HASBRO Társas játék; Operáció: Kis kedvencek-21%
8 000 Ft 6 260 Ft

Akció

Auuu! Segíts Sam kutyájának, hogy meggyógyuljon! Sam kutyája mindent megevett, ami csak az útjába akadt, így minden kis tárgy a gyomrában kötött ki. A játékosok olyan eszközöket használnak, amelyek felfedezik a tárgyakat a kutyus hasában, így az emésztőrendszerből könnyen eltávolíthatók. De figyelem! A játékosoknak figyelemmel kell kísérni, ahogy a tárgyak vándorolni kezdenek az orvosi eszközök segítségével, ha nem, akkor a kutya hangot ad ki, és a játékos befejezi a küzdelmet. Ha egy tárgyat sikeresen eltávolítottál, akkor egy kedves ugatás lesz a jutalmad.

HASBRO Monopoly Speed - HU-15%
10 580 Ft 8 890 Ft

Olyan Monopoly játék, amelyet lejátszotok akár 10 perc alatt is! Szeretnétek egy jót Monopolyzni, de időhiányban szenvedtek? Ez a játék mindössze 10 percig tart, vagy akár rövidebb ideig is! A játékosok 4 kör alatt versengenek egymással és az idővel, miközben igyekeznek vásárolni, felsorolni, illetve eladni az ingóságaikat.

Piatnik Rummikub Special Edition-16%
12 990 Ft 10 890 Ft

A Rummikub logikai családi játék évfordulós kiadása. Ez a különleges kiadás rendkívül erős csúszásgátló állványokkal és kiváló minőségű játéklapokkal fog elvarázsolni. A játékszabály változatlan.

Mattel UNO Showdown

Mattel UNO Showdown

Értékelés: 5
7 190 Ft 6 190 Ft

Az UNO® Showdown™ egy lebilincselő kártyajáték, amelyet mindenki szeret, ugyanakkor garantálja a váratlan izgalmakat kártyázás közben! Nyomd meg elsőként a kart, amikor a háttérvilágítással ellátott UNO® Showdown™ jel kialszik. A leggyorsabb játékos megnyeri a konfrontációt és repülő kártyákat küld ellenfeleinek az UNO® Showdown™ egységből!

Spin Master Dominó fém dobozban
3 490 Ft

Dominó szilárd kartonból, mint az egyik legnépszerűbb játék, ezúttal kiváló motívummal Paw Patrol. kisebb csomagolása kiváló utazásra is . Vásárolj gyerekeidnek Mancs őrjárat mintájú dominót!

Mattel UNO Flip

Mattel UNO Flip

Értékelés: 5
3 030 Ft 2 790 Ft

Készülj fel a klasszikus UNO™ játék megismétlésére: UNO FLIP!™. Ez egy általad is ismert játék, izgalmas új fordulatokkal gazdagítva – például kétoldalas kártyacsomaggal, speciális FLIP kártyával és szigorúbb büntetésekkel – amelyek versenyelőnyt jelentenek a klasszikus játékkal szemben.

Winning Moves Match Paw Patrol-15%

Winning Moves Match Paw Patrol

Értékelés: 4,8
6 590 Ft 5 590 Ft

Ha szereted a gyors és izgalmas játékokat, a Match-et neked találták ki! Egy szuper játék, ami nem csak a logikai gondolkodástól és tudástól függ, hanem a szerencsétől is! A játék alapelve az, hogy öt azonos képet rendezz sorba, mielőtt az ellenfélnek sikerülne. Ezenkívül az egész játék csodálatos kék színű, a Mancs őrjárat karaktereinek motívumaival.

ADC Blackfire Ligretto - ZÖLD

ADC Blackfire Ligretto - ZÖLD

Értékelés: 4,9
2 990 Ft

Akció és szórakoztató kártyajáték. A Ligretto Zöld a népszerű Ligretto játék színes változata. A játékosok megpróbálják a lehető leggyorsabban megszabadulni a kártyáiktól, természetesen mindenki egyszerre játszik, azért nincs feszültség.

