DOLU Nagy kerti ház City

DOLU Nagy kerti ház City

Értékelés: 5
31 090 Ft
+ ingyen szállítás

Nagy City kerti ház, mely minden gyerek szívét elnyeri majd! Kültéri és beltéri használatra is megfelelő. Nagy stabil falakkal rendelkezik, és készen áll minden mókára.


Dohany Méhecskés kerti játékház (5075)
34 695 Ft

27 650 Ft
+ ingyen szállítás

Mochtoys Méhecskés kerti játékház (5075) a kert ideális kiegészítője lehet aranyos matricáival. A vidám kis házikóba egyszerre akár több gyerek is befér, így nyugodtan játszhatnak meleg nyári napokon kint a friss levegőn, miközben árnyékban vannak. A ház egyszerűen összeszerelheő és ellenáll az időjárás viszontagságainak.


Little Tikes Varázslatos kisház
55 090 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

nyitható ajtóval és ablakokkal rendelkező házikóban élmény lesz a játék a szabad levegőn, de a játszóház beltéri használatra is alkalmas. A házhoz tartozik egy kis asztal két székkel és az evéshez szükséges kiegészítők, így garantált a piknikhangulat. A házikó fiúknak és lányoknak egyaránt alkalmas, strapabíró és stabil kialakításának köszönhetően pedig mindig biztonságban tudhatja gyermekét.


Woody Díszes kerti faház

Woody Díszes kerti faház

Értékelés: 4,5
59 005 Ft

43 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kerti faház gyerekeknek, vidám színekkel. Piros, sárga és kék festett szegély díszíti az ablakokat, az ajtót, tetőt, valamint a kis kerítést. A tetőn PVC fólia található. Erős, stabil kisház, melyben a gyerekek kedvükre játszhatnak.


Smoby My house gyerek házikó
91 990 Ft

76 680 Ft
+ ingyen szállítás

Smoby My house egy gyönyörű és tágas gyerek házikó, melyben akár több gyerek is kényelmesen eljátszhat. Tapintásra a házikó felülete bársonyos és kellemes. A dupla falak garantálják a házikó nagyobb biztonságosságát és stabilitását. A házikó mellett piknik asztal található padokkal. Rengeteg ablak biztosítja a házikón áthaladó friss szellőt és árnyékot a legmelegebb napokon is. A gyerek házikó felülete UV szűrővel van bevonva, mely hosszú éveken keresztül védi a házikót a fakulás ellen.


Marian Plast HAPPY House Keri játszóház
35 999 Ft

32 680 Ft
+ ingyen szállítás

Marianplast House of Fun gyerek házikó egy nagyon közkedvelt kerti gyermek játszóház. Élénk piros-sárga-kék színű. A gyerek házikó magassága 115 cm, az ajtó magassága 89 cm. A házikó klasszikus téglalap alapú 130*109 cm és piros ferde tetővel van ellátva. Az oldalsó falai virágokkal díszítettek, valamint kerítés és vízcsap motívum is tarkítja a játékot. A gyerek házikó kinyitható kétszárnyú gazdagon felosztott ablakkal ékeskedik, melyet szilárd pántok tartanak. A ház homlokzata is nagy ablakkal gazdagított, amely alatt egy kerítés motívum díszíti a házat.


Mochtoys Kerti ház árusító stand
49 366 Ft

45 250 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

- –
Kerti házikó árusító stand formában, kerted tökéletes kiegészítője. A gyerekek boltosat játszhatnak benne, így a hosszú délelőttökön elszórakozhatnak.

Mochtoys Játszóház kerítéssel
46 510 Ft
+ ingyen szállítás

A Mochtoys játszóházzal igazi öremet okozhat gyermekeinek. Realisztikus kivitelezés, kiváló minőségű anyagokból. A gyerekek önfeledten tölthetik el idejüket a 2,4 négyzetméternyi játszóhelyen és a kerti kilépőn. Egyszerűen telepíthető a színes csavarokkal, és az UV védelemnek köszönhetően hosszú évekig a család egyik kedvenc játéka lehet. A Kerti kisház kerítéssel segíthet abban is, hogy a gyerkőcök megtanulják rendben tartani a maguk kis világát.


Smoby Házacska csúszdával
129 789 Ft

100 570 Ft
+ ingyen szállítás

Emeletes kerti ház csúszdával és létrával fehér-piros-zöld színben stabil falakkal, nyitott ajtóval és nyitható ablakokkal. Kezelt UV védelemmel, amely garantálja a színstabilitást.


