Melyik gyerek nem vágyik egy saját játszóházra, egy saját kuckóra, ahol meg tudja húzni magát, ahol játszhat, na meg persze ahova elvonulhat durcáskodni? A játszóházzal valóra válthatja gyermeke álmát, sőt még az állandóan útban lévő játékok számára is nyer egy újabb tárolási felületet.

Mutass többet

Az egyszerű műanyag játszóházaktól a profin megmunkált fa vityillókig számos termék közül válogathat.

Hogyan válasszunk játszóházat?

A játszóház beszerzése előtt tisztázzuk, hogy:

 • Hova kerül a játszóház?
 • Hány gyerek fogja használni?
 • Egy helyre tervezzük vagy át szeretnénk helyezni?
 • Egyéb kiegészítőket is akarunk csatlakoztatni hozzá?

Mire összpontosítsunk a játszóház vásárlása során:

 • Anyag
 • Méret és elhelyezés
 • Kidolgozás típusa
 • Ár-érték arány
TIPP!

Tudja, hogy a Mall.hu-n kerti homokozókat is talál? Ezáltal a gyerekek saját játszótéren is levezethetik a felesleges energiákat.

Anyag - fa vagy műanyag?

A játszóházak többnyire műanyagból vagy fából készülnek.

Műanyag játszóház

A népszerű és megfizethető műanyag játszóházak különböző fajtákban és méretekben állnak rendelkezésére. Gyakran kisebb területre, beltérbe is alkalmasak.

 • A műanyag játszóházak előnyei és hátrányai

  + sokféle kivitel - kevésbé tartós
  + megfizethető ár - fakulásra hajlamos
  + alacsony tömeg, könnyen kezelhető
  + jól tárolható

Fa játszóház

Az esztétikus, technikailag remekül kivitelezett fa játszóházak elsősorban kertbe vagy olyan helyre valók, ahonnan nem igen akarjuk elmozdítani (nagyobb tömeg). Megjelenésükkel jobban emlékeztetnek egy igazi házra.

 • A fa játszóházak előnyei és hátrányai

  + tartós és stabil kivitel - általában magasabb ár
  + esztétikus, természetes megjelenés - a fát rendszeresen kezelni kell
  + gyakran nagyobb méretben kapható, mint a műanyag - nagyobb tömeg, nehezebb kezelhető
  + színe testreszabható/td>
Információ:

A fa játszóházak biztonsági okokból többnyire 3 éves kor feletti gyerekek számára ajánlottak.


A játszóház elhelyezése és mérete

A játszóház elhelyezése:

 • Lakásba – gyerekszobába leginkább kisebb méretű műanyag játszóház ajánlott, mivel gyakran áthelyezzük (pl. takarítás során stb.)
 • Kertbe – jobban fogja értékelni a masszívabb fa játszóházat, melyek ellenállnak az időjárás viszontagságainak; állandó helyet kíván a kertben, ha elkerülhetetlen a játszóházzal való manipuláció, praktikusabb a robosztusabb szerkezettel rendelkező műanyag játszóház

→ A játszóház méretét a rendelkezésre álló területtől és a gyerekek számától tegyük függővé. Az egészen pici, 1 × 1 m alaprajzú házaktól a 3 × 3 m alaprajzú vityillókig több méretben léteznek játszóházak.

TIPP!

Ideális a házikó közvetlen környezetét teljesen szabadon hagyni, így több privát szférát biztosítunk a gyereknek, és később bővíthetjük a játszófelületet csúszdával, mászókával vagy egyéb kiegészítőkkel.

