FILA Shadow 80 Lady Női görkorcsolya
40 990 Ft

32 790 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fila Shadow 80 Lady női görkorcsolyák fittnessz korcsolyák, amelyek egész sorozat biztonsági elemekkel rendelkeznek. Ez a model bemutatja a könnyűség, légáteresztés és kényelem tökéletes kapcsolódását menet közben.


Spokey Speedstar
23 490 Ft

22 290 Ft

Állítható gyermek görkorcsolya. A Spokey Speedstar köszönhetően a könnyű és gyors méret beállítási rendszernek a gyermekednek néhány szezonra alkalmas lesz. A kényelmes cipő szilárd rögzítéssel biztonságot ad, amihez kiválóan asszisztálnak az ellenálló kerekek minőséges ABEC 9 Carbon csapágyakkal.


Spokey Burnish
11 790 Ft

A gyermek görkorcsolya 4 méretre állítható, kezdőknek és haladóknak egyaránt alkalmas. Kettős csattal biztonsági berendezéssel rendelkezik, amelyek megakadályozzák a csappantyúk automatikus kioldását. Spokey Burnish lágyabb kerekekkel rendelkeznek, amelyek jól elnyelik a rezgéseket még az egyenletlen felületeken is.


FILA Spider Görkorcsolya, Piros/Fekete
28 990 Ft

18 990 Ft

Fila Spider egy állítható méretű férfi görkorcsolya. A kombinált csatoknak köszönhetően alkalmazkodik a láb formájához, így teljes kényelmet biztosít. Szabadidős sport- és fitness korcsolyázásra is egyaránt alkalmas. Könnyű vázas, speciális rögzítésű, tehát biztonságosan tartja a lábat és a bokát.


Roces Izi Női Görkorcsolya, Fehér/Pink
44 990 Ft

37 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Roces Izi Női Görkorcsolya tökéletes választás kezdők és haladók számára. A 80 mm-es kerekeknek köszönhetően nagy sebesség elérésére képes, a kontrollálhatóság elvesztése nélkül. A korcsolya nemcsak pihekönnyű, de anatómiai kialakításának köszönhetően rendkívül jó tartást és kényelmes viseletet is biztosít.


Roces Quaddy Boy görkorcsolya
22 490 Ft

Roces Quaddy Boy modern kivitelezésű gyermek trekking görkorcsolya. A növekvő rendszernek köszönhetően a gyerekeddel együtt nő. A keret anyaga szabadidős tevékenységekhez megfelelő.


FILA Helix férfi görkorcsolya
40 990 Ft

26 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Férfi Fila Helix görkorcsolya a fitnesz kategóriából, 80mm-es kerekekkel. Alkalmasak kezdőknek és enyhén haladóknak. Nagyon könnyű és kényelmes még a hosszabb útra is.


Roces Ace görkorcsolya

Roces Ace görkorcsolya

Értékelés: 5
29 390 Ft

Roces Ace klasszikus trekking görkorcsolya fehér tornacipő kivitelezésben. A keret anyaga szabadidős tevékenységekhez megfelelő.


Roces Argon W korcsolya
41 890 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Roces Argon W in-line korcsolya kiváló választás a kezdő és közepesen haladó korcsolyások számára, akik kényelmes korcsolyát keresnek rekreációs célokra. A korcsolya anatómiailag formázott talpa kényelmet biztosít, és a szellőző csatornák megakadályozzák a láb túlmelegedését.


Tempish Cronos Görkorcsolya, Zöld
38 990 Ft

25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Tempish Cronos egy állítható méretű férfi görkorcsolya. A kombinált csatoknak köszönhetően alkalmazkodik a láb formájához, így teljes kényelmet biztosít. Szabadidős sport- és fitness korcsolyázásra is egyaránt alkalmas. Könnyű vázas, speciális rögzítésű, tehát biztonságosan tartja a lábat és a bokát.


FILA Shadow 80 görkorcsolya
40 990 Ft

32 790 Ft
+ ingyen szállítás

Fila Shadow 80 férfi fitness görkorcsolya, amely a biztonsági elemek egész sorával rendelkezik. Ez a modell a könnyedség, a szellős és kényelmes viselet ideális kombinációját jelenti.


Tempish Bagoly baba Görkorcsolya szett
27 990 Ft

24 590 Ft
+ ingyen szállítás

Tempish Bagoly baba Görkorcsolya tartalma egy pár állítható méretű görkorcsolya, könyökvédő, hátizsák, térdvédő, csuklóvédő, sisak. Kiválóan védi gyermekét a sérülésektől. A korcsolya állítható méretű és a kombinált csatoknak köszönhetően alkalmazkodik a láb formájához, így teljes kényelmet biztosít.