Trefl Forest Spirit 3D Jégvarázs II/Frozen II társasjáték 26x26x8cm dobozban
5 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elsa és Annou a barátaikkal figyelemreméltó útra indulnak, hogy felfedjék az igazat a varázslatos képességeikről. Segíts a Jégvarázs 2 mesefilm kedvenc karakterének megtalálni jégkristályokat, és biztonságosan elvinni ezeket a varázslatos tárgyakat a jégpalotába.

Piatnik Activity Junior - Új kiadás Társasjáték - Magyar nyelvű
6 280 Ft 6 090 Ft

Az Activity játékcsalád gyermekeknek készült változata, 8 éves kortól. Ebben a játékban is szavakat kell körülírni, elmutogatni, vagy lerajzolni, melyek a gyermekek szókincséhez igazodnak. Kitörő nevetés, kézzel-lábbal mutogatás, hangos kacagás, és az idő szalad. A homokóra kíméletlen, vajon kinek sikerül kitalálni a feladványt?

Mattel Harry Potter UNO

Mattel Harry Potter UNO

Értékelés: 4,9
3 040 Ft

Csatlakozz Harryhez, Hermionához, Dumbledore professzorhoz és Roxfort további kedvelt szereplőjéhez, és élvezzétek az estét a népszerű UNO™ kártyajáték társaságában. A játékosok igyekeznek minél előbb megszabadulni minden kártyalapjuktól úgy, hogy azonos színű vagy értékű lapokat raknak a kirakó pakli felső kártyájára.

HASBRO Cluedo

HASBRO Cluedo

Értékelés: 5
2 290 Ft

Használd ki a nyomozói képességeidet, old meg a rejtélyt és nyújtsd be a vádakat! A te feladatod, hogy kiderítsd, ki, hol és hogyan követte el a bűncselekményt. Ehhez csak néhány kártyára van szükséged. Eredeti detektív játék, elegáns kártya kialakításban.

Piatnik Tick Tack Bumm - Junior Társasjáték - Magyar nyelvű
4 940 Ft 4 840 Ft

Tick Tack Bumm tásasjáték. A Tick Tack Bumm! Egy szórakoztató parti-játék, ami elnyerte az Év játéka díjat Angliában, Franciaországban és Dániában is. Nemcsak a játékosok kreativitását és kommunikációs készségét, hanem a reflexeit is próbára teszi ez a játék!

Spin Master Paw Patrol Ki nevet a végén
4 290 Ft

Élvezd ezt a klasszikus játékot új kiszerelésben a népszerű Mancs őrjárat főszereplőivel. Kinek lesz a legnagyobb szerencséje kockadobáskor és ér be a célba elsőként?

Spin Master Ingatag torony

Spin Master Ingatag torony

Értékelés: 4,8
3 340 Ft 3 190 Ft

Az ingatag torony egy szórakoztató dinamikus játék, amelyben a feladatod az épületrészek eltávolítása és felhelyezése, mindössze egy kézzel. Akinek a torony a húzásnál össze dől, az a vesztes.

Albi A torony torony nagy (32 cm)
3 090 Ft

Az Albi nagy Jenga torony ügyességi játék. Az egész világon népszerű, és nem csak a gyerekek körében. A 62 db elemből felépített toronyból ki kell húzni egy elemet anélkül, hogy a torony összedőlne. Minimum 2 gyerek játszhatja, de jó szórakozás az egész családnak.

BONAPARTE Grabolo - Vakond

BONAPARTE Grabolo - Vakond

Értékelés: 4,7
3 580 Ft 3 190 Ft

vakond és barátai című közkedvelt Grabolo figyelemfejlesztő játék most egy gyerek verzióban kapható. A dobást követően a kocka meghatározza a birtokolható szín és a kép kombinációját, ezt követően reagálj gyorsan, és szerez meg az előírt számú kártyalapot.

Trefl Jumpers! Mancsőrjárat/Paw Patrol
5 690 Ft 4 990 Ft

Szórakoztató játék a Mancs őrjárat népszerű hőseinek motívumával elbűvöli az egész családot. Nagyszerű képességek gyakorlásához, és különösen mindenkiben felébreszti a versenyt. Ki lesz a legjobb lövő és eltalálja a cél közepét? Kezdj neki!

Piatnik Blue Banana

Piatnik Blue Banana

Értékelés: 5
3 590 Ft 3 390 Ft

Ebben a játékban a gyors és különleges gondolkodás kerül előtérbe. A legtöbb keresett színt és képet tartalmazó kártyát csak az a játékos nyerheti el, aki elég gyors.