Smoby Házikó Neo Jura Lodge
69 790 Ft

55 310 Ft
+ ingyen szállítás

Színes házikó gyerekeknek 4 stabil és robusztus fallal, 2 fél ajtóval, 2 ablakkal, redőnyökkel és madáretetővel. A házikó úgy van kialakítva, hogy megfeleljen a számos kiegészítőnek, mint például a nyári konyha, piknik asztal, kémény, kert, ajtócsengő és eresz víztárolóval és kis kannával.


Little Tikes Piknik Játszóház
71 650 Ft
+ ingyen szállítás

Tikes játszóház zöld tetővel és piknikasztallal minden kisgyermek álomjátéka. Felhőtlen szórakozást ígér, nyitható ajtóval, beépített csengővel, és sok sok kiegészítővel. A kisház ablakán kiadhatjuk az „elkészült” ételeket a kis piknikvendégeinknek. TOVÁBB OLVASOM->


KETER Playhouse Játszóház

KETER Playhouse Játszóház

Értékelés: 4,5
35 990 Ft

34 560 Ft
+ ingyen szállítás

Keter Play house remek szórakozás gyermekek számára, hiszen a műanyagból készült színes kisház életszerű játékoknak ad otthont. Könnyű telepíteni, súlyának köszönhetően nem okoz nehézséget szállítása, átrakása. Külső és belső alkalmazásra egyaránt megfelel.


Smoby Friends játszóház konyhával
120 773 Ft

104 340 Ft
+ ingyen szállítás

Smoby Baráti játszóház kicsik és nagyok álma: az igazi otthon érzetét kelti minden benne játszó gyerekben. A magas tető lehetővé teszi, hogy a kicsit nagyobb gyerekek is játszani tudjanak a Smoby játszóházban. Lásd vendégül a barátaid, főzzetek együtt a saját konyhádban: a stílusos kinézetű játszóház dísze lesz kertednek! UV szűrővel is el lett látva, mely védi a színeket a fakulás ellen. Számos hasznos kiegészítővel felszerelve.


DOLU Nagy kerti ház kerítéssel
30 160 Ft
+ ingyen szállítás

A kiskerttel és kerítéssel ellátott nagy kerti ház a gyermekeidnek készült! Beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. A kiváló minőségű anyagok és az egyszerű telepítés le fognak nyűgözni!


DOLU Gyerek kerti ház, műanyag, kék-32%
37 111 Ft

24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Nagy kerti ház, mely minden gyerek szívét elnyeri majd! Ablakokkal és ajtókkal felszerelve. Kültéri és beltéri használatra is megfelelő. A kíváló minőségű műanyag falak készen állnak a mókára!


Woody Stefano Kerti faház
61 590 Ft
+ ingyen szállítás

Stefano Kerti faház nemcsak stabil és biztonságos kialakítással készült, de megjelenésének köszönhetően bármely kert dísze lehet. A kiváló minőségű faház ideális a szabadban való játékhoz. A kerti gyerekház minden csemete, legyen fiú vagy lány igazi nagy kaladja, örök emlék a gyerekkoráról. Közepes méretének köszönhetően egyszerre akár több gyermek is játszhat benne.


Buddy Toys Magical Játszóház, Piros
25 130 Ft
+ ingyen szállítás

A Magical játszóház minden kert ideális kiegészítője, fiúknak és lányoknak egyaránt alkalmas. Élénk színeivel, nyitható ajtóval és ablakaival népszerű játék a gyermekek körében. A vidám kis házban akár többen is elférnek egyszerre, garantáltan hosszútávú szórakozás várja őket.


Little Tikes Earth Colors Városi Játszóház
99 990 Ft

93 030 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Különleges, könnyen összerakható városi játszóház, ami élménydús napokat és programokat biztosít a kis gyermekek számára. A házikó minden oldalán más funkciókat kapott, így minden kicsi számára örömteli órákat okoz a játék és csak a képzelet szab határt az önfeledt játéknak. Benzinkút, kisbolt, sportpálya és iskola kapott helyet a kis épültetben, melyeknél minden gyermek feltalálja magát és saját elképzelései szerint szórakozhat a szabadban.


Little Tikes Kerti házikó, Barna
49 390 Ft

39 530 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A elegáns, aranyos Little Tikes Kerti házikó órákig tartó játékokat és sok örömöt okoz gyermekeinek. A kinyitható ablakokon keresztül a kicsik kinézhetnek és kihajolhatnak, élvezhetik a friss levegőt. A piros tetős és téglamintás ház természetes dísze lesz a kertnek.


