Spin Master Monster Jam RC Cápa
29 060 Ft 21 620 Ft

Monster Jam RC Cápa a terepen és vízen is távirányítható, így a vízben és a földön is irányíthatod. Haladj a vízen a Monster Jam autó hiteles másolatával. A speciális gumiabroncsok lehetővé teszik bármilyen terep leküzdését vízen, poros, homokos terepek köveken, hóval borított úton és más szélsőséges körülmények között is. 360 fokos fordulat is lehetséges ezzel a magasteljesítményű Monster Jam autóval.

Wiky Rock Buggy Goliash RC

Wiky Rock Buggy Goliash RC

Értékelés: 4,1
18 040 Ft

A ROCK BUGGY nem kérdezi merre vezet az út. Sem a fű, sem a göröngyös terep vagy nagy kövek nem állítják meg. Nem egy versenyautó, ami tépi az aszfaltot, ami azoknak van csak akik nem tudnak vezetni a saját utaikon. Ezért ne habozz és vágj neki a hozzáférhetetlen terepeknek.

Mondo Motors BMW I8 1:14 - ezüst
15 290 Ft

BMW világhírű márka által engedélyezett távirányítású autó. A modell ezüst kivitelezésben, 1:14 méretarányban és kiváló minőségű kidolgozásban kapható. A modell részletesen kidolgozott beltérrel rendelkezik. Ez a modell ráadásul **fényeffektusokkal is rendelkezik. Az autó minden menetirányba irányítható.

Mondo Motors BMW I8 1:14 - fehér
15 290 Ft

BMW világhírű márka által engedélyezett távirányítású autó. A modell fehér kivitelezésben, 1:14 méretarányban és kiváló minőségű kidolgozásban kapható. A modell részletesen kidolgozott beltérrel rendelkezik. Ez a modell ráadásul **fényeffektusokkal is rendelkezik. Az autó minden menetirányba irányítható.

Mondo Motors Pagani Huyara BC 1:14 nyitható ajtó - sárga
16 470 Ft 16 110 Ft

Pagani Zonda világhírű márka által engedélyezett távirányítású autó. A modell sárga kivitelezésben, 1:14 méretarányban és kiváló minőségű kidolgozásban kapható. A modell részletesen kidolgozott beltérrel és nyitható ajtókkal rendelkezik. Az autó minden menetirányba irányítható.

Happy People VaporaceR Amphibious
20 250 Ft 17 770 Ft

A VaporaceR Amphibious autó szuper kétéltű modellje fehér-zöld színben. A modell távirányítós 4 × 4 kerékmeghajtású, mint egy igazi terepjáró! Lehet vele közlekedni szárazon, vízen, de hóban is.

Teddies Auto RC 25 cm műanyag, gyorsul, 1:18
5 590 Ft

Ez a minőségi versenyautó modell távirányítóval minden irányban száguld. Minden autós rajongót magával ragad. Csak lépj a gázra, és menj a győzelemért!

Lamps Vezetékes vadászrepülőgép hangokkal és fényekkel
3 070 Ft 2 490 Ft

vezetékes műanyag vadászrepülőgép fényekkel és hanggal is rendelkezik. A vadászrepülőgép az irányító segítségével előre, hátra tud mozogni és lövéskor hangot ad ki. Ezzel a játékkal kiválóan fogsz szórakozni.

Teddies Auto RC drift sárga 40cm, 27MHz
15 010 Ft

Sárga autó távirányítható 1:10 méretarányban. Az autó műanyagból készült és 40 cm magas. A távirányító 27 MHz-es frekvencián működik. Az autó „teljesen szabályozható“ és driftelő funkcióval rendelkezik.

Nikko RC Mini Countryman karavánnal
12 530 Ft

A Nikko RC Countryman modell számos előnnyel rendelkezik: rendkívül részletes, 1:10-os aránnyal rendelkezik, emellett kiemelkedően tartós. Ez az autó 2,4 GHz-es frekvencián működik, és akár 6,8 km/h-s sebességre is felgyorsulhat. Az autó 3 x AA elemekkel működik, a távirányító pedig 3 x AAA elemmel, melyek nem képezik a csomag részét. A játékautó használata 8 éves kortól ajánlott. A távirányító használatával a gyerekek fejleszthetik az ujjaikkal való irányítást és a térbeli látásuk is fokozatosan fejlődik.

Tatra 603 Retro játékautó, Fehér
18 340 Ft 14 730 Ft

A Tatra 603 játékautó egy igazi retro RC modell, amely arányos (1:14) és pontos mása az eredeti gépjárműnek. Az aprólékos kivitelezésnek köszönhetően igazán élethű, részletgazdag másolat.** A kis autó fehér színű és 5 darab ceruzaelemmel működik. Gyerekek és a gyűjtők nagy kedvence.