Ravensburger Labyrinth Harry Potter
13 790 Ft
Ingyen szállítás

Izgalmas játék, amelyben remegnek a falak! Mozgasd át a folyosókat, hogy megtaláld kedvenc karaktereid a Harry Potter történetekből. De vigyázz a csapattársakkal! Ők teljesen másképp akarják. Egyszerű és mégis meglepetésekkel teli, izgalmas labirintus játék.

Spin Master Perplexus Kezdő

Spin Master Perplexus Kezdő

Értékelés: 4,9
5 750 Ft 5 590 Ft

A Perplexus egy 3-D útvesztő egy átlátszó műanyag golyóba zárva. Forgatással, manőverezéssel, a golyó 360 fokban való forgatásával a játékos igyekszik a kis acélgolyót a bonyolult útvesztőn át a széles műanyag síneken a célba juttatni.

Piatnik Old & New
4 010 Ft 3 590 Ft

Sok olyan találmány, amit szinte naponta használunk, és ami a mindennapi életünket sokkal megkönnyíti, drámai változásokon ment keresztül az évtizedek során. A találmányok közül 27-et választottunk ki ehhez a memóriajátékhoz. Ezek visszavisznek az időben, és a közvetlen összehasonlításnak köszönhetően hihetetlen előrehaladást mutatnak, amit csak csodálhatunk.

Piatnik Tick...Tack...Bumm Party Edition - Magyar nyelvű
5 990 Ft

A régről jól ismert Tick…Tack…Bumm játék, új köntösben, 4 teljesen új kategóriával!. Az egyik például, hogy gondolkoznunk kell híres emberek nevén, vegyes betűkből képzett szavakon, összetett szavakon, miközben ketyeg a bomba! Aki nem tud válaszolni, megkapja a kártyát. A nyertes az a játékos, akinek a legkevesebb kártyája lesz.

HASBRO Ki kicsoda-42%

HASBRO Ki kicsoda

Értékelés: 5
2 290 Ft 1 327 Ft

Akció

A közkedvelt Ki kicsoda? Kártyajáték verziója Az elv ugyanaz, mint a klasszikus játékban: kérdéseket teszel fel, és megpróbálod kitalálni az ellenfél titkos karakterét, mielőtt kitalálná a tiedet. A játék ezen kártyaváltozata ideális nyaraláshoz vagy utazáshoz.

Piatnik Bull's Eye
7 200 Ft

Ebben a gyors megfigyelő játékban fontos, hogy mindig egy "elkapással” előrébb jár. A pontokat csak az a játékos kapja, aki a leggyorsabban megragadja a lapot a tapadókoronggal, és a többiek orra alá fúj. Különösen elismert a "Bull’s eye” bikaszem lap, amely 3 pontot ér.

Piatnik Tick Tack Bumm kiadás Társasjáték - Magyar nyelvű
4 940 Ft 4 840 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tick Tack Bumm-2013 tásasjáték. A Tick Tack Bumm! Egy szórakoztató parti-játék, ami elnyerte az Év játéka díjat Angliában, Franciaországban és Dániában is. Nemcsak a játékosok kreativitását és kommunikációs készségét, hanem a reflexeit is próbára teszi ez a játék!

Spin Master Paw Patrol "Ingatag" torony
3 600 Ft 3 290 Ft

Az Ingatag torony egy szórakoztató, dinamikus játék, amelyben az a feladat, hogy kivegyük belőle az építőelemeket, majd felrakjuk a torony tetejére. A színes kocka határozza meg a kihúzandó építőelem színét. Az veszít, akinél összedől a torony.

Mattel UNO Dos

Mattel UNO Dos

Értékelés: 5
3 190 Ft

Az UNO™ kártyajáték készítői régóta úgy gondolják, hogy a kettő jobb, mint az egy, és most hivatalosan is bemutatják neked ötletüket! Ha élvezed a klasszikus UNO™ játékot, akkor az UNO™ DOS-ba is beleszeretsz! Próbáld ki ezt a családi játékot, és azonnal meg fogod érteni, miért olyan népszerű már évek óta.

