TRIGANO Kötéllétra
4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kötéllétra remek szórakozást jelent az izgő-mozgó gyerekek számára. Elsősorban kertben történő használatra alkalmas, például 2–2,5 m magas mászókákra akasztható. Egyéb felfüggesztési-fixálási módra is lehetőség van.


TRIGANO Swing 3 részes hinta
61 990 Ft

60 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Trigano Swing 3 részes hintával saját kertjébe is könnyedén játszóteret varázsolhat. 2 hintaülőkéjével és 2 személyes gondola hintájával kiváló választás többgyermekes családoknak is akár. Ez a 4 személyes hinta, a kert kedvelt része lehet évekig. Stabil szerkezetű, amit könyen rögzíthetünk a földbe.


Woody Rocking Fészekhinta, (85 cm)
24 990 Ft

19 490 Ft

Woody Rocking egy fészekhinta a gyerekek számára. Játssz a kertben, akár a játszótéren, klasszikus gyerekjáték, amelyet a szabadtéren, a friss levegőn élvezhetnek a kicsik. Egyedül, de akár ketten is játszhatnak vele egyszerre. Ez a könnyen felszerelhető és tartós hinta sokáig a gyerek kedvence lesz.


Woody Rocking Fészekhinta (átmérője 85 cm)
28 020 Ft

18 990 Ft

Woody Rocking hinta egy fészekhinta a gyerekek számára. Játsszunk a kertben, vagy akár a játszótéren, ezzel a klasszikus gyerekjátékkal, amelyet a szabadtéren a friss levegőn élvezhetnek a kicsik. Egyedül, de akár ketten is játszhatnak vele egyszerre. Ez a könnyen felszerelhető és tartós hinta sokáig a gyerekek kedvence lesz. 2011-ben az év játéka díj nyertese a kültéri játékok kategóriában.


Marian Plast Libikóka Jet ski
4 590 Ft

Marian Plast libikóka egy élénk színű Jet ski alakúgyermeklibikóka. A kicsik játszhatnak vele a lakásban és kertben egyaránt. A gyerekek egyik kedvence, ez a klasszikus és biztonságos játék, amit önfeledten használhatnak testvéreikkel és barátaikkal. Kényelmes fogantyúkkal és biztonságot nyujtó visszahajtott lábtartókkal.


Teddies Fa hinta, 38x30cm, Kék / fehér
5 290 Ft

A hintázás a gyerekek egyik kedvenc szórakozása már egészen kis koruktól kezdve. A Teddies Fa hintával a gyerekek biztonságosan élvezhetik a sebességet szép időben kint, a szabad levegőn. Rossz idő esetén a hinta a házban is használható. A magas színvonalú kivitelezésnek köszönhetően biztonságos a szórakozás. A hinta 3 éves kortól ajánlott a gyermekeknek.


Dohany Hinta 422
7 465 Ft

4 590 Ft

A klasszikus, többszínű műanyag hinta a Dohány kerítéssel beltéri és kültéri használatra készült. Rögzítheted az ajtóra vagy a mennyezetre, és a gyerekek élvezhetik a mulatságot még akkor is, ha az időjárás nem tenné lehetővé.


TRIGANO Baby hinta állvány, 1,2 m
22 490 Ft

Trigano baby hinta állvány kisgyermekeknek ajánlott. Fém szerkezetének köszönhetően rendkívül stabil és biztonságos. Az ülés kialakításánál ügyeltek a kényelmes megoldásra, széles ülőrész és magas háttámla jellemzi. A két pontos biztonségi öv segítségével teljes biztonságban hintázhat gyermeke.


