A gyerekek imádnak gumis dolgokon ugrálni. A felfújható gyermek ugráló labda nemcsak szórakozásra, hanem testmozgásra is alkalmas, mivel segítik a test helyes testtartást, ezáltal fejlesztik a gyerekek motorikus képességét.

Mutass többet

A gyerek ugrálólabdák fajtái

Az egyes modellek méretük, alakjuk és felhasználási módjuk tekintetében különböznek egymástól:

  • Ugrálólabda

Felfújható gömb alakú ugrálólabda markolattal, mely nagyobb stabilitást biztosít a gyereknek. Egyes típusok alja a biztonság érdekében csúszásgátló felülettel van ellátva. A labda tornázáshoz is használható. Többnyire gumiból készül, gyakran gyerek minta díszíti. A labda átmérője általában 40 – 60 cm.

  • Állatot formázó ugrálólabda

Állat alakú ugrálólabda rengeteg változatban legyen az boci, ló vagy kutya. Az állat füle egyben markolatként is szolgál. Az állat alakú ugrálólabdákon könnyű megtartani az egyensúlyt. Általában PVC-ből készül. Egyes modellek beltérben is használhatók, a tartósabb darabok ideális kerti játékok.

  • Sípoló felfújható ugrálólabda

Felfújható ugrálólabda, ami ugrálás közben sípol. A legnépszerűbbek a retro formatervezésű állat alakú ugrálólabdák. PVC fóliából készül.

TIPP!

Az ugráláshoz hasonlóan a gyerekek a hintázásért is odavannak. Szerezzen be gyermekének beltéri vagy kültéri hintát, libikókát. A kertben vagy a teraszon homokozó is felállíthat.

→ Az ugrálólabdák ára 3.000 - 15.000 Ft között változik a típus, a dizájn, a minőség és a felhasznált anyag függvényében.

Hogyan válasszunk ugrálólabdát a gyermek kora szerint?

  • 2 éves korig – a kisebb, állat alakú sípoló ugrálólabdák alkalmasak, melyek markolattal vannak ellátva, max. teherbírás többnyire kb. 20 kg
  • 3 éves kortól – állat és gömb alakú sípoló ugrálólabdák alkalmasak, melyek markolattal vannak ellátva, max. teherbírás kb. 50 kg
Információ!

6 hónapos kortól járássegítő bébikompot is vehet gyermekének. Egyes típusok nem rendelkeznek saját vázzal, egyszerűen fellógathatók az ajtóban.

Hova tegyük az ugráló alkalmatosságokat?

  • Az ugrálólabda elsősorban beltéri használatra készül, kültéren figyelni kell, hogy ne lyukadjon ki.
  • A környezetet hagyjuk szabadon, kerüljük a bútoréleket, sarkokat, ideális valami ütéscsillapító stabil, egyenes felület.
  • Az ugrálás felnőtt felügyelet mellett történjen, hogy elkerüljük a sérülést.
Paraméterek meghatározása
Lamps Egyszarvú ugrálójáték, fehér JOKOMISIADA Ugráló labda fülekkel 42cm ZA2780
Lamps Egyszarvú ugrálójáték, fehér

Gumiból készült ugrálójáték egy cuki fehér egyszarvú fomájában, kiváló játék a szabadidős tevékenységekhez kisgyermekek számára. Egyszerre van rehabilitációs és sport jellege. Megfelelő egy gyerekszobába vagy akár a kertbe is.

Átvehető akár: 2024.6.14

Partnerünktől: MALL
JOKOMISIADA Ugráló labda fülekkel 42cm ZA2780 JOKOMISIADA Ugráló labda fülekkel 42cm ZA2780

Átvehető akár: 2024.6.17 - 2024.6.18

Partnerünktől: Aga24
JOKOMISIADA Felfújható ugráló ló ZA1677 JOKOMISIADA Ugráló labda fülekkel 42cm ZA2780
JOKOMISIADA Felfújható ugráló ló ZA1677

Felfújható ugró ló szamár tehén

Átvehető akár: 2024.6.19 - 2024.6.21

Partnerünktől: Aga24
Lamps Ugráló Motorkerékpár Lamps Ugráló Motorkerékpár
Lamps Ugráló Motorkerékpár

A kék gumi ugráló motorkerékpár kiváló eszköz a gyermekek számára a szabadidejük eltöltésére. Ugyanakkor sport- és rehabilitációs célokat szolgál. A szobába vagy a kertbe egyaránt alkalmas.

