Talált termékek száma: 76

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Woody Fészekhinta, 100 cm

Woody Fészekhinta, 100 cm

Értékelés: 5
31 990 Ft

25 010 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Woody különleges fészekhintája nem csak kiváló szórakozás, de egyúttal vidám hangulatot teremt az udvaron is. A 100 cm átmérőjű gyűrűn akár több gyermek is elfér, így testvérek számára is kiváló választás. A hinta eltér a már megszokott típusoktól, több irányba is hajtható, így sokkal hosszabb ideig köti le a gyermek figyelmét, mint a klasszikus darabok. Ülve vagy fekve használható, így akár pihenni is lehet rajta. Kifejezetten kültéri használatra gyártották, s 2 méteres környezetben akadálymentesíteni kell a biztonságos használatért. 3 év feletti gyermekek számára ajánlott.


Woody Színes hinta

Woody Színes hinta

Értékelés: 4,5
3 670 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Woody színes hintája a legjobb minőségű bükkfából készült. A gyerekszobában vagy kinn, a kertben egyaránt hasznáható, felszereléséhez mindössze egy pont szükséges, ahova biztonságosan felakasztható. Keretének és háttámlájának köszönhetően a gyerkőcök veszélytelenül használhatják.


Smoby Libikóka szökőkúttal
10 590 Ft

10 000 Ft

A francia Smoby cég picvezető a gyerekjátékok piacán. A Smoby liibikóka szökőkúttal egy élénkszínű, többfunkciós gyermeklibikóka. Jó szórakozást nyújt kültéren és beltéren egyaránt, akár három gyermek számára is. A libikókára ráköthető egy kerti tömlő és így egy szökőkutas libikókát kapunk, amely a nyár kedvenc játéka lehet a kicsiknek.


Marian Plast Libikóka 1, Zöld
5 010 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A jet ski formájú Marian Plast libikóka minden gyermek kedvencévé válhat. Segítségével meglovagolhatják otthon a legnagyobb hullámokat is. A libikóka egyszemélyes, zöld színű és matricákkal díszített, valamint kis helyen is elfér. A játék 3 éves kortól ajánlott.


Marian Plast Libikóka Jet ski

Marian Plast Libikóka Jet ski

Értékelés: 4,5
4 600 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Marian Plast libikóka egy élénk színű Jet ski alakúgyermeklibikóka. A kicsik játszhatnak vele a lakásban és kertben egyaránt. A gyerekek egyik kedvence, ez a klasszikus és biztonságos játék, amit önfeledten használhatnak testvéreikkel és barátaikkal. Kényelmes fogantyúkkal és biztonságot nyujtó visszahajtott lábtartókkal.


TRIGANO Swing 3 részes hinta
61 990 Ft

60 580 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Trigano Swing 3 részes hintával saját kertjébe is könnyedén játszóteret varázsolhat. 2 hintaülőkéjével és 2 személyes gondola hintájával kiváló választás többgyermekes családoknak is akár. Ez a 4 személyes hinta, a kert kedvelt része lehet évekig. Stabil szerkezetű, amit könyen rögzíthetünk a földbe.


Mochtoys Nagy kétszemélyes hinta, piros sárkány outlet
8 590 Ft

3 690 Ft

Outlet

A termék csomagolása a szállítás során sérült, használatba véve soha nem volt. Az aljából kitört egy kisebb darab.

Kétszemélyes hinta. Két szín közül választhatsz – zöld vagy piros (sárkány design). Tökéletes kiegészítő például kerti fürdőzéshez.


Woody Rocking Fészekhinta, (85 cm)
24 990 Ft

19 610 Ft

Woody Rocking egy fészekhinta a gyerekek számára. Játssz a kertben, akár a játszótéren, klasszikus gyerekjáték, amelyet a szabadtéren, a friss levegőn élvezhetnek a kicsik. Egyedül, de akár ketten is játszhatnak vele egyszerre. Ez a könnyen felszerelhető és tartós hinta sokáig a gyerek kedvence lesz.


TRIGANO Mérleghinta és körhinta 360°
26 330 Ft

Trigano mérleghinta és 360°-os körhinta garantáltan sokoldalú szórakozást nyújt gyermekeinek. A tömör acél karok kétféleképpen is el tudnak mozdulni a tengely körül. Maximum 50 kilogrammig használható (oldalanként).