Fisher-Price DOLU gyermek hinta
14 990 Ft

12 490 Ft

Fisher Price DOLU gyermek hinta egy gyönyörű színesjáték, mely a gyermekekkel együtt nő. Olyan mozgó alkatrészekből áll, amelyek a gyermek igényeitől és korától függően könnyen szétszerelhetők. Az elülső korlátnak köszönhetően a gyermek egy éves korig biztonságosan hintázhat. Ahogy a gyermek nő, az első és a hátsó támlák fokozatosan eltávolíthatóak. A csecsemő hintából könnyedén készíthetsz kényelmes üléssel rendelkező hintát idősebb gyermekek számára is.


Woody Fészekhinta, Kék
24 990 Ft

22 490 Ft

Klasszikus gyerekjáték, amelyet a szabadtéren, a friss levegőn élvezhetnek a kicsik. Gyerekei kedvükre játszhatnak az udvaron vagy a játszótéren. Ez a könnyen felszerelhető és tartós hinta sokáig a gyerek kedvence lesz. Alakja és kialakítása lehetővé teszi a kényelmes ringatózást ülő és fekvő helyzetben egyaránt.


Woody Fészekhinta, téglalap
20 990 Ft
+ ingyen szállítás

Woody Fészekhinta, téglalap kivitelezésének köszönhetően nem csak ülve, hanem akár fekve is használható. Egyszerre két gyerek is elfér rajta. Beltéren és kültéren egyaránt felszerelhető a két gyűrű segítségével.


Woody Kötél létra, (30 kg)
3 090 Ft
2 990 Ft

Woody egy gyerekenek készült kötél létra. Örök és megunhatalan klasszikus a kicsik körében, kültéren és beltéren egyaránt használható. Egyszerűen akassza fel a létrát és már kezdőthet is a móka. Minőségi fa anyagának köszönhetően sokáig a gyerekek kedvence lesz.


Woody Mászókötél
5 146 Ft

4 690 Ft

mászókötél nagyszerű aktív játék az örökmozgó gyerekeknek. Főleg kertbe ajánlott, ahol fára akaszthatjuk, de bizonyára otthon a szobában is megörvendezteti a gyerekeket. A lépéseknek köszönhetően a legkisebb gyermekeknek is megfelel.


Marian Plast Hajó alakú libikóka, zöld
5 890 Ft

Egyszerre 2–3 gyerek is hintázhat rajta.** A termék nem igényel összeszerelést, nincsenek illesztések rajta. Könnyen tisztítható, iilletve mozgatható, bel-vagy kültéren is használható. Játék közben fejlődik gyermekünk egyensúly, illetve koordináció kézsége.


Teddies Fa hinta, Színes, 38x30cm
5 090 Ft
4 890 Ft

A hintázás a gyerekek egyik kedvenc szórakozása már egészen kis koruktól kezdve. A Teddies Fa hintával a gyerekek biztonságosan élvezhetik a sebességet szép időben kint, a szabad levegőn. Rossz idő esetén a hinta a házban is használható. A magas színvonalú kivitelezésnek köszönhetően biztonságos a szórakozás. A hinta 3 éves kortól ajánlott.


Teddies Fa hinta, 38x30cm
4 390 Ft

A hintázás a gyerekek egyik kedvenc szórakozása már egészen kis koruktól kezdve. A Teddies Fa hintával a gyerekek biztonságosan élvezhetik a sebességet szép időben kint, a szabad levegőn. Rossz idő esetén a hinta a házban is használható. A magas színvonalú kivitelezésnek köszönhetően biztonságos a szórakozás. A hinta 3 éves kortól ajánlott a gyermekeknek.


TRIGANO Jardin Baby Swing hinta, 124 cm
28 990 Ft

Az összecsukható szerkezetnek köszönhetően könnyen tárolható. Helyigénye minimális, beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. A szerkezet strapabíró fém anyagból készült, amelyet a műanyag borítás véd meg a korróziótól.Gyermeke garantáltan több időt fog a szabadban tölteni ezzel a hintával.


TRIGANO Mérleghinta és körhinta 360°
26 490 Ft

Trigano mérleghinta és 360°-os körhinta garantáltan sokoldalú szórakozást nyújt gyermekeinek. A tömör acél karok kétféleképpen is el tudnak mozdulni a tengely körül. Maximum 50 kilogrammig használható (oldalanként).


