Remekül jön egy fejhallgató a tv-nézéshez, ha nem szeretnénk környezetünket zavarni. Halláskárosultak számára is alkalmas.

Mutass többet

Hogyan válasszunk fejhallgatót tévézéshez?

Vezetékes fejhallgató tévéhez

A vezetékes fejhallgató azok számára ajánlott, akiknek nincs wifi csatlakozási lehetőség a tévéjén. A fejhallgató 3,5 mm jack dugó vagy RCA kábel segítségével csatlakoztatható a tévéhez.

+ jobb hang - a kábel hossza okozta korlátozás
+ szinte minden tv készülékhez csatlakoztatható

→ A kábel hossza általában kb. 3 m. Ideális kb. 1 méterrel hosszabb kábelt beszerezni, mint a tévé és a tévézés helye közti távolság.

Vezeték nélküli fejhallgató

A vezeték nélküli TV-fejhallgatónak azok veszik hasznát, akiknek van wifi csatlakozás a tévéjén, ill akik nem szeretnék, hogy a kábel hossza korlátozza a mozgásban.

+ nagyobb lehetőség mozgásra - a fejhallgató akkumulátorát időnként fel kell tölteni
+ nagyobb komfort használat során
A tévé fejhallgatók akkumulátora modelltől függően 8 – 28 óra üzemidővel rendelkezik.

TIPP!

Játékokhoz speciális gamer fejhallgató való.


A tévé fejhallgató szerkezete

A kagyló kivitelezése alapján általában három féle tévé fejhallgató létezik:

  • Nyitott Tv-fejhallgató – a fejhallgatóból kiszűrődik a hang, nem tompítja a környező zajokat, előnye a minőségi hang, nyugodt környezetbe ajánlott, ahol nem probléma a fejhallgatóból kiszűrődő hang
  • Félig nyitott TV-fejhallgató – részben kiszűrődő hang, részben tompított környező zajok, kompromisszumként alkalmas
  • Zárt TV-fejhallgató – fokozottan tompítja a környező zajokat, nem szűrődik ki a hang, hátránya, hogy általában rosszabb a hangminőség, zajos helyekre alkalmas vagy ahol szükséges tompítani a kiszűrődő hangokat

A TV-fejhallgatók további praktikus funkciói

  • Hangerősség szabályozás – a fejhallgatón vagy a kábelen lévő gomb segítségével szabályozható a hangerősség
  • Zajcsökkentés - kiküszöböli a nem kívánt zajt
  • Voice Assistant - lehetővé teszi a fejhallgató hangutasításokkal történő vezérlését
TIPP!

Futás vagy egyéb sportolás során értékelni fogja sport fülhallgatónkat. Ha nem szeretne a kábellel bajlódni, nézze meg a vezeték nélküli fej- és fülhallgatókat.

SONY MDR-RF855RK Vezeték nélküli fejhallgató
151x

SONY MDR-RF855RK Vezeték nélküli fejhallgató

25 990 Ft

Sony MDR-RF855RK Vezeték nélküli fejhallgató párnázott hangsugárzóegységekkel lett ellátva, melyek kényelmes zenehallgatási élményt biztosítanak. A fejhallgató 40 mm-es membránokkal lett kialakítva, melyek erőteljes és kiegyensúlyozott hangzás biztosítanak 10–22000 Hz közötti frekvenciatartományban. Tökéletes választás mindenki számára.

Forgalmazó: MALL
SONY MDR-RF895RK Vezeték nélküli fejhallgató
204x

SONY MDR-RF895RK Vezeték nélküli fejhallgató

31 490 Ft

Vezetéknélküli fejhallgató TV-hez, amely zajszűrő rendszerrel is rendelkezik a zavaró hangok kiszűréséért. 100 m hatótávú, így szabadon mozoghatsz vele az egész lakásban. FM sztereó sávú adatsugárzás, zárt fülpárnák, nagy 40 mm-es membránok, a párbeszédek kiemelése gombnyomásra, kényelmes, jól illeszkedő konstrukció, töltés a vevőállványról, akár 20 h lejátszási idő.

