FILA X-One G

FILA X-One G

Értékelés: 5
29 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kislány/gyermek görkorcsolya, melynek mérete 4 számmal állítható, ezáltal alkalmazkodik a gyerek lábának növekedéséhez. Gyorsan bekapcsolható csattal, de tépőzárral és klasszikus fűzővel is rendelkezik, ezért erősen tartja a lábat. FILA FILA X-One G megfelelő kezdőknek in-line görkorcsolyázáskor.

K2 Raider Boa
31 490 Ft
+ ingyen szállítás

5 számmal állítható fiú görkorcsolya, amely így együtt nő gyermekeddel. A puha kerekek elnyelik a rezgéseket, és így a lehető legkényelmesebb haladást biztosítják. A K2 Raider Boa gyorsrögzítő rendszerrel van ellátva, amely nem lazul meg.

Spokey Speedstar
22 290 Ft 21 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Állítható gyermek görkorcsolya. A Spokey Speedstar köszönhetően a könnyű és gyors méret beállítási rendszernek a gyermekednek néhány szezonra alkalmas lesz. A kényelmes cipő szilárd rögzítéssel biztonságot ad, amihez kiválóan asszisztálnak az ellenálló kerekek minőséges ABEC 9 Carbon csapágyakkal.

Roces Chuck.001 Görkorcsolya
19 490 Ft

A „Converse“ stílusú Roces Chuck.001 univerzális görkorcsolya felső része vászonból, talpa vulkanizált gumiból készült. Kényelmes viselet, anatómiai talpbetéttel ellátott, főzővel rögzíthető.

TEMPISH Monster baby skate

TEMPISH Monster baby skate

Értékelés: 4,5
25 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tempish Monster baby skate gyerek szett kezdők számára ajánlott, rekreációs korcsolyázásra. Vidám és ötletes kialakítással űrlakókkal.

TEMPISH Cronos Görkorcsolya, Fekete
25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Tempish Cronos egy állítható méretű férfi görkorcsolya. A kombinált csatoknak köszönhetően alkalmazkodik a láb formájához, így teljes kényelmet biztosít. Szabadidős sport- és fitness korcsolyázásra is egyaránt alkalmas. Könnyű vázas, speciális rögzítésű, tehát biztonságosan tartja a lábat és a bokát.

FILA Helix Görkorcsolya, Fekete/Zöld
31 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fila Helix Görkorcsolyát nyugodt szívvel használhatja szabadidős hobbi sportoláshoz. Egyedi tervezésének és minőségi alapanyagainak köszönhetően garantált élményt nyújt használójának. Kerekei stabilak, 80 mm-es szélességüknek köszönhetően az egyenetlen talajon is megállják helyüket, alumínium váza ellenálló, cipőrésze pedig speciálisan formázott. A görkorcsolya Air Flow szellőzőrendszere és puha bélése is lábai kényelmét biztosítják, valamint csattal, tépőzárral és cipőfűzővel is bekapcsolható, így a láb több ponton is rögzítve van a még nagyobb biztonság érdekében.

FILA Shadow 80 görkorcsolya
36 990 Ft
+ ingyen szállítás

Fila Shadow 80 férfi fitness görkorcsolya, amely a biztonsági elemek egész sorával rendelkezik. Ez a modell a könnyedség, a szellős és kényelmes viselet ideális kombinációját jelenti.

Roces ZYX Görgorcsolya, Fekete-vörös
32 290 Ft 26 990 Ft
+ ingyen szállítás

Roces ZYX férfi görkorcsolya kezdő és haladó korcsolyázók számára készült, akik egy kényelmes termékre vágynak szabadidejük eltöltéséhez. Stabilan tartja a lábat, anatómiai talppbetéttel rendlekezik, csattal, fűzővel és tépőzárral rögzíthető.

Roces Izi Női Görkorcsolya, Fehér/Pink
38 990 Ft
+ ingyen szállítás

Roces Izi Női Görkorcsolya tökéletes választás kezdők és haladók számára. A 80 mm-es kerekeknek köszönhetően nagy sebesség elérésére képes, a kontrollálhatóság elvesztése nélkül. A korcsolya nemcsak pihekönnyű, de anatómiai kialakításának köszönhetően rendkívül jó tartást és kényelmes viseletet is biztosít.

FILA Helix férfi görkorcsolya
33 990 Ft 26 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Férfi Fila Helix görkorcsolya a fitnesz kategóriából, 80mm-es kerekekkel. Alkalmasak kezdőknek és enyhén haladóknak. Nagyon könnyű és kényelmes még a hosszabb útra is.

