PalPlay HAPPY House Keri játszóház
34 290 Ft

House of Fun gyerek házikó egy nagyon közkedvelt kerti gyermek játszóház. Élénk piros-sárga-kék színű. A gyerek házikó magassága 115 cm, az ajtó magassága 89 cm. A házikó klasszikus téglalap alapú 130*109 cm és piros ferde tetővel van ellátva. Az oldalsó falai virágokkal díszítettek, valamint kerítés és vízcsap motívum is tarkítja a játékot. A gyerek házikó kinyitható kétszárnyú gazdagon felosztott ablakkal ékeskedik, melyet szilárd pántok tartanak. A ház homlokzata is nagy ablakkal gazdagított, amely alatt egy kerítés motívum díszíti a házat.

Buddy Toys Magical Játszóház, Piros
27 430 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Magical játszóház minden kert ideális kiegészítője, fiúknak és lányoknak egyaránt alkalmas. Élénk színeivel, nyitható ajtóval és ablakaival népszerű játék a gyermekek körében. A vidám kis házban akár többen is elférnek egyszerre, garantáltan hosszútávú szórakozás várja őket.

Smoby Chef házikó bővíthető
128 390 Ft 126 230 Ft

A Chef házikó kombinálja a kerti házat, éttermet és üzletet. A csomagolásban 38 darab különféle kiegészítő és tartozék található, amelyek a gyermekek játékának számára a megfelelő légkört biztosítják. Ezenkívül számos kiegészítő adható hozzá a házikóhoz, hogy minden gyermek számára ideális hely legyen. A gyerekek nagyon sok szórakozásban lesz vele részük, és különféle játékokat találhatnak ki.

Smoby Modern kerti házikó

Smoby Modern kerti házikó

Értékelés: 4,2
70 930 Ft

2 év garancia

Egyedi megjelenésű kerti házikó kerek kis ablakkal. A kicsik otthonosan érzik magukat ebben az izgalmas kialakítású játszóházban. Ajtaja és ablakai nyithatók, mint az igazi épületeknek. Működő kis csengő van az ajtaja mellett.

Dohany My First Play House

Dohany My First Play House

Értékelés: 4,3
26 060 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Gyermek műanyag ház kék-piros kivitelezésben. A ház oldalain és a tetőn különböző minták találhatóak. Nyitható ajtókkal és ablakokkal ellátott. A ház kültéren és beltéren egyaránt használható.

Dohany Méhecskés kerti játékház (5075)
30 820 Ft 26 060 Ft

Mochtoys Méhecskés kerti játékház (5075) a kert ideális kiegészítője lehet aranyos matricáival. A vidám kis házikóba egyszerre akár több gyerek is befér, így nyugodtan játszhatnak meleg nyári napokon kint a friss levegőn, miközben árnyékban vannak. A ház egyszerűen összeszerelheő és ellenáll az időjárás viszontagságainak.

DOLU Gyerek kerti ház, műanyag, kék
39 690 Ft 26 090 Ft

2 év garancia

Nagy kerti ház, mely minden gyerek szívét elnyeri majd! Ablakokkal és ajtókkal felszerelve. Kültéri és beltéri használatra is megfelelő. A kíváló minőségű műanyag falak készen állnak a mókára!

KETER Playhouse Játszóház

KETER Playhouse Játszóház

Értékelés: 4,8
41 290 Ft

Keter Play house remek szórakozás gyermekek számára, hiszen a műanyagból készült színes kisház életszerű játékoknak ad otthont. Könnyű telepíteni, súlyának köszönhetően nem okoz nehézséget szállítása, átrakása. Külső és belső alkalmazásra egyaránt megfelel.

Little Tikes Evergreen Vidéki játszóház
100 100 Ft 96 720 Ft

Élénk színű vidéki hangulatú játszóház gyermekeknek.Vidám kikapcsolódást, falusi élményt, nyugodtságot kölcsönöz bent lakói számára.A házikó nyitható ajtóval, ablakokkal, tűzhellyel és mosogatóval és házi telefonnal felszerelt. Egyaránt alkalmas kinti és benti használatra évszaknak megfelelően. Anyaga könnyen tisztítható, ami biztosítja gyermekei számára a megfelelő higiénés környezetet.

Little Tikes Varázslatos kisház
76 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

nyitható ajtóval és ablakokkal rendelkező házikóban élmény lesz a játék a szabad levegőn, de a játszóház beltéri használatra is alkalmas. A házhoz tartozik egy kis asztal két székkel és az evéshez szükséges kiegészítők, így garantált a piknikhangulat. A házikó fiúknak és lányoknak egyaránt alkalmas, strapabíró és stabil kialakításának köszönhetően pedig mindig biztonságban tudhatja gyermekét.

Little Tikes Country Cottage Játszóház
102 900 Ft

Vidám, rózsaszínű játszóház a kisgyerekek számára. Nyitható ajtóval és ablakokkal, belső falán pedig játéktelefonnal. vidám perceket nyújt a kislányoknak és a kisfiúknak, akik bármikor szívesen játszanak a házikóban. Kertben és lakásban egyaránt használható.