Piatnik Classic Dáma és Malom Társasjáték - Magyar nyelvű
2 650 Ft 2 490 Ft

Egy háztartásból sem hiányozhat a Piatnik klasszikus dáma és malom táblát tartalmazó társasjátéka, mely kellemes szórakozást kínál kényelmes vasárnap délutánokra. Bár a szabályok egyszerűek, rafinált stratégia kialakítása nélkül nehéz a győzelem, így a játék kicsiknek és nagyoknak egyaránt szórakoztató. Hat éves kortól ajánljuk.

Spin Master Santorini stratégiajáték
11 037 Ft 9 890 Ft

A Santorini stratégiajáték révén a középkorban találja magát és feladata nem lesz más, mint a játéktársaival együtt kiépíteni egy antik várost. A játék akkor ér véget, amikor minden építész eléri a harmadik szintet.

Piatnik Activity - My First Társasjáték - Magyar nyelvű-31%
6 280 Ft 4 290 Ft

Az Activity My First játszva fejleszti a gyerekek kommunikációs és rajz készséget, valamint az előadó képességét. A kártyákon lévő feladványokat a feliratok mellett kedves, színes rajzok is ábrázolják, így azok a gyermekek is könnyedén, vidáman részt vehetnek a játékban, akik még nem, vagy csak kicsit tudnak olvasni.

Spin Master Mancs őrjárat Tűzoltó játék
4 790 Ft

Segíts Marshallnak megmenteni az erdőt! Ez az óvodás gyerekeknek szánt szórakoztató játék összedolgozik a tűzvészt eloltó kedvelt Mancs őrjárat szereplővel. Játssz egyedül vagy akár négy játékossal és célozz a nyíllal a játékfelületre.

Piatnik Classic Lóverseny Társasjáték - Magyar nyelvű-58%
3 320 Ft 1 380 Ft

Akció

Piatnik Classic Lóverseny társasjátékát rendkívül egyszerű szabályok alkotják, így a család kisebb tagjai számára is felhőtlen szórakozást nyújt. A klasszikus dobj és lépj játékban a hagyományos számozott kocka mellett egy gyerekbarát, színes lapokból álló dobókocka is található, így a játékmenet még gördülékenyebbé válhat. A tábla másik fele egy extra Mackók játékot tartalmaz, melyet a Lóversenyhez hasonlóan négy éves kortól ajánlunk.

HASBRO Rizikó Junior - HU

HASBRO Rizikó Junior - HU

Értékelés: 5
8 170 Ft

Remek módja annak, hogy a gyermek megismerkedjen a legendás Rizikó játékkal. A játék egyszerűen játszató és érdekes kalóz témakörrel és jellegzetes, színes képekkel rendelkezik. A gyerekek nagy hajó formájú figurákkal közlekednek a táblán, keresik az elásott kincset és harcolnak a sziget uralmáért, igyekeznek minél több zsákmányra szert tenni.

Piatnik Classic Sakk Társasjáték - Magyar nyelvű-49%
3 320 Ft 1 690 Ft

Dolgoztasd meg agytekervényeidet a Piatnik Classic sakktáblájával! A jól ismert stratégiai játék az otthoni játékkészlet elengedhetetlen alapdarabja, kicsik és nagyok számára egyaránt izgalmas elfoglaltságot jelent. Hívd ki családtagjaidat vagy barátaidat, és már indulhat is a küzdelem! 6 éves kortól ajánljuk.

Piatnik Memo Palace

Piatnik Memo Palace

Értékelés: 4,7
5 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egy szórakoztató játék a memóriaképzésre és a beszédképzésre. Ez a játék egyszerű történetek létrehozására épül, amelyek segítenek a játékosoknak memorizálni az objektumok elhelyezését a különböző helyiségekben. Alkalmas gyermekeknek 5 éves kortól.

Piatnik Rummikub 5-6 játékos kiegészítő - Magyar nyelvű
4 090 Ft

Ezzel a kiegészítővel az egész család együtt játszhat, hisz ez a kiegészítő még 5–6 játékos számára biztosít teret az asztal körül. A Rummikub társasjáték kiegészítés az eredeti játékot teszi még kettővel több ember számára játszhatóvá. A Rummikub Original társasjáték főként végtelen újrajátszhatóságának és kiszámíthatatlanságának köszönhetően világszerte óriási népszerűségnek örvend. A rablórömihez hasonló szabályokkal rendelkezik, de kártya helyett kizárólag számokkal rendelkező műanyaglapokkal játsszák, ami megkönnyíti megértését és élvezetét. Csak a Rummikub Classic számos társasjátékkal együtt játszható!