FILA Spider Görkorcsolya, Piros/Fekete
21 490 Ft
+ ingyen szállítás

Fila Spider egy állítható méretű férfi görkorcsolya. A kombinált csatoknak köszönhetően alkalmazkodik a láb formájához, így teljes kényelmet biztosít. Szabadidős sport- és fitness korcsolyázásra is egyaránt alkalmas. Könnyű vázas, speciális rögzítésű, tehát biztonságosan tartja a lábat és a bokát.

Roces Ace görkorcsolya

Roces Ace görkorcsolya

Értékelés: 5
29 390 Ft 24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Roces Ace klasszikus trekking görkorcsolya fehér tornacipő kivitelezésben. A keret anyaga szabadidős tevékenységekhez megfelelő.

Roces Quaddy Boy görkorcsolya
22 490 Ft 19 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Roces Quaddy Boy modern kivitelezésű gyermek trekking görkorcsolya. A növekvő rendszernek köszönhetően a gyerekeddel együtt nő. A keret anyaga szabadidős tevékenységekhez megfelelő.

Roces ZYX Női görkorcsolya
32 490 Ft
+ ingyen szállítás

A Roces ZYX női görkorcsolya kezdők és haladók számára készült, akik egy kényelmes termékre vágynak szabadidejük eltöltéséhez. Stabilan tartja a lábat, anatómiai talpbetéttel rendlekezik, csattal, fűzővel és tépőzárral rögzíthető.

TEMPISH Bagoly baba Görkorcsolya szett
25 290 Ft
+ ingyen szállítás

Tempish Bagoly baba Görkorcsolya tartalma egy pár állítható méretű görkorcsolya, könyökvédő, hátizsák, térdvédő, csuklóvédő, sisak. Kiválóan védi gyermekét a sérülésektől. A korcsolya állítható méretű és a kombinált csatoknak köszönhetően alkalmazkodik a láb formájához, így teljes kényelmet biztosít.

Roces Argon korcsolya
43 090 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Férfi görkorcsolya Roces Argon egy remek választás a kezdők és a közepesen haladók számára, akik kénylmes korcsolyát kreesnek rekreációs korcsolyázásra.

FILA Plume 90 Lady görkorcsolya
51 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fila Plume 90 Lady görkorcsolya a legjobb választás fitness korcsolyázók számára. Könnyű korcsolya a magnézium váznak és a könnyű, 90 mm- es kerekeknek köszönhetően. Maximális szórakozás, kényelem és optimális teljesítmény.

Roces Argon W korcsolya
49 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Roces Argon W in-line korcsolya kiváló választás a kezdő és közepesen haladó korcsolyások számára, akik kényelmes korcsolyát keresnek rekreációs célokra. A korcsolya anatómiailag formázott talpa kényelmet biztosít, és a szellőző csatornák megakadályozzák a láb túlmelegedését.

Roces Mazoom
31 490 Ft 29 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A stílusosnői görkorcsolya anatómiailag formázott betétekkel rendelkezik, rendkívül kényelmes és jó stabilitással rendelkezik. Cipőfűzővel beköthető egészen a bokáig, a láb megfelelő rögzítése érdekében. A Roces Mazoom kezdőknek alkalmas.

Roces Gymnasium 2.0 Férfi görkorcsolya
60 490 Ft
+ ingyen szállítás

Roces Gymnasium férfi görkorcsolya tökéletes választás kezdő és haladó felhasználók számára. A 90 mm-es kerekeknek köszönhetően nagy sebesség elérésére képes, a kontrollálhatóság elvesztése nélkül. A korcsolya nem csak pihekönnyű, de anatómiai kialakításának köszönhetően redkívül kényelmes viseletet is biztosít.

Roces Xenon W 2.0 Görkorcsolya, Ezüst/Sárga
50 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Roces Xenon W 2.0 Görkorcsolya a legmodernebb technológiával és a legjobb anyagokból készült. Az ergonomikus kialakítású talpbetét megfelelő tartást biztosít, míg a szellőzőnyílások segítik elkerülni a láb izzadását és kidörzsölődését.

TEMPISH Női görkorcsolya Sunny Bloom
25 725 Ft 21 490 Ft
+ ingyen szállítás

Tempish Sunny Bloom egy klasszikus quad görkorcsolya, azoknak a hölgyeknek, akik nyáron szórakozni akarnak. Alacsonyabb építésű, egyszerűbb használat.