Little Tikes Evergreen Városi játszóház
103 890 Ft

2 év garancia

Különleges, könnyen összerakható városi játszóház. Házikó minden oldalán más funkciókat kapott, így minden kicsi számára örömteli órákat okoz a játék. Benzinkút, kisbolt, sportpálya és iskola kapott helyet a kis épültetben.

Smoby Nagy fehér kerti játszóház 310209
106 600 Ft

Nagy fehér kerti játszóház felhőtlen szórakozást ígér gyermekeinknek. 2 bejárattal, nyitható-zárható ablakokkal, elektromos csengővel felszeret játékház akár 5 gyermeknek is biztosítja a játszóteret. A műanyag házikó színét UV védelem teszi tartóssá.

Dohany My First Play House - zöld
28 790 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Műanyag gyermek ház zöld kivitelben. A ház oldalain és a tetőn különböző minták találhatóak. Nyitható ajtókkal és ablakokkal ellátott. A ház kültéren és beltéren egyaránt használható.

Smoby Kert a házikóhoz
11 810 Ft 11 190 Ft

2 év garancia

Színes kert, ami tökéletes kiegészítő a Neo Jura Lodge házikóhoz. 2 kerítést és 2 virágcserepet tartalmaz, amibe a gyerekek különféle virágokat ültethetnek. Az Anti-UV védelem kiváló ellenállóképességet és a színtartósságot biztosít. A kerti házikód díszívé válik.

Smoby Házikó My Neo House bővíthető
76 280 Ft

2 év garancia

Modern kerti házikó kiváló minőségű műanyagból, amely minden gyermeknek örömet fog szerezni. A felszereltségéhez tartoznak a stabil falak, ablakok nyitható redőnyökkel és nyílással a leveleknek. Ezenkívül számos kiegészítő adható hozzá a házikóhoz, hogy minden gyermek számára ideális hely legyen. A 135 cm magasságának köszönhetően az magasabb gyermekek számára is alkalmas.

Smoby Kémény a házhoz

Smoby Kémény a házhoz

Értékelés: 4
4 190 Ft

A gyönyörű színes kémény tökéletes kiegészítő a Neo Jura Lodge házikó számára. Anti-UV kezeléssel rendelkezik, amely biztosítja a jó színállóságot és tartósságot. Ezáltal a kerti házikó díszévé válik.

Smoby Friends játszóház konyhával
120 773 Ft 108 250 Ft

Smoby Baráti játszóház kicsik és nagyok álma: az igazi otthon érzetét kelti minden benne játszó gyerekben. A magas tető lehetővé teszi, hogy a kicsit nagyobb gyerekek is játszani tudjanak a Smoby játszóházban. Lásd vendégül a barátaid, főzzetek együtt a saját konyhádban: a stílusos kinézetű játszóház dísze lesz kertednek! UV szűrővel is el lett látva, mely védi a színeket a fakulás ellen. Számos hasznos kiegészítővel felszerelve.

Smoby Házikó Neo Jura Lodge

Smoby Házikó Neo Jura Lodge

Értékelés: 4,8
62 640 Ft 57 990 Ft

2 év garancia

Színes házikó gyerekeknek 4 stabil és robusztus fallal, 2 fél ajtóval, 2 ablakkal, redőnyökkel és madáretetővel. A házikó úgy van kialakítva, hogy megfeleljen a számos kiegészítőnek, mint például a nyári konyha, piknik asztal, kémény, kert, ajtócsengő és eresz víztárolóval és kis kannával.

Woody Díszes kerti faház

Woody Díszes kerti faház

Értékelés: 4,2
52 950 Ft
+ ingyen szállítás

Kerti faház gyerekeknek, vidám színekkel. Piros, sárga és kék festett szegély díszíti az ablakokat, az ajtót, tetőt, valamint a kis kerítést. A tetőn PVC fólia található. Erős, stabil kisház, melyben a gyerekek kedvükre játszhatnak.

Little Tikes Earth Colors Városi Játszóház
103 040 Ft

Különleges, könnyen összerakható városi játszóház, ami élménydús napokat és programokat biztosít a kis gyermekek számára. A házikó minden oldalán más funkciókat kapott, így minden kicsi számára örömteli órákat okoz a játék és csak a képzelet szab határt az önfeledt játéknak. Benzinkút, kisbolt, sportpálya és iskola kapott helyet a kis épültetben, melyeknél minden gyermek feltalálja magát és saját elképzelései szerint szórakozhat a szabadban.

Smoby Házacska csúszdával

Smoby Házacska csúszdával

Értékelés: 4,8
129 789 Ft 110 580 Ft

Emeletes kerti ház csúszdával és létrával fehér-piros-zöld színben stabil falakkal, nyitott ajtóval és nyitható ablakokkal. Kezelt UV védelemmel, amely garantálja a színstabilitást.