Átvehető akár: 2024.6.14

Partnerünktől: MALL
Lamps Ugráló Lovacska Lamps Ugráló Motorkerékpár
Lamps Ugráló Lovacska

A zöld gumi ugráló lovacska kiváló eszköz a gyermekek számára a szabadidejük eltöltésére. Ugyanakkor sport- és rehabilitációs célokat szolgál. A szobába vagy a kertbe egyaránt alkalmas.

Átvehető akár: 2024.6.14

Partnerünktől: MALL
Lamps Ugráló Kiskutya Lamps Ugráló Motorkerékpár
Lamps Ugráló Kiskutya

A szórakoztató gumi ugráló kiskutya kiváló eszköz a gyermekek számára a szabadidejük eltöltésére. Ugyanakkor sport- és rehabilitációs célokat szolgál. A szobába vagy a kertbe egyaránt alkalmas.

Átvehető akár: 2024.6.14

Partnerünktől: MALL
Teddies ugráló ló, gumis, zöld 49x43x28 cm zacskóban Teddies ugráló ló, gumis, zöld 49x43x28 cm zacskóban
Teddies ugráló ló, gumis, zöld 49x43x28 cm zacskóban

A felfújhatós zöld ugráló gyermekeknek ajánlott, póni formájú, gumiból készült, lepkés. Minden kisgyermeknek örömet okoz. Ugrálj és fejleszd mozgásodat.

Átvehető akár: 2024.6.14

Partnerünktől: MALL
ZOPA Ugráló állat Skippy Unicorn/White Teddies ugráló ló, gumis, zöld 49x43x28 cm zacskóban
ZOPA Ugráló állat Skippy Unicorn/White

A felfújható Skippy ugráló egy népszerű gumi állat alakjában tökéletes játék minden nyugtalan kisgyermek számára. Ennek az aranyos barátnak a kellemesen kerekded formái és vidám színei ülésre, ugrándozásra és ugrálásra ösztönöznek.

Átvehető akár: 2024.6.14

Partnerünktől: MALL
B.toys Bizzi ugráló méhecke Teddies ugráló ló, gumis, zöld 49x43x28 cm zacskóban
B.toys Bizzi ugráló méhecke

Felfújható ugráló méhecske gyerekeknek, ergonómiai alakú, csápokkal, melyek kapaszkodóként szolgálnak, lehetővé teszi a gyermekek számára az ugrálás varázsának felfedezését. Több órán át elszórakoztatja a gyereket. Támogatja az izmok növekedését és elősegíti a stabilitás edzését.

Átvehető akár: 2024.6.14

Partnerünktől: MALL
JOHN Pony Ugrálólabda ZOPA Ugráló állat Skippy Unicorn/Pink
JOHN Pony Ugrálólabda

John póni ugráló gyerekeknek, 3 éves kortól. Kiváló minőségű, nagyszerű gyerekjáték. A póni fülébe kapaszkodva a gyerekek stabilan, és biztonságosan ülnek a pónin. TOVÁBB OLVASOM->

Átvehető akár: 2024.6.14

Partnerünktől: MALL
ZOPA Ugráló állat Skippy Unicorn/Pink ZOPA Ugráló állat Skippy Unicorn/Pink
ZOPA Ugráló állat Skippy Unicorn/Pink

A felfújható Skippy ugráló egy népszerű gumi állat alakjában tökéletes játék minden nyugtalan kisgyermek számára. Ennek az aranyos barátnak a kellemesen kerekded formái és vidám színei ülésre, ugrándozásra és ugrálásra ösztönöznek.

Átvehető akár: 2024.6.14

Partnerünktől: MALL
Lamps Ugráló Tehénke ZOPA Ugráló állat Skippy Unicorn/Pink
Lamps Ugráló Tehénke

Fekete-fehér gumi ugráló tehénke kiváló eszköz a gyermekek számára a szabadidejük eltöltésére. Ugyanakkor sport- és rehabilitációs célokat szolgál. A szobába vagy a kertbe egyaránt alkalmas.

Átvehető akár: 2024.6.14

Partnerünktől: MALL

Ugrálólabdák

Az ugrálólabda remek ajándék minden hiperaktív apróság számára!

A Mall-hu-n ugrálólabdák széles választékával várjuk!

Ló alakú ugrálólabdát a John termékei között talál. Sokféle ugráló-alkalmatosságot kínál a Spokey és a Ludi. A gyerekkorunkból ismerős, zsiráf és bivaly alakú retró ugrálókat a Fatra kínálatában talál. Mindezeken kívül a Teddies, a B.Toys és a Lamps termékeire is vessen egy pillantást!

Futóbiciklivel és háromkerekűvel is örömet szerezhet gyermekének!