Woody Rocking Fészekhinta (átmérője 85 cm)
28 020 Ft

20 670 Ft
+ ingyen szállítás

Woody Rocking hinta egy fészekhinta a gyerekek számára. Játsszunk a kertben, vagy akár a játszótéren, ezzel a klasszikus gyerekjátékkal, amelyet a szabadtéren a friss levegőn élvezhetnek a kicsik. Egyedül, de akár ketten is játszhatnak vele egyszerre. Ez a könnyen felszerelhető és tartós hinta sokáig a gyerekek kedvence lesz. 2011-ben az év játéka díj nyertese a kültéri játékok kategóriában.


Teddies Fa hinta, Színes, 38x30cm
5 090 Ft
4 890 Ft

A hintázás a gyerekek egyik kedvenc szórakozása már egészen kis koruktól kezdve. A Teddies Fa hintával a gyerekek biztonságosan élvezhetik a sebességet szép időben kint, a szabad levegőn. Rossz idő esetén a hinta a házban is használható. A magas színvonalú kivitelezésnek köszönhetően biztonságos a szórakozás. A hinta 3 éves kortól ajánlott.


Woody Kötél létra, (30 kg)

Woody Kötél létra, (30 kg)

Értékelés: 4,5
3 090 Ft
3 020 Ft

Woody egy gyerekenek készült kötél létra. Örök és megunhatalan klasszikus a kicsik körében, kültéren és beltéren egyaránt használható. Egyszerűen akassza fel a létrát és már kezdőthet is a móka. Minőségi fa anyagának köszönhetően sokáig a gyerekek kedvence lesz.


Woody Fészekhinta, Kék
24 990 Ft

22 310 Ft

Klasszikus gyerekjáték, amelyet a szabadtéren, a friss levegőn élvezhetnek a kicsik. Gyerekei kedvükre játszhatnak az udvaron vagy a játszótéren. Ez a könnyen felszerelhető és tartós hinta sokáig a gyerek kedvence lesz. Alakja és kialakítása lehetővé teszi a kényelmes ringatózást ülő és fekvő helyzetben egyaránt.


Dohany Hinta 422
7 465 Ft

4 590 Ft

A klasszikus, többszínű műanyag hinta a Dohány kerítéssel beltéri és kültéri használatra készült. Rögzítheted az ajtóra vagy a mennyezetre, és a gyerekek élvezhetik a mulatságot még akkor is, ha az időjárás nem tenné lehetővé.


Dohany Kötéllétra
3 590 Ft

Dohány Kötéllétra minden mozgás- és sportkedvelő gyerek ideális játékeszkӧze, amely fejleszti a gyermek mozgáskészségét. A kӧtéllétra 3 éves kortól ajánlott.


Eddy Toys Gumiabroncs hinta, 38,5 cm
8 120 Ft

Az Eddy Toys gumiabroncs hinta közkedvelt darab a gyermekek körében, melynek sikere az egyszerűségében rejlik. Tartós, edzett műanyagból készül, ellenáll az időjárás viszontagságainak, így hosszú ideig maradhat a kicsik kedvence. Kötélzetének hossza állítható, így bármilyen hintaállványhoz vagy akár faághoz könnyen rögzíthető. 3 éves kortól ajánljuk.


Fisher-Price DOLU gyermek hinta
14 990 Ft

12 630 Ft

Fisher Price DOLU gyermek hinta egy gyönyörű színesjáték, mely a gyermekekkel együtt nő. Olyan mozgó alkatrészekből áll, amelyek a gyermek igényeitől és korától függően könnyen szétszerelhetők. Az elülső korlátnak köszönhetően a gyermek egy éves korig biztonságosan hintázhat. Ahogy a gyermek nő, az első és a hátsó támlák fokozatosan eltávolíthatóak. A csecsemő hintából könnyedén készíthetsz kényelmes üléssel rendelkező hintát idősebb gyermekek számára is.


Dohany Tányérhinta, sárga

Dohany Tányérhinta, sárga

Értékelés: 4,5
2 390 Ft

1 690 Ft

A hinta a gyerekek egyik kedvenc játéka már kiskoruktól kezdve. A kicsik biztonságosan élvezhetik a sebességet. A kisebbek szülői segítséggel használhatják a hintát, amig a nagyobb gyerekek már saját magukat is hajthatják.


