A gyerekek imádnak gumis dolgokon ugrálni. A felfújható gyermek ugráló labda nemcsak szórakozásra, hanem testmozgásra is alkalmas, mivel segítik a test helyes testtartást, ezáltal fejlesztik a gyerekek motorikus képességét.

Mutass többet

A gyerek ugrálólabdák fajtái

Az egyes modellek méretük, alakjuk és felhasználási módjuk tekintetében különböznek egymástól:

  • Ugrálólabda

Felfújható gömb alakú ugrálólabda markolattal, mely nagyobb stabilitást biztosít a gyereknek. Egyes típusok alja a biztonság érdekében csúszásgátló felülettel van ellátva. A labda tornázáshoz is használható. Többnyire gumiból készül, gyakran gyerek minta díszíti. A labda átmérője általában 40 – 60 cm.

  • Állatot formázó ugrálólabda

Állat alakú ugrálólabda rengeteg változatban legyen az boci, ló vagy kutya. Az állat füle egyben markolatként is szolgál. Az állat alakú ugrálólabdákon könnyű megtartani az egyensúlyt. Általában PVC-ből készül. Egyes modellek beltérben is használhatók, a tartósabb darabok ideális kerti játékok.

  • Sípoló felfújható ugrálólabda

Felfújható ugrálólabda, ami ugrálás közben sípol. A legnépszerűbbek a retro formatervezésű állat alakú ugrálólabdák. PVC fóliából készül.

TIPP!

Az ugráláshoz hasonlóan a gyerekek a hintázásért is odavannak. Szerezzen be gyermekének beltéri vagy kültéri hintát, libikókát. A kertben vagy a teraszon homokozó is felállíthat.

→ Az ugrálólabdák ára 3.000 - 15.000 Ft között változik a típus, a dizájn, a minőség és a felhasznált anyag függvényében.

Hogyan válasszunk ugrálólabdát a gyermek kora szerint?

  • 2 éves korig – a kisebb, állat alakú sípoló ugrálólabdák alkalmasak, melyek markolattal vannak ellátva, max. teherbírás többnyire kb. 20 kg
  • 3 éves kortól – állat és gömb alakú sípoló ugrálólabdák alkalmasak, melyek markolattal vannak ellátva, max. teherbírás kb. 50 kg
Információ!

6 hónapos kortól járássegítő bébikompot is vehet gyermekének. Egyes típusok nem rendelkeznek saját vázzal, egyszerűen fellógathatók az ajtóban.

Hova tegyük az ugráló alkalmatosságokat?

  • Az ugrálólabda elsősorban beltéri használatra készül, kültéren figyelni kell, hogy ne lyukadjon ki.
  • A környezetet hagyjuk szabadon, kerüljük a bútoréleket, sarkokat, ideális valami ütéscsillapító stabil, egyenes felület.
  • Az ugrálás felnőtt felügyelet mellett történjen, hogy elkerüljük a sérülést.
Fatra Felfújható elefánt Ugrálólabda
40x

Fatra Felfújható elefánt Ugrálólabda

5 290 Ft

Ez a szívderítően bájos Teddies felfújható elefánt akár szárazon, akár a medencében nagy örömöt szerez majd a gyerekeknek. A játék fejleszti a képzelőerőt és a kreativitást, ráadásul remekül fognak szórakozni kicsik és nagyok. A játék a nagy tapasztalattal rendelkező cseh játéktervező, Libuše Niklová alkotása, káros anyagoktól mentesen, minden Európai Uniós előírásnak megfelelően készült.

Forgalmazó: MALL
Lamps Ugráló Motorkerékpár
27x

Lamps Ugráló Motorkerékpár

6 890 Ft

A kék gumi ugráló motorkerékpár kiváló eszköz a gyermekek számára a szabadidejük eltöltésére. Ugyanakkor sport- és rehabilitációs célokat szolgál. A szobába vagy a kertbe egyaránt alkalmas.