Roces Argon korcsolya
41 990 Ft

Férfi görkorcsolya Roces Argon egy remek választás a kezdők és a közepesen haladók számára, akik kénylmes korcsolyát kreesnek rekreációs korcsolyázásra.


FILA Plume 90 Lady görkorcsolya
68 990 Ft

30 890 Ft

Fila Plume 90 Lady görkorcsolya a legjobb választás fitness korcsolyázók számára. Könnyű korcsolya a magnézium váznak és a könnyű, 90 mm- es kerekeknek köszönhetően. Maximális szórakozás, kényelem és optimális teljesítmény.


Roces Mazoom
23 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A stílusosnői görkorcsolya anatómiailag formázott betétekkel rendelkezik, rendkívül kényelmes és jó stabilitással rendelkezik. Cipőfűzővel beköthető egészen a bokáig, a láb megfelelő rögzítése érdekében. A Roces Mazoom kezdőknek alkalmas.


FILA Reptix 84 Görkorcsolya, Fekete/Zöld
49 990 Ft

32 290 Ft

Fila Reptix 84 egy állítható méretű férfi görkorcsolya. A kombinált csatoknak köszönhetően alkalmazkodik a láb formájához, így teljes kényelmet biztosít. Szabadidős sport- és fitness korcsolyázásra is egyaránt alkalmas. Könnyű vázas, speciális rögzítésű, tehát biztonságosan tartja a lábat és a bokát.


Roces ZYX Női görkorcsolya
31 990 Ft

A Roces ZYX női görkorcsolya kezdők és haladók számára készült, akik egy kényelmes termékre vágynak szabadidejük eltöltéséhez. Stabilan tartja a lábat, anatómiai talpbetéttel rendlekezik, csattal, fűzővel és tépőzárral rögzíthető.


Roces Gymnasium 2.0 Férfi görkorcsolya
57 790 Ft

Roces Gymnasium férfi görkorcsolya tökéletes választás kezdő és haladó felhasználók számára. A 90 mm-es kerekeknek köszönhetően nagy sebesség elérésére képes, a kontrollálhatóság elvesztése nélkül. A korcsolya nem csak pihekönnyű, de anatómiai kialakításának köszönhetően redkívül kényelmes viseletet is biztosít.


K2 F.I.T. 84 Pro
57 990 Ft

46 090 Ft
+ ingyen szállítás

női görkorcsolya megerősített kialakítású, amely támogatja a talpat, hogy maximális kényelmet biztosítson korcsolyázás közben. A speciális rögzítő rendszer nagyban megkönnyíti a teljes rögzítési folyamatot. K2 F.I.T. 84 A korcsolyák alkalmasak haladó korcsolyázóknak.


Roces Chuck 007 Görkorcsolya, bézs/fehér
24 990 Ft
24 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Roces Chuck 007 Görkorcsolyát egyedi design és fiatalos megjelenés jellemzi. Felső része tornacipő formájú, anyaga vászon, talp része pedig gumi. Stílusos megjelenése mellett kiváló stabilitást és biztonságos használatot garantál. Belsejében anatómiai talpbetétet helyeztek el, ami egészséges tartást nyújt lábának mozgás közben.


Tempish Vestax Görkorcsolya, Narancs
38 990 Ft

34 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tempish Vestax női görkorcsolya kezdők és haladók számára készült, akik egy kényelmes termékre vágynak szabadidejük eltöltéséhez. Stabilan tartja a lábat, anatómiai talpbetéttel rendlekezik, csattal, fűzővel és tépőzárral rögzíthető.


FILA Helix Görkorcsolya, Fekete/Zöld
40 990 Ft

26 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fila Helix Görkorcsolyát nyugodt szívvel használhatja szabadidős hobbi sportoláshoz. Egyedi tervezésének és minőségi alapanyagainak köszönhetően garantált élményt nyújt használójának. Kerekei stabilak, 80 mm-es szélességüknek köszönhetően az egyenetlen talajon is megállják helyüket, alumínium váza ellenálló, cipőrésze pedig speciálisan formázott. A görkorcsolya Air Flow szellőzőrendszere és puha bélése is lábai kényelmét biztosítják, valamint csattal, tépőzárral és cipőfűzővel is bekapcsolható, így a láb több ponton is rögzítve van a még nagyobb biztonság érdekében.


Roces Ollie görkorcsolya
25 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Roces Ollie tornacipő kivitelezésű klasszikus trekking görkorcsolya. Az emelt rüsztnek, és az anatómiai kialakítású betétnek köszönhetően a korcsolya kényelmes és stabil. A keret anyaga szabadidős tevékenységekhez megfelelő.


Tempish Női görkorcsolya Nessie Peacock
28 990 Ft

23 290 Ft
+ ingyen szállítás

Tempish Nessie Peacock egy klasszikus női quad görkorcsolya, azok számára akik az utcai szórakozást teljesen ki szeretik élvezni. A cipőrész klasszikus alakú, anatómikus bandázzsal és puha kitöméssel a boka körül.