Little Tikes Piknik Játszóház
96 040 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Tikes játszóház zöld tetővel és piknikasztallal minden kisgyermek álomjátéka. Felhőtlen szórakozást ígér, nyitható ajtóval, beépített csengővel, és sok sok kiegészítővel. A kisház ablakán kiadhatjuk az „elkészült” ételeket a kis piknikvendégeinknek. TOVÁBB OLVASOM->

Little Tikes Gyerek kastély

Little Tikes Gyerek kastély

Értékelés: 4,8
110 390 Ft

Little Tikes Gyerek kastély az igazi várkaland élményért.A kő mintázat élethűvé teszi a játékot. Menekülj az ostromlók elől, a kandalló titkos kijáratot rejt. A vár belsejét csúszda teszi még izgalmasabbá.

KETER FOLDABLE PLAYHOUSE - krémszínű
28 790 Ft

Játszóház, amibe a gyerekek azonnal beleszeretnek. A Keter Foldable PlayHouse ellenálló műanyagból készült, és a színe az UV védelemnek köszönhetően nem fakul ki. Beltérben és kültérben is egyaránt használható, szerszámok használata nélkül összeszerelhető. A játszóház 2-től 6 éves korú gyerekek számára ajánlott.

KETER RANCHO PLAYHOUSE játszóház - zöld
42 110 Ft

2 év garancia

Játszóház gyerekeknek ellenálló műanyagból. A Keter Rancho Play House élénk színei az UV védelemnek köszönhetően nem fakulnak ki. Beltérben és kültérben is egyaránt használható, az összeállítása nem igényli szerszámok használatát. A játszóház 2-től 6 éves korú gyerekek számára ajánlott.

Dohany My First Play House - rózsaszín
25 450 Ft 23 390 Ft
+ ingyen szállítás

Műanyag gyermek ház rózsaszín kivitelben. A ház oldalain és a tetőn különböző minták találhatóak. Nyitható ajtókkal és ablakokkal ellátott. A ház kültéren és beltéren egyaránt használható.

Buddy Toys BOT 1012 Házikó Magical Uni
23 450 Ft

2 év garancia

A Magical műanyag házikó kerted ideális kiegészítője. A gyerekek imádni fogják és minden pillanatot benne töltenek majd el, amikor kint vannak. A házikó UV sugárzás elleni védelemmel ellátott, amely hosszan tartó élénk színeket garantál.

DOLU Kerti házikó ablaktáblákkal
39 790 Ft

2 év garancia

Ez a kerti házikó ablaktáblákkal játkra készen várja gyermekeidet. Beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Szép színes kialakítás – a kék, sárga és piros színek kombinációja fiúknak és lányoknak is alkalmas És kezdődhet is a kaland!

DOLU Kerti házikó ablaktáblákkal és kerítéssel
46 640 Ft

2 év garancia

Ez a kerti házikó ablaktáblákkal sárga kerítéssel körbekerített udvarral egészül ki és játékra készen várja gyermekeidet. Beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Szép színes kialakítás – a kék, sárga és piros színek kombinációja fiúknak és lányoknak is alkalmas És kezdődhet is a kaland!

Smoby Pretty házacska konyhával
51 990 Ft

2 év garancia

Házacska a kertbe gyerekeknek kék-zöld kivitelben szabadtéri konyhával. A házacska stabil falakkal, mozgatható redőnyökkel az ablakon és nyitható kapuval rendelkezik. Konyha vízcsappal és egy főzőláppal. Nem hiányozhatnak a szükséges tartozékok.

Smoby 6 alapvető lemez készlet
12 390 Ft

A talaj lemezek 100% magas minőségű újrahasznosított műanyagból készültek, csúszásgátlóak és UV védelemmel ellátottak. Összeállítást követően minden ház ideális alapjává válik, amelyeknek szükséges lehet a talaj. A lemezek egyszerűen pattintható rendszerrel wllátottak, 1,20 m2 területet hoznak létre.

Smoby Ereszcsatorna tartállyal esővízre
7 910 Ft 6 790 Ft

Praktikus ereszcsatorna tartállyal esővízre, ami tökéletes kiegészítő a Neo Jura Lodge házikóhoz. A csomagolás tartalmaz egy kannát is, amivel a virágokat akár egyedül is megöntözheted! Az Anti-UV védelem kiváló ellenállóképességet és a színtartósságot biztosít.

Játszóházak

Tudja már, hogy milyen játszóházzal szeretné meglepni gyermekeit?

A Mall.hu oldalán mindenféle méretű és színű fa valamint műanyag játszóházak széles választékából válogathat!

Oldalunkon olyan minőségi játszóház gyártó márkák várják, mint a Smoby, a Little Tikes, a Mochtoys, a PalPay, a Vladeko és a TRIGANO stb.

A csúszdákról és a mászókákról se feledkezzen meg, amikkel kibővítheti a játszóházat!

Ez is érdekelheti

Legolcsóbb termékeinket áruk alapján rendezve itt találja: Olcsó Játszóház.