Buddy Toys Fun ház
37 990 Ft

33 930 Ft
+ ingyen szállítás

Buddy Toys Fun ház fiúknak és lányoknak egyaránt kiváló választás. Népszerű gyermek-játszóház, mely nyitható ajtóval rendelkezik és vidám, élénk színekben pompázik. A játszóház számos lehetőséget tartogat magában, melynek csak a gyerekek képzelete szab határt, így garantáltan hosszútávú szórakozást nyújt majd gyermekének. Stabil és strapabíró kialakítása biztosítja, hogy a legkisebbek is biztonságban játszhassanak a szabad levegőn. Kiváló minőségű és tartós műanyagból készült, gyermekeknek 2 éves kortól ajánlott.


Little Tikes Country Cottage Játszóház
88 000 Ft
+ ingyen szállítás

Vidám, rózsaszínű játszóház a kisgyerekek számára. Nyitható ajtóval és ablakokkal, belső falán pedig játéktelefonnal. vidám perceket nyújt a kislányoknak és a kisfiúknak, akik bármikor szívesen játszanak a házikóban. Kertben és lakásban egyaránt használható.


Little Tikes Playhouse Picnic
74 170 Ft
+ ingyen szállítás

Tikes játszóház bordó tetővel és piknikasztallal minden kisgyermek álomjátéka. Felhőtlen szórakozást ígér, nyitható ajtóval, beépített csengővel, és sok sok kiegészítővel. A kisház ablakán kiadhatjuk az „elkészült” ételeket a kis piknikvendégeinknek.


Little Tikes Evergreen Városi játszóház
88 000 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Különleges, könnyen összerakható városi játszóház. Házikó minden oldalán más funkciókat kapott, így minden kicsi számára örömteli órákat okoz a játék. Benzinkút, kisbolt, sportpálya és iskola kapott helyet a kis épültetben.


Smoby Neo Floralie Játszóház
82 990 Ft

77 940 Ft
+ ingyen szállítás

Smoby játszóház nagy, zöld színű, tágas belső térrel rendelkezik, ahol akár 4 gyermek is játszhat egyszerre. A házikóban valódi csengő szól és az ajtaja is zárható. A játszóház könnyen felépíthető és stabil, valamint UV védelemmel ellátott, ami biztosítja a színek tartósságát és ellenállást biztosít az időjárási viszontagságaival szemben.


DOLU Gyerek kerti ház kerítéssel, műanyag, kék
44 538 Ft

35 190 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Nagy színes kerti ház sárga kerítéssel, mely minden gyerek szívét elnyeri majd. Kezdődhet a kerti kaland! Kültéri és beltéri használatra is megfelelő.


Marian Plast Domecek Tündér ház, 2014
28 690 Ft

22 620 Ft
+ ingyen szállítás

Marian Plast Domecek Tündér ház a játék erős műanyag felhasználásával készült, könnyen összeszerelhető, főleg kültéri, de beltéri használatra is ajánljuk. A házikó ajtaja nyitható, illetve két nyitott kör ablak is található rajta, belsejében akár 2–3 gyerek is önfeledten játszhat.


Smoby Nagy fehér kerti játszóház 310209
114 990 Ft

94 280 Ft
+ ingyen szállítás

Nagy fehér kerti játszóház felhőtlen szórakozást ígér gyermekeinknek. 2 bejárattal, nyitható-zárható ablakokkal, elektromos csengővel felszeret játékház akár 5 gyermeknek is biztosítja a játszóteret. A műanyag házikó színét UV védelem teszi tartóssá.


Smoby Modern kerti házikó

Smoby Modern kerti házikó

Értékelés: 5
78 990 Ft

70 390 Ft
+ ingyen szállítás

Egyedi megjelenésű kerti házikó kerek kis ablakkal. A kicsik otthonosan érzik magukat ebben az izgalmas kialakítású játszóházban. Ajtaja és ablakai nyithatók, mint az igazi épületeknek. Működő kis csengő van az ajtaja mellett.


Woody Kerti ház lépcsőkkel, korláttal és csúszdával
150 301 Ft

136 850 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a kiváló minőségű kerti ház gyermekednek játékteret biztosít, amelyet saját fantáziájukhoz lehet berendezni. A ház felszerelt színes redőnnyel, sínnel, lépcsővel és csúszdával.