Little Tikes Bálna alakú libikóka, Kék
13 820 Ft
+ ingyen szállítás

Little Tikes libikóka egy élénk színű bálna alakú gyermeklibikóka. A kicsik játszhatnak vele a lakásban és kertben egyaránt. A gyerekek egyik kedvence, ez a klasszikus és biztonságos játék, amit önfeledten használhatnak testvéreikkel és barátaikkal. Akár három gyerek is játszhat vele egyszere.


Little Tikes Hintaló, Piros
8 940 Ft

Little Tikes hintaló hamar gyermeke kedvenc játékává válik! Feltűnő piros színének köszönhetően vidám hangulatot varázsol a szobába, s szórakoztató módon segít fejleszteni gyermeke egyensúlyérzékét és koordinációját. A lekerekített sarkoknak köszönhetően teljes mértékben biztonságos, kialakítása miatt pedig használata is különösen kényelmes. Nem csak beltéri, de kültéri használata is kiváló, tisztítása pedig rendkívül egyszerű. Minden 1 éves gyermek számára tökéletes választás.


Little Tikes Hinta háttámlával
12 500 Ft

A hintázás a gyerekek egyik kedvenc szórakozása már egészen kis koruktól kezdve. A Little Tikes Hinta kicsiknek készült hinta háttámlával, kint vagy a lakásban is használható. Jó minőségű műanyagból készült. A hinta 1 éves kortól ajánlott.


Marian Plast Hajó alakú libikóka, zöld
5 910 Ft

Egyszerre 2–3 gyerek is hintázhat rajta.** A termék nem igényel összeszerelést, nincsenek illesztések rajta. Könnyen tisztítható, iilletve mozgatható, bel-vagy kültéren is használható. Játék közben fejlődik gyermekünk egyensúly, illetve koordináció kézsége.


Smoby Hinta Cica szürke
6 390 Ft

5 370 Ft

Minőségi és biztonságos szürke hinta vidám kiscica alakban. Beltéri és kültéri használatra is alkalmas. Ez a hinta biztosan mindenkinek örömet okoz, aki szeret hintázni, vagy szereti a cicákat.


Smoby Macska hinta/libikóka
3 950 Ft

Smoby libikóka egy élénk színű macska alakú gyermeklibikóka. A kicsik játszhatnak vele a lakásban és a kertben egyaránt. A gyerekek egyik kedvence, ez a klasszikus és biztonságos játék, amit önfeledten használhatnak testvéreikkel és barátaikkal. Köszönhetően a kompakt méretének nem foglal sok helyet és áthelyezése is egyszerű. Kényelmes, ergonomikusan alakított üléssel és hintázás közben a gyerkőc a cica fülébe tud kapaszkodni.


TRIGANO 1 üléssel ellátott fa hinta
43 224 Ft
42 140 Ft

Trigano Dolly kerti hinta fa konstrukcióval és fém csatlakozással. Az anyag így kitűnően harmonizál a környezettel. A hinta Trigano hintaülőkével ellátott. Az egész szerkezet 190 cm magas.


TRIGANO COCOON - Függő hinta
26 330 Ft

Trigano COCOON – Függő hinta gyermekek számára lett kialakítva, ahol nyugodtan játszhatnak, olvashatnak, pihenhetnek akár hintázás közben. A zöld és narancssárga színnek köszönhetően a kisfiúk és a kislányok tetszését egyaránt elnyerheti. 140 cm hosszú, az átmérője pedig 70 cm. A hinta tetején található kampó és karabíner a felfüggesztést segíti.


TRIGANO Jardin Baby Swing hinta, 124 cm
28 970 Ft

Az összecsukható szerkezetnek köszönhetően könnyen tárolható. Helyigénye minimális, beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. A szerkezet strapabíró fém anyagból készült, amelyet a műanyag borítás véd meg a korróziótól.Gyermeke garantáltan több időt fog a szabadban tölteni ezzel a hintával.


TRIGANO Labda-lengőhinta
27 164 Ft
26 330 Ft

Labda kötélen lengőhinta. Remek szórakozást nyújt lányoknak és fiúknak egyaránt. A függesztőzsinór lerövidítésével ez a hinta alacsonyabb állványokon is használható. Azonban a kertben is felfüggeszthető erős, megfelelő magasságban lévő faágra.


