Fatra Felfújható elefánt Ugrálólabda
4 510 Ft 4 190 Ft

Ez a szívderítően bájos Teddies felfújható elefánt akár szárazon, akár a medencében nagy örömöt szerez majd a gyerekeknek. A játék fejleszti a képzelőerőt és a kreativitást, ráadásul remekül fognak szórakozni kicsik és nagyok. A játék a nagy tapasztalattal rendelkező cseh játéktervező, Libuše Niklová alkotása, káros anyagoktól mentesen, minden Európai Uniós előírásnak megfelelően készült.

Fatra Felfújható zsiráf

Fatra Felfújható zsiráf

Értékelés: 4
4 890 Ft

Ez a szívderítően bájos Teddies felfújható zsiráf akár szárazon, akár a medencében nagy örömöt szerez majd a gyerekeknek. A játék fejleszti a képzelőerőt és a kreativitást, ráadásul remekül fognak szórakozni kicsik és nagyok. A játék a nagy tapasztalattal rendelkező cseh játéktervező, Libuše Niklová alkotása, káros anyagoktól mentesen, minden Európai Uniós előírásnak megfelelően készült.

Fatra Buffalo felfújható bivaly Ugrálólabda
4 690 Ft

Ez az aranyos vörös bivaly minden gyermek tetszését el fogja nyerni. Az egész világ érdeklődését felkeltette már ez a cseh minőségi játék. Elnyerte a „biztonságos játék“ tanúsítványt, mely garantálja, hogy orvosilag teljesen ártalmatlan, megfelel minden oktatási, esztétikai és minőségi kritériumnak.

Petite&Mars Ugráló állat - Doris boci
7 570 Ft

Boldog felfújható kisállat ugráláshoz és üléshez. Ösztönzi a gyermeket, hogy mozogjon és támogatja fizikai képességeinek fejlődését. Alkalmas beltéri és kültéri használatra.

JOHN Ugráló egyszarvú huzattal
9 220 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vidám ugráló egyszarvú alakkal, amivel a gyermek azonnal elugrik a fantázia világába. Az ugráló nem csak a szabadidő kiváló kihasználására alkalmas, hanem sportos és rehabilitációs tevékenységre is megfelelő.

B.toys Bizzi ugráló méhecke

B.toys Bizzi ugráló méhecke

Értékelés: 4,8
9 630 Ft

Felfújható ugráló méhecske gyerekeknek, ergonómiai alakú, csápokkal, melyek kapaszkodóként szolgálnak, lehetővé teszi a gyermekek számára az ugrálás varázsának felfedezését. Több órán át elszórakoztatja a gyereket. Támogatja az izmok növekedését és elősegíti a stabilitás edzését.

JOHN Egyszarvú gyermek ugráló 55x50 cm
6 190 Ft

Boldog ugráló egy egyszarvú alakban. Az ugráló, nemcsak nagyszerű segítség a gyermek szabadidejének lekötéséhez, de sportos és rehabilitációs célokra is használható. Legfeljebb 50 kg terhelés.

Lamps Ugráló Egyszarvú

Lamps Ugráló Egyszarvú

Értékelés: 4,6
5 910 Ft

A rózsaszínű gumi ugráló egyszarvú kiváló eszköz a gyermekek számára a szabadidejük eltöltésére. Ugyanakkor sport- és rehabilitációs célokat szolgál. A szobába vagy a kertbe egyaránt alkalmas.

B.toys Ugráló labda Hop n’ Glow kék
7 840 Ft

Minek járni, ha ugrálhatsz is! A felfújható labda kapaszkodókkal kis labdákkal van megtöltve, amelyek némelyike ugráláskor villog. Ezzel az ugráló labdával a gyerekek rengeteg szórakozást élnek át.

JOHN Kisvakond ugráló labda 500mm
3 740 Ft 2 880 Ft

Ugráló labda Kisvakond és barátai mintával az aktív gyerekeknek. Az ugráló praktikus kapaszkodóval ellátott a nagyobb kényelem érdekében. Maximális terhelhetősége 50 kg.

JOHN Panda ugrálóka

JOHN Panda ugrálóka

Értékelés: 5
6 050 Ft 5 590 Ft

Vidám ugrálóka panda formával gyermekek részére, nem csak a szabadidő eltöltésére alkalmas, de sport és rehabilitációs célokat is jól szolgálja.

JOHN Disney Frozen ugrálólabda 50 cm
4 670 Ft

Ugrálólabda a Jégvarázs két főszereplőjével, Annával és Elzával, az aktív kislányoknak. Az ugráló praktikus kapaszkodóval ellátott a nagyobb kényelem érdekében. Maximális terhelhetősége 50 kg.

Ugrálólabdák

Az ugrálólabda remek ajándék minden hiperaktív apróság számára!

A Mall-hu-n ugrálólabdák széles választékával várjuk!

Ló alakú ugrálólabdát a John termékei között talál. Sokféle ugráló-alkalmatosságot kínál a Spokey és a Ludi. A gyerekkorunkból ismerős, zsiráf és bivaly alakú retró ugrálókat a Fatra kínálatában talál. Mindezeken kívül a Teddies, a B.Toys és a Lamps termékeire is vessen egy pillantást!

Futóbiciklivel és háromkerekűvel is örömet szerezhet gyermekének!