Tempish Női görkorcsolya Sunny Bloom
27 990 Ft

21 390 Ft

Tempish Sunny Bloom egy klasszikus quad görkorcsolya, azoknak a hölgyeknek, akik nyáron szórakozni akarnak. Alacsonyabb építésű, egyszerűbb használat.


Roces Xenon W 2.0 Görkorcsolya, Ezüst/Sárga
49 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Roces Xenon W 2.0 Görkorcsolya a legmodernebb technológiával és a legjobb anyagokból készült. Az ergonomikus kialakítású talpbetét megfelelő tartást biztosít, míg a szellőzőnyílások segítik elkerülni a láb izzadását és kidörzsölődését.


FILA J-One Állítható gyerek görkorcsolya, Fekete/Piros
28 990 Ft

21 890 Ft
+ ingyen szállítás

Fila J-One Állítható gyerek görkorcsolya nagyszerű szórakozást nyújt minden gyermek számára. A könnyű, alumíniumból készült váz garantálja a tartósságot, a hármas rögzítő rendszer (fűző, tépőzáras pánt és biztonsági csat) pedig garancia a láb megfelelő tartására, a biztonságos használatra. Állítható méretének köszönhetően a korcsolya folyamatosan igazodhat a gyermek lábához.


Roces Chuck.001 Görkorcsolya
21 990 Ft

18 990 Ft

A „Converse“ stílusú Roces Chuck.001 univerzális görkorcsolya felső része vászonból, talpa vulkanizált gumiból készült. Kényelmes viselet, anatómiai talpbetéttel ellátott, főzővel rögzíthető.


Spokey Feat 4IN
15 690 Ft

Egész évszakra beállítható gyermek korcsolyák. Spokey FEAT 4IN1 különleges szerkezettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a 4 különböző konfigurációt – klasszikus in-line korcsolya, trekking, téli és tri-skates. Tehát így egész évben használhatók. Kényelmes korcsolyák jó rögzítéssel a lábak ABEC 7 csapágyakkal és 64/70 mm-es tartós kerekekkel vannak felszerelve.


Spokey Madox
17 790 Ft

A gyermek görkorcsolya 4 méretre állítható, kezdőknek és haladóknak egyaránt alkalmas. Kettős csattal biztonsági berendezéssel rendelkezik, amelyek megakadályozzák a csappantyúk automatikus kioldását. Spokey Madox lágyabb kerekekkel rendelkeznek, amelyek jól elnyelik a rezgéseket még az egyenletlen felületeken is.


Tempish Magic Rebel Görkorcsolya
22 990 Ft

Tempish Magic Rebel egy állítható méretű görkorcsolya. A kombinált csatoknak köszönhetően alkalmazkodik a láb formájához, így teljes kényelmet biztosít. Szabadidős sport- és fitness korcsolyázásra is egyaránt alkalmas. Bélése egy divatos tornacipőre hasonlít.


Roces Chuck 005 Görkorcsolya, Fehér/Pink
18 990 Ft

Roces Chuck 005 Görkorcsolya ideális kezdők és haladók számára is, akik egy kényelmes termékre vágynak szabadidejük eltöltéséhez. Stabilan tartja a lábat, anatómiai kialakítású talpbetéttel rendelkezik, fűzővel rögzíthető. Megjelenése vidám és divatos, így bárki szívesen viseli.


FILA Joy Boy Black/Red korcsolya
23 499 Ft

19 190 Ft

Joy Boy kétsoros gyerek korcsolya a Fila márkától. A korcsolya a gyerek lábával együtt nő és nagyon kényelmes, könnyű és közkedvelt. Alkalmas rekreációs/kezdő korcsolyázóknak.


Roces Icon

Roces Icon

Értékelés: 4
31 390 Ft
+ ingyen szállítás

Roces Icon férfi in-line görkorcsolya tökéletes választás a kezdők és a közepesen fejlett korcsolyázóknak, akik kényelmes görkorcsolyát keresnek anatómiai formázással és kellemes külsővel.


Roces Gymnasium W 2.0 Női görkorcsolya
65 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Roces Gymnasium női görkorcsolya tökéletes választás kezdő és haladó felhasználók számára. A 90 mm-es kerekeknek köszönhetően nagy sebesség elérésére képes, a kontrollálhatóság elvesztése nélkül. A korcsolya nem csak pihekönnyű, de anatómiai kialakításának köszönhetően redkívül kényelmes viseletet is biztosít.