Mochtoys Zöld játszóház piros tetővel
38 960 Ft
+ ingyen szállítás

Mesebeli színes kerti játszóház , mely minden kisgyermek kedvence lehet . Tágas belső terének köszönhetően egyszerre több gyermek is tartózkodhat benne. Barátait ,szüleit is vendégül láthatja a kisházban, amit saját ízlése ,képzelete szerint rendezhet be. A játszóház varázslatos dekorációjának köszönhetően gyermeke mesehősnek érezheti magát .


CUBS Filip gyermek fa ház
66 620 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Filip gyermek fa ház a CUBS vállalattól. A ház kiváló minőségű luc-, jegenye- és erdei fenyő kombinációjából készült. -Egy ajtóval és ablakkal rendelkezik. Eredeti és kiváló minőségű termék, amely minden kertet gazdagít.


Marian Plast Junior Kerti Játszóház
33 520 Ft
+ ingyen szállítás

Marian Plast Junior Kerti Játszóház egy remek minőségű termék kifejezetten a legkisebbeknek tervezve. Élénk színeivel rögtön felkelti a kicsik érdeklődését. A nagy múltú cég hírnevéhez hűen kiváló minőségű anyagokból készítette ezt a játszóházat is. A kicsik határtalan kreativitásának köszönhetően napokon át képesek ebben a csoda kuckóban játszani! A nyári melegben ráadásul a frissítő zuhanyt is élvezhetik a házban, mert a tetőn található lyukon keresztül felfrissíthetjük a kimelegedett gyerkőcöket!


CUBS Eliska kis faház

CUBS Eliska kis faház

Értékelés: 2
167 200 Ft
+ ingyen szállítás

Cubs Eliska kis faház nemcsak stabil és biztonságos kialakítással készült, de megjelenésének köszönhetően bármely kert dísze lehet. A kiváló minőségű faház ideális a szabadban való játékhoz. A kerti gyerekház minden csemete, legyen fiú vagy lány igazi nagy kaladja, örök emlék a gyerekkoráról. Közepes méretének köszönhetően egyszerre akár több gyermek is játszhat benne.


CUBS Gyermek fa benzinkút
201 150 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Cubs Gyermek fa benzinkút nemcsak stabil és biztonságos kialakítással készült, de megjelenésének köszönhetően bármely kert dísze lehet. A kiváló minőségű faház ideális a szabadban való játékhoz. A kerti gyerekház minden csemete, legyen fiú vagy lány igazi nagy kaladja, örök emlék a gyerekkoráról. Méretéből adódóan egyszerre akár több gyermek is játszhat benne.


KETER MAGIC VILLA - krémszínű
36 450 Ft
+ ingyen szállítás

Játszóház gyerekeknek ellenálló műanyagból. A Keter Magic Villa élénk zöld- és krémszíne az UV védelemnek köszönhetően nem fakulnak ki. Beltérben és kültérben is egyaránt használható, az összeállítása nem igényli szerszámok használatát. A játszóház 2-től 6 éves korú gyerekek számára ajánlott.


KETER Magic PlayHouse játszóház
39 990 Ft

20 730 Ft
+ ingyen szállítás

Magic PlayHouse játszóház fiúknak és lányoknak egyaránt alkalmas. Az egyik legnépszerűbb gyermek-játszóház, nyitható ajtóval és ablakokkal, vidám, élénk színekben. Garantáltan hosszútávú szórakozás a gyermekeknek.


Mochtoys Kerti ház kerítéssel
39 590 Ft
+ ingyen szállítás

Mochtoys Kerti ház kerítéssel fiúknak és lányoknak egyaránt kiváló választás. Az egyik legnépszerűbb gyermek-játszóház, mely nyitható ajtóval és ablakokkal rendelkezik, s vidám, élénk színekben pompázik. A játszóház számos lehetőséget tartogat magában, melynek csak a gyerekek képzelete szab határt, így garantáltan hosszútávú szórakozást nyújt majd gyermekének. Stabil és strapabíró kialakítása biztosítja, hogy a legkisebbek is biztonságban játszhassanak a szabad levegőn.


KETER MAGIC PLAY HOUSE játszóház - krémszínű
20 730 Ft
+ ingyen szállítás

Játszóház gyerekeknek ellenálló műanyagból. A Keter Rancho Play House élénk zöld- és krémszíne az UV védelemnek köszönhetően nem fakulnak ki. Beltérben és kültérben is egyaránt használható, az összeállítása nem igényli szerszámok használatát. A játszóház 2-től 6 éves korú gyerekek számára ajánlott.