Woody Laphinta
3 190 Ft

Woody egy gyereknek készült laphinta. Örök és megunhatalan klasszikus a kicsik körében, kültérren és beltéren egyaránt használható. Egyszerűen akassza fel a hintát és már kezdőthet is a móka. Minőségi fa anyagának köszönhetően sokáig a gyerekek kedvence lesz.


Woody Tányérhinta, (30 kg)
3 890 Ft

Woody hinta egy klasszikus tányérhinta a gyerekeknek . Örök és megunhatalan klasszikus a kicsik körében, kültéren és beltéren egyaránt használható. Egyszerűen akassza fel a hintát és már kezdőthet is a móka.


Woody Hinta abroncs - zöld
16 377 Ft
15 990 Ft

Élvezd a rengeteg szórakozást ezen a színes gumiabroncson. Rakd fel egy fára vagy mennyezetre, és játssz ezzel a legendás játékkal. Formájával és konstrukciójával kényelmes hintázást biztosít álló és ülő helyzetben.


Woody Összecsukható gyűrű sátorral
36 490 Ft

Nem hagyományos hinta a kertedbe. Felfüggeszthető gyűrű sátorral. Az egyszerű hintából a kiút rögzítésével tökéletes búvóhelyévé válik! Csomag tartalma akkumulátorfények.


Woody Összecsukható fészekhinta, Narancssárga
24 990 Ft

22 490 Ft

Klasszikus gyerekjáték, amelyet a szabadtéren, a friss levegőn élvezhetnek a kicsik. Gyerekei kedvükre játszhatnak az udvaron vagy a játszótéren. Ez a könnyen felszerelhető és tartós hinta sokáig a gyerek kedvence lesz. Alakja és kialakítása lehetővé teszi a kényelmes ringatózást ülő és fekvő helyzetben egyaránt.


Woody Rocking gumiabroncs 91861, Kék
16 377 Ft

15 490 Ft

Akassza fel a fára vagy a mennyezetre és gyermeke máris élvezheti a szórakoztató játékot. Közkedvelt darab a gyermekek körében, melynek sikere az egyszerűségében rejlik. Tartós anyagának köszönhetően ellenáll az időjárás viszontagságainak, így hosszú ideig maradhat a kicsik kedvence. Kötélzetének hossza állítható, így bármilyen hintaállványhoz vagy akár faághoz könnyen rögzíthető. 3 éves kortól ajánljuk.


Alltoys Kerti Hinta, Fa
4 390 Ft

AZ Alltoys Kerti Hinta klasszikus, de megunhatatlan gyermekjáték. Esztétikus, színes fa kivitelezése bármely játékos kedvű kisgyermeket lázba hozza. A biztonságáról a kötélhez rögzített fa kapaszkodó gondoskodik.


Dohany Tányérhinta, sárga
2 390 Ft

1 690 Ft

A hinta a gyerekek egyik kedvenc játéka már kiskoruktól kezdve. A kicsik biztonságosan élvezhetik a sebességet. A kisebbek szülői segítséggel használhatják a hintát, amig a nagyobb gyerekek már saját magukat is hajthatják.


Little Tikes Hintaló, Lila
8 890 Ft

Little Tikes hintalóval minden kisgyermek szívesen játszik. Figyelemfelkeltő színe miatt azonnal leköti a gyermek figyelmét, s vidám hangulatot varázsol a szobába. Ez a modern hintaló játékos és szórakoztató módon segít fejleszteni az egyensúlyérzéket és a koordinációt, lekerekített sarkainak köszönhetően pedig teljes mértékben biztonságos. Nem csak beltéri, de kültéri használatra is kiváló, tisztítása pedig rendkívül egyszerű és gyors. Egy évnél idősebb gyermekek számára ajánlott.