Alap játszóház típusok

 • Egyszerű műanyag játszóház – egyszerű műanyag házikó belső tartozékok nélkül, általában nincs padlózata, rengeteg szín és forma jellemzi, lakásba is alkalmas
 • Műanyag játszóház tartozékokkal – kifinomultabb műanyag házikó, többnyire belső belső tartozékokkal, kidolgozott ablakok és ajtó, belső padlózat, esetleg előkert, sokféle variáció, lakásba alkalmas
 • Egyszerű fa játszóház – egyszerű fa házikó kiegészítők, belső tartozékok nélkül, általában a padlózat is hiányzik, lakásba alkalmas
 • Kerti fa játszóház tartozékokkal – kidolgozott, stabil fa házikó belső tartozékokkal és padlózattal, kidolgozott részletekkel, gyakran előkerttel, elsősorban kertbe
 • Emeletes játszóház csúszdával – lábakon álló fa és műanyag házikók csúszdával, elsősorban kertbe

A játszóházak ára

A játszóházak árát alapvetően befolyásoló tényezők a méret, a megmunkálás minősége, a tartozékok és a felhasznált anyag.

 • 20 000 - 45 000 forintért egy kicsi, egyszerű, többnyire műanyag játszóházat kapunk, ami lakásba és kertbe is alkalmas
 • 45 000 - 110 000 forintért esztétikus, minőségi műanyag játszóházat vagy alap fa házikót vehet 110 000 forint felett jó minőségű fa játszóházak várják többnyire előkerttel és tartozékokkal; minél nagyobb és kifinomultabb a játszóház, annál magasabb az ára
Smoby Neo Friends House házikó, kiegészíthető
14x

Smoby Neo Friends House házikó, kiegészíthető

144 490 Ft
Ingyen szállítás

Kerti használatra készült tágas házikó minőségi műanyagból, ami minden gyermeket boldoggá tesz. Tulajdonságai közé tartozik egy működő csengő, és egy kivehető piknikasztal padokkal. Ezenkívül sok kiegészítő hozzáadható a házhoz, hogy minden gyermek számára ideális helyet biztosítson.

Forgalmazó: MALL
Smoby Chef házikó bővíthető
27x

Smoby Chef házikó bővíthető

123 890 Ft
Ingyen szállítás

A Chef házikó kombinálja a kerti házat, éttermet és üzletet. A csomagolásban 38 darab különféle kiegészítő és tartozék található, amelyek a gyermekek játékának számára a megfelelő légkört biztosítják. Ezenkívül számos kiegészítő adható hozzá a házikóhoz, hogy minden gyermek számára ideális hely legyen. A gyerekek nagyon sok szórakozásban lesz vele részük, és különféle játékokat találhatnak ki.

Forgalmazó: MALL
Little Tikes Earth Colors Városi Játszóház
12x

Little Tikes Earth Colors Városi Játszóház

119 990 Ft
Ingyen szállítás

Különleges, könnyen összerakható városi játszóház, ami élménydús napokat és programokat biztosít a kis gyermekek számára. A házikó minden oldalán más funkciókat kapott, így minden kicsi számára örömteli órákat okoz a játék és csak a képzelet szab határt az önfeledt játéknak. Benzinkút, kisbolt, sportpálya és iskola kapott helyet a kis épültetben, melyeknél minden gyermek feltalálja magát és saját elképzelései szerint szórakozhat a szabadban.

Forgalmazó: MALL
Dohany Méhecskés kerti játékház (5075)
600x

Dohany Méhecskés kerti játékház (5075)

39 790 Ft
Ingyen szállítás

Mochtoys Méhecskés kerti játékház (5075) a kert ideális kiegészítője lehet aranyos matricáival. A vidám kis házikóba egyszerre akár több gyerek is befér, így nyugodtan játszhatnak meleg nyári napokon kint a friss levegőn, miközben árnyékban vannak. A ház egyszerűen összeszerelheő és ellenáll az időjárás viszontagságainak.

Forgalmazó: MALL
-26%
Mochtoys Kerti játékház asztalkával
3x

Mochtoys Kerti játékház asztalkával

74 790 Ft
54 690 Ft
Ingyen szállítás

Minőségi műanyagból készült kerti játékház asztalkával és madáretetővel barna kivitelben, zöld tetővel és sárga ajtókkal. A játékház egyik oldalán nagy ablak található, amelyhez kívülről egy asztal van rögzítve, ahol a gyerekek például uzsonnát fogyaszthatnak.