Roces Chuck 007 Görkorcsolya, bézs/fehér
24 690 Ft 21 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Roces Chuck 007 Görkorcsolyát egyedi design és fiatalos megjelenés jellemzi. Felső része tornacipő formájú, anyaga vászon, talp része pedig gumi. Stílusos megjelenése mellett kiváló stabilitást és biztonságos használatot garantál. Belsejében anatómiai talpbetétet helyeztek el, ami egészséges tartást nyújt lábának mozgás közben.

Roces Ollie
25 490 Ft 21 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Stílusos görkorcsolya anatómiailag formázott betétekkel rendelkezik, rendkívül kényelmes és jó stabilitással rendelkezik. Cipőfűzővel beköthető egészen a bokáig, a láb megfelelő rögzítése érdekében. Roces Ollie magasított lábfejjel, és alkalmas a szabadidős korcsolyázáshoz.

TEMPISH Nessie Peacock

TEMPISH Nessie Peacock

Értékelés: 5
32 990 Ft
+ ingyen szállítás

Tempish Nessie Peacock női görkorcsolya egy hagyományos quad görkori azoknak, akik szeretnek az utcán szórakozni. A cipő hagyományos alakú és szerkezetű anatómiai bandázzsal a boka körül és puha talpbetéttel.

TEMPISH Vestax Görkorcsolya, Narancs
34 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tempish Vestax női görkorcsolya kezdők és haladók számára készült, akik egy kényelmes termékre vágynak szabadidejük eltöltéséhez. Stabilan tartja a lábat, anatómiai talpbetéttel rendlekezik, csattal, fűzővel és tépőzárral rögzíthető.

Roces Chuck 005 Görkorcsolya, Fehér/Pink
21 490 Ft
+ ingyen szállítás

Roces Chuck 005 Görkorcsolya ideális kezdők és haladók számára is, akik egy kényelmes termékre vágynak szabadidejük eltöltéséhez. Stabilan tartja a lábat, anatómiai kialakítású talpbetéttel rendelkezik, fűzővel rögzíthető. Megjelenése vidám és divatos, így bárki szívesen viseli.

Roces Icon

Roces Icon

Értékelés: 4
44 990 Ft
+ ingyen szállítás

Roces Icon férfi in-line görkorcsolya tökéletes választás a kezdők és a közepesen fejlett korcsolyázóknak, akik kényelmes görkorcsolyát keresnek anatómiai formázással és kellemes külsővel.

Spokey Madox

Spokey Madox

Értékelés: 5
17 790 Ft 16 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A gyermek görkorcsolya 4 méretre állítható, kezdőknek és haladóknak egyaránt alkalmas. Kettős csattal biztonsági berendezéssel rendelkezik, amelyek megakadályozzák a csappantyúk automatikus kioldását. Spokey Madox lágyabb kerekekkel rendelkeznek, amelyek jól elnyelik a rezgéseket még az egyenletlen felületeken is.

TEMPISH Airline II Görkorcsolya
29 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tempish Airline II haladó férfi görkorcsolya kiváló tapadású és rendkívül stabil, kiküszöböli az apróbb egyenlőtlenségeket a száguldás érdekében. A bélése kényelmes anatómiai kialakításának köszönhetően. Fejlett szellőzőrendszer biztosítja a még nagyobb kényelmet.

TEMPISH Magic Rebel

TEMPISH Magic Rebel

Értékelés: 4,5
26 990 Ft
+ ingyen szállítás

A gyermek görkorcsolya 4 mérettel állítható, kezdőknek és haladóknak egyaránt alkalmas. Anatómiai kialakítású betéttel ellátottak, kiválóan illeszkednek. Hagyományos csatos, fűzős és tépőzáras záródásúak. A Tempish Magic Rebel színes fűzőkkel kerül szállításra.

TEMPISH Nessie Disco

TEMPISH Nessie Disco

Értékelés: 5
36 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tempish Nessie Disco női görkorcsolya egy hagyományos quad görkori azoknak, akik az utcán és a parkettán is szeretnék megmutatni mit tudnak. A cipő hagyományos alakú és szerkezetű anatómiai bandázzsal a boka körül. A görkorcsolya különböző szögekben változtatja a színét és csillogó kerekeivel is lenyűgözi a közönséget.

TEMPISH XT4 Lady görkorcsolya
40 428 Ft 37 490 Ft
+ ingyen szállítás

Tempish XT4 Lady női görkorcsolya fitness korcsolyázásra alkalmas. Kezdő és haladó korcsolyázóknak egyaránt megfelelő. A tartós rögzítés a korcsolya biztos vezérlésének alapja.