Wiky Történelmi tankcsata játék
21 350 Ft
+ ingyen szállítás

Találd el ellenfeledet és szerezd meg az életének egy részét. Mindenkinek 4 élete van. Ronts be a háborús csata közepébe. Irányítsd a tankodat és keresd az ellenfelet. Haladj igényes terepeken, játszd ki az ellenfelet és lődd ki. Akit 4 találat ér az veszít.

SIKU Control Liebherr R980 SME Lánctalpas kotrógép
95 890 Ft

2 év garancia

SIKU Control Liebherr R980 SME Lánctalpas kotrógép remek szórakozást nyújt! Főként fémből készült, ez súlyában is megmutatkozik. Két lánctalpja külön-külön irányított így gyorsan és pontotsan manőverezhetünk vele a kívánt helyre. Tornya 360 fokban forgatható.

Nikko RC CAT Lánctalpas markoló
22 190 Ft
+ ingyen szállítás

A távirányítású Nikko RC CAT Lánctalpas markoló könnyen kezelhető távirányítós játék a kisgyermekeknek. Takarítsd el a földkupacokat a CAT Mini munkagépek sorozat 18 centiméteres Lánctalpas markolójával! Ereszd le a mozgatható kotró kanalat. Nagyszerű szórakozás és készségfejlesztés egyszerre.

Wiky RC buldózer

Wiky RC buldózer

Értékelés: 3,8
10 320 Ft

Egy buldózer élethű másolata 1:18 méret arányban, amely nem hiányozhat a nagy építkezéseknél és talaj egyenlítéseknél. A nagy kerekek kiválóan irányíthatók szinte minden terepen. Minden fiú megörül ennek a buldózernek.

Happy People RC Kombájn CLAAS
22 090 Ft 19 280 Ft

A CLAAS LEXION kombájn a valódi kombájn hű mása. Teljes vezérlési és váltási funkcióval rendelkezik. Funkcionális első és hátsó lámpa. Forgó kerekek, mechanikus kasza, forgatható kimeneti cső és zárható gabonatartály. A távirányító 2,4 GHz frekvencián működik.

SILVERLIT F16 Fleg távirányítós repülőgép
12 390 Ft

A General Dynamics F-16 Fighting Falcon egy távirányítós vadászgép 100 m hatótávolsággal. A modell szinte elpusztíthatatlanextrudált polipropilén (EPP) habból készül. A repülő készen áll a repülésre, szóval vesd be most!

Škoda Škoda 120 L Távirányítós autó, Fehér
18 220 Ft 17 210 Ft

A Škoda 120 L távirányítós autó egy igazi retro RC modell, amely arányos (1:14) és pontos mása az eredeti gépjárműnek. Az aprólékos kivitelezésnek köszönhetően igazán élethű, részletgazdag másolat. A fehér színű kisautó, mely hátrafelé is képes haladni 5 darab ceruzaelemmel működik. Gyerekek és a gyűjtők nagy kedvence.

Mondo Motors Citroen C3WRC 4WD 2,4GHz 1:10
20 380 Ft

A Citroen C3 WRC 4WD 2.4 Ghz 1:10 gépkocsi RC modellje kizárólag fekete-vörös színben kapható. A modell akár 30 km/h sebességet is elér, ennek megfelelően karosszériája rendkívül könnyű és ütközésálló. A négykerék-meghajtásnak köszönhetően ezzel a modellel a kanyarok ún. drifteléssel is bevehetők.

Fleg Drón/Tengeralattjáró kamerával
12 390 Ft

Távirányítóval ellátott drón kamerával, amely repül a levegőben és lemerül a víz alá. 2 méter mélységig képes lemerülni. A drón tokkal rendelkezik a lapátokra a biztonságos repülés érdekében, valamint LED világítással ellátott a levegőben való egyszerű tájékozódás érdekében.

Maisto Ferrari FXX K, 1:14, piros
18 180 Ft

RC modell Ferrari típus Ferrari FXX K. Az autó mintája az XX autó korlátozott kiadású távirányítós modellje. Érzékeny pisztoly formájú távvezérlés az irányítás során teljes felügyeletet biztosít. Az irányítása egyszerű és mégis szórakoztató.

REVELL RC helikopter 23982 - Sky Fun
13 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pontosan úgy, ahogy a neve ígéri, kiváló szórakozásban lesz részed ezzel a helikopterrel. Elektromos giroszkóppal és intuitív 3-csatornás GHz távirányítóval rendelkezik, alkalmas a kezdő pilóták számára.

