Mattel Scrabble: Tanuljunk angolul!-85%
9 550 Ft 1 390 Ft

Akció

Scrabble: Tanuljunk angolul! segít a szókészlet fejlesztésében. Az üres keresztrejtvényre emlékeztető táblán a játékosok véletlenszerűen kapott betűkből raknak ki szavakat. Minden betű saját pontértékkel rendelkezik, minden sikeresen kirakott szóért a játékosok pontokat kapnak. Az a játékos győz, aki a legtöbb pontot gyűjtötte.

Spin Master Perplexus, forradalmi mozgatható
8 580 Ft 7 790 Ft

Perplexus fejtörő – A 3D-s motorizált labirintus folyamatosan mozgó labirintusban teszteli a navigációd. A kezedben úgy kell megdönteni és elforgatni a Revolution Runnert, hogy a labda egyirányban több irányba mozgó labirintuson keresztül mozogjon.

Winning Moves Cluedo Harry Potter HU
13 090 Ft

Rejtélyes módon eltűnt egy barátod! Harry, Ron, Hermione, Ginny, Luna vagy Neville bőrébe bújva ki kell derítened, hogy KI, HOL és MILYEN eszköz segítségével támadta meg diáktársadat. Különböző mágikus fenyegetések és támadások nehezítik a nyomozást, ezért nagyon óvatosnak kell lenned! Használd a Hop hálózatot, hogy gyorsabban haladhass ebben a misztikus világban, de figyelj a kandallókban kialvó tüzekre! Amikor meggyőződtél a tényekről, menj az Odúba a végső vádemeléshez és a játék megnyeréséhez!