TEMPISH Airline II 90 Görkorcsolya
41 490 Ft
+ ingyen szállítás

Tempish Airline II 90 Görkorcsolya in-line típus, elsősorban tapasztalt korcsolyázóknak ajánlott. Nagyméretű kerekei kiváló tapadást biztosítanak és tompítják a talaj egyenlőtlenségeit. Alacsony súrlódási együtthatója gyorsabb és kényelmesebb haladást tesz lehetőve.

TEMPISH Magic Rebel Blue yellow
26 990 Ft
+ ingyen szállítás

Lázadó FREE DESIGN, gyerek széthúzható korcsolya Tempish Magic Rebel Blue yellow, ajánlott rekreációs és sport fitnesz és kondíciós korcsolyázáshoz. Összetéveszthetetlen design

TEMPISH Neo-X

TEMPISH Neo-X

Értékelés: 5
21 990 Ft
+ ingyen szállítás

Gyermek görkorcsolya, ami akár 4 mérettel is állítható, kezdők és haladók számára egyaránt. Anatómiailag formázott betéttel rendelkezik, amely remekül illeszkedik. Hagyományos csattal, fűzővel és tépőzárral rögzíthető. A Tempish Neo-x szellőztethető.

TEMPISH Vestax Női Görkorcsolya, Zöld
34 490 Ft
+ ingyen szállítás

Tempish Vestax női görkorcsolya kezdők és haladók számára készült, akik egy kényelmes termékre vágynak szabadidejük eltöltéséhez. Stabilan tartja a lábat, anatómiai talpbetéttel rendlekezik, csattal, fűzővel és tépőzárral rögzíthető.

TEMPISH XT4 görkorcsolya

TEMPISH XT4 görkorcsolya

Értékelés: 5
40 432 Ft 37 490 Ft
+ ingyen szállítás

Tempish XT4 férfi görkorcsolya fitness korcsolyázásra alkalmas. Kezdő és haladó korcsolyázóknak egyaránt megfelelő. A tartós rögzítés a korcsolya biztos vezérlésének alapja.

Roces Radon TIF

Roces Radon TIF

Értékelés: 2
72 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Férfi görkorcsolya láthatatlan TIF kerettel, könnyen felhúzható, és kényelmes belső talpbetéttel rendelkezik. A Cool Breathe szellőző csatornák biztosítsák, hogy a láb nem fog túlmelegedni a korcsolyában. A Roces Radon TIF nagy átmérőjű görgőkkel rendelkezik, és alkalmasabb a középhaladó korcsolyázók számára.

Spokey Reno

Spokey Reno

Értékelés: 4
19 290 Ft 18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Állítható gyermek görkorcsolya. A Spokey Reno köszönhetően a könnyű és gyors méret beállítási rendszernek a gyermekednek néhány szezonra alkalmas lesz. A kényelmes cipő szilárd rögzítéssel biztonságot ad, amihez kiválóan asszisztálnak az ellenálló kerekek minőséges ABEC 9 Carbon csapágyakkal.

TEMPISH Coctail Mate

TEMPISH Coctail Mate

Értékelés: 5
38 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

In-line görkorcsolyák, melyeket freestyle gurulásra terveztek. A háromrészes váz teljesen szellőző és megakadályozza a lábak szennyeződését. A rögzítés különböző kötés kombinációkkal, tépőzárral és a boka részen pedig csattal történik. A Tempish Coctail Mate a Radical kerekekkel a kezdőknek és a haladóknak egyaránt készült.

TEMPISH Swist flash
29 990 Ft
+ ingyen szállítás

In-line korcsolyák háromrészes könnyű vázzal, méretbeállítással. Ezek egy megerősített bélésből állnak, amelyek illeszkednek a gyermekedhez a kötés, a tépőzár és a csat kombinációi segítségével. A Tempish Swift Flash Catch görgőkkel kapható, mely kezdőknek és haladóknak is készült.

Razor Jetts sarokkerék

Razor Jetts sarokkerék

Értékelés: 4
11 990 Ft

A rámpa készen áll a felszálláshoz! Szállj be, csatold be az övet, és indulj útra ezzel a könnyen beállítható, mindig kiváló sarokkerekekkel, melyek az átlagos tornacipőből a legtüzesebb és legforróbb közlekedési eszközt varázsolják.

Razor Jetts mini kerekek cipőre
12 990 Ft

Razor® Jetts ™ Mini kerekek, amelyek minden egyes pár cipőt hihetetlen szórakozási formává alakítanak át. A Jetts ™ Mini tépőzáras gyors illesztésű rendszerrel ellátott, amely biztosítja, hogy tökéletesen illik az olyan gyerekek és felnőttek lábára, akik lábmérete 30 – 40 közti tartományba esik. Elegendő csak rögzíteni és irány szórakozni!