DINO Cars 3: Piston cup race

DINO Cars 3: Piston cup race

Értékelés: 4,8
3 090 Ft

Mielőtt elindulnál az autóddal, még egy csomó időd van. A viharos hangulatú versenyeket gyermekeid már most átélhetik. Szerezd be neki a népszerű kisautót. A játéktervvel ellátott versenypálya színes játékkockával ellátott, melyen pontok helyett képek szerepelnek.

HASBRO Éhes vízilovak - hordozórakéták-22%
10 890 Ft 8 390 Ft

A kapzsi vízilovak még mindig éhesek, megeteted a vízilovadat? Akinek a vízilova a legelégedetteb lesz, az nyert! A játék egyszerű, a játékosoknak meg kell becsülniük a lövés megfelelő időpontját, hogy a viziló tátott szájjal várja a labdát. Gyors és szórakoztató játék, amellyel a gyerekek nagyon jól szórakoznak.

HASBRO Torpedó-42%

HASBRO Torpedó

Értékelés: 5
2 290 Ft 1 327 Ft

Akció

A Torpedó közkedvelt játékának kártya verziója. A játék elve ugyanaz, megtalálni és elsüllyeszteni az ellenséges flottát! Minden játékosnak 5 hajókártyája van. A játék ezen kártyaváltozata ideális nyaraláshoz vagy utazáshoz.

HASBRO Szélhámosok Kiadás

HASBRO Szélhámosok Kiadás

Értékelés: 4,5
9 360 Ft 8 890 Ft

Monopoly, amelyben változnak a szabályok! Vajon neked sikerül az átverés? Olyan kultikus élményekben lehet részed, amelyekben a szabályok „változnak“, a pénz „kölcsön“ van, és a vicces vállalkozások meg vannak engedve.

Mattel Öblítő játék

Mattel Öblítő játék

Értékelés: 4,5
11 590 Ft 9 890 Ft

Ez a játék egy WC-csengőről, kakáról és gyors reflexekről szól! Öblítsd le a WC-t, és görgesd meg a számot, hányszor kell csengetned a WC tisztításához. De figyelem! A csengő minden egyes csengetésével a kaka kirepülhet a WC-ből! El tudod kapni?

Piatnik Farmer Jones

Piatnik Farmer Jones

Értékelés: 5
6 690 Ft 5 890 Ft

Üdvözlünk Jones gazda farmján! Sajnos, Jones gazda kissé feledékeny, és ezért gyakran nem is veszi észre, hol elhagyja állatait és a tárgyait. Segíts neki megtalálni őket! Figyelmesen hallgassd meg, mit keres a gazda, és emlékezz a különféle képek helyére. Indulhat az elveszett állatok és tárgyak utáni kutatás.

Piatnik Piff Paff-17%
6 690 Ft 5 490 Ft

Piff Paff, a kis tüskés gömbhal nagyon szeret fogócskázni a barátaival. A fogó gyorsan váltakozik a játék során, ami néha kisebb szórakoztató zavart okozhat. A vidám partit buborékoló hang kíséri. De vigyázz: amikor a kürt megszólal, a kör véget ér, és aki nem rakta le a kártyáját, az elveszít egy korongot. Melyik játékos képes megvédeni a buborékot a játék végéig, és lesz a győztes?

Piatnik Speed Cups - Gyors poharak Társasjáték - Magyar nyelvű
5 390 Ft

Speed Cups – Gyors poharakTársasjáték könnyen az egész család kedvence lesz. A gyors és pontos megfigyelést igénylő játékban 5 színes poharat kell a kártyán látottak alapján elrendeznünk a lehető leggyorsabban. Aki legelőször elkészül a feladattal a csengő megnyomásával jelzi ezt és így a kártyát is megtarthatja. Az nyer, aki a legtöbb kártyát gyűjti össze a játék végén.