Eddy Toys Gumiabroncs hinta, 38,5 cm
8 090 Ft

Az Eddy Toys gumiabroncs hinta közkedvelt darab a gyermekek körében, melynek sikere az egyszerűségében rejlik. Tartós, edzett műanyagból készül, ellenáll az időjárás viszontagságainak, így hosszú ideig maradhat a kicsik kedvence. Kötélzetének hossza állítható, így bármilyen hintaállványhoz vagy akár faághoz könnyen rögzíthető. 3 éves kortól ajánljuk.


Mochtoys Fóka hinta
6 190 Ft

4 690 Ft

Fogantyúval ellátott egyszemélyes hinta*, kék **fóka. A szórakozás közelebb van, mint gondolnád. Szerezd meg ezt a hintát gyermekednek, mely lakásba és kertbe egyaránt alkalmas. Felhőtlen szórakozásban lehet részed.


Smoby Hinta Cica szürke
6 390 Ft

5 390 Ft

Minőségi és biztonságos szürke hinta vidám kiscica alakban. Beltéri és kültéri használatra is alkalmas. Ez a hinta biztosan mindenkinek örömet okoz, aki szeret hintázni, vagy szereti a cicákat.


TRIGANO 1 üléssel ellátott fa hinta
43 224 Ft
42 140 Ft

Trigano Dolly kerti hinta fa konstrukcióval és fém csatlakozással. Az anyag így kitűnően harmonizál a környezettel. A hinta Trigano hintaülőkével ellátott. Az egész szerkezet 190 cm magas.


TRIGANO COCOON - Függő hinta
26 490 Ft

Trigano COCOON – Függő hinta gyermekek számára lett kialakítva, ahol nyugodtan játszhatnak, olvashatnak, pihenhetnek akár hintázás közben. A zöld és narancssárga színnek köszönhetően a kisfiúk és a kislányok tetszését egyaránt elnyerheti. 140 cm hosszú, az átmérője pedig 70 cm. A hinta tetején található kampó és karabíner a felfüggesztést segíti.


TRIGANO Gyerek gyűrűhinta
4 600 Ft

Gyerek trapézformájú gyűrűhinta egy egyszerű kül- és beltéri felakasztásra és használatra alkalmas sporteszköz. Ezt kb. 2 – 2,5m magasságba szereljük bármilyen konstrukcióra vagy akár fára. Színe élénk zöld, minőségi műanyag termék.


TRIGANO Labda-lengőhinta
27 164 Ft
26 330 Ft

Labda kötélen lengőhinta. Remek szórakozást nyújt lányoknak és fiúknak egyaránt. A függesztőzsinór lerövidítésével ez a hinta alacsonyabb állványokon is használható. Azonban a kertben is felfüggeszthető erős, megfelelő magasságban lévő faágra.


TRIGANO Olwe gyermek hinta
35 812 Ft

34 230 Ft

A gyermekeknek alkalmas Trigano kétszemélyes fém hinta kisebb kertekbe is ideális. A hinta Franciaországban volt tervezve és gyártva, megfelel a legszigorúbb európai biztonsági szabványoknak és kritériumoknak is. A műanyag ülés állítható magasságú.


TRIGANO Repülő szőnyeg
26 490 Ft

Repülő szőnyeg, zöld-narancssárga. A szőnyeg sokféleképpen felhasználható. A gyermekek játszhatnak rajta, hintázhatnak, de ráfekhetnek és pihenhetnek is rajta. A vászon ellenáll az UV sugárzásnak. A fém keret poliuretán habbal bevont.


TRIGANO Swing 2 személyes hinta
49 090 Ft
48 490 Ft

Szórakozz a Trigano Swing 2 személyes hintával saját kertedben. Klasszikus gyerekjáték, amelyet a szabadtéren, a friss levegőn élvezhetnek a kicsik. Ez a két személyes hinta, a kert dísze lehet évekig. Stabil, tömör szerkezet, amit könyen rögzíthetünk a földbe.