Forgalmazó: MALL
SENNHEISER Set 880, fekete
7x

SENNHEISER Set 880

91 490 Ft
Ingyen szállítás

A prémium hallássegítő rendszer a televízió és egyéb eszközök otthoni hallgatására szolgál. A Sennheiser Set 880 tökéletesen tiszta és kiegyensúlyozott hangzást biztosít a digitális vezeték nélküli működés teljes kényelmével. Biztosan értékelni fogod a terjedelmes gombokat, az érthető LED figyelmeztetéseket, valamint azt, hogy egy töltéssel akár 18 óra zavartalan működésre képes.

Forgalmazó: MALL
SENNHEISER Set 860, fekete
21x

SENNHEISER Set 860

84 990 Ft
Ingyen szállítás

TV és rádió otthoni hallgatásához alkalmas hordozható fejhallgató, mely tökéletesen tiszta és érthető hangzást biztosít, külön-külön állítható hangerővel a jobb és bal fül számára. A Sennheiser Set 860 ideális társ 65 éves kor felett. A televízió nem érthető zaját érthető mondatokká alakítja, így kedvenc filmedet vagy zenédet újra teljes mértékig élvezheted.

Forgalmazó: MALL
SENNHEISER RS 195 Vezeték nélküli fejhallgató, Fekete
7x

SENNHEISER RS 195 Vezeték nélküli fejhallgató, Fekete

119 990 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

Sennheiser RS 195 egyszerű működésű és tökéletes illeszkedésű vezeték nélküli fejhallgató. Innovatív, ergonomikusan kialakított, vezeték nélküli, zárt fejhallgató, kialakítása hosszú ideig tartó használat esetén is könnyű és kényelmes viseletet biztosít. Bal- és jobb balansz-szabályzó, mellyel a hangerő a bal és jobb fülnél külön-külön állítható. Kompatibilis az analóg és digitális audio bemenetekkel, és támogatja a bemenetek közötti váltást.

Forgalmazó: MALL
Thomson WHP3001 Vezetéknélküli fejhallgató
249x

Thomson WHP3001 Vezetéknélküli fejhallgató

16 490 Ft
15 490 Ft

Thomson WHP3001 vezeték nélküli fejhallgatóval kitűnő körülmények között hallgathatja kedvenc zenéit otthonában. A fejhallgató 2 NiMH AAA akkumulátora körülbelül 8 órás üzemidőt kínál, és a töltő állomáson nagyon egyszerűen újratölthető. A szivacsos fejpánttal, széles, puha fülpárnákkal és hangerő szabályozóval ellátott fejhallgató használata nagyon kényelmes. A kitűnő mozgásszabadságot garantáló sztereó fejhallgató szabadtéren 100 méteres hatótávolságot, szobában 20–30 méteres hatótávolságot biztosít.

Forgalmazó: MALL
SENNHEISER RS 120-8 II Vezeték nélküli fejhallgató
80x

SENNHEISER RS 120-8 II Vezeték nélküli fejhallgató

30 990 Ft

Az RS 120 II vezeték nélküli fejhallgató azon túl, hogy megnyitja előtted a valódi mozgásszabadság világát, elegáns megjelenésével új életet lehel az audio rendszerekbe is. Részletekben gazdag és kiegyensúlyozott hangzás jellemzi, erős basszushangzással, melynek köszönhetően ideális választás mindenféle zenei és televíziós alkalmazáshoz. Fedezd fel újra a vezeték nélküli szabadság világát egy csipetnyi egyszerűség és elegancia hozzáadásával!