Alltoys Kertes ház - Vidéki ház
36 952 Ft

28 900 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Kerti házikó vidéki ház formában, kerted tökéletes kiegészítője. A gyerekek vidékieset játszhatnak benne, így a hosszú délelőttökön elszórakozhatnak.


Buddy Toys Magical Játszóház, Szürke
27 990 Ft

23 250 Ft
+ ingyen szállítás

A gyerekek órákig vidáman játszhatanak a friss levegőn az udvarban felállított Buddy Toys Magical Játszóházban. Több gyerek is befér a házikóba és asztalkát vagy székeket is be lehet tenni. A kiváló minőségű műanyagból készült ház UV védelemmel ellátott, ami biztosítja a hosszú élettartamot.


KETER FOLDABLE PLAYHOUSE - krémszínű
26 390 Ft
+ ingyen szállítás

Játszóház, amibe a gyerekek azonnal beleszeretnek. A Keter Foldable PlayHouse ellenálló műanyagból készült, és a színe az UV védelemnek köszönhetően nem fakul ki. Beltérben és kültérben is egyaránt használható, szerszámok használata nélkül összeszerelhető. A játszóház 2-től 6 éves korú gyerekek számára ajánlott.


KETER FOLDABLE PLAYHOUSE - zöld
26 390 Ft
+ ingyen szállítás

Játszóház, amibe a gyerekek azonnal beleszeretnek. A Keter Foldable PlayHouse ellenálló műanyagból készült elénk zöld és piros színben, amik az UV védelemnek köszönhetően nem fakulnak ki. Beltérben és kültérben is egyaránt használható, szerszámok használata nélkül összeszerelhető. A játszóház 2-től 6 éves korú gyerekek számára ajánlott.


KETER FUNTIVITY PLAY HOUSE - zöld
51 540 Ft
+ ingyen szállítás

Játszóház csúszdával és bemeneti alagúttal, amibe a gyerekek azonnal beleszeretnek. A Keter Funtivity PlayHouse ellenálló műanyagból készült, és a színe az UV védelemnek köszönhetően nem fakul ki. Beltérben és kültérben is egyaránt használható, szerszámok használata nélkül összeszerelhető. A játszóház 2-től 6 éves korú gyerekek számára ajánlott.


KETER RANCHO PLAYHOUSE játszóház - zöld
34 560 Ft
+ ingyen szállítás

Játszóház gyerekeknek ellenálló műanyagból. A Keter Rancho Play House élénk színei az UV védelemnek köszönhetően nem fakulnak ki. Beltérben és kültérben is egyaránt használható, az összeállítása nem igényli szerszámok használatát. A játszóház 2-től 6 éves korú gyerekek számára ajánlott.


Let's play Játszó faház
33 560 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Színpompás játszó faház egy remek hely ahol gyerkőceink és barátaik kiélvezik a nagy kalandjaikat. A házikót szintén használhatják mint jegyárus bódét a színházi előadásukhoz.


Marian Plast Kerti Műhely

Marian Plast Kerti Műhely

Értékelés: 5
38 960 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Marian Plast Kerti Műhely a egy igazán különleges darab a kerti játszóházak között. A játszóház barkácskellékekkel van felszerelve, amit a kicsik kedvük szerint használhatnak, így a játéknak csak a képzelet szabhat határt! A házikó fiúknak és lányoknak egyaránt alkalmas, strapabíró és stabil kialakításának köszönhetően pedig mindig biztonságban tudhatja gyermekét.


Marian Plast Fészer játszóház
36 700 Ft
+ ingyen szállítás

Színes, könnyedén összerakható kisház. A kialakításának köszönhetően akár homokozóba is betehető, így a gyerekek árnyékos helyen tudnak játszani. Ablaka és ajtaja nyitható, mint az igazi házaknak. Mindkét felén kerítés húzódik. Minőségi műanyagból készült, mely ellenálló és időtálló. Egyszerű módon összerakható és szétszedhető. Ez a játszóház remek rejtekhelyet biztosít gyermekének az erős napsugárzás elől és egyben nagyon szellős, tágas.


Marian Plast Játszóház, Színes
33 930 Ft
+ ingyen szállítás

Marion Plast Játszóház, Színes felhőtlen szórakozást nyújt minden gyerek számára. Nyitott ablakokkal, két bejárattal segít a kikapcsolódásban. A vidám, színes játszóház minőségi műanyagból készült, kül- és beltéren is felállítható. Ki lehet rakni nyáron a kertbe, de akár a lakásban is tökéletes játék a gyermekeknek egész évben. A játszóház tágasságának köszönhetően egyszerre többen is játszhatnak benne.