Little Tikes Little Tikes Hintaló, Kék
8 940 Ft

Little Tikes hintaló kiváló minőségű anyagokból készült, amely biztosítja a magasfokú strapabírást. A termék nem igényel összeszerelést, emelett rendkívül könnyen tisztítható. Segít fejleszteni az egyensúlyt és koordinációt. Minimális helyigénye miatt beltéren is használható.


TRIGANO Rotary körhinta, 360°
36 870 Ft

Trigano mérleghinta és 360°-os körhinta garantáltan sokoldalú szórakozást nyújt gyermekeinek. A tömör fa karok kétféleképpen is el tudnak mozdulni a tengely körül. Maximum 50 kilogrammig használható (oldalanként).


Marian Plast Libikóka gőzhajó
5 890 Ft

Marian Plast libikóka egy élénk színű gőzhajó alakú gyermeklibikóka. A kicsik játszhatnak vele a lakásban és kertben egyaránt. A gyerekek egyik kedvence, ez a klasszikus és biztonságos játék, amit önfeledten használhatnak testvéreikkel és barátaikkal. A széles ülőfelület és a visszahajló lábtartó garántája a biztonságos szórakozást.


Little Tikes Hinta háttámlával
12 490 Ft

A hintázás a gyerekek egyik kedvenc szórakozása már egészen kis koruktól kezdve. A Little Tikes Hinta kicsiknek készült hinta háttámlával, kint vagy a lakásban is használható. Jó minőségű műanyagból készült. A hinta 1 éves kortól ajánlott.


CUBS Dominik gyermekjátszótér
62 990 Ft

CUBS Dominik gyermekjátszótér két hintával, fa hasábokból, melyek ökologikusan nyomás alatt impregnáltak. A védelem a hosszú élettartam alapja, bármilyen elhasználódási jelek nélkül.


CUBS Mátyás gyermekjátszótér
95 490 Ft

CUBS Mátyás gyermekjátszótér két hintával és csúszda megvásárlás lehetőségével, fa gerendákból, melyek ökologikusan nyomás alatt impregnáltak. A védelem a hosszú élettartam alapja, bármilyen elhasználódási jelek nélkül.


CUBS Vojta gyermekjátszótér
72 490 Ft

CUBS MVojta gyermekjátszótér két hinta és mászóka kombinációja, csúszda megvásárlásának lehetőségével, fa gerendákból, melyek ökologikusan nyomás alatt impregnáltak. A védelem a hosszú élettartam alapja, bármilyen elhasználódási jelek nélkül.


Dohany 5252 Gyermek hinta - többszínű
2 490 Ft
2 390 Ft

Klasszikus stílusú, színes hinta gyermekek részére, mely minőségi műanyagból készült. A hinta formája a gyermekekhez alakított és az erős kötelek biztosítják az ellenállást és a hosszú élettartamot. Maximális terhelhetősége 50 kg.


Dohany Gyerek karikák gyakorlatokhoz
2 490 Ft
2 390 Ft

Dohány gyermek karika a gyakorlatokhoz megfelelő azon gyermekek számára, akik élvezik a mozgást és a sportt. Fejleszti a gyermek fizikai képességeit. A gyűrűk szilárd és tartós műanyagból készültek.


Dohany Kötéllétra
3 590 Ft

Dohány Kötéllétra minden mozgás- és sportkedvelő gyerek ideális játékeszkӧze, amely fejleszti a gyermek mozgáskészségét. A kӧtéllétra 3 éves kortól ajánlott.


DOLU Gyerek hármas hinta műanyag kék
7 025 Ft

4 690 Ft

A gyermekek műanyag tripla hinta legfeljebb három gyermek számára alkalmas. Ennek köszönhetően új dimenziót nyer a hintázás! Kiváló minőségű műanyagból készül, beltérben és szabadban is használható. A három színben elérhető – rózsaszín, kék, zöld.