HU 2019-03-MJ-SpringSeason


65 napos visszavásárlási garancia

Vásároljon gond nélkül!

Megvette, de inkább mégsem ezt választaná? Semmi gond!

A MALL.HU webáruházban vásárolt termékeket az átvételtől számított 65 napig visszahozhatja! A használatba nem vett terméket gyári csomagolásában, sértetlenül, az eredeti számlával visszahozhatja vagy visszaküldheti és mi a termék értékének megfelelő MALL.HU ajándékutalványt adunk önnek, melyet 1 évig webáruházunkban levásárolhat.

Miért jó ez önnek?

 • Mégsem fér el a nyaralóban az új kályha? Más is melegítőpárnát vett ajándékba? Csak 1 hónap múlva lesz a szülinap, de már most megvenné a meglepetést? A MALL.HU-n gondtalan a vásárlás, hiszen bármi miatt is gondolja meg magát, van lehetőség újat választani!
 • Hosszú távon gondolkozik, viszont nem szeretne lecsúszni aktuális akciónkról, de csak később tudna véglegesen dönteni? A több, mint 2 hónapos gondolkodási idő a segítségére lesz!
ICON/Vrácení a reklamace/Moje reklamace Created with Sketch.

A 65 NAPOS VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA ÁLTALÁNOS FELTÉTELEI

A 65 NAPOS VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA ÁLTALÁNOS FELTÉTELEI

 • A 65 napos visszavásárlási garancia (a továbbiakban: ”65 napos garancia”) a termék (a továbbiakban: “Termék”) a vásárló (a továbbiakban: “Vásárló”) általi átvételétől számított 65., azaz hatvanötödik napig áll fenn, a Vásárlónak a Terméket legkésőbb a Termék átvételét követő 65., azaz hatvanötödik nap 18:00 órájáig kell eljuttatnia az Internet Mall Hungary Kft. átvételi pontjainak valamelyikébe.
 • A 65 napos garancia kizárólag természetes személy Vásárlóra vonatkozik.
 • A 65 napos garancia kizárólag azokra a Termékekre vonatkozik, amelyek gyári csomagolása bontatlan és sérüléstől mentes, a Termék sértetlen és a Terméket a Vásárló nem használta.
 • A 65 napos garancia nem terjed ki az alábbi termékekre: akkumulátorok és elemek, ha azok csomagolása nem zárja ki az esetleges használatot; egyedi igények alapján összeállított számítógép konfigurációk és szoftverek; higiéniai termékek (pl. borotva, szőrzetnyíró, fogkefe, stb.); készpénz helyettesítő eszközök (pl. ajándékkártya, utalvány, kupon, stb.); emberi és állati fogyasztásra alkalmas élelmiszerek, ha a felhasználási időből a visszahozatal napjától számítva kevesebb, mint három hónap van hátra; másodosztályú termékek.
 • Nem vonatkozik a 65 napos garancia és így az Internet Mall Hungary Kft. jogosult megtagadni azon Termék visszavételét, amelynek visszavételére az 1. pontban foglalt határidőn túl és/vagy nem a 2. pontban foglalt Vásárló által és/vagy a 3. pontban foglaltaknak nem megfelelő Termék és/vagy az egyértelműen a Vásárlónak vagy harmadik személynek felróhatóan keletkezett hiba, hiány vagy sérülés és/vagy a 4. pontban foglalt Termék esetében kerülne sor.
 • A Termék az Internet Mall Kft-hez történő eljuttatásának költségei a Vásárlót terhelik.
 • A 65 napos garancia tartalma: ha fennállnak a jelen ÁF-ban foglalt feltételek, a Vásárló a Termék vételárával megegyező összegű utalványt (a továbbiakban: “Utalvány”) kap elekronikusan, az általa a Termék vásárlásakor megadott e-mail címre, a Termék az Internet Mall Hungary Kft. általi átvételét követő 30, azaz harminc napon belül.
 • A Vásárló jogosult az Utalványt a Termék az Internet Mall Hungary Kft. általi átvételét követő 1, azaz egy éven belül (a továbbiakban: “Érvényességi idő”) felhasználni: az Utalványban szereplő összeg erejéig a www.mall.hu webáruházban található terméket vagy termékeket vásárolni. Ha a Vásárló az Utalványban szereplő összegnél magasabb vételárú terméket vagy termékeket vásárol, a különbözetet köteles megfizetni az Internet Mall Kft-nek. Az Érvényességi időn belül egészben vagy részben fel nem használt Utalvány az Érvényességi időn túl nem használható fel, az Utalványon szerepelt és egészben vagy részben fel nem használt összeg készpénzre vagy másra nem váltható.
 • A Vásárló az Utalványt harmadik személyre nem ruházhatja át.
 • A 65 napos garancia nem érinti a Vásárlónak a jogszabályok alapján biztosított 14 napos elállási jogát

Nem talált választ a kérdésére?

Ha nem találta meg a választ a kérdésére, kérjük, telefonon vagy e-mailben vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. További információt a MALL.hu Általános Szerződési Feltételeiben talál.