Forgalmazó: MALL
SENNHEISER RS 175 Vezetéknélküli fejhallgató
39x

SENNHEISER RS 175 Vezetéknélküli fejhallgató

99 490 Ft
87 990 Ft
Ingyen szállítás

A Sennheiser RS 175 az otthoni szórakoztatás következő szintre emeléséhez lenyűgöző funkciótárat kínál, kompakt és ergonomikus csomagolásban – így a legteljesebb mértékben élvezheted a TV-nézést és a zenehallgatást. A basszus-kiemelésnek és a surround üzemmódnak köszönhetően otthoni szórakoztató-rendszered olyan hangzásélményt nyújt, mint még soha – az előbbi a basszushangzást erősíti, míg a két virtuális surround üzemmód térszerűbb és élettelibb sztereó hangzás kínál. Mi több, az innovatív digitális vezeték nélküli technológia arról is gondoskodik, hogy a jelátvitel akkor is tiszta és precíz maradjon, ha a szobáról-szobára járkálsz. A felhasználóbarát kialakításnak köszönhetően ráadásul az RS 175 beállítása és használata is egyszerű. A főbb kezelőszervek a fejhallgatón helyezkednek el, így semmi sem zavarja az izgalmas hangzásélményt, miközben a kényelmes illeszkedés hosszabb használat esetén is ideális.

Forgalmazó: MALL
-16%
Meliconi HP EASY Digital Bundle, fekete
5x

Meliconi HP EASY Digital Bundle, fekete

35 990 Ft
29 990 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Miről beszélnek a tévében? Kiváló távolságból hallhatod, akár 100 méterről is a a Meliconi HP EASY Digital Bundle vezeték nélküli TV fejhallgatóknak köszönhetően amelynek 2 választható átviteli csatornája van, 8h állóképesség egyetlen töltéssel és 100 m hatótávolság vezeték nélküli jelátvitellel. A töltés egy kicsi USB-bázison keresztül történik. Audio vagy optikai digitális kábellel csatlakoztathatók.

Forgalmazó: MALL
PHILIPS TAH6005, fekete

PHILIPS TAH6005, fekete

39 990 Ft
Ingyen szállítás
Újdonság

A tiszta és gyönyörű sziporkázó hangot erős basszussal a modern vezeték nélküli TV fejhallgató, a Philips TAH6005 kínálja, amely erős 30 mm átalakítókkal van felszerelve, miközben filmeket és sorozatokat nézel. FM-csatlakozás automatikus hangolással garantálja a hangátvitelt késés nélkül a kép mögött. AAA elem feltöltés után 18 óra működést biztosít.

Forgalmazó: MALL
Energy Sistem Neckband BT Smart 5 Voice Assistant, fekete
3x

Energy Sistem Neckband BT Smart 5 Voice Assistant

21 990 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

Az Energy Sistem Neckband BT Smart 5 Voice Assistant ** fülbe helyezhető Bluetooth fülhallgató** zenehallgatás közben tökéletes kényelmet biztosít a hangsegédnek és a 13 órás üzemidőnek hála. A fülhallgató a nyak alakjához alkalmazkodó ergonomikus kialakítással büszkélkedik, a mágnesek pedig lehetővé teszik a fülhallgatók biztonságos egymáshoz csatolását.

Forgalmazó: MALL
PHILIPS TAE8005, fekete

PHILIPS TAE8005, fekete

80 990 Ft
69 990 Ft
Ingyen szállítás

Korszerűbb és hangosabb A TV hangzását a modern vezeték nélküli TV fejhallgatók biztosítják Philips TAE8005, amelyek az optimális hangerőre állíthatók minden fül számára külön-külön. A 14,8 mm-es meghajtóknak köszönhetően gyönyörűen tiszta hangot produkálnak, és hangmódokat kínálnak Extra Bass, Extra Treble és Voice. 6 órát töltenek az akkumulátor töltésére, a töltőállvány segít a töltésben.

Forgalmazó: MALL

Fej- és fülhallgatók tévézéshez

TV fej- és fülhallgatókat otthona melegéből vásárolhat a Mall.hu oldalán. Akár 100 m hatótávolságú vezeték nélküli TV fejhallgatót vagy minőségi vezetékes TV fejhallgatót is talál kínálatunkban.

Olyan neves gyártók TV fejhallgatói közül választhat, mint a Sony a Sennheiser, a Panasonic vagy a Thomson.