Forgalmazó: MALL
Smoby Kert a házikóhoz
5x

Smoby Kert a házikóhoz

20 490 Ft

Színes kert, ami tökéletes kiegészítő a Neo Jura Lodge házikóhoz. 2 kerítést és 2 virágcserepet tartalmaz, amibe a gyerekek különféle virágokat ültethetnek. Az Anti-UV védelem kiváló ellenállóképességet és a színtartósságot biztosít. A kerti házikód díszívé válik.

Forgalmazó: MALL
PalPlay Maayan ház virágokkal, fénnyel és hanggal
4x

PalPlay Maayan ház virágokkal, fénnyel és hanggal

50 690 Ft
Ingyen szállítás

A 115 cm magas szórakoztató műanyag gyerek házikó nem csak remek tulajdonságaival, de fény- és hanghatásaival is elkápráztatja a legkisebbeket. Két, redőnnyel felszerelt oldalsó ablaka van. Bejárati ajtó és hátsó kijárat a kertbe.

Forgalmazó: MALL
Smoby Házacska csúszdával
18x

Smoby Házacska csúszdával

125 190 Ft
Ingyen szállítás

Emeletes kerti ház csúszdával és létrával fehér-piros-zöld színben stabil falakkal, nyitott ajtóval és nyitható ablakokkal. Kezelt UV védelemmel, amely garantálja a színstabilitást.

Forgalmazó: MALL
Smoby Teepee indoor/outdoor 2 az 1-ben
1x

Smoby Teepee indoor/outdoor 2 az 1-ben

68 290 Ft
Ingyen szállítás

A Teepee sátor ellenáló műanyagból ideális menedékhely a kis indiánok vagy plüss barátaik számára. Kiváló beltéren és szabadban, mivel UV-védelemmel rendelkezik. Idősebb gyermekek számára is ideális, mert két magasságban állítható – 159 és 183 cm. A nyári utazás megkezdődhet!

Forgalmazó: MALL
DOLU Kerti házikó ablaktáblákkal és kerítéssel
8x

DOLU Kerti házikó ablaktáblákkal és kerítéssel

52 690 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

Ez a kerti házikó ablaktáblákkal sárga kerítéssel körbekerített udvarral egészül ki és játékra készen várja gyermekeidet. Beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Szép színes kialakítás – a kék, sárga és piros színek kombinációja fiúknak és lányoknak is alkalmas És kezdődhet is a kaland!

Forgalmazó: MALL
Dohany My First Play House
225x

Dohany My First Play House

27 790 Ft

Gyermek műanyag ház kék-piros kivitelezésben. A ház oldalain és a tetőn különböző minták találhatóak. Nyitható ajtókkal és ablakokkal ellátott. A ház kültéren és beltéren egyaránt használható.

Forgalmazó: MALL
Smoby Házikó Neo Jura Lodge
14x

Smoby Házikó Neo Jura Lodge

74 890 Ft
Ingyen szállítás

Színes házikó gyerekeknek 4 stabil és robusztus fallal, 2 fél ajtóval, 2 ablakkal, redőnyökkel és madáretetővel. A házikó úgy van kialakítva, hogy megfeleljen a számos kiegészítőnek, mint például a nyári konyha, piknik asztal, kémény, kert, ajtócsengő és eresz víztárolóval és kis kannával.

Forgalmazó: MALL

Játszóházak

Tudja már, hogy milyen játszóházzal szeretné meglepni gyermekeit?

A Mall.hu oldalán mindenféle méretű és színű fa valamint műanyag játszóházak széles választékából válogathat!

Oldalunkon olyan minőségi játszóház gyártó márkák várják, mint a Smoby, a Little Tikes, a Mochtoys, a PalPay, a Vladeko és a TRIGANO stb.

A csúszdákról és a mászókákról se feledkezzen meg, amikkel kibővítheti a játszóházat!

Ez is érdekelheti

Legolcsóbb termékeinket áruk alapján rendezve itt találja: Olcsó Játszóház.