TRIGANO Olwe gyermek hinta
35 812 Ft

34 230 Ft

A gyermekeknek alkalmas Trigano kétszemélyes fém hinta kisebb kertekbe is ideális. A hinta Franciaországban volt tervezve és gyártva, megfelel a legszigorúbb európai biztonsági szabványoknak és kritériumoknak is. A műanyag ülés állítható magasságú.


TRIGANO Repülő szőnyeg
26 330 Ft

Repülő szőnyeg, zöld-narancssárga. A szőnyeg sokféleképpen felhasználható. A gyermekek játszhatnak rajta, hintázhatnak, de ráfekhetnek és pihenhetnek is rajta. A vászon ellenáll az UV sugárzásnak. A fém keret poliuretán habbal bevont.


TRIGANO Swing 2 személyes hinta
49 090 Ft
48 590 Ft

Szórakozz a Trigano Swing 2 személyes hintával saját kertedben. Klasszikus gyerekjáték, amelyet a szabadtéren, a friss levegőn élvezhetnek a kicsik. Ez a két személyes hinta, a kert dísze lehet évekig. Stabil, tömör szerkezet, amit könyen rögzíthetünk a földbe.


Woody Tányérhinta, (30 kg)
3 940 Ft

Woody hinta egy klasszikus tányérhinta a gyerekeknek . Örök és megunhatalan klasszikus a kicsik körében, kültéren és beltéren egyaránt használható. Egyszerűen akassza fel a hintát és már kezdőthet is a móka.


Woody Fészekhinta, téglalap
21 190 Ft
+ ingyen szállítás

Woody Fészekhinta, téglalap kivitelezésének köszönhetően nem csak ülve, hanem akár fekve is használható. Egyszerre két gyerek is elfér rajta. Beltéren és kültéren egyaránt felszerelhető a két gyűrű segítségével.


Woody Hinta abroncs - zöld
16 377 Ft
15 830 Ft

Élvezd a rengeteg szórakozást ezen a színes gumiabroncson. Rakd fel egy fára vagy mennyezetre, és játssz ezzel a legendás játékkal. Formájával és konstrukciójával kényelmes hintázást biztosít álló és ülő helyzetben.


Woody Laphinta

Woody Laphinta

Értékelés: 4,5
3 150 Ft

Woody egy gyereknek készült laphinta. Örök és megunhatalan klasszikus a kicsik körében, kültérren és beltéren egyaránt használható. Egyszerűen akassza fel a hintát és már kezdőthet is a móka. Minőségi fa anyagának köszönhetően sokáig a gyerekek kedvence lesz.


Woody Összecsukható gyűrű sátorral
36 290 Ft

Nem hagyományos hinta a kertedbe. Felfüggeszthető gyűrű sátorral. Az egyszerű hintából a kiút rögzítésével tökéletes búvóhelyévé válik! Csomag tartalma akkumulátorfények.


Woody Összecsukható fészekhinta, Narancssárga
24 990 Ft

22 340 Ft

Klasszikus gyerekjáték, amelyet a szabadtéren, a friss levegőn élvezhetnek a kicsik. Gyerekei kedvükre játszhatnak az udvaron vagy a játszótéren. Ez a könnyen felszerelhető és tartós hinta sokáig a gyerek kedvence lesz. Alakja és kialakítása lehetővé teszi a kényelmes ringatózást ülő és fekvő helyzetben egyaránt.


Woody Rocking gumiabroncs 91861, Kék
16 377 Ft

15 440 Ft

Akassza fel a fára vagy a mennyezetre és gyermeke máris élvezheti a szórakoztató játékot. Közkedvelt darab a gyermekek körében, melynek sikere az egyszerűségében rejlik. Tartós anyagának köszönhetően ellenáll az időjárás viszontagságainak, így hosszú ideig maradhat a kicsik kedvence. Kötélzetének hossza állítható, így bármilyen hintaállványhoz vagy akár faághoz könnyen rögzíthető. 3 éves kortól ajánljuk.


Little Tikes Hintaló, Lila

Little Tikes Hintaló, Lila

Értékelés: 4,5
8 940 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Little Tikes hintalóval minden kisgyermek szívesen játszik. Figyelemfelkeltő színe miatt azonnal leköti a gyermek figyelmét, s vidám hangulatot varázsol a szobába. Ez a modern hintaló játékos és szórakoztató módon segít fejleszteni az egyensúlyérzéket és a koordinációt, lekerekített sarkainak köszönhetően pedig teljes mértékben biztonságos. Nem csak beltéri, de kültéri használatra is kiváló, tisztítása pedig rendkívül egyszerű és gyors. Egy évnél idősebb gyermekek számára ajánlott.


