta és kiegyensúlyozott hangzást biztosít a digitális vezeték nélküli működés teljes kényelmével. Biztosan értékelni fogod a terjedelmes gombokat, az érthető LED figyelmeztetéseket, valamint azt, hogy egy töltéssel akár 18 óra zavartalan működésre képes.

Forgalmazó: MALL
SENNHEISER Set 860, fekete
33x

SENNHEISER Set 860

94 990 Ft
Utolsó darab!

TV és rádió otthoni hallgatásához alkalmas hordozható fejhallgató, mely tökéletesen tiszta és érthető hangzást biztosít, külön-külön állítható hangerővel a jobb és bal fül számára. A Sennheiser Set 860 ideális társ 65 éves kor felett. A televízió nem érthető zaját érthető mondatokká alakítja, így kedvenc filmedet vagy zenédet újra teljes mértékig élvezheted.

Forgalmazó: MALL
SONY WFC500WCE7 True wireless vezeték nélküli fülhallgató Mikrofon, Gyors töltés ,Zajszűrés, Hang aktiválása, Siri aktiválás Hangsegéd fehér színben

SONY WFC500WCE7 True wireless vezeték nélküli fülhallgató Mikrofon, Gyors töltés ,Zajszűrés, Hang aktiválása, Siri aktiválás Hangsegéd fehér színben

26 900 Ft

További ajánlat 26 900 Ft

Minden eddiginél kisebbek a kényelmesebb illeszkedés érdekében, és kifejezetten lekerekített, élek nélküli formájúak. Ezáltal biztonságos és kényelmes viseletet nyújt, így a legfontosabbra – a zenére – koncentrálhat!

Partnerünktől: Mall Partner HU
SONY MDR-RF811RK Vezeték nélküli fejhallgató
119x

SONY MDR-RF811RK Vezeték nélküli fejhallgató

25 490 Ft

Sony MDRRF811RK Vezeték nélküli fejhallgató párnázott hangsugárzóegységekkel lett ellátva, melyek kényelmes zenehallgatási élményt biztosítanak. A fejhallgató 40 mm-es membránokkal lett kialakítva, melyek erőteljes és kiegyensúlyozott hangzás biztosítanak 20–20000 Hz közötti frekvenciatartományban. Tökéletes választás mindenki számára.

Forgalmazó: MALL
SENNHEISER RS 175 Vezetéknélküli fejhallgató
52x

SENNHEISER RS 175 Vezetéknélküli fejhallgató

89 490 Ft
Utolsó darab!

A Sennheiser RS 175 az otthoni szórakoztatás következő szintre emeléséhez lenyűgöző funkciótárat kínál, kompakt és ergonomikus csomagolásban – így a legteljesebb mértékben élvezheted a TV-nézést és a zenehallgatást. A basszus-kiemelésnek és a surround üzemmódnak köszönhetően otthoni szórakoztató-rendszered olyan hangzásélményt nyújt, mint még soha – az előbbi a basszushangzást erősíti, míg a két virtuális surround üzemmód térszerűbb és élettelibb sztereó hangzás kínál. Mi több, az innovatív digitális vezeték nélküli technológia arról is gondoskodik, hogy a jelátvitel akkor is tiszta és precíz maradjon, ha a szobáról-szobára járkálsz. A felhasználóbarát kialakításnak köszönhetően ráadásul az RS 175 beállítása és használata is egyszerű. A főbb kezelőszervek a fejhallgatón helyezkednek el, így semmi sem zavarja az izgalmas hangzásélményt, miközben a kényelmes illeszkedés hosszabb használat esetén is ideális.

Forgalmazó: MALL
realme  BUDSAIRPROBK Buds Air Pro TWS vezeték nélküli fülhallgató (RMA210) IPX4 védelem víz és verejték ellen fekete színben(Black)

realme BUDSAIRPROBK Buds Air Pro TWS vezeték nélküli fülhallgató (RMA210) IPX4 védelem víz és verejték ellen fekete színben(Black)

19 990 Ft

További ajánlat 17 990 Ft

Realme Buds Air Pro Black vezeték nélküli fejhallgató akár 35 dB aktív zajszűréssel Bluetooth 5.0 kapcsolat magas akár 25 órás akkumulátor-üzemidő gyorstöltés 10 mm átmérőjű hangszórók Beépített mikrofon környezeti zajcsökkentéssel IPX4 minősítés a fröccsenő víz ellen

Partnerünktől: Mall Partner HU
Meliconi HP EASY Digital Bundle, fekete
10x

Meliconi HP EASY Digital Bundle, fekete

40 490 Ft

Miről beszélnek a tévében? Kiváló távolságból hallhatod, akár 100 méterről is a a Meliconi HP EASY Digital Bundle vezeték nélküli TV fejhallgatóknak köszönhetően amelynek 2 választható átviteli csatornája van, 8h állóképesség egyetlen töltéssel és 100 m hatótávolság vezeték nélküli jelátvitellel. A töltés egy kicsi USB-bázison keresztül történik. Audio vagy optikai digitális kábellel csatlakoztathatók.

Forgalmazó: MALL
JVC HA-S70BT Bluetooth fejhallgató

JVC HA-S70BT Bluetooth fejhallgató

20 990 Ft

Az élethű hangzás teszi tökéletessé! Összecsukható, könnyű hordozhatóságot tesz lehetővé, s így kényelmesen magunkkal tudjuk vinni bárhová, mivel nem fog nagy helyet foglalni. NFC / Bluetooth kapcsolódás.Így egy mozdulattal párosíthatod mobil / Tab al és már düböröghet is a kedvenc zenéd! 

Partnerünktől: Mall Partner HU

Fej- és fülhallgatók tévézéshez

TV fej- és fülhallgatókat otthona melegéből vásárolhat a Mall.hu oldalán. Akár 100 m hatótávolságú vezeték nélküli TV fejhallgatót vagy minőségi vezetékes TV fejhallgatót is talál kínálatunkban.

Olyan neves gyártók TV fejhallgatói közül választhat, mint a Sony a Sennheiser, a Panasonic vagy a Thomson.