SIKU RC Fendt 939 traktor távirányítóval
40 920 Ft

Siku Control RC Fendt 939 Traktor Távirányítóval 1:32 arányú Távirányítós Traktor. Kitűnő elektromos játéktraktor 1:32-es arányra kicsinyítve. Az infravörös irányításnak köszönhetően jól kezelhető. A burkolatot öntött fém és műanyag alkotja. Első és hátsó lámpái folyamatosan világítanak működés közben, ezzel kiváló esztétikai hatást kölcsönözve a járműnek. Kiváló időtöltést biztosít mindenki számára.

DICKIE RC - Sam a tűzoltó, Jupiter tűzoltóautó
11 700 Ft

Minden kis tűzoltónak szüksége van egy igazi tűzoltóautóra. Jupiter, a tűzoltóautó a kedvelt Sam, a tűzoltó c. sorozatból. Az 1:24-hez méretarányú autó távirányítással működik, valamint hang- és fényeffektusokat ad ki. Az irányítást a két csatornás 27 MHz-es frekvencián működő adóvevő biztosítja.

REVELL RC helikopter 23892 - Roxter
7 020 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Roxter helikopter RTF, tehát készen áll a repülésre. Nyugodt és stabil repülésének hála ideális kezdőknek. Koaxiális rotor rendszerrel, intuitív kétcsatornás infravörös távirányítóval és elektromos giroszkóppal ellátott, vezérlése tehát éppoly egyszerű, mint az autó modelleké.

Spin Master Air Hogs Home RC puha kerekekkel
17 650 Ft 14 730 Ft

Itt van az otthoni távirányítós autó! Kialakítása egyedi, és rendkívül könnyű szerkezetének köszönhetően képes lenyűgöző mozdulatokat csinálni belső terekben, amelyek nem károsítják sem a falakat, sem a bútorokat. Próbálkozz a kanyarokkal, dobásokkal és versenyekkel maximális sebességgel, anélkül, hogy járulékos károkat okoznál.

CARRERA R/C autó Carrera 181069 Ford F-150 Rapto
19 890 Ft 12 390 Ft

Ford F-150 távirányítós autó a Carrera márkától az RC PROFI szériából kiemelkedik a magas minőségével, rövid idejű töltéssel, legújabb technológiájával és a speciális funkcióival, ami fantasztikus élményt kölcsönöz! A főbb előnyei közé tartozik a nagy gyorsaság, ennél a modellnél elérheti az akár 25 km/h-t.

Lamps RC Auto jeep Super power 1:16
5 990 Ft

Kék-piros kivitelű terepjáró távirányítós autó. Az autó funkcionális fényszórókkal rendelkezik, és tartós műanyagból készül. Minden irányba halad. A távirányító 27 MHz frekvencián működik.

Lamps Kábeles daru

Lamps Kábeles daru

Értékelés: 3,8
8 390 Ft

Daru, távirányító kábellel, ami mozog minden irányban. Magassága 1,28 cm. Ez egy szükséges gépezet, amely nélkül nem tudsz építeni. Gyermekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Tatra 603 Retro játékautó, Sárga
18 220 Ft 14 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Tatra 603 játékautó egy igazi retro RC modell, amely arányos (1:14) és pontos mása az eredeti gépjárműnek. Az aprólékos kivitelezésnek köszönhetően igazán élethű, részletgazdag másolat.** A kis autó borostyán színű és 5 darab ceruzaelemmel működik. Gyerekek és a gyűjtők nagy kedvence.

Tatra 603 Retro játék rendőrautó
18 340 Ft 14 390 Ft

A Tatra 603 retro játék rendőrautó egy igazi retro RC modell, amely arányos (1:14) és pontos mása az eredeti gépjárműnek. Az aprólékos kivitelezésnek köszönhetően igazán élethű, részletgazdag másolat.** A kis autó piros-fehér színű és 5 darab ceruzaelemmel működik. Gyerekek és a gyűjtők nagy kedvence.

Wiky RC bagr

Wiky RC bagr

Értékelés: 3,9
12 690 Ft

Részletesen kidolgozott báger másolat táviránításra. Méretarány 1:16 Valósítsd meg álmodat és kezelj egy bágert. Nagyméretű távirányítású báger acél lapáttal és sok egyéb funkcióval.

Teddies Auto RC távirányítással műanyag 27MHz 25cm
6 190 Ft

Légy részese rengeteg szórakozásnak a RC távírányítós autóval. Kiváló minőségű sportautó modell távirányítással, amely minden irányba képes haladni. Biztosan örömet okoz minden autó rajongónak. Elég a gázra taposni és győzni!