Tempish Airline II Görkorcsolya
36 990 Ft

24 990 Ft

Tempish Airline II haladó férfi görkorcsolya kiváló tapadású és rendkívül stabil, kiküszöböli az apróbb egyenlőtlenségeket a száguldás érdekében. A bélése kényelmes anatómiai kialakításának köszönhetően. Fejlett szellőzőrendszer biztosítja a még nagyobb kényelmet.


Roces ZYX Görgorcsolya, Fekete-vörös
36 990 Ft

31 990 Ft

Roces ZYX férfi görkorcsolya kezdő és haladó korcsolyázók számára készült, akik egy kényelmes termékre vágynak szabadidejük eltöltéséhez. Stabilan tartja a lábat, anatómiai talppbetéttel rendlekezik, csattal, fűzővel és tépőzárral rögzíthető.


FILA J-One G Állítható lány görkorcsolya, Szürke/Rózsaszín
21 790 Ft
+ ingyen szállítás

Fila J-One G Állítható lány görkorcsolya nagyszerű szórakozást nyújt minden gyermek számára. A könnyű, alumíniumból készült váz garantálja a tartósságot, a hármas rögzítő rendszer (fűző, tépőzáras pánt és biztonsági csat) pedig garancia a láb megfelelő tartására, a biztonságos használatra. Állítható méretének köszönhetően a korcsolya folyamatosan igazodhat a gyermek lábához.


Tempish Airline II 90 Görkorcsolya
37 990 Ft

23 990 Ft

Tempish Airline II 90 Görkorcsolya in-line típus, elsősorban tapasztalt korcsolyázóknak ajánlott. Nagyméretű kerekei kiváló tapadást biztosítanak és tompítják a talaj egyenlőtlenségeit. Alacsony súrlódási együtthatója gyorsabb és kényelmesebb haladást tesz lehetőve.


Tempish Fitnes Five Görkorcsolya
44 990 Ft

32 990 Ft

Tempish Fitnes Five Görkorcsolya a sebesség és a kiváló sportteljesítmény szerelmeseinek készült. Kerekei stabilak, 84 mm-es szélességüknek köszönhetően az egyenetlen talajon is megállják helyüket. Anatómiailag formázott talpbetéte és bélése gondoskodik a kényelemről és a lábak egészségének megtartásáról.


Tempish Magic Rebel Gyerek Görkorcsolya
24 990 Ft

21 890 Ft
+ ingyen szállítás

Tempish Magic Rebel görkorcsolya olyan, mintha gyermeke csak egy tornacipőt vett volna fel, melynek a talpán kerekek vannak. Divatos, figyelemfelkeltő színével garatnáltan gyermeke kedvence lesz.


Tempish Monster Gyerek Görkorcsolya szett
27 990 Ft

24 590 Ft

Tempish Monster Görkorcsolya szett tartalma egy pár állítható méretű görkorcsolya, könyökvédő, hátizsák, térdvédő, csuklóvédő, sisak. Kiválóan védi gyermekét a sérülésektől. A korcsolya állítható méretű és a kombinált csatoknak köszönhetően alkalmazkodik a láb formájához, így teljes kényelmet biztosít.


Tempish Neo-X Görkorcsolya, Narancssárga
21 990 Ft

18 090 Ft
+ ingyen szállítás

Tempish Neo-X Görkorcsolya, Narancssárga egy különleges, rekreációs és fitness korcsolya. Mind a tapasztaltabb, mind kezdő korcsolyázóknak tökéletes darab. Kombinált csatoknak és állítható méretének köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik a láb formájához.


Tempish Női görkorcsolya Nessie Disco
33 990 Ft

28 490 Ft
+ ingyen szállítás

Tempish Nessie Disco egy klasszikus női quad görkorcsolya, azok számára akik az utcai szórakozást teljesen ki szeretik élvezni. A cipőrész klasszikus alakú, anatómikus bandázzsal és puha kitöméssel a boka körül.


Tempish Vestax Női Görkorcsolya, Zöld
38 990 Ft

33 690 Ft
+ ingyen szállítás

Tempish Vestax női görkorcsolya kezdők és haladók számára készült, akik egy kényelmes termékre vágynak szabadidejük eltöltéséhez. Stabilan tartja a lábat, anatómiai talpbetéttel rendlekezik, csattal, fűzővel és tépőzárral rögzíthető.


Tempish XT4 görkorcsolya
40 990 Ft

26 090 Ft

Tempish XT4 férfi görkorcsolya fitness korcsolyázásra alkalmas. Kezdő és haladó korcsolyázóknak egyaránt megfelelő. A tartós rögzítés a korcsolya biztos vezérlésének alapja.


Tempish XT4 Lady görkorcsolya
40 990 Ft

36 190 Ft

Tempish XT4 Lady női görkorcsolya fitness korcsolyázásra alkalmas. Kezdő és haladó korcsolyázóknak egyaránt megfelelő. A tartós rögzítés a korcsolya biztos vezérlésének alapja.