Forgalmazó: MALL
Fatra Felfújható Zsiráf, Sárga
5x

Fatra Felfújható Zsiráf, Sárga

6 190 Ft

A „Teddies“ felfújható zsiráf nagy biztonsággal minden gyerekszobában azonnal elűzi a gondot!** Talán még Ön is emlékszik rá gyerekkorából: Vidám színével a medencében vagy a fürdőkádban eloszlatja a kicsi rosszkedvét. A játék fejleszti a képzelőerőt és a kreativitást, ráadásul remekül fognak szórakozni kicsik és nagyok egyaránt. A játék káros anyagoktól mentes, minden Európai Uniós előírásnak megfelelően készült.

Forgalmazó: MALL
Lamps Ugráló Egyszarvú
29x

Lamps Ugráló Egyszarvú

6 390 Ft

A rózsaszínű gumi ugráló egyszarvú kiváló eszköz a gyermekek számára a szabadidejük eltöltésére. Ugyanakkor sport- és rehabilitációs célokat szolgál. A szobába vagy a kertbe egyaránt alkalmas.

Forgalmazó: MALL
Lamps Ugráló Kiskutya
43x

Lamps Ugráló Kiskutya

6 590 Ft

A szórakoztató gumi ugráló kiskutya kiváló eszköz a gyermekek számára a szabadidejük eltöltésére. Ugyanakkor sport- és rehabilitációs célokat szolgál. A szobába vagy a kertbe egyaránt alkalmas.

Forgalmazó: MALL
JOHN Egyszarvú gyermek ugráló

JOHN Egyszarvú gyermek ugráló

3 190 Ft

Gyerek egyszarvú ugráló 45–50 cm nagyságban. Az ugráló praktikus fogantyúkkal ellátott a nagyobb biztonság érdekében. Beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas szórakoztató játék.

Forgalmazó: MALL
Lamps Ugráló Tehénke
20x

Lamps Ugráló Tehénke

6 590 Ft

Fekete-fehér gumi ugráló tehénke kiváló eszköz a gyermekek számára a szabadidejük eltöltésére. Ugyanakkor sport- és rehabilitációs célokat szolgál. A szobába vagy a kertbe egyaránt alkalmas.

Forgalmazó: MALL
JOHN Hello Kitty ugráló

JOHN Hello Kitty ugráló

3 590 Ft

Gyermek, Hello Kitty licensszel ellátott ugráló 45–50 cm nagyságban. Az ugráló praktikus fogantyúkkal ellátott a nagyobb biztonság érdekében. Beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas szórakoztató játék.

Forgalmazó: MALL
Lamps Ugráló Sárkány
32x

Lamps Ugráló Sárkány

6 490 Ft

A zöld gumi ugráló sárkány kiváló eszköz a gyermekek számára a szabadidejük eltöltésére. Ugyanakkor sport- és rehabilitációs célokat szolgál. A szobába vagy a kertbe egyaránt alkalmas.

Forgalmazó: MALL
JOHN Fantasy ugráló
1x

JOHN Fantasy ugráló

3 190 Ft

Gyerek szmájlis ugráló 45–50 cm nagyságban. Az ugráló praktikus fogantyúkkal ellátott a nagyobb biztonság érdekében. Beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas szórakoztató játék. A szín nem választható.

Forgalmazó: MALL

Ugrálólabdák

Az ugrálólabda remek ajándék minden hiperaktív apróság számára!

A Mall-hu-n ugrálólabdák széles választékával várjuk!

Ló alakú ugrálólabdát a John termékei között talál. Sokféle ugráló-alkalmatosságot kínál a Spokey és a Ludi. A gyerekkorunkból ismerős, zsiráf és bivaly alakú retró ugrálókat a Fatra kínálatában talál. Mindezeken kívül a Teddies, a B.Toys és a Lamps termékeire is vessen egy pillantást!

Futóbiciklivel és háromkerekűvel is örömet szerezhet gyermekének!