TRIGANO Baby hinta állvány, 1,2 m
22 380 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Trigano baby hinta állvány kisgyermekeknek ajánlott. Fém szerkezetének köszönhetően rendkívül stabil és biztonságos. Az ülés kialakításánál ügyeltek a kényelmes megoldásra, széles ülőrész és magas háttámla jellemzi. A két pontos biztonségi öv segítségével teljes biztonságban hintázhat gyermeke.


Teddies Fa hinta, 38x30cm

Teddies Fa hinta, 38x30cm

Értékelés: 5
4 390 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A hintázás a gyerekek egyik kedvenc szórakozása már egészen kis koruktól kezdve. A Teddies Fa hintával a gyerekek biztonságosan élvezhetik a sebességet szép időben kint, a szabad levegőn. Rossz idő esetén a hinta a házban is használható. A magas színvonalú kivitelezésnek köszönhetően biztonságos a szórakozás. A hinta 3 éves kortól ajánlott a gyermekeknek.


Paradiso Libikóka hernyó

Paradiso Libikóka hernyó

Értékelés: 4,5
7 290 Ft

6 570 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Paradiso egy spanyol cég, ami műanyag termékek és kültéri játékok gyártására szakosodott. A Paradiso libikóka egy élénk színű hernyó formájú gyermeklibikóka. A kicsik játszhatnak vele a lakásban és kertben egyaránt. A gyerekek egyik kedvence, ez a klasszikus és biztonságos játék, amit önfeledten használhatnak.


Little Tikes Little Tikes Hintaló, Kék
8 940 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Little Tikes hintaló kiváló minőségű anyagokból készült, amely biztosítja a magasfokú strapabírást. A termék nem igényel összeszerelést, emelett rendkívül könnyen tisztítható. Segít fejleszteni az egyensúlyt és koordinációt. Minimális helyigénye miatt beltéren is használható.


TRIGANO Rotary körhinta, 360°
36 870 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Trigano mérleghinta és 360°-os körhinta garantáltan sokoldalú szórakozást nyújt gyermekeinek. A tömör fa karok kétféleképpen is el tudnak mozdulni a tengely körül. Maximum 50 kilogrammig használható (oldalanként).


Woody Fa kötéllétra

Woody Fa kötéllétra

Értékelés: 4,5
5 260 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Woody kötéllétra minden mozgékony és aktív gyermek számára kiváló választás. A fából készült három oldalú létrát leginkább udvari használatra tervezték, de akár lakásba is felrögzíthető. Alakjának köszönhetően több irányból is megmászható, s akár egyszerre két gyermek is használhatja, így testvérek számára is izgalmas játékot biztosít. Nem csak kiváló minőségű, de biztonságos is, egyúttal pedig az egyensúlyérzéket és a kitartást is fejleszti. 3 év feletti gyermekeknek ajánlott.


Marian Plast Libikóka gőzhajó
5 910 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Marian Plast libikóka egy élénk színű gőzhajó alakú gyermeklibikóka. A kicsik játszhatnak vele a lakásban és kertben egyaránt. A gyerekek egyik kedvence, ez a klasszikus és biztonságos játék, amit önfeledten használhatnak testvéreikkel és barátaikkal. A széles ülőfelület és a visszahajló lábtartó garántája a biztonságos szórakozást.


Teddies Fa hinta, 38x30cm, Kék / fehér
5 260 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A hintázás a gyerekek egyik kedvenc szórakozása már egészen kis koruktól kezdve. A Teddies Fa hintával a gyerekek biztonságosan élvezhetik a sebességet szép időben kint, a szabad levegőn. Rossz idő esetén a hinta a házban is használható. A magas színvonalú kivitelezésnek köszönhetően biztonságos a szórakozás. A hinta 3 éves kortól ajánlott a gyermekeknek.


Alltoys Kerti Hinta, Fa

Alltoys Kerti Hinta, Fa

Értékelés: 4,5
4 370 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

AZ Alltoys Kerti Hinta klasszikus, de megunhatatlan gyermekjáték. Esztétikus, színes fa kivitelezése bármely játékos kedvű kisgyermeket lázba hozza. A biztonságáról a kötélhez rögzített fa kapaszkodó gondoskodik.