Rubik Rubik kocka Duo szett (2x2x2 és 3x3x3)-30%
6 160 Ft 4 300 Ft

Akció

A Duo szett az alapot képezi minden kockajátékos számára. 2 alap kockát tartalmaz, így nyújtva különböző nehézségi szinteket. A kockák izgalmas, addiktív és háromdimenziós kihívást tartogat, amely évek óta lenyűgözi az embereket szerte a világban. Becsülettel fogsz szembenézni a kihívással?

Rubik Rubik-kocka 3x3x3 eredeti-21%
5 090 Ft 4 020 Ft

Akció

Látszólag könnyű, de mégis kihívás a türelemed számára. A kockával való játék a négyzetek elrendezésén alapszik, úgy hogy minden adott oldala azonos színű legyen. Teszteld a képességeidet és a türelmed a kocka kirakása során!

Spin Master Perplexus Epic

Spin Master Perplexus Epic

Értékelés: 4,7
8 490 Ft

Teszteld az ügyességed és a kézügyességed ebben a forradalmi 3D fejtörőben. A Perplexus egy forradalmi 3D útvesztő egy átlátszó műanyag golyóba zárva. Szórakoztató, tanulságos és remek a finom motorika és a gyerekek és a felnőttek kéz-szem koordinációjának fejlesztésére.

Spin Master Perplexus Kezdő

Spin Master Perplexus Kezdő

Értékelés: 4,9
5 750 Ft 5 590 Ft

A Perplexus egy 3-D útvesztő egy átlátszó műanyag golyóba zárva. Forgatással, manőverezéssel, a golyó 360 fokban való forgatásával a játékos igyekszik a kis acélgolyót a bonyolult útvesztőn át a széles műanyag síneken a célba juttatni.

Spin Master Perplexus Original

Spin Master Perplexus Original

Értékelés: 4,9
6 690 Ft 5 790 Ft

Teszteld az ügyességed és a kézügyességed ebben a forradalmi 3D fejtörőben. A Perplexus Beast egy egyedi és az egyik legjobb fejtörő. Ha a célba szeretnéd juttatni a golyót, a fejtörőt 360 fokban kell forgatnod. Nem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik, különböző akadályok és veszélyek állnak az utadban, ezért vigyázz, bele ne gabalyodjon a kezed.

Goki Puzzle játék Tégla

Goki Puzzle játék Tégla

Értékelés: 5
8 090 Ft 7 490 Ft

A feladat az, hogy az egyes részeket – a darabokat a kártyák sablonjainak megfelelően – összerakd. Ez a kirakós túl egyszerűen összerakható lenne, ha minden szegmens külön puzzle-elem lenne. Ezért számos szegmens több elemből áll. TIPP – A legfiatalabb kezdő játékos az első színüket a kártya színének megfelelően hajtogathatják. Természetesen az ábra összetétele sokkal könnyebb, és hamarosan a puzzle összetettebb változatával kombinálható, azaz a monokróm mintázat szerinti összeépíthető.

Piatnik Honeycombs

Piatnik Honeycombs

Értékelés: 4,7
5 590 Ft

** A Honeycombs ** szórakoztató az egész család számára. A játék célja, hogy annyi képlapot készíts, amennyit csak lehetséges, hogy a képeket ugyanazok a motívumok ** kapcsolják össze mindkét oldalról **. Teszteld a ** a nézőpontodat ** és a kombináló képességedet. Alkalmas játékosoknak ** 7 éves kortól **.

Rubik Rubik kocka 2x2x2 2. sorozat-15%
2 790 Ft 2 350 Ft

Akció

Látszólag könnyű, de mégis egy kihívás 3 674 160 kombinációval. A kockával való játék a négyzetek elrendezésén alapszik, úgy hogy minden adott oldala azonos színű legyen. Kitűnő kezdő játékosok számára, akik még nincsenek felkészülve a komplikáltabb kihívásra. Próbáld ki képességeidet és türelmedet a kocka kirakása során!

Rubik Rubik-kocka 3x3x3 kulcstartó - széria 2
2 790 Ft 2 690 Ft

Rubiki-kocka 3×3×3 kulcstartó érdekes, függőséget okoz és évtizedek óta izgatja az embereket az egész világon, de kisebb méretű kivitelben. A kulcstartó ideális méret az utazáshoz, otthonra, végezetül egy teljesen mértékben használható klasszikus kockaként is.

Rubik Rubik kocka 4x4x4 - 2. széria-20%
8 290 Ft 6 590 Ft

Nem bonyolultabb, mint egy klasszikus Rubik kocka, de más megoldási technikákat kér, a helyes kirakás végett. A kocka izgalmas, addiktív és háromdimenziós kihívást tartogat, amely évek óta lenyűgözi az embereket szerte a világban. Becsülettel fogsz szembenézni a kihívással?

Rubik Rubik kocka Metalic 3x3x3
5 990 Ft 5 290 Ft

A hagyományos kocka most prémium verzióban kapható. A hagyományos kocka színei változatlanok, miközben a fém szín a kockákon kidolgozottabb. Látszólag egyszerű, de még mindig kihívást jelent a türelem számára!

Rubik Rubik kocka retro szett (snake + 3x3x3)
7 290 Ft 6 390 Ft

A retro szett két kultikus fejtörőt tartalmaz: 3X3×3-as klasszikus kockát és kékes-fehér kígyót. Mindkét fejtörő izgalmas, addiktív és háromdimenziós kihívást tartogat, amely évek óta lenyűgözi az embereket szerte a világban. Becsülettel fogsz szembenézni a kihívással?

Rubik Rubik kocka Trio szett (2x2x2 + 3x3x3 + 4x4x4)-25%
12 090 Ft 9 020 Ft

Akció

A Trio szett az alapot képezi minden kockajátékos számára. 3 alap kockát tartalmaz, így nyújtva különböző nehézségi szinteket. A kockák izgalmas, addiktív és háromdimenziós kihívást tartogat, amely évek óta lenyűgözi az embereket szerte a világban. Becsülettel fogsz szembenézni a kihívással?

Spin Master Harry Potter perplexus-28%
14 090 Ft 10 090 Ft

A perplexus egy 3D labirintus, amely átlátszó műanyag gömbbe van zárva. Szórakoztató, informatív és kiválóan javítja a finommotorikát és a kéz-szem koordinációt gyermekeknél és felnőtteknél is.

Bino halászat

Bino halászat

Értékelés: 4,5
4 090 Ft

A klasszikus játék egy gyönyörű fából készült kivitelben tökéletes a hosszú délutánokra. Fogd meg a horgászbotot és kapj el egy halat, polipot vagy más vízi élőlényt.