Buddy Toys BRC 20.425 RC Wizard
7 360 Ft 6 890 Ft

RC Wizard távirányítós autó 1:20 méretarányban. Ez az autó leküzdi az enyhe terepet és hátsó kerék meghajtással rendelkezik. Sebessége akár 12 km/h. A pisztoly irányítónak akár 50 méteres hatótávolsága van. Autó hossza 22 cm. Gyermekeknek 6 éves kortól ajánlott.

DICKIE RC auto Rocking Flippy 15 cm
6 890 Ft

Ez az autó távirányítású. Az autó forgó tengelyekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a forgást és a billenő trükköket. Ez a jármű minden fiút boldoggá tesz.

Buddy Toys BRC 20.424 RC Wizard
6 690 Ft 6 190 Ft

RC Wizard távirányítós autó 1:20 méretarányban. Ez az autó leküzdi az enyhe terepet és hátsó kerék meghajtással rendelkezik. Sebessége akár 12 km/h. A pisztoly irányítónak akár 50 méteres hatótávolsága van. Autó hossza 22 cm. Gyermekeknek 6 éves kortól ajánlott.

Lamps RC billenőkocsis teherautó
4 410 Ft 4 260 Ft

Távirányítós tűzoltóautó. Az autó képes haladni előre, hátra és oldalra. Ez a billenőkocsi ideális minden építkezéshez. Nem lesz probléma nehéz dolgok szállításával. Irány az építkezés!

Spin Master RC plüss kukásautó, távirányítós effektusokkal
7 790 Ft

Nyomd meg, vezesd, bonts ezzel az RC plüss teherautóval, amely távirányítással működik. Mivel az autó puha plüss anyagból készült, így nem kell félned az ütközésektől, vagy bontástól, amely a háztartásodat érheti. Ezt az autót még a legkisebb gyerekek is képesek vezérelni előre- vagy hátramozgással, amikor az autó kanyarodik.

SIKU Control Távirányítós traktor John Deere 8345R
43 810 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SIKU Control John Deere 8345 R Távirányítós traktor a kiváló minőségű termékeket gyártó SIKU német cég valósághű játéka, amely gyorsan gyermeke kedvencévé fog válni. A részletgazdag modell 2,4 GHz-es RC távirányítóval irányítható, 7 féle menetfunkcióval rendelkezik, és elöl és hátul LED lámpák teszik még élethűbbé gyerekének a játékot. A fémből és műanyagból készült traktor 3 éves életkor felett ajánlott.

SIKU Control dönthető plató akkumulátorral
29 200 Ft

A dönthető plató akkumulátorral némely SIKU Control traktor sorozattal való összekapcsoláshoz. A modell kompatibilis mind a 2.4 GHz frekvencián, mind az infravörös alapokon működő távirányítóval.

Teddies Auto RC narancssárga gyorsító 40cm, 27MHz
14 180 Ft

Narancssárga autó távirányítható 1:10 méretarányban. Az autó műanyagból készült és 40 cm magas. A távirányító 27 MHz-es frekvencián működik. Az autó „teljesen szabályozható“ és gyorsítási funkcióval rendelkezik.

Spin Master Monster Jam RC Grave Digger Mega
60 310 Ft 49 190 Ft

Valósághű Monster Jam El Grave Digger autó utánzata a világkörüli show-ról 1:6 méretarányban, ami távirányíthatóval vezérelhető. Indítsd be ezt a Moster Jam terepjárót a maximumon és mutass be vele kaszkadőr mutatványokat, mint a valódi show-ból ismert autók! Mutasd meg, mit tudsz!

SIKU Fendt 939 Control limitált kiadású traktor + váltvaforgató eke, 1:32
51 390 Ft 42 710 Ft

Ez a limitált kiadás tartalmazz egy Fendt 939 RC traktort, valamint a egy ajándék Vogel & Noot váltvaforgató ekét, 1: 32 méretarányban. Mindkét gép kidolgozottsága kiváló, minőségi fémből és műanyagból készültek. A távirányító 2,4 GHz frekvencián működik.

Forever Távirányítós autó RC-100 Rocker
22 040 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ezzel az 1: 10-es méretarányú távirányítós terepjáróval minden gyermeket boldoggá teszel. Méretei 53 × 23,5 × 20 cm, nagy teljesítményű motorral, amely akár 20 km/h sebességre képes. Ezenkívül az erős gumiabroncsainak köszönhetően ez az autó minden felülettel megbirkózik, míg a négykerék-meghajtás segít megőrizni a tapadást.

Maisto Mercedes-Benz G-Class 2018 autó
8 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

G-típusú Mercedes-Benz terepjáró autó távirányítós modellje. Az autó 1:24 méretarányban készül megnyerő sötétkék színben. A csomagolás tartalmaz egy intuitív kétcsatornás pisztoly-távirányítót, ami 27 MHz-en működik. Akár 5 km/óra sebességgel haladó RC modell.