Piatnik Activity Original Társasjáték - Magyar nyelvű
8 030 Ft

Féktelen verseny az idővel! Eszeveszett magyarázást, őrült mutogatás, eszelős rajzolás, kezek-lábak és nevetőizmok garantáltan nem maradnak nyugton! Ez az Activity! Az új kiadás 3300 új feladvánnyal gondoskodik a változatosságról és a játékélményről.

EFKO Picasso
4 810 Ft 4 090 Ft

Interaktív szórakoztató játék az egész családnak. Vesd be minden kreativitásodat és az egyszerű geometriai alakzatok segítségével hozz létre képeket, akárcsak a híres festő. Felismerik játékostársaid a sárgarépádat vagy az ébresztőórádat?

Granna Hoarders (Hamouni)

Granna Hoarders (Hamouni)

Értékelés: 5
4 000 Ft 3 590 Ft

Jön a tél, és az erdei állatok eleséget keresnek a tél hosszú időtartamának túléléséhez. A játékosok célja öt egyforma dió összegyűjtése a lehető leggyorsabban. Minden körben a játékos két állatkártyát választ ki, és fokozatosan végrehajtja a velük kapcsolatos műveleteket. Az lesz a nyertes, aki először gyűjt össze öt egyforma eleség kártyát.

Piatnik Kang-a-roo Társasjáték
3 390 Ft

Kang-a-Roo egy szórakoztató kártyajáték gyerekeknek. Játékban te lehetsz a győztest, ha te fogod meg a legtöbb erszényest. De vigyázz, a játékostársak könnyen elhappolhatják előled a kengurudat, ha nincs nálad a megfelelő kártya! A játékot Reiner Knizia – több díjnyertes társasjáték – Mamutvadász, Keltis, Pingvin – tervezője.

Piatnik Lingo Twist
6 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vidám party játék. A játékosok kihúznak egy kártyát, amin valamilyen arckifejezés van egy feladattal, majd megforgatják a játéktábla nyelvét, ami megmutatja, hogy milyen fogalmat kell mondani a feladat megcsinálása közben. Például „Öltsd ki a nyelved amennyire csak tudod, és közben mondj két dolgot, amit magaddal vinnél egy utazásra." A játékosnak érthetően kell beszélnie. Aki érti az elhangzottakat, az gyorsan rácsap a játéktábla orrára, ami dudálva jelzi, hogy van megfejtő.